Kanelsnegle

Store, oppustede brune sukker- og kanelruller med et klæbrigt sukkerholdigt, buttery center. Ingen glasur er nødvendig for at gøre disse smag lækre.MERE +MINDRE-

Opdateret 10. november 2014

2

spiseskefuld instant gær

1/3

kop smeltet smør (til påfyldning)

3/4

kop brunt sukker (til påfyldning)

1

spiseskefuld kanel (til påfyldning)

Skjul billeder

  • 1

    I skålen med en stativblander kombineres brunt sukker og smør og piskes til glat. Tilsæt æg et ad gangen.

  • 2

    I en lille gryde opvarmes mælk og vand, indtil det er lunkent at røre ved; tilsæt til dej.

  • 3

    Tilsæt kanel, salt og gær og bland sammen med padlefastgørelse. Fjern skovlbeslaget og udskift det med dejkrog. Tilsæt to kopper mel og ælt med dejkrog. Fortsæt med at tilføje en kop mel ad gangen, indtil dejen begynder at se lurvet og trækker fra siderne af skålen.

  • 4

    Placer dejen på bordet og ælt 8-10 minutter, tilsæt mere mel efter behov for at holde det klæbrigt. Dejen skal ende op blødt og glat.

  • 5

    Anbring dejkuglen i en smurt skål, drej til pels, og lad hvile en time eller indtil den fordobles i løs vægt.

  • 6

    Bland i mellemtiden brunt sukker og kanel til fyldet i en lille skål.

  • 7

    Anbring den stegne dej på bordet og rul den ud i et 12 x 18 tommer rektangel. Spred smeltet smør til fyldet over rektanglet og drys brunt sukker-kanelblanding jævnt ovenpå. Fold over kortere sider en tomme ind og rul i længderetningen til en gelérulleform og klem sømmen lukket. Skær i 12 stykker med en meget skarp kniv. Placer stykker på et bageplade foret med pergamentpapir. Dæk og lad hvile i 30 minutter, indtil det er let oppustet.

  • 8

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Bag ruller i 20-30 minutter, indtil de er lidt brune. Afkøles på rist.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg husker første gang, jeg fik en kanelrulle. Det var ikke en god oplevelse. Lige fra en pakke var det den købte slags og derfor uophørligt klæbrig og klæbrig og flad. Flødeostglasuren var mere af en alt for sukkerholdig vaniljefrostning, og dejen var sej i stedet for lys og luftig. Jeg var ikke imponeret.

    Naturligvis havde jeg en helt anden oplevelse første gang jeg havde en hjemmelavet kanelrulle.

    Der er virkelig intet som hjemmelavede kanelruller - selvom de ofte ikke er så smukke som den købte slags, smager de masser bedre og behøver ikke engang den sukkerholdige glasur oven på dem for at gøre dem lækre (selvom det ikke gør det) ondt, jeg er sikker).

    Hvad jeg især elskede ved disse kanelruller var lugten, de diffunderede i hele mit køkken. En varm Snickerdoodle-hvirvel af brunt sukker og kanelsmag, der svævede fra min ovn, fik hele vores hjem til at lugte, som det skulle ved en særlig lejlighed. Og det var ikke en særlig lejlighed bortset fra det faktum, at jeg lavede kanelruller. Det var en ret stor ting.

    En advarsel om disse ruller (OK, faktisk to): Sørg for, at de er spredt langt fra hinanden på bagepladen (e), før du lader dem hæve anden gang. Jeg begik fejlen ved at klemme alle 12 ruller på en lille bagesten uden læbe, og mens de bagte, begyndte jeg at lugte brændende sukker og så røg komme fra toppen af ​​ovnen. De havde udvidet sig yderligere i ovnen og begyndte at smelte over kanterne af bagestenen. Med nogle hurtige tanker lykkedes det mig at redde de fleste af dem, men de kunne have været meget pænere, hvis jeg havde givet dem noget vejrtrækningsrum.

    Bemærk forsigtighed nummer to: Disse er dang gode. Så vær forberedt på at spise mere end en ad gangen.

    Stephanie (også kaldet Girl versus Dough) har tilsluttet sig Tablespoon for at dele sine eventyr i køkkenet. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Hindbærsnitter (September 2020).