Nye opskrifter

2016 South Beach Wine & Food Festival Event Lineup annonceret

2016 South Beach Wine & Food Festival Event Lineup annonceret


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Den 15. årlige festival finder sted fra 24. til 28. februar

Begivenheder varierer i pris fra $ 20 til $ 1.500.

2016 Food Network & Cooking Channel South Beach Wine & Food Festival Præsenteret af Food & Wine er tilbage fra den 24. til 28. februar for sine 15th jubilæum, og billetter er blevet solgt til en komplet række arrangementer, som blev annonceret tidligere på ugen.

Selvom der er mange tilbagevendende favoritter, rulles der også en håndfuld nye begivenheder ud i år, som Taste Fort Lauderdale Series. Denne serie består af seks helt nye begivenheder, herunder Seaside Eats, der er vært af Robert Irvine, Bloody Mary Brunch, der er vært for rollebesætningen i Chopped, og middage arrangeret af Debi Mazar og Gabriele Corcos, Todd English, Marc Vetri og Robert Curry. Andre nye begivenheder omfatter Grilled Cheese Happy Hour, der er vært af Laura Werlin og fru Cheezious, Midnight Breakfast, der er vært for Chrissy Teigen & Fireman Derek, Dessert Party, der er vært af Duff Goldman, CroquetaMania, der er vært for Jean-Georges Vongerichten, og en Som vand til chokoladevisning og samtale med manuskriptforfatter Laura Esquivel.

“Vi er begejstrede for at afsløre vores eventprogram for vores 15th år, ”sagde festivalens grundlægger og direktør Lee Brian Schrager i en pressemeddelelse. “Med introduktionen af ​​festivalens nye Taste Fort Lauderdale -serie og 10th fødselsdag for vores ikoniske Burger Bash, der er vært af Rachael Ray, glæder vi os til at fejre det med alle. ”

De enorme begivenheder, der afholdes om natten under hovedteltet på PMG North Venue, er festivalens hotteste billetter, og i år får Amstel Light Burger Bash præsenteret af Schweid & Sons, der er vært af Rachael Ray (der afholdes fredag ​​aften), torsdag torsdag af Barillas italienske bidder på stranden med Giada de Laurentiis, på lørdag af Meatopia præsenteret af Creekstone Farms, der var vært af Michael Symon, og søndag med Lucky Chopsticks: An Asian Night Market, der var vært af Andrew Zimmern. Andre tilbagevendende favoritter omfatter Goya Foods Grand Tasting Village, og årets Tribute Dinner vil ære Jonathan Waxman, Rob Sands og Richard Sands med Ceremonimester Tom Colicchio.

Som med hvert år er der arrangementer for enhver smag og ethvert budget, fra $ 20 Fun & Fit som en familie helt op til en $ 1.500 middag arrangeret af førstegangskokken Joel Robuchon og alt derimellem. Så gå videre til webstedet, se dig omkring, vælg hvilke arrangementer du vil deltage i, og køb dine billetter, før det er for sent!

Du kan finde vores dækning af årets festival her, sidste års festival her og 2013’s festival her.


Smag af byen: Mere til Middelhavet Spisning På Abba Telavivian Køkken I South Beach

MIAMI BEACH (CBSMiami) & ndash Få en forsmag på Middelhavet i Abba Telavivian Kitchen i det sydlige femte kvarter i South Beach.

Den charmerende og hyggelige caf & eacute har plads til omkring 50 gæster, mellem små bistroborde indendørs og en indbydende terrasse udenfor udstyret med komfortable pudefyldte banketter.

Sam Gorenstein er medstifter og chefkok.

& ldquoVi har arvet rummet. Vi sagde, at vi skal gøre noget helt særligt for folk, så når de kommer ind, kan de slappe af, sidde og føle sig hyggelige, & rdquo sagde Gorenstein.

Gorenstein understreger, at Abba handler om at flette smag, kultur og krydderier i kystbyen Tel Aviv med energien og stemningen i Miami Beach.

& ldquoFor os har Tel Aviv og Miami så mange forbindelser. De & rsquore både kystbyer, art deco fyldt med unge mennesker og en masse energi med caf & eacutes og restauranter, & rdquo forklarede han. & ldquoJeg ville bringe den forbindelse sammen på grund af alle de ligheder, som disse to fantastiske byer deler. & rdquo

& ldquoAbba & rdquo betyder far på hebraisk, og begge ejere er fædre.

Gorenstein er opvokset i Colombia, men voksede op med at lave mad med sin mor og spise det syriske køkken fra sine immigrant bedsteforældre.

Hummus fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Det hele begynder med Salatim eller & ldquolittle salat & rdquo -delen af ​​menuen.

