Nye opskrifter

Chicagos bedste sushi

Chicagos bedste sushi


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Katsu i Chicago er et sted at opleve arbejdet som en sushi -mester.

The Daily Meal udgav for nylig vores Bedste sushi i Amerika roundup for 2014, og for at kompilere vores rangering startede vi med at kontakte ledende kulinariske myndigheder for at spørge, hvad deres foretrukne sushirestauranter er, og vi supplerede disse forslag med sushirestauranter i lokale anmeldelser og allerede eksisterende regionale og lokale placeringer . Selvom mange af disse restauranter også serverer en menu med traditionel japansk mad, understregede vi, at det primære fokus skal være på sushi. Vi tog derefter listen over 112 restauranter fra hele landet og byggede en undersøgelse, hvor restauranterne var adskilt efter region. Vi inviterede vores gruppe af betroede paneldeltagere, bestående af kokke, bloggere, journalister og andre kulinariske myndigheder, til at stemme på deres favoritter. Vores sidste liste viste de 35 bedste, med tre fra Chicago laver snittet.

Katsu er en lille, hjemlig restaurant i en beskedent West Rogers Park -bygning, der serverer den bedste sushi i Chicago, og den er så elsket af lokalbefolkningen, at det bestod Alinea at hævde sig som nummer 1 for "Bedste mad i Chicago" i sidste års Zagat guide. Kokken Katsu Imamura og hans kone Haruko driver restauranten med venlig professionalisme, og kun den friskeste fisk, der er tilgængelig, serveres, skåret i lidt mere generøse portioner, end du finder andre steder og accentueret med et shisoblad her, en klat kaviar der. Katsu er ikke et sted at se og blive set, det er et sted at opleve arbejdet som en sushi -mester.

Kokken Imamuras sushi er så god, at den fangede nummer 12 på vores liste og slog den lokale konkurrent ud Arami (#31) og Yuzu Sushi & Robata Grill (#33), der i år bliver kåret til den bedst placerede sushi i Chicago.

Kate Kolenda er restaurant- og byguide -redaktør på The Daily Meal. Følg hende på Twitter @BeefWerky og @konversator.


De 7 bedste sushi -restauranter i Chicago

At spise på Jiro & rsquos berømte sushi-hus i Tokyo er muligvis på din spandliste, men du behøver ikke hoppe på en 14-timers flyvning for at få nogle velsmagende rå fisk. Disse syv restauranter serverer nogle smukke og velsmagende og læskende mdashsushi rundt i Chicago. Og hvis trangen starter, foreslår vi at foretage en reservationsstat.


De 38 bedste restauranter i Chicago skal du prøve

Maj 2021:Chicago er på vej til en fuld genåbning, og det hurtigt opvarmende vejr sender spisende gæster til terrasser og hustage i hele byen. Mens nogle restauranter stadig venter på at genåbne indendørs siddepladser, er mange vendt tilbage i løbet af de sidste par uger. Denne måned anbefaler vi at finde et sted, hvor du kan spise udenfor, uanset om du nyder middelhavsretter på Fiya eller spiser en hotdog på Duck Inn. Det er også et godt tidspunkt at få en reservation på et Michelin-stjernet spisested, nogensinde, tjek den genåbnede Ken Kee Restaurant i Chinatown eller bestil et fad sushi fra Lawrence Fish Market. Tag et kig på, hvad der er nyt, eller genopdag en gammel favorit, når du bestiller fra de bedste restauranter i Chicago i denne måned.

De bedste restauranter i Chicago findes i alle former og størrelser, lige fra pizzasteder og sværvægtere med Michelin-stjerne til nogle af de bedste billige spisesteder, Chicago kan byde på. Køkkenerne er lige så forskellige, med hvert hjørne af kloden repræsenteret gennem koreanske, mexicanske, italienske, middelhavsretter og indiske retter. Uanset om du er en livslang beboer eller blot besøger i weekenden, er det let at fylde dit ansigt på en af ​​disse restauranter blandt de bedste ting at gøre i Chicago. Denne bæltebustende madscene viser ingen tegn på at sænke farten, så vi gik på jagt og rangerede vores essentials og mdash de absolut bedste restauranter i Chicago. Vi kalder det Time Out EAT List.

