Nye opskrifter

Fiskeolie -undersøgelse Faux Pas

Fiskeolie -undersøgelse Faux Pas


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Forskere antyder, at undersøgelsen, der angiver omega-3, kan øge chancerne for prostatakræft bør ses bort fra

Forskere antyder, at fiskeolie ikke fører til prostatakræft, hvilket diskrediterer nogle undersøgelser

Nylig undersøgelser viser, at omega-3’erne, der findes i fiskeolie med syntetiske vitaminer, øger mændenes chancer for at udvikle prostatakræft. Dr. Theodore Brasky, fra Ohio State University Medical Center, gennemførte undersøgelsen, som blev frigivet i 2011, og den spredte sig hurtigt gennem medierne.

Mens mange publikationer sendte modbeviser til Braskys undersøgelser, KC Craichy, forfatter til Super Health 7 og administrerende direktør for Living Fuel Inc. diskrediterede sin rapport som "intet andet end at fiske efter data med en forudfattet konklusion", rapporteret PRweb tidligere på ugen. Derefter påpegede han, at det var en helt upassende test, der omtalte Japan som et af de største fiskespisende lande i verden. Undersøgelser i Japan fandt ud af, at omega-3 havde en signifikant effekt, hvilket hjalp med at reducere dødeligheden på grund af prostatakræft.

Braskys undersøgelse blev kritiseret for kun at have en tredjedel af den foreslåede mængde omega-3 i sit studie klassificeret som 'høj' af Craichy, der faktisk sagde, at disse niveauer var ekstremt lave og statistisk uden signifikant baseret på videnskabelige standarder.


8 fejl der skal undgås ved tilberedning af rejer

Rejer er Amerikas foretrukne fisk og skaldyr. Krebsdyrene har en mild smag, kødfuld tekstur og er lette at forberede på få minutter på forskellige måder. For de bedste resultater, når du laver rejer derhjemme, skal du sørge for, at du ikke begår en af ​​disse kulinariske faux pas.


Hjerte-sunde kostvaner

Der er mange diæter, som hjerte -bypass -patienter kan følge efter operationen, nogle af de smukkeste omfatter Middelhavet og DASH (diætmetoder til stop af hypertension). Disse diæter anbefaler at spise masser af frisk frugt og grøntsager, fuldkorn, nødder og sunde fedtstoffer, som olivenolie. Fisk, fjerkræ og andet magert kød kan indtages med måde. Rødt, forarbejdet og spist kød, raffinerede kulhydrater, mejeriprodukter og alkohol er typisk begrænset.

Hjerte-bypass-patienter fik engang at vide, at fedtindhold og højt kolesteroltal er de vigtigste fødevarer, der skal undgås efter hjerte-bypass-operation. Dette er dog ikke strengt sandt. Sunde fedtstoffer er vigtige og forbedrer faktisk kardiovaskulær funktion. Ifølge en undersøgelse fra 2018 i New England Journal of Medicine viste det sig, at middelhavskosten suppleret med ekstra jomfru olivenolie eller nødder var bedre end den reducerede kost for mennesker med hjerte-kar-problemer.


REJER SAAG

  • Køkken: indisk
  • Kursus: Saag
  • Tilføj til favoritter

Kishor677
Gennemsnitlig medlemsbedømmelse

8 personer vurderede denne opskrift

Relaterede opskrifter:

Ingredienser

  • 1 spsk oliven- eller rapsolie
  • 1 løg, fint hakket
  • 2 tsk hakket frisk ingefær
  • 2 fed hvidløg, hakket (2 tsk)
  • ½ tsk spidskommen
  • ½ tsk stødt koriander
  • ½ tsk stødt gurkemeje
  • ¼ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • Knivspids med nelliker
  • 1 laurbærblad
  • 1 kop musling bouillon eller fiskefond (ca.)
  • 2 12 ounce poser frisk spinat, finthakket (eller 2 pakker frosset)
  • 1½ pund store rejer, skrællet og deveineret
  • Salt og friskkværnet sort peber
  • 3 spsk finthakket koriander eller persille, til pynt

Metode

Trin 1

Varm olien op i en sauterpande. Tilsæt løg, ingefær, hvidløg, krydderier og laurbærblad, og kog over medium varme i 3 minutter, eller indtil det er blødt, men ikke brunt. Tilsæt musling bouillon og bring det i kog. Rør spinaten i og kog i 10 til 15 minutter, eller indtil spinaten er blød og grødet. Hvis blandingen tørrer for meget, tilsættes mere musling bouillon.

Trin 2

Rør rejerne i og lad dem simre i 1 til 2 minutter, eller indtil de er kogte. Fjern og kassér laurbærbladet. Smag til med salt og peber. Overfør til et serveringsfad, pynt med koriander, og server med det samme.


