Seneste opskrifter

Spinat og Ricotta Macaroni Cheesecake

Spinat og Ricotta Macaroni Cheesecake

Fyldt med en cremet kombination af spinat og ricotta og lettere at lave end du tror, ​​denne bagte pastakage tigger om at være stjernen i dit næste middagsfest.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

1

lb ubehandlede albue-makaroner

1

pakke (10 oz) frossen hakket spinat, optøet, drænet og presset tørt

1

kop sødmælk ricottaost

4

oz flødeost, blødgjort

1/2

kop strimlet mozzarellaost (2 oz)

3

fed hvidløg, finhakket

1

krukke (25,5 oz) Muir Glen ™ økologisk tomatbasilikas pasta

1/2

kop plus 2 spsk revet parmesanost

16

frosne kogte kødboller

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 325 ° F. Sprøjt 9-tommers springform med madlavningsspray. Pakk ydersiden af ​​bunden og siden med folie for at forhindre utæthed.

  • 2

    Kog og dræn makaroni som anvist på pakken.

  • 3

    I mellemtiden blandes spinat, ricottaost, flødeost, mozzarellaost, 1 æg, 1 fed hvidløg, 1/2 tsk salt og peber i mellemskål.

  • 4

    Bland i stor skål makaroni, 1 1/2 kopper pastasauce, 1/2 kop parmesanost, resterende 2 fed hvidløg og resterende 3/4 tsk salt. I en lille skål skal du let slå de resterende 5 æg og røre i blandingen af ​​makaroni.

  • 5

    Anbring en tredjedel af makaroni-blandingen i bunden af ​​gryden. Spred ricottafyldning forsigtigt midt i makaroni-blandingen, og efterlad 1-tommers kant omkring kanten. Sked den resterende makaroni-blanding rundt om kanterne og oven på ricotta-fyldningen. Ricotta påfyldning skal være helt lukket af makaroni blanding.

  • 6

    Bages indtil fast at røre ved og toppen er gyldenbrun, ca. 1 time og 5 minutter til 1 time og 20 minutter (mindst 165 ° F). Placer på køleholder; lad stå i 5 minutter. Kør tynd kniv rundt om kanten for at løsne den. Fjern siden af ​​springformen. Lad afkøle i 15 minutter.

  • 7

    I mellemtiden opvarmes kødboller som anvist på pakken. Varm den resterende sauce op i en 3-liters gryde. Tilsæt 1/2 kop opvarmet pastasauce til kødboller; kaste til frakke.

  • 8

    Overfør bagt makaroni til serveringsfad lige før servering; placer opvarmede kødboller omkring den øverste kant. Sked den resterende sauce midt i toppen af ​​"ostekage". Drys de resterende 2 spiseskefulde parmesanost oven på "ostekage". Skær i skiver for at servere med mere parmesanost på siden, hvis det ønskes.

Ekspert tip

  • Enhver Muir Glen ™ pastasauce fungerer godt i denne opskrift.
  • Ved at lade "cheesecake" stå i 15 minutter inden servering, kan pastaen og ægene sætte sig fast nok til at give den nødvendige struktur til denne skål.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
650
Kalorier fra fedt
240
% Daglig værdi
Total fed
26 g
40%
Mættet fedt
12g
60%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
235 mg
79%
Natrium
1420 mg
59%
Kalium
440 mg
12%
Samlet kulhydrat
66 g
22%
Kostfibre
5g
23%
Sukker
9 g
Protein
37g
A-vitamin
80%
80%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
40%
40%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

2 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 2 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

Valg af kulhydrat

4 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Cheese white sauce Macaroni. Macaroni in White sauce. Cheesy white sauce pasta (September 2020).