Vores redaktører gennemsøger byen efter gode retter, fremragende værdi og insiderinformation. De betaler deres vej, og nogle gange, ligesom vi andre, går deres leveringschauffør vild. EAT List er et unikt, autentisk øjebliksbillede af Chicagos evigt udviklede madoplevelse lige nu: Vi opdaterer den konstant med de bedste nye restauranter i Chicago samt årtier gamle stalwarts, der får os til at vende tilbage efter mere. Det kan være en mega-hypet destinationsrestaurant eller en bemærkelsesværdig madvogn: Hvis den er på listen, synes vi, at den er fantastisk, og vi satser på, at du også vil.

Hvis du har prøvet noget, du elsker på denne liste, kan du dele det under hashtagget #TimeOutEatList for at vise din påskønnelse. Find ud af mere om, hvordan vi spiser gennem Chicago for at lave listen.


Yuzu Sushi og Robata Grill

Dette populære sushi -sted i Chicago blev etableret i 2011 af en mand ved navn Yut Vong. Personalet på Yuzu Sushi & amp Robata Grill er dedikeret til at skabe innovative sushiruller, robata og retter, der appellerer til en ung demografisk i byen. Kundebasen på denne sushirestaurant spænder fra unge voksne til erfarne fagfolk, der leder efter et sted at afholde forretningsmøder og kundemøder.

En ret, der er populær blandt faste kunder på denne japanske restaurant, er Born to Chill -sushirullen. Denne hovedret er samlet med tun, agurker, avocado, grønne løg, jalapeno mayo, laks, sort peber sauce og mikrogrøntsager. Hvis du kigger på andre borde, kan du være vidne til et ungt par, der sluger en episk hovedret, der er kendt som Breaking Bad.

Denne sushirulle er tilberedt med rejetempura, marineret tun, ven ingefær, spidskål, grillede asparges, avocado, røget peber mayo og agurker. Denne massive rulle er kun for de modige. Hvis du ikke er i humør til sushiruller, tilbyder denne restaurant også sashimi -fade, grillede spyd og forretter. I stedet for at bestille et fuldt måltid vælger et stort antal spisende gæster at dele forretter på dette etablissement.

En ordre på Bang Bang Rejer og Bagte Svampe kan let fodre to til tre personer. Rejerne koges med en sød chili -aioli og frisk forårsblanding. Yuzu Sushi & amp Robata Grill tilbyder et stort udvalg af sake, øl og vin. Dette sushi -sted i byen giver kunderne mulighed for at bringe deres egen øl og spiritus.


Chicagos bedste sushi

Havene er måske langt væk, men Chicago sushi bar har udviklet en helt egen kultur. Du kan fylde din maki-rulle eller nigiri op med en rig portion ingefær og wasabi overalt, fra smarte spillesteder, der ligner de hotteste natklubber til spisesteder, der får dig til at føle, at du måske er i Japan. Her er et kort udsnit af fem:

Kamehachi

1400 N. Wells St.
(312) 664-3663

240 E. Ontario St.
(312) 587-0600

1320 Shermer Rd., Northbrook
(847) 562-0064
www.kamehachi.com

Denne institution i Chicago har været i drift siden 1967 og betragtes bredt som byens & squos første sushibar. Yelp -kritikere anbefaler solnedgangsrullen toppet med lakserogn både i den gamle bydel og Streeterville. Kamehachi har også lokationer i Westin Chicago på 320 N. Dearborn St. og en sushi caf & eacute på 311 S. Wacker Dr.

kredit: Justin Sullivan/Getty Images

Blue Fin Sushi Bar

1952 W. North Ave.
(773) 394-7373

Dette smarte Wicker Park -sted er en favorit for par på datoer. Se efter flimrende stearinlys og & ldquofunky tromme- og basmusik og rdquo til at ledsage din sashimi eller nigiri, siger Metromix. Yelp -kritikere anbefaler tunmaki samt & ldquoheart -angreb & rdquo (friturestegt jalapenos fyldt med flødeost og krydret laks.)

