Nye opskrifter

Cheesesteak Nachos

Cheesesteak Nachos

En blanding af en klassisk Philly cheesesteak-sub og rigtig gode nachos. Dette er den perfekte mad til spillet.MERE +MINDRE-

Opdateret 27. november 2014

1

pund mørbrad bøf, skåret tyndt

1

stor rød peber, skåret

1

stor rødløg, skåret i skiver

6

ounces provolone, revet

Skjul billeder

  • 1

    Frys din bøf i 20 minutter og skiv den så tyndt som muligt. Skær derefter løg og peber i tynde skiver, der ikke er hakket.

  • 2

    Til ostesauce tilsættes smør i en medium gryde over medium varme. Når det er smeltet, tilsæt mel og pisk, indtil melet bliver en lysebrun farve, ca. 2 minutter.

  • 3

    Pisk langsomt mælk ind i rouxen for at danne en tynd sovsauce (bechemel). Tilsæt revet ost og hold saucen varm over svag varme, indtil du er klar til at lave nachos.

  • 4

    For at tilberede bøf og peberfrugt, tilsæt en drys af olivenolie til en stor stegepande eller grill på høj varme. Når det er varmt, tilsæt bøf og kog i et minut eller for at brænde bøf. Mens det koger, krydre bøf med salt, peber, chilipulver og en knivspids spidskommen.

  • 5

    Når bøf næsten er kogt, skal du tilsætte peber og løg og fortsætte med at lave mad, indtil grøntsager er let forkullede, blot endnu et minut eller to.

  • 6

    Læg chips på et serveringsfad, og hæld ca. to tredjedele af ostesauce over chipsene. Fordel bøf og grøntsager over nachos og top med mere ostesauce og frisk koriander.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Spildag er sjovt nok, men tilføj disse Cheesesteak Nachos, og det er endnu bedre.

    At tale om cheesesteak kan blive temmelig opvarmet. Der er virkelig kun få måder at gøre det på, hvis du får en legitim en i Philadelphia, men folk er meningsfulde om mulighederne.

    Du skal beslutte, om du vil have forarbejdet ost eller provolon, og du skal beslutte, om du vil have løg.

    Personligt er jeg en løg og provolone fyr. Det er bare min personlige smag.

    Men lad mig kaste en kurvekugle mod dig. Måske er sandwichen ikke det bedste skib til cheesesteak og påfyldninger. Måske fortjener tortillachippen en chance!

    Mine nachoster med cheesesteak er en perfekt maddag til spillet og absolut gennemførlige derhjemme.

    Trin et til denne skål er lidt underligt. Du skal sætte din bøf i fryseren. For virkelig at få disse papirtynde skiver bøf skal den være meget kold og næsten frossen. Sæt den i fryseren i 15-20 minutter, og skiv den senere.

    Fokuser nu på ostesauce! Som jeg sagde, kan jeg godt lide provolon på min, så det er det, jeg brugte i min sauce.

    Til at begynde med skal du smelte dit smør i en medium gryde over medium varme. Pisk derefter melet ind og lad melet koge til en lysebrun pasta. Det skal kun tage et par minutter og se sådan ud.

    Pisk derefter mælk i en langsom strøm og lad saucen tykne. Tilføj derefter alt det smukke revede provolon.

    Jeg føler mig forpligtet til at bemærke her, at du kunne bruge, kunne bruge næsten enhver ost til dette, der smelter godt. Cheddar eller peberstik fungerer også godt.

    Lad saucen smelte sammen, og hold den derefter varm på svag varme, indtil du har brug for den. Hvis det på noget tidspunkt bliver for tykt, skal du tilføje et nyt stænk mælk for at bringe det tilbage til livet.

    Nu tilbage til bøf. Da den er delvis frossen, skal du kunne skære den i tynde skiver. Få dem så tynde som muligt uden at skære dig selv!

    Jeg har ikke en kødskiver, som de bruger i Philly, så det var omtrent så godt som jeg kunne få det.

    Mens du skiver ud, skal du skære dine peberfrugter og løg op. Jeg brugte lidt rød peber og jalapeno med mine løg, hvilket passer godt til nachos!

    For at tilberede bøffen skal du tilføje en dråbe olie til en stegepande over medium høj varme. Kast bøf og krydre det godt med salt, peber, chilipulver og en knivspids spidskommen. Lad det koge i et minut eller to.

    Tilsæt derefter alle grøntsagerne. Kog i endnu et minut eller to, indtil grøntsagerne begynder at blære lidt.

    Bøffen vil koge rigtig hurtigt, og du vil ikke koge den for meget.

    Når du er klar til servering, skal du øse en flok tortillachips ud på en tallerken og dryppe på omkring to tredjedele af ostesauce. Fordel bøf og grøntsager ovenpå, og tilsæt derefter mere sauce og lidt frisk koriander.

    Server det så snart du kan, mens alt stadig er dejligt og varmt!

    Spilletid!

    Nick mener, at din spildag nu er blevet forbedret! Tjek hans blog, Macheesmo, og følg ham på hans Tablespoon-profil.

Se videoen: 42 Foods You Need To Eat In Your Lifetime. The Ultimate List (September 2020).