Nye opskrifter

Rigatoni Pasta Pie

Rigatoni Pasta Pie

Er dette virkelige liv? Denne tærte pasta tærte er som intet, du nogensinde har set.MERE +MINDRE-

1

kniv knust rød peberflager

1

kniv groft salt og friskmalet peber

1

dåse (28 oz) Muir Glen ™ økologiske hele skrællede tomater, knust med hænderne

1

kop frisk revet parmesanost

2

kopper strimlet mozzarella

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Varm olien i stor stegepande over medium høj. Tilsæt kalkunen og kog, indtil den er brunet overalt, ca. 5 minutter.

  • 2

    Tilsæt hvidløg, knust rød peber og en god knivspids salt og peber. Sauter endnu et minut. Tilsæt derefter de knuste tomater og lad dem simre på medium, indtil de er fortykkede i 20 minutter.

  • 3

    I mellemtiden skal du koge rigatoni, indtil den er lidt underdoneret. Tøm og skyl med koldt vand. Kast med parmesanost. Olie let en 9-tommers fjederformet gryde. Pak rigatoni stramt i gryden og stå på enderne.

  • 4

    Hæld kødsauce over pastaen. Skub kødet ned i hullerne i nudlerne så godt du kan. Bages i 15 minutter.

  • 5

    Fjern fra ovnen, top med mozzarellaost, og bag yderligere 10-15 minutter, eller indtil osten er brunet og boblende.

  • 6

    Lad sidde 15 minutter, inden du skærer og serverer. Top med frisk basilikum, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
941.7
% Daglig værdi
Total fed
33,6 g
52%
Mættet fedt
15,1 g
75%
Kolesterol
141,7 mg
47%
Natrium
1151,8 mg
48%
Kalium
602,5 mg
17%
Samlet kulhydrat
95,8 g
32%
Kostfibre
5,4 g
21%
Sukker
8,7 g
Protein
61,4 g
C-vitamin
7.80%
8%
Calcium
70%
70%
Jern
24.60%
25%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Kan du endda begynde at tro på det, du ser på? Er det pasta? Er det en dybe tallerken pizza tærte? Er det latterligt? Kaldes den til din mave lige nu? Ja, ja, ja, ja og ja. Før vi fortsætter, siger jeg dig nu, var dette ikke min oprindelige idé. Men da vi så det over på det ædle gris, vendte alle mine låg på én gang, oplevede jeg blindhed og hjertemuslinger, og mærkelige udtalelser undslap mine læber sammen med små floder med savlen. Det skulle gøres. Jeg vendte fra hendes opskrift bare en smule og erstattede oksekød med kalkun og tilføjede knuste rød peberflager for et godt spark i bukserne. Tag noget rigatoni, noget malet kalkun, Muir Glen hele skrællede tomater, hvidløg, knust rød peber, parmesan og mozzarella ost. For at knuse dine egne tomater skal du dumpe dem i en stor skål og knuse dem med dine hænder. Det føles fantastisk, ja. Det ser underligt ud, undskyld. Du kan også købe tomater, der allerede er knust, men du går glip af alt det sjove sjov, så få din kalkun brunet op i en gryde med hvidløg og knust rød peber. Og salt! Derefter tilføjer du tomaterne og simrer i ca. 20 minutter. Mens du er ved det (se, du gør alt dette på samme tid, og din sauce vil simre, mens du forbereder tærte.), Lav den rigatoni indtil det er let underdone, måske 3 minutter under hvad boksen siger. Tøm det derefter under koldt vand. Kast rigatoni med en kop parmesan, og pakk den i en springform med nudler, der står på enden. De kan have forskellige højder, og det er okay. Når det hele er pakket i gryden, hæld saucen ovenpå. Og så bedst du kan, prøv at skubbe kødsauce ned i pastahullerne for at fylde nudlerne. Når det hele er bagt og osteagtigt, skal det sættes op i ca. 15 minutter, før du fjerner springformen og skiver ud. Jeg lo så hårdt, da jeg tog min ud af gryden. Du skal prøve dette.
  • Der er meget mere pasta elsker at passere rundt! Pølser, spinat og ost fyldte skaller Copycat Noodles and Company ™ Mac og ostMillion-dollar Manicotti Spaghetti Cacio e PepeButternut Squash, Hasselnød og Fontina Lasagne

Se videoen: Simple Pastas: Baked Ziti (Oktober 2020).