Seneste opskrifter

Tonkatsu svinekød med asiatisk sløg

Tonkatsu svinekød med asiatisk sløg

Det er lettere end du tror at fremstille tonkatsu (japanske stegte svinekoteletter), og vi gætter på, at det bliver din nye go-to-opskrift. Det hæver almindelige svinekoteletter fra tørre, magre kødstykker til en saftig, sprød middag, du ikke snart vil glemme. MERE +MINDRE-

Sovs

2

spiseskefulde pakket brunt sukker

1

teskefuld Worcestershire sauce

Slaw

1

pakke (14 oz) tricolor coleslaw mix

2

grønne løg, tyndt skåret på bias

3/4

kop Annie’s ™ økologisk asiatisk sesamdressing (fra 8 ounce flaske)

Svinekød

2

spiseskefulde Gold Medal ™ mel til alle formål

3/4

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

4

tynde (3/4 tommer) udbenede svinekoteletter (1 lb), trimmet

Kogt hvid ris, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Bland sovsingredienser i en lille skål; sæt til side. Bland Slaw-ingredienser i en stor skål; sæt til side.

  • 2

    Anbring mel i medium skål. I en anden medium skål, slå æg og 1 spsk sojasovs. Anbring brødkrummer i en lav skål eller tærteplade.

  • 3

    Dyp svinekoteletter i mel; ryste overskydende mel af. Dyp svinekød i ægblandingen, og skrab derefter i brødkrummer. Kassér resterende mel, ægblanding og brødkrummer.

  • 4

    I 12-tommers stegepande opvarmes olie over medium høj varme, indtil den er meget varm. Reducer varmen til medium. Kog svinekoteletter i olie 4 til 7 minutter, drej en gang, indtil panering er gyldenbrun og kødtermometer indsat i midten læser mindst 145 ° F. Server svinekød med sauce, slaw og ris, hvis det ønskes.

Ekspert tip

  • For den bedste, gristfri tonkatsu skal du sørge for at trimme fedtet fra svinekoteletter inden du panerer.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
610
Kalorier fra fedt
340
% Daglig værdi
Total fed
37g
58%
Mættet fedt
5g
27%
Transfedt
0g
Kolesterol
100 mg
33%
Natrium
1170 mg
49%
Kalium
440 mg
13%
Samlet kulhydrat
39 g
13%
Kostfibre
3g
11%
Sukker
15 g
Protein
29g
A-vitamin
40%
40%
C-vitamin
35%
35%
Calcium
8%
8%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 3 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 7 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: How to Make Katsudon Pork Tonkatsu Rice Bowl Recipe. Cooking with Dog (September 2020).