& ldquoDet & rsquos kan lide små dips som hummus eller babaganoush, og tanken er, at når du kommer ind som gæst, sætter du dig ned, og du kan vælge to eller tre varianter pr. person, og du får prøvet lidt af hvert, før du hopper ind i din hovedret selvfølgelig, & rdquo Gorenstein sagde.

CBS4 & rsquos Lisa Petrillo sprang ind til smagningen.

Hun starter med en frisk pitadip i kokens hjemmelavede hummus med tahini, friske krydderurter og olivenolie.

& ldquoDen skal være meget glat i munden, ikke tung, & rdquo sagde Gorenstein.

& ldquoDette er, som du siger, glat og cremet. Du kan smage alle de friske ingredienser i den. Der & rsquos en lille smule et spark. Det & rsquos en spektakulær hummus, & rdquo Petrillo sagde.

Shakshuka lavet af pocheret æg, tomat og aleppo peber sauce, olivenolie og krydderurter fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Derefter er det den klassiske israelske morgenmadsfavorit & ldquoShakshuka & rdquo lavet af pocheret æg, tomat og aleppo pebersauce, olivenolie og krydderurter.

& ldquoSå, det & rsquos fik det lille spark af aleppo peber og glatheden af ​​det perfekt kogte æg. For mig kunne dette gå til morgenmad, frokost eller middag, & rdquo sagde Petrillo.

De køler af med den forfriskende Limonana -drink, som er frossen limonade og mynte.

Så endelig den spektakulære Jerusalem Bagel med hærdede laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg.

Jerusalem Bagel med hushærdet laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

& ldquoDette er den lækreste sandwich, jeg nogensinde har haft, og jeg deler ikke, & rdquo sagde Petrillo grinende.

& ldquoDet & rsquos så smukt, så velsmagende, let og frisk. & rdquo

Abba Telavivian Kitchen er åbent fra tirsdag til søndag til morgenmad helt til solnedgang.

Hvis du gerne vil prøve Shakshuka derhjemme, er her opskriften:

Jerusalem Bagel med hushærdet laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

  • I en stor rondeauxpande ved medium varme.
    Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg, olivenolie og salt. Kog indtil gennemsigtig, cirka 8 minutter.
  • Tilsæt de resterende krydderier og kog i 2-3 minutter ekstra.
  • Tilsæt tomater, og blød dem blødt fra hinanden ved hjælp af et piskeris, men efterlad klumper i blandingen.
  • Tilsæt vand og smør blandingen langsomt ved svag varme i cirka 15-20 minutter.
  • Fjern fra varmen og overfør til en cambrobeholder, lad afkøle.
  • Mærket og opbevares i køleskab, indtil det er nødvendigt.

Smag af byen: Mere til Middelhavet Spisning På Abba Telavivian Køkken I South Beach

MIAMI BEACH (CBSMiami) & ndash Få en forsmag på Middelhavet i Abba Telavivian Kitchen i det sydlige femte kvarter i South Beach.

Den charmerende og hyggelige caf & eacute har plads til omkring 50 gæster, mellem små bistroborde indendørs og en indbydende terrasse udenfor udstyret med komfortable pudefyldte banketter.

Sam Gorenstein er medstifter og chefkok.

& ldquoVi har arvet rummet. Vi sagde, at vi skal gøre noget helt særligt for folk, så når de kommer ind, kan de slappe af, sidde og føle sig hyggelige, & rdquo sagde Gorenstein.

Gorenstein understreger, at Abba handler om at flette smag, kultur og krydderier i kystbyen Tel Aviv med energien og stemningen i Miami Beach.

& ldquoFor os har Tel Aviv og Miami så mange forbindelser. De & rsquore både kystbyer, art deco fyldt med unge mennesker og en masse energi med caf & eacutes og restauranter, & rdquo forklarede han. & ldquoJeg ville bringe den forbindelse sammen på grund af alle de ligheder, som disse to fantastiske byer deler. & rdquo

& ldquoAbba & rdquo betyder far på hebraisk, og begge ejere er fædre.

Gorenstein er opvokset i Colombia, men voksede op med at lave mad med sin mor og spise det syriske køkken fra sine immigrant bedsteforældre.

Hummus fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Det hele begynder med Salatim eller & ldquolittle salat & rdquo -delen af ​​menuen.

& ldquoDet & rsquos kan lide små dips som hummus eller babaganoush, og tanken er, at når du kommer ind som gæst, sætter du dig ned, og du kan vælge to eller tre varianter pr. person, og du får prøvet lidt af hvert, før du hopper ind i din hovedret selvfølgelig, & rdquo Gorenstein sagde.

CBS4 & rsquos Lisa Petrillo sprang ind til smagningen.

Hun starter med en frisk pitadip i kokens hjemmelavede hummus med tahini, friske krydderurter og olivenolie.

