+
Nye opskrifter

Pink Velvet Torte med Pink Champagne Buttercream Frosting

Pink Velvet Torte med Pink Champagne Buttercream Frosting

Lag af smuk lyserød kage er klemt ind mellem lys og fluffy lyserød champagnesmørkrem.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

Kage:

1

Betty Crocker ™ Super Moist ™ kageblanding hvid

1 1/2

teskefulde chokoladeekstrakt

1 1/2

teskefulde Betty Crocker ™ Gel madfarve, neonrosa

Pink Champagne Buttercream:

1

kop (2 pinde) smør, blødgjort

1

(2 pund) pose pulveriseret sukker

1/2

kop til 3/4 kop lyserød champagne

Valgfri pynt:

Runde lyserøde slikbelagte chokoladebakker

Skjul billeder

  • 1

    Kage: Forvarm ovnen til 350 ° F.

  • 2

    Sprøjt to 8-tommers runde bagepander med bagningsspray, og læg bunden med en rund pergamentpapir.

  • 3

    Kombiner alle kageingredienser i en stor blandeskål. Pisk med en elektrisk mixer i 30 sekunder på lav for at kombinere.

  • 4

    Skrab skålen ned, og øg mikserhastigheden til medium og slå i 2 minutter. Del ligeledes dejen mellem de to pander.

  • 5

    Bages i 29-34 minutter, indtil et tandstikker indsat i midten af ​​en kage kommer rent ud.

  • 6

    Afkøles i gryde i 10 minutter, og vend derefter ud på et køleholder og lad det køle helt af.

  • 7

    Pink Champagne Buttercream: Pisk smør indtil det er let og luftigt. Tilsæt pulveriseret sukker og 1/2 kop lyserød champagne.

  • 8

    Pisk på medium høj hastighed, indtil den er godt kombineret og luftig.

  • 9

    Tilsæt yderligere champagne, hvis frostingen føles for tyk.

  • 10

    Saml Torte: Skær om nødvendigt kuppelpladen af ​​kagerne.

  • 11

    Skær hver kage i 2 lige store lag.

  • 12

    Sæt et lag på en kageplade.

  • 13

    Spred frosting over toppen.

  • 14

    Gentag, tilføj 3 flere kagelag og frost oven på hver.

  • 15

    Drys nogle slik på toppen af ​​kagen, hvis du bruger det.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
670
Kalorier fra fedt
210
% Daglig værdi
Total fed
24 g
36%
Mættet fedt
12g
59%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
45 mg
14%
Natrium
420 mg
17%
Kalium
90 mg
3%
Samlet kulhydrat
108 g
36%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
91 g
Protein
3g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
10%
10%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Denne torte er perfekt til når du vil servere en festlig udseende (og vidunderlig smagende) kage til en særlig lejlighed, men ikke har hele dagen til at bruge dekoration. Bare bage, lag, frost og server. Det er det!

    Du behøver ikke engang at frost udvendigt på kagen - bare lad de nøgne lag med lysfarvet lyserød kage blive eksponeret. Kanterne er gyldenbrune, men når du skærer i den, er kontrasten af ​​lyserød kage mod hvid frost smuk. Dette ville være en vidunderlig dessert at servere ved et brudebad, baby shower eller fødselsdagsfest!

    At lave en lyserød fløjlkage med et strejf af chokoladesmag betyder, at du bliver nødt til at tilføje noget chokoladeekstrakt til dine kagemixingredienser. (Ekstraktet tilføjer ikke brun farve, som kakaopulver ville.) Hvis du foretrækker en almindelig hvid kage, skal du bare fjerne den.

    Når du først har lavet kageblandingen, skal du dele den ligeligt mellem to 8-tommer runde pander.

    Pop kagerne i ovnen og bag, indtil et tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud. Afkøl kagerne i deres pander i 10 minutter, vend dem derefter ud på et køleholder og lad det køle helt af.

    Mens kagerne køler af, skal du tage fat i pulveriseret sukker, blødgjort smør og en flaske lyserød champagne og gøre smørkremen frostende. Det er nemmest at piske smørret, indtil det er let og luftigt, og tilsæt derefter pulveriseret sukker og champagne og slå det til cremet.

    Når kagerne er afkølet, skal du skære de hvælvede toppe af og skære vandret i to lige store lag.

    Sæt et kagelag på en kageplade og spred (eller rør) ca. 1/4 af frostingen over det første lag. Tilsæt endnu en kage og mere frost.

    Gentag, skab en 4-lags kage.

    Tilføj et strejf af lyserød farve til toppen ved at drysse på nogle runde lyserøde slikbelagte chokolade slik i midten af ​​kagen.


Se videoen: Cupcake Piping Techniques Tutorial (Januar 2021).