Du går glutenfri

Shutterstock

På trods af hvad nogle berømtheder måske siger, er der ingen videnskabelig dokumentation, der viser, at en glutenfri diæt hjælper dig med at blive slank. Faktisk kan det gøre det modsatte-især hvis du stoler på glutenfri emballerede fødevarer som brød eller boller. "Producenter tilføjer ekstra fedt, salt og sukker for at kompensere for den manglende smag og tekstur af gluten. Så disse fødevarer er ofte højere i kalorier," fortæller registreret diætist Jennifer McDaniel, MS, RDN, CSSD, LD.

For eksempel pakker en skive Ezekiel spiret fuldkornsbrød i fire gram protein, tre gram fiber og nul sukker, mens en skive Udi's glutenfrit hvidt sandwichbrød indeholder næsten lige så mange kalorier ud over nul fiber og halvdelen af mængde protein. I stedet for at gå glutenfri, nix simple kulhydrater som hvidt brød og slankes ved hjælp af stivelse, der er bedre for dig som quinoa, frugt, bønner eller nogen af ​​disse kulhydrater, der vil afdække din abs.


5. Du ned med PCB'er?

Polyklorerede biphenyler (PCB'er) er stærkt giftige industrikemikalier, der er blevet forbudt i USA siden 1977. De nedbrydes langsomt, og de ophobes i sedimentet i bunden af ​​søer, floder og kystområder og i vævene i fisk, der lever og spiser der. Vidste du, at fisk danner bindinger, når de spiser den samme mad sammen? Mens de prøver at nyde deres venlige måltid, invaderer dette giftige affald deres kroppe og vil invadere dit, hvis du spiser dem.

Miljøstyrelsen siger, at forurenet fisk er en vedvarende kilde til PCB i den menneskelige kost. Disse kemikalier har vist sig at skade kredsløb, nervøsitet, immun, endokrine og fordøjelsessystemer.


Orzo Skillet med Rejer og Feta

Forberedelsestid 5 minutter til 10 minutter

Tilberedningstid 18 minutter til 20 minutter

  • fisk-fri
  • jordnøddefri
  • alkohol fri
  • svinekødsfri
  • pescatarian
  • træ-nødder-fri
  • fiberrig
  • soja-fri
  • ægfri
  • rød-kødfri
  • Kalorier 467
  • Fedt 11,9 g (18,2%)
  • Mættet 5,2 g (25,9%)
  • Kulhydrater 63,7 g (21,2%)
  • Fiber 6,5 g (26,1%)
  • Sukkerarter 8,2 g
  • Protein 26,7 g (53,5%)
  • Natrium 972,9 mg (40,5%)

Ingredienser

ubehandlet medium skrællede og deveinerede rejer

Friskkværnet sort peber

fetaost, smuldret (ca. 3/4 kop)

Groft hakket frisk mynte, til servering

Instruktioner

Tøm de dåse tomater med deres saft i en stor skål og knus dem forsigtigt med dine hænder (du har nogle små stykker tilbage). Sæt til side.

Placer en rist i den øverste tredjedel af ovnen (6 til 8 tommer fra grillelementet) og forvarm slagtekyllingen til høj.

Opvarm olivenolien i et stort støbejern eller en anden ovnfast stegepande over medium. Tilsæt orzo og kog under omrøring lejlighedsvis, indtil duftende og let ristet, 2 til 3 minutter. Tilsæt hvidløg og sautér til duftende, cirka 1 minut. Tilsæt de knuste tomater, oregano, rød peberflager og 1/2 tsk salt. Rør for at kombinere og bring det i kog. Reducer til simre og kog, uden låg, til pastaen er al dente, væsken absorberes, og der er dannet en tyk sauce, cirka 10 minutter. Rør et par gange under simning for at sikre, at orzoen ikke klæber til bunden af ​​gryden. I mellemtiden tørres rejerne med køkkenrulle og smages til med salt og peber.

Rør orzoen endnu en gang, fordel den i et jævnt lag, og spred rejer og feta over toppen. Overfør panden til ovnen og steg, indtil rejerne er lyserøde og uigennemsigtige, og fetaen er blødgjort og let brunet, 3 til 4 minutter. Pynt med mynte inden servering.

Opskriftsnotater

Genoptrykt med tilladelse fra Middelhavet hver dag © 2020 Quarto Publishing Group USA Inc. Tekst © 2020 Sheela Prakash Photography: Kristin Teig Photography. Først udgivet i 2020 af The Harvard Common Press, et aftryk af The Quarto Group


6. Ændre indkøbsvaner

Hvis du ikke har brugt tid på eBay eller Depop- kom på det! Sparsommelig og vintage vil næsten altid være af bedre kvalitet. En fast-fashion trenchcoat fra en almindelig butik vil aldrig slå kvaliteten af ​​en vintage Burberry fra eBay, der kun koster en knivspids mere.