& ldquoDen skal være meget glat i munden, ikke tung, & rdquo sagde Gorenstein.

& ldquoDette er, som du siger, glat og cremet. Du kan smage alle de friske ingredienser i den. Der & rsquos en lille smule et spark. Det & rsquos en spektakulær hummus, & rdquo Petrillo sagde.

Shakshuka lavet af pocheret æg, tomat og aleppo peber sauce, olivenolie og krydderurter fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Derefter er det den klassiske israelske morgenmadsfavorit & ldquoShakshuka & rdquo lavet af pocheret æg, tomat og aleppo pebersauce, olivenolie og krydderurter.

& ldquoSå, det & rsquos fik det lille spark af aleppo peber og glatheden af ​​det perfekt kogte æg. For mig kunne dette gå til morgenmad, frokost eller middag, & rdquo sagde Petrillo.

De køler af med den forfriskende Limonana -drink, som er frossen limonade og mynte.

Så endelig den spektakulære Jerusalem Bagel med hærdede laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg.

Jerusalem Bagel med hushærdet laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

& ldquoDette er den lækreste sandwich, jeg & rsquove nogensinde har haft, og jeg deler ikke, & rdquo sagde Petrillo grinende.

& ldquoDet & rsquos så smukt, så velsmagende, let og frisk. & rdquo

Abba Telavivian Kitchen er åbent fra tirsdag til søndag til morgenmad helt til solnedgang.

Hvis du gerne vil prøve Shakshuka derhjemme, er her opskriften:

Jerusalem Bagel med hushærdet laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

  • I en stor rondeauxpande ved medium varme.
    Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg, olivenolie og salt. Kog indtil gennemsigtig, cirka 8 minutter.
  • Tilsæt de resterende krydderier og kog i 2-3 minutter ekstra.
  • Tilsæt tomater, og blød dem blødt fra hinanden ved hjælp af et piskeris, men efterlad klumper i blandingen.
  • Tilsæt vand og smør blandingen langsomt ved svag varme i cirka 15-20 minutter.
  • Fjern fra varmen og overfør til en cambrobeholder, lad afkøle.
  • Mærket og opbevares i køleskab, indtil det er nødvendigt.

Taste Of The Town: Mere til Middelhavsspisning på Abba Telavivian Kitchen i South Beach

MIAMI BEACH (CBSMiami) & ndash Få en forsmag på Middelhavet i Abba Telavivian Kitchen i det sydlige femte kvarter i South Beach.

Den charmerende og hyggelige caf & eacute har plads til omkring 50 gæster, mellem små bistroborde indendørs og en indbydende terrasse udenfor udstyret med komfortable pudefyldte banketter.

Sam Gorenstein er medstifter og chefkok.

& ldquoVi har arvet rummet. Vi sagde, at vi skal gøre noget helt særligt for folk, så når de kommer ind, kan de slappe af, sidde og føle sig hyggelige, & rdquo sagde Gorenstein.

Gorenstein understreger, at Abba handler om at flette smag, kultur og krydderier i kystbyen Tel Aviv med energien og stemningen i Miami Beach.

& ldquoFor os har Tel Aviv og Miami så mange forbindelser. De & rsquore både kystbyer, art deco fyldt med unge mennesker og en masse energi med caf & eacutes og restauranter, & rdquo forklarede han. & ldquoJeg ville bringe den forbindelse sammen på grund af alle de ligheder, som disse to fantastiske byer deler. & rdquo

& ldquoAbba & rdquo betyder far på hebraisk, og begge ejere er fædre.

Gorenstein er opvokset i Colombia, men voksede op med at lave mad med sin mor og spise det syriske køkken fra sine immigrant bedsteforældre.

Hummus fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Det hele begynder med Salatim eller & ldquolittle salat & rdquo -delen af ​​menuen.

& ldquoDet & rsquos kan lide små dips som hummus eller babaganoush, og tanken er, at når du kommer ind som gæst, sætter du dig ned, og du kan vælge to eller tre varianter pr. person, og du får prøvet lidt af hvert, før du hopper ind i din hovedret selvfølgelig, & rdquo Gorenstein sagde.

CBS4 & rsquos Lisa Petrillo sprang ind til smagningen.

Hun starter med en frisk pitadip i kokens hjemmelavede hummus med tahini, friske krydderurter og olivenolie.

& ldquoDen skal være meget glat i munden, ikke tung, & rdquo sagde Gorenstein.

& ldquoDette er, som du siger, glat og cremet. Du kan smage alle de friske ingredienser i den. Der & rsquos en lille smule et spark. Det & rsquos en spektakulær hummus, & rdquo Petrillo sagde.

