Traditionelle opskrifter

Holly Jolly Jello Shots

Holly Jolly Jello Shots

Disse Holly Jolly Jelly Shots er festlige fingermad tilsat vodka til en legende festfest.MERE +MINDRE-

1

æske (3 oz) Jell-O ™ kirsebær

1

æske (3 oz) Jell-O ™ kalk

3

pakker ikke-aromatiseret gelatine

1

dåse (14 oz) sødet kondenseret mælk

36

pisket fløde (til pynt)

36

mynteblade (til pynt)

72

små røde slik (eller 36 hvis der kun bruges et til pynt)

Skjul billeder

  • 1

    Tør en 8- eller 9-tommers firkantet skål let med madlavningsspray, og tør derefter skålen ud med et papirhåndklæde. Det vil efterlade en let rest for at hjælpe med at udforme dine skud, men det påvirker ikke smagen.

  • 2

    Drys halvdelen af ​​en pakke gelatine over 1/4 kop vand til det røde lag. Lad det suge om et minut eller to. Tilsæt en kasse med kirsebærgelatine sammen med 1 kop kogende vand. Rør, indtil alt er opløst. Tilsæt 3/4 kop vodka. Gentag den samme proces for at lave det grønne lag.

  • 3

    For at fremstille det hvide lag drys to pakker gelatine over 1/2 kop vand. Hæld i 1 kop kogende vand og en 14 ounce dåse sødet kondenseret mælk. Rør, indtil alt er blandet grundigt, og gelatine er opløst. Du har cirka 3 kopper væske. Lad afkøle til stuetemperatur.

  • 4

    Hæld halvdelen af ​​den røde blanding i den tilberedte gryde. Placer gryden i køleskab for at indstille, ca. 20 minutter eller deromkring. Når den er sat, tilsæt 1/3 af den hvide blanding til toppen af ​​den røde blanding. Pop eventuelle luftbobler, og vend tilbage til køleskabet for at sætte i ca. 20 minutter. Gentag med halvdelen af ​​den grønne blanding. Så hvid, så rød, så hvid igen, derefter grøn. Lad den færdige gryde sætte sig yderligere 2-3 timer eller natten over.

  • 5

    Når du er klar til servering, skal du forsigtigt trække kanterne væk fra gryden og vende om på et skærebræt. Skær i lige firkanter. (Alternativt kan du bare skære i selve gryden, men det kan være sværere at fjerne de første par firkanter).

  • 6

    Læg på serveringsfad og top med flødeskum ved hjælp af en rørpose eller dåse. Top med et lille mynteblad og et rødt slik (eller to) for at simulere et kristtornblad.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
80
Kalorier fra fedt
10
% Daglig værdi
Total fed
1 g
1%
Mættet fedt
1 / 2g
3%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
35 mg
2%
Kalium
40 mg
1%
Samlet kulhydrat
10 g
3%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
10 g
Protein
1 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Så du er vært for en feriefest. Du vil have, at alle skal have det godt. Du vil gøre noget festligt. Du vil ikke have noget for kompliceret. Indtast ... Holly Jolly Jelly Shots! Kom! Det er bare ikke helligdage uden rød og grøn spikeret gelatine. For at fremstille disse skal du bruge en kasse med kirsebær (rød) gelatine dessert, en kasse med kalk (grøn) gelatine dessert og et hvidt gelatinelag, lavet med en blanding af sødet kondenseret mælk og almindelig ikke-aromatiseret gelatine. Åh, og vodka. Duh. (Selvom du nemt kan lave disse ikke-alkoholiske til børnene. Bare under vand, hvor det kræver sprut). Du vil også gerne have fat i enhver form for målekop, du ejer (helst dem med hældetud). Nu, lyt op! Det er MEGET vigtigt, at dit hvide lag er afkølet til stuetemperatur. Ellers smelter du det røde lag. Ser du den lyserøde røde belægning? Ja, det er hvad der sker, når du ikke venter. Efterfølgende skabte det en interessant og smuk farve, så hvis du vil have et "cremere" look, skal du blot blande lidt af dit hvide lag med det røde og grønne. Ellers gør som jeg siger, ikke som jeg gør, hvis du vil klart definerede lag. Under processen lod jeg alt ude ved stuetemperatur, og det var helt fint. Hvis dine blandinger overhovedet begynder at størkne (især den hvide), skal du bare pope den i mikrobølgeovnen i et par sekunder, omrøre og lade den vende tilbage til stuetemperatur. Top med et lille mynteblad og et rødt slik for at simulere et kristtornblad. (Bemærkning om sliket: Jeg ville virkelig rigtig gerne have rødt, men kunne ikke finde noget i mit liv. I stedet brugte jeg bagt bønner fra Boston, men jeg tror også, at røde kegler ville fungere). God ferie!

Se videoen: DIY LAYERED JELL-O SHOTS!!! SUPER ALCOHOLIC!! (September 2020).