Nye opskrifter

8 Tiki -cocktails at lave derhjemme denne sommer

8 Tiki -cocktails at lave derhjemme denne sommer

Har du tikifeber? Tropiske cocktails vil alle elske

Tiki -cocktails at lave derhjemme.

Da temperaturerne begynder at stige i løbet af den dampende sommersæson, er der intet som at sparke tilbage med en kold-og vi taler ikke om de bikini-sprængende øl.

Tiki -cocktails, som mange drikkeeksperter hævder først opstod i 30’erne, hvornår en bar i Los Angeles besluttede at hylde det sydlige Stillehav, har udviklet sig gennem årene og fortsat være populær blandt både sociale drikkere og nysgerrige lånere. Og mens retro dille af Mad Men let kunne have spillet en rolle i tiki -cocktailens moderne comeback, er der mere ved den klassiske stranddrink end at tilbyde en smag af troperne.

Klik fremad for 8 Tiki -cocktails til at lave dette sommer -diasshow

"Tikikulturen har en dyb kultfølelse, der spreder sig fra babyboomere til nutidige mixologer," forklarer Paul Monahan, nationalambassadør for sømand Jerry Rum. Forbindelsen, der iboende bringer tikidrikke fra New York til LA og derimellem, er romens ubestridelige historie i Amerika. "

"Hos Sailor Jerry Rum er vi i stand til at hænge vores hat på Norman 'Sailor Jerry' Collins og hans direkte tilknytning til Californien i 50'erne, især hans forhold og dyrkning af polynesisk kultur i det amerikanske fastland," tilføjer Monahan. "Vi har det privilegium at fortsætte begge arv med vores 92-bevisede krydderierum i nutidens tikikultur."

Mens klassiske tikidrikke normalt kræver den sædvanlige rom og navn på polynesisk tema, ryster vi op i sommersæsonen ved at fejre med nye, bemærkelsesværdige tropiske tema-libations, der alle garanteret får dig til at føle dig kølig. Hvorfor hoppe på et fly, når du kan opleve din helt egen strandtur ved det lokale vandhul? Klik fremad til de must-make tiki-cocktails til sommeren.


Banan daiquiri

Selvom solen ikke skinner, hvor du er, transporter dig til en solrig strand med denne tropiske cocktail fyldt med frisk banan, hvid rom, limesaft og Cointreau.

Mai tai

Denne klassiske tiki -cocktail er en spændende blanding af to typer rom, appelsin curaçao, mandelsirup og limesaft. Det er den perfekte balance mellem sødme og skarpe, syrlige smag. Perfekt med en ananasskive som frugtagtig pynt.

Zombie

Kan du lide dine cocktails intense? Dette tiki-stilnummer er pakket med tre typer rom, anislikør og Angostura-bitter. Ikke for sarte sjæle, zombien er perfekt til langsom sipping.

Singapore slynge

Denne gin-baserede godbid fra Singapore er lavet med en række spændende ingredienser, herunder sødt kirsebærbrændevin og citrussy Cointreau. Fyld op med mousserende vand og pynt med et obligatorisk maraschino -kirsebær.

Piña colada

Bedst beruset på ferie ved siden af ​​poolen, ideelt set fra en udhulet ananas. Denne cremede drink er dejligt retro. Pas på ikke at bruge for meget is i blandingen, ellers ender du med en vandig konsistens.

Mørkt og stormfuldt slag

Vil du have en nem opskrift på rom -punch, som gæsterne kan hjælpe sig selv til? Tjek denne hurtige og lette sommercocktailopskrift med tropisk ananas, sødmefyldte limefrugter og flammende ingefær for at bringe varmen.


Mai Tai

Mai tai udtrykker perfekt denne cocktailstil. Det er oprettelsen af ​​Victor Bergeron, en af ​​grundlæggerne af de tropiske barer, der først bragte disse drikkevarer til den amerikanske offentlighed. Hans berømte etablissement, Trader Vic's, er hjemsted for den originale mai tai, og det er en meget god drink.