Shakshuka lavet af pocheret æg, tomat og aleppo peber sauce, olivenolie og krydderurter fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Derefter er det den klassiske israelske morgenmadsfavorit & ldquoShakshuka & rdquo lavet af pocheret æg, tomat og aleppo pebersauce, olivenolie og krydderurter.

& ldquoSå, det & rsquos fik det lille spark af aleppo peber og glatheden af ​​det perfekt kogte æg. For mig kunne dette gå til morgenmad, frokost eller middag, & rdquo sagde Petrillo.

De køler af med den forfriskende Limonana -drink, som er frossen limonade og mynte.

Endelig den spektakulære Jerusalem Bagel med hærdede laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg.

Jerusalem Bagel med hærdede laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

& ldquoDette er den lækreste sandwich, jeg & rsquove nogensinde har haft, og jeg deler ikke, & rdquo sagde Petrillo grinende.

& ldquoDet & rsquos så smukt, så velsmagende, let og frisk. & rdquo

Abba Telavivian Kitchen er åbent fra tirsdag til søndag til morgenmad helt til solnedgang.

Hvis du gerne vil prøve Shakshuka derhjemme, er her opskriften:

Jerusalem Bagel med hærdede laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

  • I en stor rondeauxpande ved medium varme.
    Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg, olivenolie og salt. Kog i indtil gennemsigtig, cirka 8 minutter.
  • Tilsæt de resterende krydderier og kog i 2-3 minutter ekstra.
  • Tilsæt tomater, og blød dem blødt fra hinanden ved hjælp af et piskeris, men efterlad klumper i blandingen.
  • Tilsæt vand og smør blandingen langsomt ved svag varme i cirka 15-20 minutter.
  • Fjern fra varmen og overfør til en cambrobeholder, lad afkøle.
  • Mærket og opbevares i køleskab, indtil det er nødvendigt.

Smag af byen: Mere til Middelhavet Spisning På Abba Telavivian Køkken I South Beach

MIAMI BEACH (CBSMiami) & ndash Få en forsmag på Middelhavet i Abba Telavivian Kitchen i det sydlige femte kvarter i South Beach.

Den charmerende og hyggelige caf & eacute har plads til omkring 50 gæster, mellem små bistroborde indendørs og en indbydende terrasse udenfor udstyret med komfortable pudefyldte banketter.

Sam Gorenstein er medstifter og chefkok.

& ldquoVi har arvet rummet. Vi sagde, at vi skal gøre noget helt særligt for folk, så når de kommer ind, kan de slappe af, sidde og føle sig hyggelige, & rdquo sagde Gorenstein.

Gorenstein understreger, at Abba handler om at flette smag, kultur og krydderier i kystbyen Tel Aviv med energien og stemningen i Miami Beach.

& ldquoFor os har Tel Aviv og Miami så mange forbindelser. De & rsquore både kystbyer, art deco fyldt med unge mennesker og en masse energi med caf & eacutes og restauranter, & rdquo forklarede han. & ldquoJeg ville bringe den forbindelse sammen på grund af alle de ligheder, som disse to fantastiske byer deler. & rdquo

& ldquoAbba & rdquo betyder far på hebraisk, og begge ejere er fædre.

Gorenstein er opvokset i Colombia, men voksede op med at lave mad med sin mor og spise det syriske køkken fra sine immigrant bedsteforældre.

Hummus fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Det hele begynder med Salatim eller & ldquolittle salat & rdquo -delen af ​​menuen.

& ldquoDet & rsquos kan lide små dips som hummus eller babaganoush, og tanken er, at når du kommer ind som gæst, sætter du dig ned, og du kan vælge to eller tre varianter pr. person, og du får prøvet lidt af hvert, før du hopper ind i din hovedret selvfølgelig, & rdquo sagde Gorenstein.

CBS4 & rsquos Lisa Petrillo sprang ind til smagningen.

Hun starter med en frisk pitadip i kokens hjemmelavede hummus med tahini, friske krydderurter og olivenolie.

& ldquoDen skal være meget glat i munden, ikke tung, & rdquo sagde Gorenstein.

& ldquoDette er, som du siger, glat og cremet. Du kan smage alle de friske ingredienser i den. Der & rsquos en lille smule et spark. Det & rsquos en spektakulær hummus, & rdquo Petrillo sagde.

Shakshuka lavet af pocheret æg, tomat og aleppo peber sauce, olivenolie og krydderurter fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Derefter er det den klassiske israelske morgenmadsfavorit & ldquoShakshuka & rdquo lavet af pocheret æg, tomat og aleppo pebersauce, olivenolie og krydderurter.

& ldquoSå, det & rsquos fik det lille spark af aleppo peber og glatheden af ​​det perfekt kogte æg. For mig kunne dette gå til morgenmad, frokost eller middag, & rdquo sagde Petrillo.

