Nye opskrifter

Cheesy Bacon-indpakket kyllingebryst

Cheesy Bacon-indpakket kyllingebryst

Baconindpakket kyllingebryst fyldt med ost og pesto er en let og lækker middag.MERE +MINDRE-

1/4

kop frisk revet parmesanost

1/3

kop ekstra jomfru olivenolie

1

(8 oz) blok mozzarella ost, strimlet

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Placer kyllingebryst mellem ark plastfolie og pund dem ud, indtil de er tynde. Sæt til side.

  • 2

    I en fødevareprocessor kombineres ruccola, basilikum, hvidløg, parmesanost og en knivspids salt og peber. Mens motoren kører, tilsæt olien i en tynd strøm, indtil du får en pestokonsistens.

  • 3

    Læg pestoen jævnt i midten af ​​hvert kyllingebryst, drys jævnt med ost, og rul kyllingen op, skub siderne ind for at holde fyldet inde.

  • 4

    Pak to skiver bacon omkring hver kyllingrulle, og læg den i en let smurt bageplade.

  • 5

    Pak to skiver bacon omkring hver kyllingrulle, og læg den i en let smurt bageplade.

  • 6

    Bages i 45 minutter til 75 minutter, og kontroller, om din kylling er gyldenbrun og bacon er sprød. Server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
640
Kalorier fra fedt
380
% Daglig værdi
Total fed
42 g
65%
Mættet fedt
14g
68%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
160 mg
53%
Natrium
850 mg
35%
Kalium
520 mg
15%
Samlet kulhydrat
5g
2%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
59g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
50%
50%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 6 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 6 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Der er så meget ost i disse osteagtige bacon-indpakkede kyllingebryst, du vil vende. Jeg synes slags denne skål er en klassiker. Kylling fyldt med mega mængder ost, rullet op og forseglet med baconstrimler, derefter bagt indtil sprød, gylden herlighed. Men denne gang tilføjede jeg noget. Noget grønt. Noget med mere ost i. Arugula pesto! Jeg inkluderede omkring en kop basilikum og egnede sig til en traditionel pesto-smag. Men jeg fortæller dig, at pebret arugula pesto alle blandet inde i kyllingebryst i ovnen? Godhed freaking elskværdig. Og der er ingen mening med at gå i detaljer om bacon, ellers kan vi alle besvime. Husk bare, jo mere ost du tilføjer, jo mere siver der ud af kyllingen. Dette er en meget god ting. Middag var FANTASTISK. Osten og pestoen smelter ud af kyllingen og skaber denne næsten sauce-lignende blanding omkring kyllingen. Skrab det ud. Server det. Spise det!

Se videoen: Kylling i svøb m, Pesto (September 2020).