De bedste opskrifter

Honey-Lime Chicken Enchiladas

Honey-Lime Chicken Enchiladas

Honning og lime enchiladas med en perfekt afbalanceret salt og sød kombination. Fantastisk til frysning!MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld chilipulver

1/2

teskefuld hvidløgspulver

1 1/2

lbs kylling (kogt og strimlet)

1

pakke (6-8) 8-tommer tortillas af hvedemel

2

dåser (10 oz) grøn enchilada sauce

1

lb strimlet monterey jackost

1

kop kraftig flødeskum

Skjul billeder

  • 1

    Bland honning, limejuice, chilipulver og hvidløg sammen og kast med den strimlede kylling. Lad det marinere i mindst 1/2 time (eller kast det sammen i en Ziploc-pose, og lad det sidde i køleskabet i et par timer, hvis du har tid). * Tip: Sprøjt din måleske med madlavningsspray inden du måler honningen, og så kommer honningen lige ud uden alt det klæbrige rod.

  • 2

    Sprøjt en 9x13 gryde og en 9x9 gryde med madlavningsspray. Hæld nok enchiladasauce i bunden af ​​hver bageplade for at skabe et tyndt lag i bunden. Fyld mel tortillas med kylling og strimlet ost, og spar ca. 1 kop ost til at drysse oven på enchiladas.

  • 3

    Bland den resterende enchiladasauce med fløden og den resterende marinade (du behøver muligvis ikke bruge al enchiladasauce afhængigt af hvor saucy du kan lide din). Hæld sauce oven på enchiladerne og drys med ost.

  • 4

    Bages ved 350 ° F i 30 minutter, indtil den er brun og sprød på toppen. Serveres med creme fraiche og ris.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg kunne spise mexicansk mad hver dag i mit liv og ikke blive syg af det. Vokser op i Arizona følte det, at vi faktisk spiste mexicansk mad næsten hver dag. Jeg leder altid efter en opskrift, der kan føjes til mit mexicanske repertoire for at krydre tingene, men intet kan erstatte disse Honey Lime Enchiladas. Ikke kun er de ekstremt lette, de synes at fremkalde alle slags følelser fra mennesker. Jeg fik en mand til at fortælle mig, at disse enchilader reddede hans ægteskab. Han fortalte mig, at hans kone var en frygtelig kok, men nu da hun begyndte at fremstille disse en gang om ugen, skal han kun kvæle sine måltider de andre seks dage. Jeg fik endda en kvinde til at fortælle mig, at hun begyndte at græde, da hun først smagte på dem. Selvom jeg aldrig faktisk græd, når jeg spiste disse eller lavede dem til at redde mit ægteskab, er de en af ​​mine favoritter. Denne opskrift skaber to pander med enchiladas, så du kan give din familie mad og fryse nogle til senere. Eller endnu bedre, tag din ekstra pande med enchiladas til en ven, der er syg eller som lige har haft en baby. Bare pas på den række følelser, der kan komme, når de spiser dem.

Se videoen: Honey Lime Sriracha Chicken Poppers (September 2020).