Traditionelle opskrifter

Slow-Cooker svinekød skulder Ramen

Slow-Cooker svinekød skulder Ramen

Denne langsomt komfur er let nok at lave i en weeknight, men leverer stadig på svinekød og kyllingefyldt smag af traditionel japansk tonkatsu ramen.MERE +MINDRE-

Opdateret 19. november 2019

Lav med

Progresso bouillon

3

til 4 lb udbenet svinekød skulder stegt, trimmet

6

kopper Progresso ™ kylling bouillon (fra to 32-oz kartoner)

2

spiseskefulde gule eller hvide miso pasta

4

teskefulde chili hvidløgssauce

2

pakker (3,5 ounce hver) shiitake-svampe, tyndt skåret

2

kopper skiver gule løg

1

(2-tommer) stykke skrællet ingefærerød

2

pakker (3 oz hver) ramen nudelsuppe mix (kassér smagspakker eller reserver til anden brug)

4

hårdkogte æg, halveret

1/4

kop hakket friske korianderblade

4

grønne løg, tyndt skåret på bias

Skjul billeder

  • 1

    Sprøjt 5-liters langsom komfur med madlavningsspray. Gnid svinekød med salt. I 12-tommers stegepande smeltes smør over medium varme. Kog svinekød i smør 2 til 4 minutter på hver side eller indtil det er brunet. Overfør svinekød til langsom komfur.

  • 2

    I stor skål, slå bouillon, sojasovs, miso pasta og chili hvidløg sauce med piskeris. Rør svampe, løg og ingefær. Hæld blandingen over svinekød. Dække over; kog ved lav varmeindstilling 7 til 9 timer eller indtil svinekød er mørt.

  • 3

    Overfør forsigtigt svinekød til skærebrættet; lad den stå i 5 minutter eller indtil den er kølig nok til at håndtere. Opdel svinekød, kassér fedtstykker og brusk. Kassér ingefærerød.

  • 4

    I mellemtiden kog ramen som anvist på pakken, undlad smagspakker; dræne. Del væske fra langsom komfur mellem 8 skåle. Del jævnt nudler og svinekød blandt skåle. Server toppet med halverede æg, koriander og grønne løg. Server med ekstra sojasovs og chili hvidløgssauce.

Ekspert tip

  • Kan du ikke finde shiitakes? Almindelige hvide knapsvampe fungerer på deres sted.
  • Gør det til dit eget! Serveres med Sriracha, fiskesauce eller lime kiler, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
490
Kalorier fra fedt
230
% Daglig værdi
Total fed
26 g
39%
Mættet fedt
10 g
48%
Transfedt
0g
Kolesterol
205 mg
69%
Natrium
1560 mg
65%
Kalium
690 mg
20%
Samlet kulhydrat
21g
7%
Kostfibre
2g
11%
Sukker
4g
Protein
43 g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
4%
4%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 5 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: How to make Tonkotsu Ramen 豚骨ラーメン (September 2020).