
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
- Forbered 0min
- I alt6 min
- Portioner24
Denne nemme opskrift er en god gave til både kaffeelskere og ikke-kaffedrikkere. Prøv noget opvarmet som varm kakao med flødeskum og Cinnamon Toast Crunch ™ korn på toppen!MERE +MINDRE-
ByHalf Baked Harvest
Opdateret 7. marts 2017
Ingredienser
1
dåse (14 oz) sødet kondenseret mælk
1 1/2
kopper mælk (jeg brugte 2%)
1
stor vaniljestang, frø skrabet og fjernet (valgfrit)
2
spiseskefulde vanilleekstrakt (brug 3 spiseskefulde til en ekstra stærk vaniljesmag)
Trin
Skjul billeder
1
I en stor skål tilsæt den sødede kondenserede mælk, mælk, vanillebønnefrø (hvis du bruger) og vanille. Pisk indtil den er helt kombineret.
2
Hæld i rene glasflasker eller hvad du vil opbevare flødekummen i. Hvis du bruger vanillebønner, kan du tilføje de tømte bønner til krukkerne for at tilføre ekstra smag. Opbevar flødekanden i køleskabet i op til en uge.
3
Du kan dekorere flasken og give disse som en gave, servere den i et krus med en klat flødeskum og knust Cinnamon Toast Crunch ™ korn eller tilføje et stænk til din kaffe!
Ernæringsoplysninger
Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskriftMere om denne opskrift
- Så velsmagende! Jeg bliver muligvis nødt til at lave et parti i aften.