Nye opskrifter

Homestyle græskarbrød

Homestyle græskarbrød


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

2

I en stor skål blandes græskarpuré, æg, olie, vand og sukker, indtil det er godt blandet. I separat skål kombineres mel, bagepulver, salt, kanel, muskatnød, nelliker og ingefær. Rør de tørre ingredienser i græskarblandingen, indtil de lige er blandet. Hældes i brødforme.


Min yndlings opskrift på græskarbrød til efterår

Jeg er vokset op med denne opskrift på græskarbrød. Jeg har gode minder om at komme hjem fra skole og blive mødt af kanelgræskarlugt fra køkkenet.

Min mor kunne altid godt lide at skære den, mens den stadig var en smule varm og spredt på en lille smule smør. Får mig til at smile, bare jeg tænker på det!

Der er mange opskrifter til græskarbrød derude, men når nogen prøver mit (dette er faktisk fra min bedstemor Bauer's opskriftskasse), bliver det også deres families favorit.

Her er en video, der tager dig igennem denne nemme og lækre opskrift på græskarbrød.

*Indlæg indeholder tilknyttede links.

Denne opskrift tillader virkelig græskarens smag at komme igennem og er ikke maskeret for stærkt med krydderier eller tæthed.

Du vil nyde dette til morgenmad, frokost, middag, snacktid, sengetid, når som helst!

Og her er et lille tip … det er virkelig godt som fransk toast. Skær det bare natten før og lad det sidde ude, afdækket. Lav derefter dit æg/mælk til din foretrukne opskrift på fransk toast om morgenen.


Opskriftsoversigt

  • 2 kopper universalmel
  • 1 kop pakket brunt sukker
  • 3 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • ½ kop smørsmag forkortet
  • 2 æg
  • 1 kop mælk
  • 2 kopper græskarpuré
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 kop hakkede valnødder

Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør og mel en 9 x 5 tommer brødform.

I en stor skål røres mel, farin, bagepulver og salt sammen. Bland forkortningen i, indtil blandingen ligner grove krummer. Lav en brønd i midten, og hæld æg, mælk, græskar og vanilje i. Bland godt, og rør derefter nødder i.

Bages i forvarmet ovn i 40 til 50 minutter, eller indtil en tandstikker indsat i midten kommer ren ud. Lad afkøle i panden i 10 minutter, vend derefter ud på en rist og afkøl helt.


Græskarbrødsopskrift til brødmaskinen

En af de ting, jeg lærte efter at have lavet en hel del græskarbrød, var, at tilføjelsen af ​​at smøre brødmaskinens form og klinge med forkortning virkelig var afgørende for at hjælpe brødet med at frigive let fra brødmaskinen. Jeg har prøvet det både med og uden – nogle gange viser det sig perfekt, og nogle gange bryder brødet bogstaveligt talt halvt, når jeg ikke smører gryden først.

Sørg også for at placere alle ingredienserne i brødmaskinens form i henhold til den rækkefølge, som producenten anbefaler. Til min brødmaskine anbefaler producenten først at tilføje alle flydende ingredienser.

Trin et: Sørg for at smøre brødmaskinens form og klinge generøst med forkortelse.

Tip: Mål omhyggeligt, og#8211 du vil have dine ingredienser til at være præcise. Hvis du bare øjne det, kan du blive skuffet over resultaterne.

Trin to: Mål og tilsæt flydende ingredienser: 1/3 kop vegetabilsk olie, 2 æg, 1 kop dåse græskar og 1 tsk vanilje.

Trin tre: Mål og tilsæt tørre ingredienser: 1 kop sukker, 1-1/2 kopper universalmel, 2 tsk bagepulver, 1/4 tsk salt, 1 tsk kanel, 1/4 tsk muskatnød, 1/8 tsk malet nelliker og 1/2 kop hakkede nødder (valgfrit).

Trin fire: Vælg hurtig brødcyklus på din brødmaskine. Efter ca. 3 minutter i cyklus åbnes låget og skrabes forsigtigt ned i brødformens sider. Luk låget for at fortsætte med cyklussen.

Trin fem: Afkøl bagt brød 10 minutter i brødform. Fjern fra gryden til risten for at afkøle. God fornøjelse!


Kan græskarbrød fryses?

Åh, dreng holder græskarbrød virkelig godt i fryseren! Lad dit græskarbrød køle helt af. Pak dit brød ind i plastfolie og derefter endnu en gang i aluminiumsfolie.

Græskarbrød holder i op til 3 måneder i fryseren.

Hvis du ikke vil fryse dit brød, skal du pakke dit brød tæt ind og lade det sidde på bordet. Brødet skal være godt i 2-3 dage. Eller du kan opbevare dit græskarbrød i køleskabet i op til 1 uge.


Græskar honning ølbrød

Hvordan kan det være næsten slutningen af ​​august? Selvom kalenderen siger sommer, fortæller luften om morgenen og farven på træbladene mig, at efteråret er på vej.