I årenes løb har mai tai fået en meget frugtigere smag, end Bergeron havde til hensigt. Den originale opskrift bruger to rom, limesaft, appelsin curaçao og orgeat og enkle sirupper. Det er faktisk ret tørt i forhold til mange af de moderne fortolkninger.


Denne cocktail i tiki-stil fra Johnny Livanos fra den græske restaurant Ousia i NYC blev inspireret af det blændende Ægæiske Hav, så du ved, at det skal være fantastisk. Klarblå curaçao opvejes med naturligt levende pynt, såsom grøn mynte, en orange kile og røde Peychauds bitter. Inde i glasset finder du en tørstslukkende blanding af pisco, overtæt rom og mastiha plus et stænk kokosvandssirup til et ekstra udbrud af fugt.

Sommerfuglærteblomst -te er så tæt på, at vi nogensinde kommer til virkelig magisk eventyrstøv. Denne trippy te, der findes i denne cocktail af Cody Goldstein fra NYCs Horny Ram, bliver lyseblå, når den er gennemsyret af vand, men forvandler sig til en drømmende lilla, når den blandes med citronsaft. Gin, lavendelsirup og sodavand er også indarbejdet i spritzer, som ender med at ligne en drikkelig stemningsring. Og hvis du tilføjer endnu mere citronsaft, kan du gøre drinken til en chokerende nuance af lyserød.


En anden tiki -klassiker, denne starter med gin og kirsebærbrændevin.

Siden 1995 har Epicurious været den ultimative madressource for hjemmekokken med daglige køkkentips, sjove madlavningsvideoer og, åh ja, over 33.000 opskrifter.

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes. Brug af dette websted udgør accept af vores brugeraftale og fortrolighedspolitik og cookieerklæring og dine fortrolighedsrettigheder i Californien. Epicious kan tjene en del af salget fra produkter, der er købt via vores websted som en del af vores associerede partnerskaber med forhandlere. Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast. Annoncevalg


8 Tiki -cocktails at lave derhjemme denne sommer - Opskrifter

Cocktailrevolutionen har gjort meget for at drikke i Amerika. Det har givet os snesevis af nye barer i hele landet, fra speakeasies og konceptbarer i metropoler som New York og San Francisco, der serverer Negronis i lyspærer, til whisky-overvægtede kvarterer i mindre byer som Oklahoma City og endda Omaha, Nebraska, der tilbyder sjældne flasker af ounce. Men en af ​​de mest spændende bivirkninger af cocktailrenæssancen er genfødslen af ​​en af ​​de største cocktailbevægelser i begyndelsen af ​​det 20. århundrede: tiki.

Mange tak til de hengivne fans af tikis grundlæggere, Don the Beachcomber og Trader Vic, tropiske drikkevarer fra Fog Cutter til Zombie blev reddet fra de neonfarvede rædsler i 1980'erne og 90'erne-vi ser på dig, færdiglavet Mai Tai-blanding-og er langsomt men sikkert vendt tilbage til deres have-til-glas-rødder. Og med denne fornyede interesse for tiki kommer en ny generation af kreative mixologer, der omfavner de polynesisk-inspirerede sammensætninger, mens de sætter deres eget, subtile twist på tiki. Det er den farvestrålende, paraply -modgift mod papir til den overskægne speakeasy -bevægelse.

"Omkring 2010 begyndte jeg at lægge mærke til, at håndværkscocktailbevægelsen ikke længere vendte næsen op for tiki, hvilket var tilfældet i de tidlige aughts," siger Jeff Berry, produktiv tiki -forfatter og ejer af New Orleans 'Latitude 29, som har en menu med opskrifter, der spænder over tikis 80-årige historie, hvoraf mange Berry opsporede og revitaliserede sig selv. Han spillede sammen med tiki -armaturer som Martin Cate fra Smuggler's Cove i San Francisco en væsentlig rolle i at genoplive tiki og gøre det til det, det er i dag. "Tiki -drinks blev betragtet som en del af problemet, ikke som de kulinariske håndværkscocktails, som de faktisk var - og er," siger han.

