
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Denne unikke pandekagedej er gærbaseret og hæver sig, inden du koger pandekagerne på en grill.MERE +MINDRE-
Skjul billeder
1
Kombiner varm mælk (lunken, ikke varm) og gær. Lad stå, så gær aktiveres.
2
Kombiner alle ingredienser, tilsæt skiftevis mælk / gær og tørre ingredienser. Bland med elektrisk mixer, indtil dejen er glat.
3
Placer dej i en stor gryde eller skål med plads nok til, at dejen hæver sig. Dæk med et håndklæde. Lad dej stå på et varmt sted, indtil det er boblende, cirka en time, omrør en gang ca. halvvejs.
4
Kog pandekager på olieret grill. GOD FORNØJELSE!
5
Bemærk: Rester kan nedkøles og opvarmes i mikrobølgeovnen senere. Store børnesnacks med jordnøddesmør!
6
Denne opskrift fodrer en familie på fire. Jeg fordobler det til min familie på seks og har rester til hurtig morgenmad hverdage eller snacks efter skoletid. Vidunderligt med ahornsirup eller blåbærsirup!
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 150
- Kalorier fra fedt
- 50
% Daglig værdi
- Total fed
- 6g
- 9%
- Mættet fedt
- 1 1 / 2g
- 7%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 40 mg
- 13%
- Natrium
- 180 mg
- 8%
- Kalium
- 105 mg
- 3%
- Samlet kulhydrat
- 20 g
- 7%
- Kostfibre
- 1 g
- 3%
- Sukker
- 2g
- Protein
- 5g
- A-vitamin
- 2%
- 2%
- C-vitamin
- 0%
- 0%
- Calcium
- 6%
- 6%
- Jern
- 6%
- 6%
Udvekslinger:
1 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.