Usædvanlige opskrifter

Saltet karamel græskarbrød

Saltet karamel græskarbrød

Græskar hurtigt brød med en salt karamel frosting på toppen? ÅH JA.MERE +MINDRE-

1

teskefuld groft havsalt

1

dåse (12 oz) Betty Crocker ™ Pisket Frosting Butter Cream

1 3/4

kopper alsidigt mel

1/4

kop købt karamel sauce

1 1/2

teskefulde græskar tærte krydderi

1/2

kop lysebrunt sukker

2

spiseskefuld olie

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F (325 ° F til en mørk pande). Smør bunden og siderne af en 9-til-5-tommer brødpande let.

  • 2

    I en stor skål piskes mel, kanel, græskar tærtekrydderi, bagepulver, bagepulver og salt sammen.

  • 3

    I en separat skål skal du slå æg og sukker, indtil det er godt kombineret. Tilsæt mælk, olie og vanille; rør for at kombinere. Rør græskar på dåse.

  • 4

    Tilsæt gradvis melblanding til græskarblanding, omrør for at kombinere. Hæld dej i tilberedt brødform.

  • 5

    Bag 1 time, indtil et tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud. Lad afkøle 10 minutter i brødform, og overfør derefter brød til et køleholder for at afkøle helt.

  • 6

    Rør frosting, karamelsauce og havsalt, når brødet er helt afkølet. Spred oven på brødet.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Der er noget, jeg har brug for at sige, og at noget er, at indtil du prøver dette saltede karamel græskarbrød, har du ikke fuldt ud oplevet den magi og det vidunder, der er efterårsbagning. Overlad det til Jessicas geni fra A Kitchen Addiction, der kommer op med dette mirakel af mirakler. Det er dybest set alle de ting, vi elsker ved efteråret i spiselig form. Det er som et brød, men det er også som en kage, og stol på mig: Du vil elske det. God elskværdig golly, dette brød er velsmagende. Jeg har måske eller måske ikke har spist ikke mindre end halvdelen af ​​brødet allerede i et strejf af ekstra faldsstemning, det ved jeg ikke.

Se videoen: Your Favorite Salted Caramel Sauce Recipe!! Rich and Buttery Goodness. Southern Living From Home (September 2020).