
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Hvorfor stoppe ved et lag frost, når du kan få to? Start med en klassisk buttercream frosting, bland derefter halvdelen af batchen med jordbærsyltetøj og frost igen; det er et smart hack, der leverer stor wow-faktor!MERE +MINDRE-
Kage
1
æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ gul kagemix
Vand, vegetabilsk olie og æg kræves på kageblandingsboksen
Frosting
2 1/4
kopper smør, blødgjort
4 1/2
kopper pulveriseret sukker
1/3
kop frøfri jordbærsyltetøj
Skjul billeder
1
Opvarm ovnen til 350 ° F. Smør bunden og siderne af en 15x10x1-tommer gryde med forkortelse; let mel. Eller spray med madlavningsspray. I en stor skål skal du lave kagedej som anvist på kassen. Hæld i gryden.
2
Bages 25 til 30 minutter, eller indtil tandstikket, der er indsat i midten, kommer rent ud. Afkøles helt, ca. 1 time.
3
I stor skål skal du slå 2 1/4 kopper blødgjort smør med en elektrisk mixer på mellemhøj hastighed, indtil den er glat. På lav hastighed, slå i pulveriseret sukker, 1 kop ad gangen, indtil glat og cremet. Pisk 3 spsk mælk og vanilje i. Hvis frosting er for stiv til at sprede sig, skal du tilføje yderligere mælk, 1 tsk ad gangen. Spred 2 1/4 kopper vaniljefrost oven på kagen. Opbevares i køleskab i 10 minutter.
4
I mellemtiden, ved lav hastighed, slå marmelade til resterende frosting indtil den er godt blandet. Fjern frostet kage fra køleskabet. Drop skeer med jordbær frosting oven på vaniljefrosting. Spred jordbær frost jævnt oven på vaniljelaget. For at servere, skåret i 6 rækker med 4 rækker. Opbevares løst tildækket ved stuetemperatur.
Ekspert tip
- For at sikre succes med denne opskrift skal du afkøle kagen mindst 10 minutter mellem spredende lag smørkrem, så farverne forbliver adskilte i lag.
- For at blødgøre smør skal du skære i små stykker og lade det stå ved stuetemperatur. En hurtigere metode er at mikrobølgeovn smør i 5-sekunders intervaller, dreje ofte, så smør blødgøres, men ikke smeltes.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 380
- Kalorier fra fedt
- 210
% Daglig værdi
- Total fed
- 23g
- 36%
- Mættet fedt
- 12g
- 61%
- Transfedt
- 1 / 2g
- Kolesterol
- 70 mg
- 23%
- Natrium
- 280 mg
- 12%
- Kalium
- 30 mg
- 1%
- Samlet kulhydrat
- 40 g
- 13%
- Kostfibre
- 0g
- 0%
- Sukker
- 32g
- Protein
- 1 g
- A-vitamin
- 10%
- 10%
- C-vitamin
- 0%
- 0%
- Calcium
- 4%
- 4%
- Jern
- 2%
- 2%
Udvekslinger:
1/2 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 1/2 fedt;
Valg af kulhydrat
2 1/2
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
excuse me, i thought and deleted that phrase
Bravo, din mening er nyttig
Du har ramt plet. Der er noget i det her, og ideen er god, jeg støtter den.
Well done, the brilliant idea
Ja Nå!