Nye opskrifter

Krydret chokolade courgettebrød

Krydret chokolade courgettebrød

Rigt og tæt zucchini-brød fyldt med chokoladechips og fyldt med et krydret cayennespark.MERE +MINDRE-

Opdateret 26. november 2014

1 1/2

kopper Guldmedalje ™ mel til alle formål

1/2

tsk bagepulver

1

teskefuld cayennepeber

1

teskefuld vanilleekstrakt

1

kop halvsød chokoladechips

Skjul billeder

  • 1

    Pisk tørre ingredienser (mel, salt, bagepulver, bagepulver, cayennepeber) sammen i en skål.

  • 2

    Pisk sukker, vegetabilsk olie, sirup, æg og vanilleekstrakt sammen i en separat skål.

  • 3

    Rør tørre ingredienser i våde ingredienser. Fold derefter courgette og chokoladechips ind.

  • 4

    Hæld tyk dej i en 9x5-tommer brødpande, der er let smurt og melet.

  • 5

    Bag brød ved 350 ° F i 70-75 minutter, indtil en tester kommer ud ren.

  • 6

    Lad brødet afkøle i 5 minutter i gryden, vend det derefter om og fjern forsigtigt brødet. Lad afkøle yderligere 15-20 minutter, inden du skærer det i skiver.

  • 7

    For at opbevare, pakkes tæt ind i plastfolie og opbevares i køleskab i op til en uge.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Courgettebrød ... men bedre.

    Jeg husker første gang, jeg havde courgettebrød. Det fik mig faktisk til at ønske at spise alle grøntsager - jeg regnede med, at hvis du kunne få courgette til at smage sådan, er det muligt at gøre enhver grøntsag god.

    Dette krydrede courgettebrød har dog et særligt sted i mit hjerte. Det er fyldigt og tæt som et courgettebrød skal være, men det er også spækket med vidunderlige chokoladechips.

    Så ud af ingenting sparker et ret intens cayennepeber krydderi dig i munden!

    Selvfølgelig er den nødvendige ingrediens til dette brød courgette. Du kan gå temmelig tungt på det, og der er ikke et stort behov for at måle. Du kan øje det, men du skyder efter omkring to kopper strimlet grøntsager.

    De tørre ingredienser i denne opskrift er ret standard, men der er nogle luskede ting i de våde ting, som ahornsirup.

    Og en hel teskefuld cayennepeber. Ja. Det er en del. Du smager det. Du er velkommen til at tone det ned til en halv teskefuld, hvis du er bekymret for dine smagsløg. Husk dog, at brødets rigdom vil skære krydderiet meget.

    Rør derefter bare de våde ingredienser i de tørre ingredienser, og fold den ristede courgette ind.

    Gør det samme med chokoladen. Det skal være en rigtig tyk dej, når alt er sagt og gjort.

    Skru dejen i en 9x5-tommer brødpande, der er let smurt og melet.

    Bag brødet ved 350ºF i 70-75 minutter. Det er så tæt, at det virkelig tager så lang tid at lave mad igennem.

    Når brødet kommer ud, lad det køle af i fem minutter, og tag det derefter ud af brødformen, og lad det køle af i yderligere 15 minutter, inden det skæres og serveres.

    Det er et rigtig lækkert brød, men stol på mig - cayenne gør det helt specielt.

    Nick synes denne opskrift er en sød varmeoverraskelse! Tjek hans blog, Macheesmo, og følg ham på hans Tablespoon-profil.

Se videoen: KFC CHEESE SAUCE FRIED CHICKEN CHOCOLATE DONUT SANDWICH ASMR NO TALKING . NOMNOMSAMMIEBOY (September 2020).