Siden Berry og hans Aloha-skjortebærende landsmænd først begyndte at genoplive disse strandklassikere, er bevægelsen nået langt, og snarere end at fortsætte som en hyldest til dens skabere, udvider tikis fortalere i stedet kategorien og dens appel. Berry bemærker, at i tikis storhedstid var basisdrikkevarer "næsten udelukkende romdrikke", men i dag åbner bartendere tiki for et bredere udvalg af spiritus, fra vodka og gin til whisky og mezcal. Hvad der allerede var en kompleks og nuanceret kategori af cocktails - som Berry bemærker, kan tiki -cocktails balancere op til 14 forskellige ingredienser ad gangen - har nu endnu flere smagsmuligheder.

"Jeg tror, ​​at kompleksitet er det, der tiltrækker nutidens mixologer til genren - det er en måde at strække sig på, bøje musklerne," siger Berry.

Berry selv har eksperimenteret med spiritus som japansk whisky i South Seas Sinner (japansk whisky, pistacienødder og kirsebærlikør med frugtplantager, ristet kokosrom, Li Hing -tinktur) og vodka i Mississippi Mermaid (vodka, tamarind, allehånde, citron, banan) - men han er bare en af ​​mange, der sætter sit præg på tiki -trenden.

Her tre nouveau tiki-opskrifter fra barer rundt om i landet, fra et velkendt, elegant hotspot i Chicago til en mindre kendt tropisk hule i New Jersey.

Three Dots and a Dash lavede bølger, da den åbnede i Chicago i 2013 - og det er ikke svært at se hvorfor. Baren bragte ikke kun tiki -klassikere til Windy Cindy, men også sine egne komplekse kreationer - alt sammen serveret i nogle alvorligt fantastiske glasvarer.

"Jeg sætter virkelig pris på, når innovative bartendere inkorporerer en smag eller ingrediens, der er uden for den klassiske tiki -gane, mens de stadig respekterer essensen af ​​den klassiske opskrift og præsentation," siger drikkedirektør Kevin Beary. Denne filosofi er tydelig i denne rhum agricole og mango brandy baseret swizzle. Den indeholder en forfriskende, men alligevel kraftfuld blanding af tropiske smag, herunder ananasjuice og kiwi, en relativt usædvanlig cocktailingrediens.

Beary tilføjer, at en af ​​hans yndlings ting ved at arbejde med tiki -cocktails er den involverede puslespil. "Meget ofte lyder ingredienserne i en klassisk tiki -cocktail som om de ville smage godt sammen, men ikke ofte fungerer i forhold til den originale [opskrift]," siger han. "Det er meget glædeligt at genskabe disse opskrifter til cocktails, der glæder den moderne gane."


Sommercocktailopskrifter, du vil gøre hele sæsonen lang

Solrige dage og varme aftener, cookouts og pool -fester & mdashthese er de ting, vi ser mest frem til i løbet af sommeren. Den bedste måde at fuldføre billedet på? En kold cocktail!

Hvad gør den ideelle sommercocktail? Det er forfriskende, det er frugtigt, og det er velafbalanceret, hvilket gør det til den perfekte libation at nyde, mens du nyder solen ved poolen eller i en hængekøje. Bonuspoint for cocktails, der kan laves i store partier på forhånd, så du kan fokusere på at slappe af med dine kære i stedet for at skulle hoppe op og røre en ny omgang drikkevarer, hver gang du ser et tomt glas.

En af de mest ikoniske sommercocktails er spritz: et smukt ægteskab med mousserende vin eller vand plus en likør. Gå med en klassiker som Aperol spritz, afbilledet her, eller leg rundt med forskellige kombinationer af forvirret frugt, et stænk spiritus og lidt sødemiddel, alt sammen toppet med dine yndlingsbobler. En anden æret sommercocktailklassiker er sangria. En overflod af frisk frugt (enhver slags du bedst kan lide vil fungere, så prøv citrus, bær, melon eller stenfrugter) macerates med sukker og brandy, derefter kombineres den berusende blanding med rød, hvid eller ros & eacute vin og serveres kølet.