De køler af med den forfriskende Limonana -drink, som er frossen limonade og mynte.

Så endelig den spektakulære Jerusalem Bagel med hærdede laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg.

Jerusalem Bagel med hushærdet laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

& ldquoDette er den lækreste sandwich, jeg & rsquove nogensinde har haft, og jeg deler ikke, & rdquo sagde Petrillo grinende.

& ldquoDet & rsquos så smukt, så velsmagende, let og frisk. & rdquo

Abba Telavivian Kitchen er åbent fra tirsdag til søndag til morgenmad helt til solnedgang.

Hvis du gerne vil prøve Shakshuka derhjemme, er her opskriften:

Jerusalem Bagel med hærdede laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

  • I en stor rondeauxpande ved medium varme.
    Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg, olivenolie og salt. Kog indtil gennemsigtig, cirka 8 minutter.
  • Tilsæt de resterende krydderier og kog i 2-3 minutter ekstra.
  • Tilsæt tomater, og blød dem blødt fra hinanden ved hjælp af et piskeris, men efterlad klumper i blandingen.
  • Tilsæt vand og smør blandingen langsomt ved svag varme i cirka 15-20 minutter.
  • Fjern fra varmen og overfør til en cambrobeholder, lad afkøle.
  • Mærket og opbevares i køleskab, indtil det er nødvendigt.

Smag af byen: Mere til Middelhavet Spisning På Abba Telavivian Køkken I South Beach

MIAMI BEACH (CBSMiami) & ndash Få en forsmag på Middelhavet i Abba Telavivian Kitchen i det sydlige femte kvarter i South Beach.

Den charmerende og hyggelige caf & eacute har plads til omkring 50 gæster, mellem små bistroborde indendørs og en indbydende terrasse udenfor udstyret med komfortable pudefyldte banketter.

Sam Gorenstein er medstifter og chefkok.

& ldquoVi har arvet rummet. Vi sagde, at vi skal gøre noget helt særligt for folk, så når de kommer ind, kan de slappe af, sidde og føle sig hyggelige, & rdquo sagde Gorenstein.

Gorenstein understreger, at Abba handler om at flette smag, kultur og krydderier i kystbyen Tel Aviv med energien og stemningen i Miami Beach.

& ldquoFor os har Tel Aviv og Miami så mange forbindelser. De & rsquore både kystbyer, art deco fyldt med unge mennesker og en masse energi med caf & eacutes og restauranter, & rdquo forklarede han. & ldquoJeg ville bringe den forbindelse sammen på grund af alle de ligheder, som disse to fantastiske byer deler. & rdquo

& ldquoAbba & rdquo betyder far på hebraisk, og begge ejere er fædre.

Gorenstein er opvokset i Colombia, men voksede op med at lave mad med sin mor og spise det syriske køkken fra sine immigrant bedsteforældre.

Hummus fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Det hele begynder med Salatim eller & ldquolittle salat & rdquo -delen af ​​menuen.

& ldquoDet & rsquos kan lide små dips som hummus eller babaganoush, og tanken er, at når du kommer ind som gæst, sætter du dig ned, og du kan vælge to eller tre varianter pr. person, og du får prøvet lidt af hvert, før du hopper ind i din hovedret selvfølgelig, & rdquo sagde Gorenstein.

CBS4 & rsquos Lisa Petrillo sprang ind til smagningen.

Hun starter med en frisk pitadip i kokens hjemmelavede hummus med tahini, friske krydderurter og olivenolie.

& ldquoDen skal være meget glat i munden, ikke tung, & rdquo sagde Gorenstein.

& ldquoDette er, som du siger, glat og cremet. Du kan smage alle de friske ingredienser i den. Der & rsquos en lille smule et spark. Det & rsquos en spektakulær hummus, & rdquo Petrillo sagde.

Shakshuka lavet af pocheret æg, tomat og aleppo peber sauce, olivenolie og krydderurter fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Derefter er det den klassiske israelske morgenmadsfavorit & ldquoShakshuka & rdquo lavet af pocheret æg, tomat og aleppo pebersauce, olivenolie og krydderurter.

& ldquoSo, det & rsquos fik det lille spark af aleppo peber og glatheden af ​​det perfekt kogte æg. For mig kunne dette gå til morgenmad, frokost eller middag, & rdquo sagde Petrillo.

De køler af med den forfriskende Limonana -drink, som er frossen limonade og mynte.

Endelig den spektakulære Jerusalem Bagel med hærdede laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg.

Jerusalem Bagel med hushærdet laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

& ldquoDette er den lækreste sandwich, jeg & rsquove nogensinde har haft, og jeg deler ikke, & rdquo sagde Petrillo grinende.

