
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Boozy chokolade, vanilje og jordbærsmagede skud serveres i en kegle.MERE +MINDRE-
ByThat's So Michelle
Opdateret 4. oktober 2017
Ingredienser
1/4
kop Yoplait® Whips! ® yoghurtchokolademousse
1/4
kop Yoplait® Original yoghurt vanilje
1/4
kop Yoplait® Original yoghurt jordbær
3
spiseskefulde kondenseret mælk
1
spiseskefuld jordbærsirup
6.5
spiseskefulde gelatine i pulverform (eller 3 kuverter)
3/4
kop vodka med aromakage
Trin
Skjul billeder
1
CHOCOLADELAG: Bland 1/4 kop vand og 1/4 kop chokoladeyoghurt i en mellemstor blandeskål. Pisk indtil kombineret.
2
Tilsæt 1 spsk sødet kondenseret mælk. Pisk indtil kombineret.
3
Hæld blandingen i en mellemstor saucepande. Drys 2,5 spiseskefulde gelatine med ikke-aromastoffer ovenpå og lad det sidde i 1 minut for at aktivere. Pisk indtil kombineret.
4
Anbring gryden over medium varme, indtil den kommer til en let simmer. Fjern fra varmen, og tilsæt 1/2 kop vodka med kagearoma.
5
Hæld chokoladejello-blanding i kegleformede skudbriller - fyld kun 1/3 af vejen. Anbring i køleskabet i mindst 1 time.
6
VANILLA LAG: Bland 1/4 kop vand og 1/4 kop vanille yoghurt i en mellemstor blandeskål. Pisk indtil kombineret.
7
Tilsæt 1 spsk sødet kondenseret mælk. Pisk indtil kombineret.
8
Hæld blandingen i en mellemstor saucepande. Pisk indtil kombineret.
9
Anbring gryden over medium varme, indtil den kommer til en let simmer. Fjern fra varmen og tilsæt 1/2 kop vodka med kagearoma.
10
Hæld vanille jello blanding i kegleformede skudbriller oven på chokoladelaget, og lad plads til endnu et lag ovenpå. Anbring i køleskabet i mindst 1 time.
11
STRAWBERRY LAYER: Bland 1/4 kop vand og 1/4 kop jordbær yoghurt i en mellemstor blandeskål. Pisk indtil kombineret.
12
Tilsæt 1 spsk sødet kondenseret mælk. Pisk indtil kombineret.
13
Tilsæt 1 spsk jordbærsirup. Pisk indtil kombineret.
14
Hæld blandingen i en mellemstor gryde. Pisk indtil kombineret.
15
Placer sauce gryde over medium varme, indtil det kommer til en let simmer. Fjern fra varmen og tilsæt 1/2 kop vodka med kagearoma.
16
Hæld jordbær-jello-blanding oven på påfyldningen af vanilielaget til toppen af de kegleformede skudbriller. Anbring i køleskabet i mindst 1 time.
17
GARNERING: Når den er helt fast, topes der med flødeskum og røde mini slik før servering.
Ekspert tip
- Hvis der er rester af sprød gelatine, hæld det i separate kopper eller en lille skål for at lave ekstra.
- Pas på ikke at overfylde det første chokoladelag. Hvert lag er kun ca. 3 spsk.
Ernæringsoplysninger
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 30
- Kalorier fra fedt
- 0
% Daglig værdi
- Total fed
- 0g
- 0%
- Mættet fedt
- 0g
- 0%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 0 mg
- 0%
- Natrium
- 10 mg
- 0%
- Kalium
- 10 mg
- 0%
- Samlet kulhydrat
- 2g
- 1%
- Kostfibre
- 0g
- 0%
- Sukker
- 2g
- Protein
- 1 g
% Daglig værdi*:
- A-vitamin
- 0%
- 0%
- C-vitamin
- 0%
- 0%
- Calcium
- 0%
- 0%
- Jern
- 0%
- 0%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Hvad er din yndlingsis-smag? Det betyder faktisk ikke noget. Du kan gøre alle glade med denne gamle skolekombination af chokolade, vanilje og jordbær - alt sammen i et geléskud. Plus, der er sprut i det. Is + sprut ... du kan virkelig ikke gå galt! Dette skud er lavet med Yoplait ™ yoghurtsmag. Det er forbløffende, hvordan kombinationen af yoghurt og sødet kondenseret mælk kan smage så meget som is!
- Yoplait og piske! er registrerede varemærker tilhørende YOPLAIT MARQUES (Frankrig) brugt under licens. © Yoplait USA, Inc.
I offer you to come over to the website where there are many articles on this matter.
Tillykke, din nyttige idé
Hvorfor er abonnementet stadig gratis? )