Traditionelle opskrifter

Langsomt komfur hvidvin og urtekylling

Langsomt komfur hvidvin og urtekylling

Dette enkle langsomt komfurmåltid har en fabelagtig, let smag.MERE +MINDRE-

2

kopper tykskårne svampeskiver

4

store gulerødder, skrællet og skåret i stykker på 1 tomme

1

stor rød paprika, skåret i 1-tommer stykker

2

spsk hakket frisk basilikum

1 1/2

til 2 kg delt kyllingebryst (udbenet)

Salt og peber efter smag

Skjul billeder

  • 1

    Læg svampe, gulerødder, peberfrugter og basilikum i langsomt komfur. Top med kyllingen.

  • 2

    Spred hakket hvidløg på kyllingebrystene. Drys rigeligt med salt og peber. Hæld hvidvin og citronsaft jævnt over kylling og grøntsager. Læg rosmarin ovenpå.

  • 3

    Dæk langsomt komfur og indstillet til lav. Kog i 6-8 timer, indtil kyllingen er kogt igennem.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Nå, det var dengang. Efter at have brugt Oval Stay eller Go Slow Cooker fra Hamilton Beach igen og igen, som Erin sendte min vej, kan jeg ærligt sige, at jeg er meget interesseret i langsom madlavning. Det er fantastisk. Du kaster alt i crock og sæt det til at lave mad og gå.

    Og endnu bedre, hvis du har brug for at tage skålen et eller andet sted, lukker låget så let på, så der ikke spildes.

    Men denne Slow Cooker White Wine and Herb Chicken var et hjemmelavet måltid. Opdelte kyllingebryst langsomt kogt med basilikum, rosmarin, hvidvin, hvidløg og citronsaft skaber en delikat, mild middag, der er perfekt til en travl aften.

    Jeg piskede dette op en super travl mandag morgen. Det tog kun lidt planlægning og ca. 10 minutter. Derefter, da jeg kom hjem fra at hente mine børn efter skole og daginstitution, var vi klar til at spise - ikke mere besvær eller nødt. Sådan ser det ud, når du først smider det i langsomt komfur:

    Og børnene? De elskede det.

    At have lette måltider som dette i baglommen i dage, hvor du ved, at du vil blive trukket til grænserne, er så nødvendigt. Det sparer dig for at ringe i en pizza i en knivspids eller ty til en fjerde nat med almindelig olpasta.

    Elsker du din langsomt komfur? Fortæl os!

    Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

Se videoen: 暗黑料理黑蒜頭雞湯..吃到崩潰66肚子瘦了一大圈 (September 2020).