Hvis din fantasi fremkalder minder om en varm øbrise, der rasler gennem palmer, er det tid til at komme ind på Tiki -genoplivningen. Klassiske og opdaterede versioner af frugtagtige romdrikke som Mai Tais, Blue Hawaiians og daiquiris vil gøre alle dine tropiske drømme til virkelighed. Og ingen sommercocktail -roundup er komplet uden en forfriskende margarita. Den citron Mezcal -version, vi deler, er et ganske enkelt dejligt twist på traditionen.

Er du tørstig endnu? Kom og tjek nogle af vores yndlings sommerslipper, og få derefter rysten, omrøring eller blanding.


En anden tiki -klassiker, denne starter med gin og kirsebærbrændevin.

Siden 1995 har Epicurious været den ultimative madressource for hjemmekokken med daglige køkkentips, sjove madlavningsvideoer og, åh ja, over 33.000 opskrifter.

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes. Brug af dette websted udgør accept af vores brugeraftale og fortrolighedspolitik og cookieerklæring og dine fortrolighedsrettigheder i Californien. Epicious kan tjene en del af salget fra produkter, der er købt via vores websted som en del af vores associerede partnerskaber med forhandlere. Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast. Annoncevalg


De vigtige Tiki -drikkevarer, du skal prøve, inden sommeren slutter


Kald det en genopblussen. Kald det en genoplivning. Kald det den perfekte flugt. Men uanset hvad du gør, skal du ikke kalde det en trend. Tiki er kommet for at blive, og her på Uproxx elsker vi en god tiki -cocktail. Det perfekte ægteskab af rom, lime, sukker — med et lille strejf af pop-polynesisk magi — er dukket op i mere end et par af vores historier, og med god grund: Tiki-cocktails er en flugt i et glas. De er en tur til vores drømmes tropiske ø og den så perfekte, så ideelle, at den kun findes i vores fantasi og i spil med rom, krydderier, eksotiske frugter og likører på tværs af vores ganer. Hvem behøver ikke en flugt en gang imellem?

Inden sommeren er gennemgået, er det de fem tiki -drinks, du skal tjekke. Er du helt ny på tiki? Tag din shaker. En gammel hånd i baren? Mød nye spins på værdsatte klassikere. Don din Shriner ’s-æra fez, knus din is, og høst din mynte. Det er tid til at sige mahalo til dine nye yndlingscocktails!

Cuba Libre — Ray Wyland, Tiki With Ray — Seattle, WA

Hvis der er nogen, der forstår konceptet med tiki -baren som flugt, er det Seattleite Ray Wyland, hvis passion for tiki som livsstil har taget ham fra de verdensberømte barer, der startede det hele, til hjemmets tiki -barer for fremmede , kærligt udformet i stuer, kældre og baghavegrotter. Hans udforskning af tikikultur — Tiki With Ray — er et kærlighedsarbejde, hvor han minder os om, at når du skal ud på en bar, skal du ud og have det sjovt og nyde en drink eller to. Måske vil du nogle gange have en lille flugt. Med en Tiki -bar er flugten altafgørende. En god Tiki bar skal skabe en afslappende stemning. Når du træder ind i en Tiki -bar, eksisterer omverdenen ikke længere. Kombinationen af ​​en Tiki -cocktail (som normalt har to eller flere skud alkohol!) Med indretningen og musikken skaber en unik tone. Det er en tone og følelse, der kun kan opnås på en Tiki -bar. ”

Så hvad anbefaler Ray til tiki -nybegynderen?

Hvis du vil tænde nogen på tiki -cocktails, skal du først få dem til at lide og værdsætte rom. Rom har fået et dårligt ry gennem årene. Når de fleste mennesker tænker på rom, bliver de mindet om deres collegeår tilbage, da de havde et personligt forhold til Sailor Jerry, eller de drak så meget Malibu -rom, at de sandsynligvis kunne eje jord der! College år … var de værste tider og de bedste gange!