Sushi Wabi

Se efter rolige, diskrete d & eacutecor og en summende scene på dette West Loop -sted. Du & rsquoll finder en komplet liste over nigiri, sashimi og maki, men et yndet udvalg blandt Yelp -kritikere er Godzilla roll & ndash med tempura rejer, avocado, appelsin tobiko (flyvende fiskerogn), flødeost og masago (lodderogn.)

kredit: Justin Sullivan/Getty Images

Katsu

2651 W. Peterson Ave.
(773) 784-3383

Kritikere siger, at vandreturen nord fra centrum er det værd. Du & rsquoll finder en hyggelig, traditionel japansk atmosfære med fisk, som kritikere siger er blandt de friskeste, de har set i området. Siger en Yelp -kritiker, & ldquo Sashimi, nagiri og maki er uden tvivl det bedste, jeg nogensinde har haft. & Rdquo

Toro Sushi

Tag til Lincoln Park for denne BYOB -restaurant, der er kendt for sine friske udskæringer af fisk og kreative kombinationer. Yelp -kritikere anbefaler de fantastiske makiruller, f.eks. Oh My God -rullen med rejer og unagi (ål), og den sydlige Galz -rulle med krydret tun og mozzarella, friturestegt og dækket af sriracha (thai hot sauce.)


Bedste sushi i Chicago

1. Kai Zan

Selvom du kan bestille a la carte, er den overkommelige omakase -menu på Melvin og Carlo Vizcondes restaurant vejen frem, og den indeholder mere mad end du kan spise & mdashrich østers og uni shooters doktoreret med ponzu sauce og æggeblommer forsvinder på få sekunder, stegt tun maki prydet med trøflet spidskål og takoyaki, en stegt dejkugle med en nugget blæksprutte indeni. Selvom alt dette er sjovt, fuldstændig lækkert på japansk mad, stopper dekadensen ikke med at overvælde de store fisk i maki og sashimi. Tun og laks pakkes i en afbalanceret rulle med jalapen ̃o, avocado, koriander, masago, chili og lime, og omakasen slutter med en generøs tallerken sashimi.

2. Kyōten

En af Chicagos mest omfattende (og dyre) omakase-oplevelser kan findes på Ky ōten i Bucktown, hvor kokken Otto Phan tilbyder op mod 20 kurser ved sin otte-sæders sushi-tæller. Der er kun to siddepladser pr. Nat (6 og 8:45 pm), så du skal bestille på forhånd, hvis du vil nosh om oceaniske godbidder som kanpachi, uni, ebi og maguro. Prisen til $ 220 ændrer menuen afhængigt af hvad der er tilgængeligt, og gæsterne kan smide en valgfri skyldsmagning til $ 75, hvis de vælger.

3. Juno

Vil du have den bedste sushi -aftale i byen? Det er i Juno, hvor sushikokken BK Park gør Guds arbejde, når det kommer til rå fisk. Chef & rsquos valg sashimi, perfekt skåret, spredt over is og prydet med skaller og orkideer, er $ 42 for 18 stykker fisk (to hver af ni forskellige slags). Dette er en stjæle, og selvom det er nok til en solo -diner, er der flere gode ting at spise, som den røget hamachi, der ankommer under en glaskuppel med to skeer, der vugger let røget stykker fisk. Juno King består af to enkelte bidder af tun pakket rundt om ris og toppet med krydret krabbe & mdash de er lækre. Selv den krydrede tunrulle er forhøjet med et tykt stykke tun og spidskål og et spor af sriracha og chili -olie.

4. Arami

Denne varme, hyggelige restaurant synes at tilskynde dig til at blive i timevis og nippe til sake eller cocktails som matcha sour, fremstillet med gin, citron, matcha grøn te og æggehvide. Start med kokkens valg sashimi, der indeholder 14 skiver pænt skåret skaldyr, herunder et kødfuldt stykke blæksprutte og laks, der næsten smelter i munden. Den særlige nigiri -sektion indeholder godbidder som ris pakket ind med krabber og prydet med krydret alaskansk kongekrabbe. Men sushi på Arami gavner ikke kun skaldyrselskere og mdashyasai (grøntsager) fås som maki eller nigiri og indeholder en skive mør aubergine, der er snoet med peanut & ndashwhite miso dressing.

5. Naoki Sushi

Når du ønsker noget raffineret, er Naoki Sushi stedet at tage hen. Det varmt oplyste sted i speakeasy-stil styres af kokken Naoki Nakashima, der også driver sushiprogrammet på Shaw & rsquos. På menuen finder du klassiske valg som gulhale, kammusling, laks og søpindsvin sammen med specialruller som hamachi med spidskål, agurk og yuzu. Men stjernens menu er et udvalg af sashimi-tallerkener i Naoki-stil: Plader med uberørt rå fisk serveres i blomsterformationer og prydet med velsmagende, forenklede ingredienser som ponzu, sort trøffel og yuzu.

