De bedste opskrifter

Sandwich med kylling og vaffel

Sandwich med kylling og vaffel

En klassisk sydlig skål, der er ret let at gøre til en kylling og vaffel sandwich!MERE +MINDRE-

Opdateret 9. marts 2017

Kylling

4

kyllingebryster bankede 1/4 tommer tynde

Mudring

1

spiseskefuld malet peber

1

kvart vegetabilsk olie (til stegning af kylling)

Vafler

2 1/2

kopper alsidigt mel

1

spiseskefuld bagepulver

4

spiseskefulde smør, smeltet

1

dryss af ahornsirup (pr. sandwich)

1

dab smør (pr. sandwich)

1

afstøvning af pulveriseret sukker (pr. sandwich)

Skjul billeder

  • 1

    Tag dine kyllingebryst, placer dem mellem to stykker plastfolie og pund dem, indtil de er jævnt 1/4 tommer tykke.

  • 2

    Bland kærnemælk med kyllingekrydderier og mariner kylling i en time eller forhåbentlig natten over i kærnemælk.

  • 3

    Bland mel med andre uddybningsingredienser. Tilsæt kyllingebryst og pels let med mel. Fjern brysterne på en tallerken og lad hvile i et par minutter.

  • 4

    Steg kylling i ca. 4 minutter pr. Side. Den skal være gyldenbrun og sprød.

  • 5

    Lad kylling dræne på et par papirhåndklæder, når de først er fjernet.

  • 6

    Til vafler blandes tørre ingredienser i en skål og våde ingredienser i en separat skål.

  • 7

    Tilsæt våde ingredienser for at tørre og rør for at kombinere.

  • 8

    Føj til en nonstick vaffel maker. Mængden af ​​dej varierer afhængigt af størrelsen på din vaffelmager.

  • 9

    Kog vafler, indtil de er gyldenbrune. Du skal få 8-10 vafler med denne mængde dej.

  • 10

    Server to vafler med et stykke stegt kylling. Drys med ahornsirup og smør indersiden af ​​vaflerne. Drys med pulveriseret sukker, hvis du vil. Spis det som en sandwich!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg arbejdede tidligere for en lille sydlig restaurant i Washington DC. Jeg var ikke kok der - jeg bartenderede - men jeg lærte meget af kokke under min tid der. En ting jeg lærte om var kylling og vafler. Ikke fra syd, jeg havde aldrig rigtig hørt om denne kombination. Da jeg arbejdede på mit første brunchskift, og cirka 80% af spisestederne bestilte det, regnede jeg med, at jeg måske skulle prøve det! Kombinationen af ​​salt, sprød kylling med sød, sprød vaffel er seriøst en af ​​de bedste kombinationer i verden. Det er en af ​​de ting, der er svære at beskrive, men stol bare på mig. Den serveres normalt med en enorm mængde stegt kylling toppet på en vaffel og drysset med pulveriseret sukker. Jeg besluttede at ændre det lidt ved at bruge dunede kyllingebryst. De stegte bryster passer perfekt mellem to vafler og gør en god morgenmads sandwich!

Se videoen: Gammeldags pandekager - super lækre! (September 2020).