For de fleste tiki -cocktails er rom den vigtigste ingrediens. Når du begynder at lære, at der er mange typer rom (og jeg ikke taler om bare guld mørkt og sølv) åbnes en hel verden for dig!

En god og billig måde at begynde at elske rom er med Trader Vic ’s. Trader Vic, også kendt som Victor Bergeron, åbnede en af ​​de første tiki -barer og opfandt også den mest populære tiki -cocktail …The Mai Tai!

En Mai Tai er en fantastisk drink, men den er lidt stærk (2 ounces rom!) Jeg vil gerne tage tingene ned til en endnu enklere drink. En rom og cola eller faktisk en Cuba Libre. Dette er en god drink for nogen, der lige kommer ind i rom. Trader Vic ’s Dark Rum har næsten en chokoladesmag og lime giver drikken en vis tang. Det er en let drink at lave, men vigtigst af alt introducerer den dig til et vigtigt element i tiki.

Fyld et highballglas med is, og hæld derefter 1,5 oz Trader Vic ’s Dark Rum i. Fyld resten af ​​glasset med Coca Cola. Pres saften af ​​1/4 af en lime i glasset, og smid derefter den brugte skal i. Rør det hele sammen og nyd det!

The Zombie — af Martin Cate fra Smuggler ’s Cove — San Francisco, CA

Martin Cate kender sin vej omkring en tiki -cocktail. Han er ejer og skaber af den multi-prisvindende Smuggler ’s Cove, der hentede Bedste amerikanske cocktailbar på den 10. årlige Tales of the Cocktail i 2016. Han er også ejer af False Idol i San Diego, og medejer af Hale Pele i Portland. Ligesom Gin? Tjek hans Whitechapel.

Pointen er, Cate har meget på tallerkenen (eller krus?), Men finder stadig tid til at rejse rundt i verden og sprede det gode ord om rom, fungere i cocktailkonkurrencer og opretholde Smuggler ’s Cove ’s status som baren med baren største romudvalg i USA. Hvis du vil vide lidt om tiki, er han fyren til at spørge. Og hvis du vil vide meget? Hans bog, Smuggler ’s Cove: Exotic Cocktails, Rum, and the Cult of Tiki, vandt for nylig James Beard Award for Beverage Book for the Year. Det er vigtigt for hjemmetikien.

Denne sommer anbefaler Cate en klassiker, uanset om du besøger en af ​​hans barer eller tackler denne selv, og du er til en cocktail.

Zombie er lidt vanskelig, fordi den har et særligt stort antal ingredienser, så lige uden for flagermus er en omhyggelig balance vigtig. Der er ingen måde at måle denne på, hvis du vil have den til at fungere. Men når stjernerne flugter, er det perfekt. For det andet skal citrus absolut være frisk — både lime og grapefrugt — og grapefrugten skal være virkelig syrlig og lidt snerpende, hvid eller lyserød ideelt set. Opskriften kræver meget lidt grapefrugt, så det kom til at poppe. Sirup bør være hjemmelavet eller fra et velrenommeret firma — helt naturligt og ingen majssirup. Romene skal være i top — fed og smagfuld og af god kvalitet. På papir vil opskriften ligne det ikke kommer til at fungere, men det gør det virkelig. Frisk knust is, der er meget kold for at få det til at frost, og for den bedste forberedelse har du virkelig brug for en drinkemixer. Ingredienserne vil også sætte dig tilbage en masse tid og penge. Det er sandsynligvis lettere bare at få en på en tiki bar. :)

Den anden hindring er det store antal opskrifter derude, og du kan finde hundredvis i en Google -søgning, og næsten alle er forfærdelige. Det var ikke før Beachbum Berry fik en notesbog fra 1930'erne med den originale opskrift, at den blev afsløret i den sande herlighed.

Denne drink er ingen spøg, så træd let! Der er en grund til, at de plejede at begrænse folk til to!

