Seneste opskrifter

Puerto Ricanske Arepas

Puerto Ricanske Arepas

1

tsk hvidløgspulver (valgfrit)

1/2

kop vegetabilsk olie til stegning

Skjul billeder

  • 1

    Kombiner mel, sukker og hvidløgspulver (valgfrit).

  • 2

    Tilsæt smørret og ælt med hænderne, indtil der dannes kornet dej.

  • 3

    Opløs salt i vand. Tilsæt saltvand til dejen og bland, indtil du får en konsistens, der er noget klæbrig, men stadig kommer af fingrene.

  • 4

    Overfør dejen til en glasskål eller et fad, dæk med saranfolie eller et fugtigt køkkenhåndklæde, og lad hvile i 30 minutter.

  • 5

    Efter 30 minutter opdeles dejen i 8 små kugler af samme størrelse. Tag en kugle og rul den ud på en ren, tør overflade med en kagerulle, indtil du får en arepa, der er ca. 5 inches i diameter. Gør det samme med de resterende dejkugler.

  • 6

    Varm olien i en stegepande, tag en arepa, og slip den forsigtigt i olien. Steg i 45-50 sekunder, indtil kanterne bliver gyldne. Vend det omhyggeligt og steg i yderligere 30-40 sekunder. Gentag, indtil du er færdig med alle 8 arepas.

  • 7

    Server dem med oksekød, fisk, ristede grøntsager eller en skål suppe.

Ekspert tip

  • For søde arepas, spring hvidløg over og tilsæt 4 spsk sukker. Efter stegning skal du dække dem i sukker og kanel.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Puerto Ricanske arepas adskiller sig fra deres bedre kendte sydamerikanske kolleger, som er lavet med majsmel. I Puerto Rico, øen fortryllelse, er arepas en slags stegt brød lavet med hvedemel. Disse arepas er perfekte til en lækker Puerto Ricansk morgenmad. Du kan gøre dem søde eller salte, almindelige eller fyldte. Det er op til dig. Den grundlæggende arepa-opskrift kræver mel, smør, salt og vand. Jeg tilføjede dog noget hvidløgspulver for at give det en anden smag. Du kan kombinere denne opskrift med andre ingredienser som løg, peberfrugter og urter og servere dem med oksekød, saltet torsk eller suppe. Du kan også bruge den samme dej og fylde arepas efter eget valg. Derudover kan du bruge den grundlæggende opskrift (uden hvidløg) og tilsætte sukker eller kokosnød til at lave lækre søde arepas. Hvad har du lyst til at tilføje til disse arepas?

Se videoen: how to make Puerto Rican arepas! (September 2020).