Nye opskrifter

Cheesy Brussels Sprout Skillet Dip

Cheesy Brussels Sprout Skillet Dip

Hvad kan vi sige om denne to-die-for dip, som navnet ikke allerede gør? Rosenkål? Lækker. Åh, og nævnte vi, at der også er bacon herinde? Stik crostini derinde, og se den smeltende ost trække - du vil ikke tro, hvor vanedannende den beskedne rosenkål kan være.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

4

skiver tyk skiver bacon, hakket

4

kopper tynde skiver friske rosenkål

1

stor skalotteløg, tyndt skåret (ca. 1/2 kop)

12

oz flødeost (fra to 8 oz pakker), skåret i terninger og blødgjort

1

kop strimlet Gruyère-ost (4 oz)

1

kop strimlet parmesanost (4 oz)

1/4

teskefuld knust rød peberflager

3

spiseskefulde smør, smeltet

3/4

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

2

spiseskefulde grønne løg i skiver

Skjul billeder

  • 2

    Varm ovnfast 10-tommers stegepande over medium høj varme. Tilsæt bacon; kog 6 til 8 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil den er sprød. Tøm på plade med papirhåndklæde. Mål 3 spsk bacon til pynt; sæt til side.

  • 3

    Reserver 1 spsk bacon dryp i stegepande; kassér resterende dryp. Varm over medium varme. Rør rosenkål og skalotteløg i stegepanden. Kog 6 til 7 minutter under konstant omrøring, indtil grøntsagerne er ømme og lige begyndt at blive brune. Fjern fra varmen.

  • 4

    Bland i stor skål blanding af rosenkål, resterende bacon (ca. 1/4 kop), flødeost, mayonnaise, strimlet ost og peberflager; omrør indtil den er fuldstændig blandet. Sked blandingen tilbage i stegepanden.

  • 5

    Bland smeltet smør og brødkrummer i en lille skål under omrøring til pels. Sked krummer over rosenkålsblanding; bages 22 til 24 minutter eller indtil boblende på kanter og krummer er gyldenbrune. Top med grønne løg og reserveret 3 spsk bacon.

  • 6

    Serveres med skiver baguette eller crostini efter ønske

Ekspert tip

  • Vi brugte ca. 1 lb rosenkål i denne opskrift.
  • En nem måde at skære rosenkålen tyndt på er at skære dem halvt gennem stammen, derefter holde stammen og skære tyndt fra den anden ende.
  • Kort tid? Brug ristede rosenkål, der findes i produktionsafsnittet.
  • Når du skiver rosenkålene, skal du bruge en mandolin til konsekvent tynde skiver.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1/4 kop
Kalorier
190
Kalorier fra fedt
140
% Daglig værdi
Total fed
16g
24%
Mættet fedt
7g
36%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
12%
Natrium
200 mg
8%
Kalium
135 mg
4%
Samlet kulhydrat
7g
2%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
2g
Protein
5g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
10%
10%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Chris Sussmans Big Green Egg Shrimp and Brussels Sprout Stir-Fry (September 2020).