Pas på salgssæsonerne, der ofte fører til impulsive køb, fordi det er en god aftale. tøj er engang og kan laves og smides som skraldespand.

Når du beslutter dig for at købe noget, skal du altid prøve at donere noget fra din garderobe. En ind og en ud er en god tommelfingerregel at følge.


1. Vælg den rigtige pasta

Lad os starte med det grundlæggende: selve pastaen. Den eneste nøglefaktor at huske er, at du skal vælge pasta fremstillet af fuldkorn.

Pasta er naturligt fedtfattig og høj i kulhydrater. Hele hvede eller fuldkornspasta indeholder de næringsrige lag af kornet, der tilføjer hjerte-sunde fibre til din ret (disse korn er blevet fjernet fra almindelig hvid pasta). På grund af dette fordøjes fuldkornspasta langsommere, hvilket hjælper med at opretholde et stabilt glukoseniveau i blodet og holder dig mere fyldig længere.

Kontroller altid ingredienslisten, når du køber pasta, og kig efter fuldkornsmel, der er angivet som den første ingrediens. Og husk, at selvom fuldkornspasta er sundere, skal du stadig se dine portionsstørrelser. Ikke -kogt pasta har omkring 100 kalorier pr. Ounce. Dette svarer til cirka ½ kop, når den er kogt. En stor, solid skål kan tilføje op til hundredvis af kalorier, så sørg for at bestemme den rigtige portionsstørrelse til din daglige kaloritildeling, og server derefter.

Den videnskabelige sandhed om 10 kontroversielle fødevarer og drikkevarer

20 sunde snackideer, der er under 200 kalorier

20 Populære mad- og ernæringsmyter, du ikke burde tro


Sikkerhed og virkning af en lipidemulsion indeholdende en blanding af sojaolie, mellemkædede triglycerider, olivenolie og fiskeolie: et randomiseret, dobbeltblindet klinisk forsøg med for tidligt fødte børn, der kræver parenteral ernæring

Mål: Sikkerhed, tolerabilitet og virkning af en ny lipidemulsion indeholdende en blanding af sojabønneolie, mellemkædede triglycerider, olivenolie og fiskeolie (SMOFlipid 20%) med reducerede n-6 fedtsyrer (FA), øgede monoumættede og n- 3 FA og beriget med E-vitamin blev evalueret hos for tidligt fødte børn sammenlignet med en sojabønneoliebaseret emulsion.

Patienter og metoder: 60 (30/30) for tidlige nyfødte (3-7 dage, svangerskabsalder ≤ 34 uger, fødselsvægt 1000-2500 g) modtog parenteral ernæring (PN) med enten SMOFlipid 20% (studiegruppe) eller en konventionel lipidemulsion (Intralipid 20%, kontrolgruppe) i mindst 7 op til 14 dage. Lipidforsyningen startede med 0,5 g · kg legemsvægt (-1) · dag (-1) på dag 1 og steg trinvist (med 0,5 g) op til 2 g · kg kropsvægt (-1) · dag (-1) den dag 4 til 14. Sikkerheds- og effektparametre blev vurderet på dag 0, 8 og 15, hvis PN blev fortsat.

Resultater: Bivirkninger, serumtriglycerider, vitale tegn, lokal tolerance og klinisk laboratorium viste ikke mærkbare gruppeforskelle, hvilket bekræftede sikkerheden ved undersøgelsesbehandling. Ved undersøgelsens afslutning var y-glutamyltransferase lavere i undersøgelsen kontra kontrolgruppen (107,8 ± 81,7 vs 188,8 ± 176,7 IE/L, P & lt 0,05). Den relative stigning i kropsvægt (dag 8 vs baseline) var 5,0% ± 6,5% versus 5,1% ± 6,6% (undersøgelse vs kontrol, ikke signifikant). I studiegruppen blev der observeret en stigning i n-3 FA i phospholipider i røde blodlegemer og n-3: n-6 FA-forhold. Plasma α-tocopherol (undersøgelse vs kontrol) blev øget i forhold til baseline på dag 8 (26,35 ± 10,03 vs 3,67 ± 8,06 μmol/L, P & lt 0,05) og ved undersøgelsesafslutning (26,97 ± 18,32 vs 8,73 ± 11,41 μmol/L, P & lt 0,05).

Konklusioner: Parenteral infusion af SMOFlipid var sikker og veltolereret og viste en potentiel gavnlig indflydelse på kolestase, n-3 FA og vitamin E-status hos for tidligt fødte spædbørn, der kræver PN.