6. Mako

Fejret sushikok B.K. Park serverer en omfattende omakase -menu på denne lille West Loop -restaurant, der henter $ 175 pr. Person for op til 25 retter. Menuen, der er drysset med stykker sashimi og nigiri, svinger med årstiderne og indeholder overbærende bidder som kongekrabbe med uni miso, A5 wagyu smør og kartoffelchips. Sushi -tælleren kan prale af kun 12 sæder (der er yderligere 10 pladser bag den i spisestuen), og hver siddeplads er begrænset til to timer. Ingen grund til at skynde sig: Kokkene er uddannet til at holde tingene i gang i et behageligt tempo.

7. Sushi-san

Du er i gode hænder med sushi-stjernen Kaze Chan (Kaze, Momotaro), der har lavet en menu med hits ved hjælp af superfriske ingredienser og vildt simple teknikker. For en fuld forståelse af Chans færdigheder, splurge på et San-Set, der består af portionerede samlinger af nigiri, sashimi og ruller, der er designet til at dele. For en helt anden oplevelse, tag et sæde ved håndvalsen, hvor friske lommer med sprødt tang, varme ris og uberørt fisk serveres direkte til dig fra kokkene bag disken. Chan argumenterer for, at denne type sushi bør tappes op, så snart den blev bygget, selv en forsinkelse på 30 sekunder i servicen kunne ødelægge oplevelsen.

8. Momotaro

Der er mere end nok gode ting på Momotaro til at få et helt måltid uden selv at kigge på sushi -menuen, men det ville være en fejl. Smid individuelle nigiri- eller sashimi -stykker eller gå all in på sushiruller, f.eks. Zuke -laksen med citrussoja, ingefær, lakseskind og røgikura. Der er flere kødløse muligheder for vegetarer ved dit bord, herunder rundstykker fyldt med shiitakesvampe og græskar.

9. Tanoshii Sushi Mike 's

Kig efter den loyale følge af Mike-heads: sushi-foodies, der fulgte efter chef & ldquoSushi Mike & rdquo fra Hama Matsu og San Soo Gab San til denne sushibar med lokationer i Andersonville og West Loop. Hvis du prøver de kogte varer, vil du sandsynligvis ikke gå tilbage. Hvis du bestiller din egen sushi, vil du sandsynligvis tilbyde en ldquoSå hvad. & Rdquo Men hvis du gør som de faste og sætter dig i Sushi Mike & rsquos hænder (navngiv din pris, og han opretter en kombination), kan du bare blive en troende.

10. Lawrence Fiskemarked

Dette take-out-only sted i Albany Park er en uventet perle for sushi. For det første er det vanvittigt billigt & mdasha-bakke med 16 stykker nigiri, en californisk rulle og en krydret tunrulle er kun $ 21, og de fleste nigiri er $ 1 pr. Stk., Med seks tæller maki-ruller, der starter ved $ 2. Disse priser er billigere end købmandssushi, og selvom makien måske ikke er perfekt pakket ind, smager den bedre verdener og mdash -smag er rene, fra en sød snapper til smidig laks.

11. Omakase Yume

Omakase -menuen på denne lille West Loop -restaurant ændres dagligt baseret på kokken Sangtae Parks luner og hvad der er i sæsonen og tilgængeligt for ham. Men hvis du er villig til at sætte din lid til mdashand $ 125 & mdashin den kyndige sushikok, kan du nyde en 17-retters menu, der er spækket med forretter, sushi og dessert. Reservationer er tilgængelige kl. 17:30 og 19:30, og der serveres kun 16 gæster hver aften ved omakasedisken.

12. Hr. Maki

Denne Streeterville -restaurant fra Lettuce Entertain You serverer makiruller og teishoku (japanske faste måltider) og er en ideel frokostdestination, når sushitrangen rammer. Selvom rullerne her er til konkurrencedygtige priser (fem for $ 7 eller 10 for $ 12), er kombinationsmåltiderne, hvor de er. Hver æske indeholder en samling ruller eller sashimi, poke, edamame, misosuppe og salat. For virkelig at få en fornemmelse af kokken Kaze Chans dygtighed med rå fisk, bestil Sushi Lover teishoku -kassen med tre stykker sashimi, en regnbue -rulle, tun avocadopok, ristet edamame, misosuppe og hussalat.