  • .75 oz frisk limesaft
  • .5 oz frisk hvid eller lyserød grapefrugtsaft
  • .25 oz kanelsirup
  • .1 tsk ægte grenadin
  • .5 oz falernum (John D. Taylor ’s Velvet Falernum)
  • 1,5 oz blandet ældet rom (foreslå Appleton Estate Reserve Blend)
  • 1,5 oz søjldestilleret ældet rom (foreslå Don Q Anejo)
  • 1 oz sort blandet overfast rom (Hamilton 151 Demerara)
  • 1 streg Angostura bitter
  • 6 dråber krydderurter

Kombiner alt med knust is i en drinkblander og blend i 3 sekunder. Hæld indholdet i et zombieglas (høje collins) og pynt med en myntekvist.

The Macadamia Mai Tai — by Merriman ’s and Handcrafted Restaurants — Kauai’s North Shore, HI

Lavet rigtigt, er Mai Tai en perfekt cocktail en afbalanceret symfoni af sødt og surt. Rom, orgeat, curaçao og lime kombineres til at lave en drink, der er ud af denne verden, som Trader Vic's oprindelseshistorie ville have os at vide. Desværre har mange af os kun haft en Mai Tai i navn: appelsinsaft, ananas og grenadin har deres plads, men det er ikke i denne tiki -klassiker. Når det er sagt, er der stadig et sted at riffe på en elsket opskrift, og Merriman ’s producerer et helvede af et spil om den originale konge af tiki -cocktails.

Jason Vendrell, drikkevaredirektøren for håndlavede restauranter har dette at sige om den læskende Macadamia Mai Tai:

Efter min mening er det, der gør Monkeypod/Merriman ’s Mai Tai så specielt, dens enkelhed. Det ligner nogenlunde den originale Trader Vic ’s opskrift med den afgørende tilføjelse af honning-lilikoi-skum for at gøre det unikt. Det er en velafbalanceret drink, men er også ekstremt iøjnefaldende! Når en bakke fuld af Mai Tais går gennem rummet, vender folk altid hovedet og siger ‘åh hvad er det!? ’ Jeg synes, det er en af ​​de mest fotograferede cocktails i verden!

  • .1 oz. Gammel Lahaina Light Rum
  • .1 oz. Gammel Lahaina Dark Rum
  • . 1/2 oz. macadamia-nød orgeat
  • 1/2 oz. Marie Brizard Orange Curaçao
  • .3/4 oz. frisk limesaft
  • Honning Liliko’i Skum

Ingredienser til Honey Liliko ’i Foam:

  • .1 oz. Gammel Lahaina Light Rum
  • 1/2 oz. honning
  • 1 oz. liliko’i puré
  • 1 oz. simpel sirup
  • 1 oz. æggehvider
  • 1,5 oz. koldt vand

Bland skumingredienserne godt, og kom i en nitrogenoxid (NO2) infuser* til halv kapacitet. Brug 4 opladninger til en infuser i liter. (Eller blend ingredienserne ved høj hastighed, indtil det er skummende.) Tilsæt limesaft, orgeat, orange curaçao og Old Lahaina Light Rum til glas. Ryst med 1 kop is i cirka 30 sekunder og hæld i highballglas. Flyd mørk rom. Top med honning-liliko‘i skum og pynt med ananas halvmåne.

Jet Pilot — Kern Mattei, Manager for Mai-Kai — Fort Lauderdale, FL

Mai-Kai står som tiki royalty en bar, der har fungeret kontinuerligt, siden den åbnede i 1950'erne, under tiki ’s storhedstider. Med otte spisestuer, tropiske haver, flere vandfald, et 90-minutters polynesisk gulvshow og selvfølgelig utrolige drikkevarer, er det ikke underligt, at entusiaster overvejer denne bar —, som blev føjet til det nationale register over Historiske steder i 2015 — en bucket list -oplevelse. Glem alt, hvad du har hørt om tiki være “kitsch ” — dette er en oplevelse, der er lige så indbydende som mystisk, lige så ægte som fantastisk. Drikkevarerne på The Mai-Kai legendariske her deler manager Kern Mattei med os en kærligt udformet Mai-Kai Jet Pilot-hyldest.

