Usædvanlige opskrifter

Krydret Sriracha grillet tofu

Krydret Sriracha grillet tofu

1

spiseskefuld risvineddike

2

teskefulde hvidløgspulver

1

tsk malet sort peber

1

pakke (12 oz) ekstra fast tofu, skåret i terninger

Skjul billeder

  • 1

    I en medium skål kombineres sriracha, sojasovs, eddike, hvidløgspulver, sort peber og ingefær. Pisk indtil kombineret.

  • 2

    Rør forsigtigt et par stykker tofu i sovsblandingen for at belægge, tråd derefter tofu på spyd og læg den til side. Gentag med resterende tofu og sauce. Dæk og afkøles for at marinere i mindst 1 time eller op til 24 timer. (Reserver ekstra marinade til grillning.)

  • 3

    Varm grill eller en grillpande til medium høj varme. Kog spyd i ca. 2-3 minutter pr. Side, eller indtil de er brændt og kogt igennem, børstes med ekstra sauce under tilberedning, hvis det ønskes. Serveres varm.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Det er tid for din tofu at blive SPICY! Det er rigtigt. Alles yndlings sriracha sauce (som synes at være overalt lige nu) kombineres med nogle enkle krydderier i denne opskrift for at tage din tofu fra enkel til sizzlin. Og når du poper det på grillen (eller en grillpande), vil det bogstaveligt talt sizzle! Denne Spicy Sriracha Grillede Tofu-opskrift vil helt sikkert vække dine smagsløg. Så fair advarsel - hvis du leder efter lidt mindre varme, vil du måske skære ned på sriracha bare lidt. Men for dem der elsker noget krydderi, er denne opskrift perfekt og let til sommeren. (Og også vegansk og vegetar!) Start med noget ekstra fast tofu. (Alt mindre fast vil sandsynligvis falde fra hinanden på grillen.) Skær det op i små terninger eller hvilken form du vil have. Bland derefter din specielle sauce - sriracha, sojasovs, risvineddike, hvidløgspulver, ingefær og sort peber. Rør meget omhyggeligt tofu ind i saucen for at belægge. Jeg omrørte kun et par stykker ad gangen for at forhindre dem i at gå i stykker. Lad dem marinere i mindst en time, op til 24 timer. Tråd terningerne på spydene for nem grillning. Pop dem derefter på en sydende varm (og olieret) grill eller grillpande i ca. 2 minutter pr. Side, eller indtil de er brændt på hver side og kogt igennem. Du kan børste ekstra sauce under madlavningen, hvis du vil, og server dem derefter på spydene eller i en skål. Krydret og SÅ godt!

Se videoen: Vegan Spicy Crab Sushi Roll Vegan Sushi 101 (September 2020).