13. Katana

Hvis du kan komme forbi clubstaurant -vibberne, der oser ud af dette River North -sted, vil du opdage, at menuen er fyldt med fremragende valg. Start med en ordre med hanabi eller klatter krydret tun oven på sprøde ris, inden du vælger et sortiment af ruller til bordet. Den bagte krabbehåndsrulle er et absolut must, ligesom den superfriske tsukiji med laks, tun og gulhale indpakket i agurk.

14. Tao Chicago

Du har sandsynligvis hørt om Tao på grund af sin 1.000-personers kapacitetsklub, men spillets flotte restaurant er ikke til at overse. Snag et bord i spisestuen eller sad op ved sushidisken, hvor du kan bestille havkyssede skatte a la carte eller gennem en dekadent omakase-menu, med priser fra $ 69 pr. Person. Sashimi- og nigiri -stykker skæres med præcision, mens specialruller skjuler krydret tun, smøragtig laks og cremet hummersalat.

15. Yuzu Sushi og Robata Grill

Denne BYOB-venlige sushi-joint i West Town serverer uhyrlige rundstykker med en side af kunst. Nogle af Yuzu jumbo-rullerne serveres på fade, der er dekoreret med farverige saucer i Instagram-værdige mønstre og former. Prøv den uhellige Green Habor, som er fyldt med broccoli og søde kartofler tempura, grillede asparges og agurk og derefter toppet med avocado, krydret mayo og sød sojasovs. Åben bredt!

16. Shaw’s Crab House

Shaw's er et af vores go-to-steder for østers og hummerruller, men sushi-menuen er også værd at udforske. I betragtning af hvor seriøs Shaw's handler om fisk og skaldyr, er det ikke overraskende, at dens sushi-retter er enkle og veludførte. Der er pænt rullet og afbalanceret maki, herunder kombinationer som Alaskan King krabbe, avocado, agurk og masago, mens skiverne af laks, tun og gulhale sashimi er præcist skåret.


Beliggenhed: 110 W Illinois St, Chicago, IL 60654

Beskrivelse: Sunda er langt de mest fantastiske asiatiske fusionsrestauranter - nogensinde. Sammen med den utrolige sushi (og al den anden mad, for den sags skyld), er der altid sjov musik, der støder og fantastiske mennesker, der ser på. Det er det perfekte sted at tage med din familie, og et endnu bedre sted at forudspille en aften i byen!

#SpoonTip: Sørg for at bruge OpenTable til at foretage en reservation i mindst en uge i forvejen.


Klassiske borde: Katsu

I 22 år har Katsu Imamura stille og roligt skåret nogle af byens bedste sushi bagfra en lille, ydmyg sushibar på Far North Side.

Menuen har masser af velkendte japanske klassikere, som agedashi tofu og tempura-for nylig lavet med søde, jordiske halvmåner af Kabocha squash. Men læg dig selv i Katsus hænder og lad ham guide dig ud af menuen for den mest spændende oplevelse.

Ring på forhånd, navngiv din pris (omakase menuer starter ved omkring $ 80), og når du ankommer, begynder paraden. Det kan starte med krøller af skrubbe klædt i citrusy ponzu eller små stilke af sprøde hvide asparges goma ae med sukkerholdig sesam sauce.

Dernæst kommer en generøs tallerken med uberørt sashimi, som smørret gulhale fra Japans Tsukiji-marked, fedstribet laks med ikura (lakserogn) og græsk toro, der hviler på mynteblade af shiso.

Katsu vender tilbage til varm mad-f.eks. Møre bidder af stegt skrubbe, der hviler på sit sprøde, to-stegte skelet (spis det også)-inden han præsenterer en øjenvidelse nigiri spredt (billedet). Cremet Seattle -kammusling kan have shiso gemt under og søpindsvin på toppen. Søde Maine rejer kommer med stegte rejehoveder, der holder lækkert salte småbidder.

Dessert er simpelthen is og appelsinsegmenter. Men Katsu vil have proppet dig (og hvis du sidder i baren, presset dig spøgeligt til at spise alt), så du måske ikke engang har brug for det.


Fisk og skaldyr, der svæver i Juno

Dette har været det værste år i Jason Chans liv og det bedste.

For 51 uger siden fik restauratøren bag det sene, store smør (en yderst sofistikeret restaurant, hvor jeg først fik smagt Ryan Polis mad) og Urban Union (som havde et imponerende, hvis kort, løb) diagnosen pladecellecarcinom af halsen. Det var hans mors fødselsdag.