Jet Pilot er en slags fløjet under radaren. Det har altid været overskygget af de mere velkendte cocktails, som Mai-Tai og Planters Punch, som gæsterne har en tendens til at tyde mod, men det har altid holdt stand som en af ​​de store cocktails, vi serverer. Den seneste cocktail -genopblussen har givet Jet Pilot et boost til dens popularitet og har skabt sin egen loyale tilhænger.

Mai Kais jetpilot blev oprettet i 1956 af mixologen Mariano Licudine. Det var inspireret af Don the Beachcomber's Test Pilot, men som med de fleste af Marianos kreationer afveg det fra Dons opskrift for at blive sin egen unikke cocktail

For at lave en rigtig god Jet Pilot skal du have nogle rigtig gode rom og den rigtige slags rom. Det ville være det første tip, og for det andet skal du have de rigtige ingredienser til at lave resten af ​​drikken. Det er en slags investering at lave gode cocktails. Du vil bruge en lille smule på at forsyne din bar med rom og andre ingredienser, men når den er der, vil du til enhver tid kunne blande nogle virkelig gode drinks. Jet Pilot er mere en avanceret cocktail, der kræver en velassorteret bar og lidt forberedelse til at lave dine egne sirupper. Men bestemt indsatsen værd.

Frisk presset limesaft er som magi. Det gør hele forskellen i verden. Jo mere indsats du lægger i at lave dine cocktails, jo bedre bliver slutresultatet. Du skal skabe balance i din cocktail. Den måde, vi balancerer cocktails på Mai-Kai, er ved at regulere det søde kontra det sure. De er yin og yang i din cocktail. Jet Pilot har lige dele søde til lige dele sure. Det er en meget grundlæggende teori inden for cocktailfremstilling, men en, som mange overser.

Sørg endnu engang for at købe nogle gode rom til at blande med. Der er mange forskellige rom tilgængelige, men at få den rigtige kombination af rom i denne cocktail er et must. Når du laver en cocktail med kun en rom, kan du teoretisk bruge næsten enhver rom, du har ved hånden. Men når du begynder at blande 4 forskellige rom, som vi har i Jet Pilot, skal du få den rigtige kombination af rom for at give drinken balance.

Selvom vi ikke deler vores opskrifter og ikke har gjort det siden vi åbnede i 1956, har jeg en opskrift, som jeg kan dele med dig. Det er en hyldestopskrift til Mai-Kai’s Jet Pilot og blev skabt af Jim Hayward fra Atomic Grog. Han var venlig nok til at lade mig dele det med dig.

  • .1 oz. frisk limesaft
  • 3/4 oz. rig honningblanding (2: 1 honning, vand)
  • 1/8 oz. falernum (gebyrbrødre)
  • 1/8 oz. fassionola
  • 3/4 oz. hvid puertoricansk eller jomfruøernes rom
  • 3/4 oz. guld puertoricansk eller jomfruøerne rom
  • 3/4 oz. mørk jamaicansk rom (Kohala Bay eller tilsvarende)
  • 3/4 oz. mørk 151 rom (Hamilton 151 fra Guyana eller Goslings Black Seal 151
  • 1 streg Angostura Bitters
  • 3 dråber Pernod

Ingredienser til Fassionola:

  • 1/4 kop Smucker’s hindbærsirup (eller hindbærpuré)
  • 1/4 kop grenadin eller kirsebærsirup
  • 1/2 tsk appelsinekstrakt

Pulsblanding med 1 kop knust is i højst 5 sekunder. Hæld i et dobbelt gammeldags glas, tilsæt mere is om nødvendigt.


12 Smukke AF-cocktails til at imponere dine venner ved din næste sammenkomst

Kunsten med en god drink kommer alt efter smag, naturligvis & mdash, men at gøre det Instagrammable gør bestemt ikke ondt. Her, 12 fede sommerlige cocktails, der er lækre, helt sikkert. men er også total snap agn.