& ldquoDet & rsquos så smukt, så velsmagende, let og frisk. & rdquo

Abba Telavivian Kitchen er åbent fra tirsdag til søndag til morgenmad helt til solnedgang.

Hvis du gerne vil prøve Shakshuka derhjemme, er her opskriften:

Jerusalem Bagel med hushærdet laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

  • I en stor rondeauxpande ved medium varme.
    Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg, olivenolie og salt. Kog indtil gennemsigtig, cirka 8 minutter.
  • Tilsæt de resterende krydderier og kog i 2-3 minutter ekstra.
  • Tilsæt tomater, og blød dem blødt fra hinanden ved hjælp af et piskeris, men efterlad klumper i blandingen.
  • Tilsæt vand og smør blandingen langsomt ved svag varme i cirka 15-20 minutter.
  • Fjern fra varmen og overfør til en cambrobeholder, lad afkøle.
  • Mærket og opbevares i køleskab, indtil det er nødvendigt.

Taste Of The Town: Mere til Middelhavsspisning på Abba Telavivian Kitchen i South Beach

MIAMI BEACH (CBSMiami) & ndash Få en forsmag på Middelhavet i Abba Telavivian Kitchen i det sydlige femte kvarter i South Beach.

Den charmerende og hyggelige caf & eacute har plads til omkring 50 gæster, mellem små bistroborde indendørs og en indbydende terrasse udenfor udstyret med komfortable pudefyldte banketter.

Sam Gorenstein er medstifter og chefkok.

& ldquoVi har arvet rummet. Vi sagde, at vi skal gøre noget helt særligt for folk, så når de kommer ind, kan de slappe af, sidde og føle sig hyggelige, & rdquo sagde Gorenstein.

Gorenstein understreger, at Abba handler om at flette smag, kultur og krydderier i kystbyen Tel Aviv med energien og stemningen i Miami Beach.

& ldquoFor os har Tel Aviv og Miami så mange forbindelser. De & rsquore både kystbyer, art deco fyldt med unge mennesker og en masse energi med caf & eacutes og restauranter, & rdquo forklarede han. & ldquoJeg ville bringe den forbindelse sammen på grund af alle de ligheder, som disse to fantastiske byer deler. & rdquo

& ldquoAbba & rdquo betyder far på hebraisk, og begge ejere er fædre.

Gorenstein er opvokset i Colombia, men voksede op med at lave mad med sin mor og spise det syriske køkken fra sine immigrant bedsteforældre.

Hummus fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Det hele begynder med Salatim eller & ldquolittle salat & rdquo -delen af ​​menuen.

& ldquoDet & rsquos kan lide små dips som hummus eller babaganoush, og tanken er, at når du kommer ind som gæst, sætter du dig ned, og du kan vælge to eller tre varianter pr. person, og du får prøvet lidt af hvert, før du hopper ind i din hovedret selvfølgelig, & rdquo Gorenstein sagde.

CBS4 & rsquos Lisa Petrillo sprang ind til smagningen.

Hun starter med en frisk pitadip i kokens hjemmelavede hummus med tahini, friske krydderurter og olivenolie.

& ldquoDen skal være meget glat i munden, ikke tung, & rdquo sagde Gorenstein.

& ldquoDette er, som du siger, glat og cremet. Du kan smage alle de friske ingredienser i den. Der & rsquos en lille smule et spark. Det & rsquos en spektakulær hummus, & rdquo Petrillo sagde.

Shakshuka lavet af pocheret æg, tomat og aleppo peber sauce, olivenolie og krydderurter fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Derefter er det den klassiske israelske morgenmadsfavorit & ldquoShakshuka & rdquo lavet af pocheret æg, tomat og aleppo pebersauce, olivenolie og krydderurter.

& ldquoSå, det & rsquos fik det lille spark af aleppo peber og glatheden af ​​det perfekt kogte æg. For mig kunne dette gå til morgenmad, frokost eller middag, & rdquo sagde Petrillo.

De køler af med den forfriskende Limonana -drink, som er frossen limonade og mynte.

Endelig den spektakulære Jerusalem Bagel med hærdede laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg.

Jerusalem Bagel med hushærdet laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

& ldquoDette er den lækreste sandwich, jeg nogensinde har haft, og jeg deler ikke, & rdquo sagde Petrillo grinende.

& ldquoDet & rsquos så smukt, så velsmagende, let og frisk. & rdquo

Abba Telavivian Kitchen er åbent fra tirsdag til søndag til morgenmad helt til solnedgang.