For at fejre den kommende efterårssæson lavede jeg græskarbrød, fordi hvad siger mere til smagsløgene end græskar?

Denne opskrift laver to brød. Hvis jeg skal bage, kan jeg godt lide at have ekstra at dele med venner eller familie. Jeg tog halvdelen af ​​et af brødene med til min svigerfar, da jeg kom sammen med ham for at se formørkelsen i mandags.

Vi har spist dette brød almindeligt, men det ville også være godt ristet og spredt med enten smør eller flødeost.

Øllet tæmmer noget af dette brød & rsquos sødme. Den er sød, men ikke så sød som de fleste græskarbrød, som jeg smagte.


Tranebær nødder græskar brød

Hvert år, så længe jeg kan huske, lavede vi tante Lynne & rsquos berømte græskarbrød på eller omkring Thanksgiving. Det er legemliggørelsen af ​​ferien for vores familie. Jeg elsker den simpelthen skåret og usminket. Hvis du ikke har haft det, skal du springe denne opskrift over og gå direkte til den. Hvis du dog kan lide lidt mere i dit græskarbrød, fortsæt med at læse.

For eksempel, hvis du har en & ldquothing & rdquo for nødder. Denne opskrift er til du. Hvis du kan lide lidt frugtagtig prikket i hele dit brød, denne her har det. Og hvis du kan lide det spred streusel på ALT & ndash ser ikke længere.

Dette er Tante Lynne & rsquos Pumpkin Bread 2.0. Med de samme kanel-y, clovy, allspice ferie aromaer, men med masser af mix-ins og tilføjelser. Jeg har faktisk skåret ned hendes originale opskrift, hvilket gør 3 stor brød til et, der laver 3 mindre stykker, perfekt til gave.

Seriøst, pakk et brød i bagepapir, slå på en sløjfe og et gavekort, og du kan være den lokale Martha Stewart maven på din blok. & ldquoDet & rsquos er en god ting! & rdquo

Hvad mig angår, så stak jeg et brød i fryseren for Emily, og hun slog mig ihjel, hvis jeg ikke gjorde det. Scott og jeg prøver (læs: indånding) resten. Don & rsquot dommer.


Sørg for ikke at blande din dej for meget for at kopiere Starbucks græskarbrød

Vi har alle haft en rimelig andel af brød og kager, der er gummy, tætte og generelt ikke særlig behagelige at spise. Oftere end ikke er en mindre end optimal konsistens resultatet af overblanding af din dej. Hurtige brød er særligt sårbare over for at blive for tætte, når de er for blandede, så vi har et par tips til at hjælpe dig med at undgå denne almindelige nybegyndere bagers fejl, når du laver dit copycat Starbucks græskarbrød.

Du kan sætte dig selv til succes, når du sætter dine tørre ingredienser sammen ved først at sigt dem, hvilket sikrer, at du ikke har at gøre med klumper af mel, når du har tilføjet de våde ingredienser. Vi kan godt lide at bruge en fleksibel bænkskraber, som den viste, men en gummi- eller silikonspatel vil også fungere godt. Fold dejen sammen, indtil den lige er blandet. Du burde ikke kunne se noget tørt mel, men det er okay, hvis der er et par klumper hist og her.


Fugtigt græskarbrød fra bunden

Dette fugtige græskarbrød er lavet fra bunden og er absolut fjolsikkert og let at lave. Tilsæt valnødder, rosiner og mere eller bare nyd det almindeligt. Du vil elske dette super fugtige efterårsbrød! Jeg har lavet.

Log ind og gem opskriften på din profil.

Dette fugtige græskarbrød er lavet fra bunden og er absolut fjolsikkert og let at lave. Tilsæt valnødder, rosiner og mere eller bare nyd det almindeligt. Du vil elske dette super fugtige efterårsbrød!

Jeg har lavet denne opskrift i årevis! Det er det PERFEKTE græskarbrød. Jeg kan godt lide at sige, at det er praktisk talt perfekt på alle måder. Den er super fugtig og fuld af vidunderlige efterår, græskar smag. Det laver også to brød, hvilket betyder, at du nemt kan have et til din familie og have et at give til en ven, nabo eller lærer.

Denne opskrift bruger vegetabilsk olie til fugt. Jeg ved, at nogle mennesker er ligeglade med at tilføje så meget vegetabilsk olie til deres brød. Det er okay! Jeg har den perfekte erstatning for dig. I stedet for 3/4 kop vegetabilsk olie tilsættes 3/4 kop usødet æblemos til det hele eller en del af det. Så hvis du tilføjer 1/2 kop æblemos, tilføj 1/4 kop vegetabilsk olie.

