Nye opskrifter

Frosting Ice Shots

Frosting Ice Shots

Tre enkle ingredienser pisker hurtigt op for at lave denne cremede dessert. En hurtig, lækker måde at lave hjemmelavet blød servering på!MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

1

(12 oz.) Krukke Betty Crocker ™ pisket vaniljefrosting

1

(16 oz.) Karbad pisket topping

1

(3.4 oz.) Kasse instant budding blanding, banan

Maraschino kirsebær, stængel på

Skjul billeder

  • 1

    I en stor skål eller stativblander skal du slå frosting, pisket topping og buddingblanding sammen, indtil den er let og luftig. Overfør blandingen i to store glasurposer. Forsegl og frys natten over.

  • 2

    Når du er klar til servering, skal du klippe et hjørne fra glasurposen. Rør i skudte briller. Top med pisket topping, regnbuejimmies og en maraschino-kirsebær. God fornøjelse!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • En hurtig, lækker måde at lave hjemmelavet soft serveringis på!

    Hvis den glædelige jingle af isbilen har kørt rundt i dit kvarter, men du aldrig har kontanter, har vi en sej måde at få din isfiks på - hurtig!

    Sød, hjemmelavet blød servering, lavet med frosting. Ingen churn. Ingen maskine nødvendig. Bare cremet, fluffy, sød is, hvirvlet ind i skudt glas og serveret med en lille træske.

    Sommertiden blev bare sødere end nogensinde.

    Her er din opstilling: en krukke Betty Crocker ™ frosting, et stort kar med pisket topping og instant buddingblanding. Jeg gik efter banan, fordi den blotte tanke på mini Banana Split Ice Cream Shots sendte mig over månen.

    Pop alt i din standarmixer og pisk, indtil den er let og luftig. Ligesom super super fluffy. Tilsæt en smidgen af ​​Betty Crocker ™ gul gel madfarvning for at skabe noget gyldent wow.

    Sked det hele i en ispose og frys natten over.

    Når du er klar til den sødeste, blødeste bløde servering nogensinde, skal du blot skære et hjørne fra glasurposen og røre i de små skudbriller.

    Hvor forelsket i frostende is er du? Se på de perfekte hvirvler med kølig yumyum!

    Afslut det hele med en hvirvel med pisket topping (jeg ledte min gennem et stort stjernespids).

    Pop et kirsebær på toppen med lidt drys af regnbuejimmier og tag en teensy ske. Disse frostskud er klar til dit ansigt!

    Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler skøre enkle, sunde familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes profil for at se, hvad hun laver mad næste!

Se videoen: How to Frost Cupcakes (September 2020).