De bedste opskrifter

Pepperoni Pizza Gnocchi Gryde

Pepperoni Pizza Gnocchi Gryde

  • Forbered 25 min
  • I alt50 min
  • Portioner 8

Dette bør ikke komme som nogen overraskelse, men vi genopfandt den måde, vi laver pizza på natten igen. Denne gang startede vi med kølet gnocchi og hentede smagsinspiration fra den klassiske pepperoni-pizza til at lave en seriøst tilfredsstillende gryderet, du ikke kan leve uden.MERE +MINDRE-

Opdateret 15. november 2018

Ingredienser

2

pakker (16 ounce hver) kartoffel gnocchi

1

pakke (5 oz) mini pepperoni skiver

1

krukke (25,5 oz) Muir Glen ™ økologisk tomatbasilikas pasta

2

kopper strimlet mozzarellaost (8 oz)

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. Spray 13x9 tommer (3-quart) bageplade med madlavningsspray.

  • 2

    Kog gnocchi som anvist på pakker; dræne. Tilsæt gnocchi, halvdelen af ​​pepperoniskiverne, pastasauce og 1 kop ost til bagepladen. Rør for at kombinere og fordel jævnt i bagepladen. Spred den resterende halvdel af pepperoniskiver over toppen.

  • 3

    Dæk med folie; bages i 15 minutter. Afdække; drys resterende 1 kop ost over toppen. Bages 5 til 8 minutter eller indtil osten er smeltet og gryden er boblende rundt om kanterne og opvarmet igennem.

Ekspert tip

  • Enhver Muir Glen ™ pastasauce fungerer i denne opskrift.
  • Kartoffel-gnocchi er et hyldestabilt produkt, der typisk findes i købmandens pastagang.

Ernæringsoplysninger

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
280
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
17g
27%
Mættet fedt
7g
34%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
12%
Natrium
710 mg
29%
Kalium
180 mg
5%
Samlet kulhydrat
17g
6%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
4g
Protein
13g
% Daglig værdi*:
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
20%
20%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Easy Gnocchi with Pork Sausage Recipe (September 2020).