Nye opskrifter

Kage med skoldet dej

Kage med skoldet dej

Vi tilbereder aftenens ingredienser til at have dem alle ved samme temperatur. Bland gæren med en spiseskefuld sukker og 3-4 spiseskefulde varm mælk i en skål, lad dem hæve i 20 minutter. I en anden skål sættes 4-5 spiseskefulde mel (ikke særlig fyldt) fra mængden af ​​1 kg mel , hæld 150 ml kogende mælk og bland godt, og lad derefter afkøle. Kom melet i en stor skål, drys med salt, sukker, citronskal og æggeblommer, bland i midten, tilsæt derefter det bløde smør, den afkølede dej og mayo, tilsæt derefter gradvist den varme mælk og begynd at ælte kraftigt i ca. 20 minutter. Lad det hæve i cirka 1 time og 1/2.

Fyld: Smelt mælk, sukker og smør, tilsæt derefter de malede valnødder blandet med kakao. Jeg tilføjede også rosiner og lort, meget af det er sandt ....

Når dejen er hævet, deles den i 4 lige store stykker, fordeles hvert stykke i hånden på bordpladen, fordeles fyldet, rulles og æltes to eller to opnåede stykker, beklædes to kagebakker med bagepapir og lægger de opnåede cozonakker i bakken , lad det hæve i yderligere 30 minutter, smør derefter med æggeblomme fortyndet med mælk og drys med farin. Sæt bakkerne i den forvarmede ovn ved 180 grader i cirka 40-45 minutter eller indtil tandstikketesten passerer og de bliver pænt brunede ... Jeg garvede dem lidt, sådan er det når man begynder at lave andre ting. De kom ikke særlig flotte ud, men jeg garanterer, at de var meget gode ....


Video: Kage med Fondandt (Oktober 2021).