Ingredienser:

1,5 dele Milagro Silver Tequila

1 del Solerno Blood Orange Likør

.50 del Monin Passionsfrugtsirup

Ryst ingredienserne med is og sigt over frisk is i et stenglas. Pynt med en appelsinskive i blod og spiselig orkidé eller stedmoderblomst.

Skabt af Charlotte Voisey, William Grant & amp Sons

Ingredienser:

Frosne blåbær og jordbær, citronhjul, myntekviste

Bland alle ingredienserne over store isstykker. Pynt med ovenstående pynt.

Ingredienser:

Tør ryst og sigt over knust is i et kort stenglas. Brug radise spirer som "rødder", og pynt med en buket spiselige blomster.

Ingredienser:

1 Vandmelon Agave GoodPop

3 ounce Topo Chico eller mousserende mineralvand

Gnid limeskive rundt om kanten af ​​cocktailglas og kantglas med salt og chilipulver. Tilsæt Topo Chico og tequila til glas med 1/4 kop knust is. Swirl i Vandmelon Agave GoodPop. Pynt med frisk jalape & ntildeo -skive og lime.

Ingredienser:

1 dele Pinnacle & reg Hindbær vodka

Bland ingredienserne og server over is. Pynt med et citronhjul eller hindbær.

Ingredienser:

1 oz. Smith & amp Cross Jamaicansk rom

1 oz. Carpano Antica sød vermouth

Bland alle ingredienserne i et blandingsglas og rør hurtigt til det er koldt. Sigt i et stenglas over frisk is. Pres saften fra en appelsinskal over toppen, og indsæt derefter skrællen til pynt.

Fås på Pouring Ribbons

Ingredienser:

1 del Sauza Signature Blue Silver Tequila

1 del blodappelsinsaft

Tilsæt ingredienserne til en isfyldt shaker. Ryst og si over is i et margaritaglas, rimmet med salt. Pynt med et blodorange hjul.

Ingredienser:

& frac34 oz. Kamille-infunderet Campari

Rør rundt med is og sigt i et stenglas. Pynt med kamille stilke.

Skabt af Naren Young, Dante

Ingredienser:

1 & frac12 dash Angostura bitter

Rør ingredienserne. Server over sten med et orange twist gemt i.

Fås på Amor y Amargo

40 ml. Gin Mare Mediterranean Gin

15 ml. Aperol og Grenadine (forblanding ved 50-50%)

Ryst gin, sirup, limoncello og appelsinsaft i en shaker, og sigt i et højt glas fyldt med isterninger. Lad det bundfælde sig, og tilsæt derefter Aperol- og grenadinblandingen. Top det med 1724 tonisk vand og pynt med en halv skive appelsin, et skive citron og friske timiankviste.

Ingredienser:

3/4 oz. ananas jalape & ntildeo juice (se opskrift herunder)

Bland ingredienserne sammen i et dobbelt gammeldags glas. Top med Stella Artois Cidre og rør rundt. Pynt med en spydskive ananasskive, der er støvet med muskatnød.

Sådan laver du Ananas Jalape & ntildeo Juice:

Fjern ananasens hud, top og bund. Skær i 1 tommer tykke skiver og skær jalape & ntildeos i halve på langs. Dryp & frac34 af ananasskiverne og jalape & ntildeos på en bageplade eller fad med olivenolie og tilsæt en støvning af muskatnød. Grill ved medium varme i 8 minutter på hver side, indtil jalape & ntildeos 'hud er godt blæret, og den er blødgjort betydeligt. Læg ananas, jalape & ntildeos, en knivspids salt og & frac12 flaske Stella Artois Cidre i en foodprocessor og pur & eacutee. Si blandingen 2-3 gange. Mens saften er varm, røres råsukkeret i, indtil den er opløst. Pynt med skiver af den resterende ananas.

*Kan laves op til 4 dage før servering og opbevares i en lufttæt beholder.

Hilsen Joann Greenwood, barchef, The Sage Rabbit (Lexington, KY)


Se videoen: 3 metry dlouhý HAD šokoval mezi regály v obchodě #shorts (Oktober 2021).