
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Denne slow-cooker suppe er inspireret af den cubanske sandwich - du ved, den med svinekød, skinke, sennep, schweizisk ost og syltede agurker. Et stykke crusty og osteagtig fransk brød er det sidste strejf for denne supper på en sandwich. MERE +MINDRE-
Lav med
Progresso bouillon
1
karton (32 oz) Progresso ™ kylling bouillon
2
kopper ternet skinkebøf (11 oz)
8
fed hvidløg, finhakket
1
spiseskefuld malet spidskommen
1/2
teskefuld tørret oreganoblade
1
spiseskefuld vegetabilsk olie
2
lb udbenet svinekød, skåret i halve og trimmet
1
pakke (11 oz) Pillsbury ™ kølet fransk brød
2
kopper strimlet schweizisk ost (8 oz)
1/2
kop finhakket dild pickles
Skjul billeder
1
Sprøjt 5-kvart langsom komfur med madlavningsspray. Tilsæt bouillon, skinke, hvidløg, sennep, spidskommen, salt, peber og oregano til langsom komfur; rør for at kombinere.
2
I 12-tommers stegepande opvarmes olie over medium varme. Tilsæt svinekød; kog 4 til 5 minutter på første side, indtil den er brunet; vend og kog 4 til 5 minutter længere på anden side, indtil den er brunet. Overfør til blanding i langsom komfur.
3
Tilsæt løg til dryp i stegepande; kog over medium varme 5 til 7 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil den er blødgjort og begynder at blive brun. Rør i blandingen i langsom komfur.
4
Dæk og kog 7 til 8 timer på lav varme eller indtil svinekød er mørt. Overfør svinekød til skærebræt; afkøles ca. 10 minutter eller indtil den er kølig nok til at håndtere. Strimler og hugg svinekød i bitstykker, bortskaf fedt og brusk. Rør tilbage i suppe.
5
I mellemtiden opvarmes ovnen til 350 ° F ca. 45 minutter inden suppen er færdig med madlavning. Spray cookie ark med madlavningsspray; læg fransk brød på kikspladen, og lav 4 store diagonale snit med en savtakket kniv. Bages 26 til 30 minutter eller indtil brunet og kogt igennem. Afkøles i 5 minutter og skæres derefter i 1/2-tommers skiver (ca. 24). Placer skiver i et jævnt lag på samme kiksark. Drys jævnt med 1 kop ost. Bages 4 til 6 minutter, eller indtil osten er smeltet.
6
Top suppe med resterende 1 kop ost og pickles; server med osteagtigt brød.
Ekspert tip
- For at undgå en fedtet suppe skal du sørge for at trimme så meget synligt fedt fra svinekødet som muligt inden sårning.
- Spring ikke over påfyldningerne! Undertiden suppetop er valgfri, men for denne suppe forvandler osten, brødet og picklesne en lækker salte suppe fuldstændigt til en cubansk presset sandwich - i suppeform.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: Cirka 1 kop
- Kalorier
- 530
- Kalorier fra fedt
- 250
% Daglig værdi
- Total fed
- 28g
- 44%
- Mættet fedt
- 11g
- 57%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 120 mg
- 40%
- Natrium
- 1690 mg
- 70%
- Kalium
- 590 mg
- 17%
- Samlet kulhydrat
- 24g
- 8%
- Kostfibre
- 1 g
- 6%
- Sukker
- 3g
- Protein
- 44 g
- A-vitamin
- 6%
- 6%
- C-vitamin
- 4%
- 4%
- Calcium
- 30%
- 30%
- Jern
- 15%
- 15%
Udvekslinger:
1 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 2 1/2 meget magert kød; 2 magert kød; 1 fedtfattigt kød 2 1/2 fedt;
Valg af kulhydrat
1 1/2
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Nej. Intet af dette er sandt. Jeg taler ikke om samtalen, jeg taler om endelig. Alle argumenter er gamno.
Det højeste antal point opnås. Good idea, I agree with you.
Jeg er ked af det, men jeg tror, du begår en fejl. Lad os diskutere dette. E -mail mig på premierministeren.
Indtil hvornår?
Den trofaste idé
Meget godt.