Nogle mennesker elsker absolut at tilføje nødder eller tørret frugt til deres græskarhurtige brød. Hvis det er din ting, er du velkommen til at tilføje 1 til 2 kopper enten hakkede nødder eller små eller hakkede tørrede frugter. Dette er den perfekte basisopskrift, hvis du vil tilføje noget.

Hvis du er bekymret for, at dit brød bliver for brunt ovenpå, skal du lægge et stykke aluminiumsfolie løst over toppen i løbet af de sidste 20 minutters bagning. Nogle ovne fungerer bare lidt anderledes end andre og efterlader toppen lidt mere på den brune side, end nogle mennesker kan lide. Dette lille trick kommer godt med, hvis du har en sådan ovn.

Hvis du kan lide denne opskrift, bør du også tjekke min opskrift på flettet græskarbrød. I stedet for at være et hurtigt brød som dette, er det et gærbaseret brød, der er superblødt. Jeg elsker at servere den til suppe i efteråret. For en anden god efterårsopskrift, tjek mine Gingerbread Pancakes. De er utrolige med deres smørpecansirup!

Se videoen herunder hvor jeg går dig igennem hvert trin i denne opskrift. Jeg vil have, at du får fuldstændig succes med hver opskrift, du prøver fra mit websted, så jeg inkluderer videoopskriftsdemoer i hver eneste, jeg kan! Det er masser af ekstra arbejde for mig, men jeg vil være sikker på, at du kan lave ALLE af mine opskrifter med absolut perfekt. Jeg lover restaurantkvalitetsopskrifter, du nemt kan lave derhjemme, og jeg stræber efter at levere! Du kan se hele min videoopskriftssamling på YouTube.


Sådan laver du græskarbrødpudding

  1. Start med at belægge indersiden af ​​en 9-tommer x 13-tommers bageplade med non-stick madlavningsspray. Sæt fadet til side for nu.
  2. Derefter skærer du baguette-elskerne i stykker på 1 tommer. Du vil have omkring 14 kopper brød, når du er færdig. Læg alle brødterningerne i en stor skål.
  3. Tag en medium skål, og pisk mælk, græskarpuré, fordampet mælk, vaniljeekstrakt, græskarkrydderi, brunt sukker og æg sammen, indtil det er dejligt glat.
  4. Hæld nu græskarcreme over brødterningerne. Brug en træske til forsigtigt at røre alt sammen, indtil alt brødet er gennemblødt med vaniljesaus.
  5. Derefter hælder du 1/2 kop hakkede pekannødder i og rører dem i brødbuddingen.
  6. Når det er gjort, forvarmer du din ovn til 350 grader F. Lad brødet opsuge græskarcreme, mens din ovn forvarmes.
  7. Tag fat i din tilberedte bageplade og hæld brødpuddingblandingen. Fordel brødet i et jævnt lag, og drys derefter de resterende pekannødder ud over toppen.
  8. Kom derefter din brødbudding i ovnen og bag den i 40 til 50 minutter. Når den er klar, vil vaniljecreme blive sat, og budding vil være let brun ovenpå.
  9. Det eneste du skal gøre nu er at tage budding ud af ovnen, lad den køle af på en rist i 10 minutter og skær den derefter i skiver.

Du kan servere denne brødbudding lige efter bagning, bare giv den mindst 5 minutter. Men hvis du kan holde ud, vil køletiden give dig rene kanter på dine skiver. Dit valg.

Hvad passer godt til græskarbrødspudding?

Flødeostglasur – Lad dig ikke narre til at tro, at flødeostglasuren til denne brødbudding er en super sød glasur. Det er det ikke. Glasuren er kun lidt sød for en perfekt parring til den rige græskarcreme.

Græskar pisket topping Fordi hvorfor ville du ikke græskar alle tingene ?! Prøv at lægge græskarpisket fløde oven på flødeostglasuren. Det er ah-labyrint!

Karamelsauce – Top din græskarbrødspudding med karamelsauce for at forsøde tingene! Du kan endda tilføje en kugle vanilleis til at fuldføre efterårets sundae -vibes. Saltet karamelsauce fungerer også, hvis du vil have lyst.

Flormelis – Hvis du virkelig vil have det sjovt, kan du servere denne brødpudding om morgenen til morgenmad eller brunch med et drys pulveriseret sukker på toppen. Fortæl alle det ’s græskar fransk toast gryde. De vil elske dig for det!

Kan du overstege brødpudding?

Du kan og det er ikke smukt. Men bare rolig!

Alt du skal gøre er at holde dig til tilberedningstiden til denne opskrift. Sørg derefter for at trække brødbuddingen ud, når vaniljesausen er sat og kanterne er sprøde. Gør dette, og du vil være gylden.

Græskar alle de ting mennesker !!

Tilfredsstil de ønsker om brødpudding!

I denne feriesæson skal du shoppe Albertsons butiks eksklusive mærker til alle dine sæsonbetonede måltider, bagning og gaver og spare!