Usædvanlige opskrifter

Pistachio-Cherry Bundt kage

Pistachio-Cherry Bundt kage

Pistachio pund kage med en kirsebærglasur. Sig MMMM til foråret!MERE +MINDRE-

1

æske Betty Crocker ™ pundkagemix

1

pakke (3,4 oz) pistachiesmag med instant buddingblanding

1/2

stick smør, blødgjort

1/2

teske mandelekstrakt

3

spiseskefulde maraschino kirsebærsaft

2

spiseskefulde smør, smeltet

Pulveriseret sukker til afstøvning (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Smør en 12-kop bundtpande med forkortelse og derefter let mel. Sæt til side.

  • 2

    I en stor skål eller skål med en stativblander, slå kagemix, buddingblanding, vand, smør, æg, mandelekstrakt og ca. 8 dråber grøn madfarve med lav hastighed i 30 sekunder. Forøg hastigheden til medium og slå 2 minutter. Hæld dej i tilberedt bundpande (dej vil være meget tyk). Spred smør jævnt.

  • 3

    Bages 38 til 43 minutter, eller indtil et tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud. Afkøl kagen 10 minutter i gryden, fjern den og afkøl den helt på et kølerist.

  • 4

    I mellemtiden laves glasuren: I en medium skål omrøres pulveriseret sukker, kirsebærsaft, mælk og smør, indtil der dannes en glasur (tilsæt mere mælk eller pulveriseret sukker efter behov for at opnå korrekt konsistens). Hæld glasur jævnt over fuldt afkølet kage. Lad det sidde et par minutter for at hærde.

  • 5

    Støvkage med mere pulveriseret sukker, hvis det ønskes. Skær og server.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
350
Kalorier fra fedt
150
% Daglig værdi
Total fed
17g
26%
Mættet fedt
10 g
48%
Transfedt
1 g
Kolesterol
85 mg
28%
Natrium
330 mg
14%
Kalium
35 mg
1%
Samlet kulhydrat
48 g
16%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
40 g
Protein
2g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
2%
2%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hej alle sammen, lad mig introducere dig til min nye yndlingskage. Åh, tror du, jeg joker? Lad mig nedbryde denne kage til dig: Pundkage, pistacienødder, kirsebærglasur. Det hele arbejder sammen for at lave denne smukke og lækre Pistachio-Cherry Bundt Cake. Også kendt som min nye favoritkage - og jeg tror, ​​at når du først prøver det, også vil være din. Jeg mener ... kan vi bare tage endnu en gander på det øverste foto deroppe? Hvor smuk prinsesse er den kage? Der står bare "Hey-o, Spring!" til mig. Bonus: Det er velsmagende. Det er svært at finde en god kage derude, en der ser OG smager godt, men denne passer til regningen. Det er som drømmedatoen for kager. Før jeg begynder at savle overalt, lad os bage vores kage og spise den også! Betty Crockers pundkageblanding gør denne opskrift let, og tilføjelse af pistaciepuddingblanding til dejen giver denne kage sin smag. Mmmm, forårskage. Pistacien kirsebærkage. Bundt pund kage. Uanset hvad du kalder det, er det g-o-o-d godt.
  • Tjek vores samling af dessertopskrifter dessertopskrifter med den lille grønne skønhed, pistacien!

Se videoen: Cherry Berry Pistachio Tarts (September 2020).