
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
En sød marinade med krydderurter til mørbrad!MERE +MINDRE-
Opdateret 20. september 2016
1 1/2
pund svin mørbrad
1/4
kop friske mynteblade
Skjul billeder
1
Tilsæt mørbrad i en stor plastikpose. I en skål omrøres rom, limesaft, sukker, hakkede mynteblade og salt.
2
Hæld marinade over svinekød og lad marinere i mindst en time.
3
Fjern svinekød fra marinade og grill over medium høj varme i 6-8 minutter pr. Side, indtil svinekød når en intern temperatur på 145 ° F.
4
Fjern svinekød fra grillen, pakk det ind med folie og lad det hvile i 10 minutter. Skær derefter svinekød i mønter og server, mens det er varmt.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 240
- Kalorier fra fedt
- 70
% Daglig værdi
- Total fed
- 8g
- 12%
- Mættet fedt
- 2 1 / 2g
- 12%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 105 mg
- 34%
- Natrium
- 230 mg
- 10%
- Kalium
- 580 mg
- 16%
- Samlet kulhydrat
- 1 g
- 0%
- Kostfibre
- 0g
- 0%
- Sukker
- 0g
- Protein
- 38g
- A-vitamin
- 0%
- 0%
- C-vitamin
- 0%
- 0%
- Calcium
- 0%
- 0%
- Jern
- 6%
- 6%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 5 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.