Hvis du gerne vil prøve Shakshuka derhjemme, er her opskriften:

Jerusalem Bagel med hushærdet laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

  • I en stor rondeauxpande ved medium varme.
    Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg, olivenolie og salt. Kog indtil gennemsigtig, cirka 8 minutter.
  • Tilsæt de resterende krydderier og kog i 2-3 minutter ekstra.
  • Tilsæt tomater, og blød dem blødt fra hinanden ved hjælp af et piskeris, men efterlad klumper i blandingen.
  • Tilsæt vand og smør blandingen langsomt ved svag varme i cirka 15-20 minutter.
  • Fjern fra varmen og overfør til en cambrobeholder, lad afkøle.
  • Mærket og opbevares i køleskab, indtil det er nødvendigt.

Taste Of The Town: Mere til Middelhavsspisning på Abba Telavivian Kitchen i South Beach

MIAMI BEACH (CBSMiami) & ndash Få en forsmag på Middelhavet i Abba Telavivian Kitchen i det sydlige femte kvarter i South Beach.

Den charmerende og hyggelige caf & eacute har plads til omkring 50 gæster, mellem små bistroborde indendørs og en indbydende terrasse udenfor udstyret med komfortable pudefyldte banketter.

Sam Gorenstein er medstifter og chefkok.

& ldquoVi har arvet rummet. Vi sagde, at vi skal gøre noget helt særligt for folk, så når de kommer ind, kan de slappe af, sidde og føle sig hyggelige, & rdquo sagde Gorenstein.

Gorenstein understreger, at Abba handler om at flette smag, kultur og krydderier i kystbyen Tel Aviv med energien og stemningen i Miami Beach.

& ldquoFor os har Tel Aviv og Miami så mange forbindelser. De & rsquore både kystbyer, art deco fyldt med unge mennesker og en masse energi med caf & eacutes og restauranter, & rdquo forklarede han. & ldquoJeg ville bringe den forbindelse sammen på grund af alle de ligheder, som disse to fantastiske byer deler. & rdquo

& ldquoAbba & rdquo betyder far på hebraisk, og begge ejere er fædre.

Gorenstein er opvokset i Colombia, men voksede op med at lave mad med sin mor og spise det syriske køkken fra sine immigrant bedsteforældre.

Hummus fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Det hele begynder med Salatim eller & ldquolittle salat & rdquo -delen af ​​menuen.

& ldquoDet & rsquos kan lide små dips som hummus eller babaganoush, og tanken er, at når du kommer ind som gæst, sætter du dig ned, og du kan vælge to eller tre varianter pr. person, og du får prøvet lidt af hvert, før du hopper ind i din hovedret selvfølgelig, & rdquo Gorenstein sagde.

CBS4 & rsquos Lisa Petrillo sprang ind til smagningen.

Hun starter med en frisk pitadip i kokens hjemmelavede hummus med tahini, friske krydderurter og olivenolie.

& ldquoDen skal være meget glat i munden, ikke tung, & rdquo sagde Gorenstein.

& ldquoDette er, som du siger, glat og cremet. Du kan smage alle de friske ingredienser i den. Der & rsquos en lille smule et spark. Det & rsquos en spektakulær hummus, & rdquo Petrillo sagde.

Shakshuka lavet af pocheret æg, tomat og aleppo peber sauce, olivenolie og krydderurter fra Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Derefter er det den klassiske israelske morgenmadsfavorit & ldquoShakshuka & rdquo lavet af pocheret æg, tomat og aleppo pebersauce, olivenolie og krydderurter.

& ldquoSå, det & rsquos fik det lille spark af aleppo peber og glatheden af ​​det perfekt kogte æg. For mig kunne dette gå til morgenmad, frokost eller middag, & rdquo sagde Petrillo.

De køler af med den forfriskende Limonana -drink, som er frossen limonade og mynte.

Endelig den spektakulære Jerusalem Bagel med hærdede laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg.

Jerusalem Bagel med hushærdet laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

& ldquoDette er den lækreste sandwich, jeg nogensinde har haft, og jeg deler ikke, & rdquo sagde Petrillo grinende.

& ldquoDet & rsquos så smukt, så velsmagende, let og frisk. & rdquo

Abba Telavivian Kitchen er åbent fra tirsdag til søndag til morgenmad helt til solnedgang.

Hvis du gerne vil prøve Shakshuka derhjemme, er her opskriften:

Jerusalem Bagel med hushærdet laks, labneh, citron tapenade, rucola, agurk, radise og syltede løg fra Abba Televivian Kitchen (CBS4)

  • I en stor rondeauxpande ved medium varme.
    Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg, olivenolie og salt. Kog i indtil gennemsigtig, cirka 8 minutter.
  • Tilsæt de resterende krydderier og kog i 2-3 minutter ekstra.
  • Tilsæt tomater, og blød dem blødt fra hinanden ved hjælp af et piskeris, men efterlad klumper i blandingen.
  • Tilsæt vand og smør blandingen langsomt ved svag varme i cirka 15-20 minutter.
  • Fjern fra varmen og overfør til en cambrobeholder, lad afkøle.
  • Mærket og opbevares i køleskab, indtil det er nødvendigt.