Kirurgi for at fjerne hans lymfeknuder og mandler fandt sted den næste dag. Måneder med strålebehandling og kemoterapi fulgte. Chan, en kampsportsinstruktør og fitnessfanatiker, tabte 64 kilo og alle tænderne.

Og alt imens han og B.K. Park, den tvivlsomme sushikok, der satte Arami på kortet, arbejdede på en restaurant.

"Jeg har aldrig været hjemme," siger Chan. "Jeg ville lave stråling klokken 8:30 og være her ved 9:30 jeg havde en IV stand med mig, så jeg kunne arbejde. Jeg kunne ikke gøre mange ting fysisk, men (restauranten) hjalp mig med at hele, fordi det gav mig noget at koncentrere mig om. "

Sociale medier var, hvad det er, Chans prøvelser var ingen hemmelighed.

"Jeg siger ikke dette for at prale, men jeg føler mig som den mest elskede mand i Chicago," siger han. "Så mange mennesker støttede mig og elskede mig. Min kæreste flyttede ind og tog sig af mig venner startede et fundament, der betalte mine regninger. Jeg er en meget taknemmelig mand."

Juno, opkaldt efter Parks søn, åbnede 31. maj, og den bedste del af Chans år begyndte. Ambitiøs i dens rækkevidde, imponerende, hvis ufuldkommen, i sin udførelse, Juno præsenterer sushi og andre fiske- og skaldyrsretter med en præcision og raffinement, som få andre restauranter endda forsøger, langt mindre trækker ud. Jeg er ikke klar til at sige, at Juno er den bedste sushirestaurant i Chicago, men det hører utvivlsomt hjemme i samtalen.

Gå ind af hoveddøren, og du vil blive tilgivet for at dobbelttjekke dit Google-kort. Værelset er lille, et larmende virvar af værtsstand, bar, køleskab med glasdør (holder sake og andre drikkevarer) og et par borde-ikke lovende. Men der er Chan ved værtsstativet, der fører dig til den bageste spisestue, et uberørt hav af hvidt, der fylder tre fjerdedele af den samlede plads, et værelse med svævende lofter, bare naturlige træborde, et smukt træ og onyx -trimmet sushi bar og smukke parasoller, der hænger under ovenlysvinduerne. Et par kunstværker er faktisk gussied-up akustiske paneler, et forsøg på at håndtere nogle gange høje støjniveauer.

Menuen er grupperet i de sædvanlige kategorier, men hvad der lurer i disse kategorier sætter Juno langt over normen. Der er godbidder overalt, men jeg vil lede dig mod et par retter, der er blevet til underskrifter. Den ene er den røgede sashimi, hvor fisken (maguro med puffet ris, hamachi med frysetørret majs og shiitakes eller laks med sød soja) ankommer under en kuppel fyldt med æbletræsrøg. Kuplen løfter sig, dine næsebor optager al den rige, søde røg, og selvom selve sashimien kun er let røget, er scenen sat. Det er en meget flot ret, og en ægte opmærksomhed-getter som det er bragt til dit bord.

En anden specialitet er kama, der henviser til fiskens "krave", der er et lille stykke arbejde involveret i at hente kødet fra det lidt knoklede snit, men kødet er så sødt, det er umagen værd. Hamachi (amberjack) kama dukker ofte op i menuen, og madai (rød brasen) vil dukke fra tid til anden. Simpelthen grillet og klædt med lidt havsalt og citron, er dette en ret at søge efter.

Endelig er der chawan mushi, en velsmagende japansk ægcreme. Hos Juno kan chawan mushi indeholde hummer og nebrodini bianco svampe eller krabbekød og shiitake svampe. Uanset hvad, er du til en godbid.

En af de bedste strategier er at vælge omakase-oplevelsen, en koksvalgsmenu. Der vil altid være et par sashimi -tallerkener, en progression af individuelle nigiri og et par andre specialiteter - meget som menuen tilbyder - men du får et par kreationer, der aldrig vises på menuen. Det er et dyrt forslag ($ 100 til $ 125 i gennemsnit, ekstra drikkevarer) og kan kun arrangeres ved at ringe til restauranten (48 timers varsel påkrævet), men det giver en front-og-center udsigt over Park i aktion. Og fordi der er så få omakase -sæder til rådighed på en given dag (jeg har aldrig set mere end fem på én gang), får du masser af direkte interaktion med Park, det er som om han skaber til dig alene, og det er svært at sætte en pris på det.

