
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Lav med
Progresso bouillon
2
lb udbenet svinekam, skåret i 1-tommer stykker
1
lb udbenet oksetop mørbradbøf, skåret i 1-tommers terninger
1
spiseskefuld vegetabilsk olie
5
forbinder røget svinepølse (12 oz), skåret i skiver
2
kopper finhakket hvidløg
4
fed hvidløg, finhakket (1/4 kop)
4
dåser (15 oz hver) Progresso ™ sorte bønner, drænet, skyllet
1
dåse (14,5 oz) Muir Glen ™ økologiske ildristede tomater, udrænet
3
til 4 kopper Progresso ™ bouillon med oksekødssmag (fra 32 oz karton)
1/2
teskefuld knust rød peberflager eller malet rød peber (cayenne)
Kogt hvid ris, hvis det ønskes
Hakket frisk italiensk (fladbladet) persille, hvis det ønskes
Skjul billeder
1
I 6-kvarts hollandsk ovn koges bacon over medium høj varme 3 til 5 minutter, omrøres ofte indtil den er sprød. Tøm på papirhåndklæder; sæt til side.
2
Tør overskydende dryp fra hollandsk ovn. Tilsæt svinekød; kog 3 til 5 minutter, eller indtil kanterne er lysebrune. Fjern svinekød; sæt til side. Hæld al væske ud af den hollandske ovn. Tilsæt oksekød; kog 2 til 4 minutter, eller indtil kanterne skifter farve. Fjern oksekød; sæt til side.
3
I samme hollandsk ovn opvarmes olie over medium høj varme. Tilsæt pølse; kog 4 minutter, omrør lejlighedsvis. Rør løg og hvidløg ind; kog 2 til 3 minutter.
4
Returner bacon, svinekød, oksekød og pølse i den hollandske ovn. Rør bønner, tomater, bouillon, peberflager og laurbærblade ind. Varm til kogning. Dække over; simre ca. 1 time, eller indtil kødet er mørt.
5
Fjern laurbærblade. Server gryderet med ris; pynt med persille.
Ekspert tip
- Hvis du har et latinsk marked i nærheden, skal du købe tørret kød. I Brasilien bruger de det også.
- Har du ekstra skinke? Rør det ind!
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 380
- Kalorier fra fedt
- 190
% Daglig værdi
- Total fed
- 21g
- 32%
- Mættet fedt
- 7g
- 36%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 80 mg
- 27%
- Natrium
- 920 mg
- 39%
- Kalium
- 360 mg
- 10%
- Samlet kulhydrat
- 18g
- 6%
- Kostfibre
- 4g
- 17%
- Sukker
- 2g
- Protein
- 29g
- A-vitamin
- 2%
- 2%
- C-vitamin
- 6%
- 6%
- Calcium
- 6%
- 6%
- Jern
- 15%
- 15%
Udvekslinger:
1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 1 meget magert kød; 2 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Nyd vores version af Feijoada - en solid Black Bean Stew direkte fra Brasilien. Det er den nationale ret!