Min omakase begyndte med en trio af stablede glasfade, en holdt stykker af kæmpesnegl, præsenteret med radise, tomat, et drys havsalt og mikrokorianderblade under, der var grillet blæksprutte, imponerende i sine trækulnotater, med barberbladstynd agurk, shisoblad og søpindsvinpasta derefter dampet abalone (dampningen dæmpede abaloneens briny smag og gjorde strukturen næsten silkeagtig) skiver og serveret i sin skal, klædt med en livlig syltet sojasovs. Derefter var der en smuk tallerken med madai, der tog lysstyrken fra et sortiment af syltede hvide jordbær, fennikel og ramper og en sashimi-tallerken fra kokkens valg, lige så smuk som et blomsterarrangement, der tilbyder en progression af mild til fuld fisk. Omakase -versionen af ​​den røgede sashimi fremhævede fed tun pakket rundt om foie gras og yamaimo (japansk yam), bundet med en snor purløg og toppet med kaviar og bladguld. Ganske den elegante lille bid.

Udviklingen af ​​nigiri -stykker er spændende. Park har en meget blid berøring med sine ris, sart i sin søde eddikesmag og knap nok holder sammen. Risene tjener som en blid folie til rig kammusling, berørt med sort hawaiisk salt og yuzu -juice og fedtet kohada med sin skinnende, sølvfarvede hud. Varmt steget wagyu-oksekød (Japan A-1, siger Chan) er forsigtigt stegt kongekrabbe med kobe-fedtsmør, mere selvsikkert brændt. Mod slutningen kan der være en tako-tun maki-rulle (diskret og fremragende) eller den samme kombination i en håndrulle.

Drikkevarer inkluderer et kort, men velvalgt (og beskedent prissat) vinkort, en håndfuld håndværkscocktails (Aviasian, en slags Aviator-cocktail med et wasabi-spark, gør en god forret), japanske håndværksøl og omkring 40 frø, kategoriseret efter smagsprofil. Servere, der vil forbedre sig med mere selvtillid (de er nogle gange lidt skøre, men altid ivrige efter at behage), er nyttige skyldguider.


Friskhed

En anden vigtig faktor ved at spise rå fisk er friskhed. En fisk, der ikke er blevet behandlet godt fra det andet den kom over bådskinnen, vil ikke være en god fisk at spise rå.

Sushi-fisk fanges hurtigt, blødes ved fangst, slås hurtigt efter og ises grundigt. Denne metode betyder meget. Et stykke fisk kan være helt godt at spise kogt, men meget grimt at spise råt. Madlavning dræber en masse bakterier og sådan noget, der begynder at ophobes i rå fisk, efter at den dør.

Hvis du selv fanger fisk og vil spise dem rå, skal du huske hvilken fisk du kan gøre dette med fra listen ovenfor. Det er ikke udtømmende, men det er en god vejledning.

Hvis du fanger sådan en fisk, skal du gøre som profferne gør:

  1. Blød det ved at skære gennem gællerne og/eller skære et skive nær halen helt til rygraden.
  2. Tarm fisken på båden. De fleste orme, der findes i fisk, levede engang i dyrets tarme og vandrede derefter til kødet, efter at fisken døde. Hurtig sløjning forhindrer dette i de fleste tilfælde.
  3. Medbring is på båden, selv i koldt vejr. Køb mange kilo is, og køb derefter en pose mere. Du vil opdage, at det er det værd.

Lad ikke alt dette skræmme dig: At spise rå fisk er en vidunderlig måde at nyde skaldyr på, og mange spiser rå fisk regelmæssigt uden problemer. Bare vær klog på, hvad du laver, og du får det godt.


Se videoen: American Street Food - The BEST HOT DOGS in Chicago! Jims Original Sausages, Burgers, Pork Chops (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Egomas

    Hurtigt fundet ud)))))

  2. Chien

    Helt rigtigt! Det er en god ide. Jeg opfordrer til en aktiv diskussion.

  3. Azriel

    Ikke i den foreliggende sag.

  4. Laestrygones

    And that we would do without your excellent phrase

  5. Keoki

    I think this is a brilliant idea.

  6. Cletus

    Vi beklager, men det kan give dig mere information.



Skriv en besked