Smag af byen: Mere til Middelhavet Spisning På Abba Telavivian Køkken I South Beach

MIAMI BEACH (CBSMiami) & ndash Få en forsmag på Middelhavet i Abba Telavivian Kitchen i det sydlige femte kvarter i South Beach.

Den charmerende og hyggelige caf & eacute har plads til omkring 50 gæster, mellem små bistroborde indendørs og en indbydende terrasse udenfor udstyret med komfortable pudefyldte banketter.

Sam Gorenstein er medstifter og chefkok.

& ldquoVi har arvet rummet. Vi sagde, at vi skal gøre noget helt særligt for folk, så når de kommer ind, kan de slappe af, sidde og føle sig hyggelige, & rdquo sagde Gorenstein.

Gorenstein stresses Abba is all about merging the flavors, culture, and spices of the coastal city of Tel Aviv with the energy and vibe of Miami Beach.

&ldquoFor us Tel Aviv and Miami have so many connections. They&rsquore both coastal cities, art deco filled with young people and a lot of energy with cafés and restaurants,&rdquo he explained. &ldquoI wanted to bring that connection together because of all the similarities that these two amazing cities share.&rdquo

&ldquoAbba&rdquo means father in Hebrew and both owners are dads.

Gorenstein was raised in Colombia but grew up cooking with his mother and eating the Syrian cuisine of his immigrant grandparents.

Hummus from Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

It all begins with the Salatim or &ldquolittle salad&rdquo portion of the menu.

&ldquoIt&rsquos like little dips such as hummus or babaganoush and the idea is when you come in as a guest you sit down and you get to pick two or three flavors per person and you get to try a little bit of everything before you jump into your main course,&rdquo Gorenstein said.

CBS4&rsquos Lisa Petrillo jumped in for the tasting.

She starts with a fresh pita dip into chef’s homemade hummus with tahini, fresh herbs, and olive oil.

&ldquoIt should be very smooth in the mouth, not heavy,&rdquo said Gorenstein.

&ldquoThis is, as you say, smooth and creamy. You can taste all the fresh ingredients in it. There&rsquos a tiny little bit of a kick. That&rsquos a spectacular hummus,&rdquo Petrillo said.

Shakshuka made of poached eggs, tomato and aleppo pepper sauce, olive oil and herbs from Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Then it&rsquos the classic Israeli breakfast favorite &ldquoShakshuka&rdquo made of poached eggs, tomato and aleppo pepper sauce, olive oil and herbs.

&ldquoSo, it&rsquos got that little kick of the aleppo pepper and the smoothness of the perfectly cooked egg. To me this could go breakfast, lunch, or dinner,&rdquo said Petrillo.

They cool off with the refreshing Limonana drink which is frozen lemonade and mint.

Then, finally, the spectacular Jerusalem Bagel with house cured salmon, labneh, lemon tapenade, arugula, cucumber, radish, and pickled onions.

Jerusalem Bagel with house cured salmon, labneh, lemon tapenade, arugula, cucumber, radish, and pickled onions from Abba Televivian Kitchen (CBS4)

&ldquoThis is the fanciest sandwich I&rsquove ever had and I’m not sharing,&rdquo said Petrillo laughing.

&ldquoIt&rsquos so beautiful, so tasty, light and fresh.&rdquo

Abba Telavivian Kitchen is open from Tuesday through Sunday for breakfast all the way until sunset.

If you would like to try the Shakshuka at home, here is the recipe:

Jerusalem Bagel with house cured salmon, labneh, lemon tapenade, arugula, cucumber, radish, and pickled onions from Abba Televivian Kitchen (CBS4)

  • In a large rondeaux pan at medium heat.
    Add peppers, onions, garlic, olive oil, and salt. Cook for until translucent, about 8 minutes.
  • Add remaining spices and cook for extra 2-3 minutes.
  • Add tomatoes, and softly break them apart using a whisk but leaving chunks in the mixture.
  • Add water and braise the mixture slowly on low heat for about 15-20 minutes.
  • Remove from the heat and transfer into a cambro container, let cool.
  • Label and refrigerate until needed.

Taste Of The Town: More To Mediterranean Dining At Abba Telavivian Kitchen In South Beach

MIAMI BEACH (CBSMiami) &ndash Get a taste of the Mediterranean at Abba Telavivian Kitchen in the South of Fifth neighborhood of South Beach.

The charming and cozy café seats about 50 guests, between small bistro tables indoors and a welcoming terrace outside fitted with comfortable pillow-laden banquettes.

Sam Gorenstein is co-founder and executive chef.

&ldquoWe inherited the space. We said we have to do something very special for people so when they come in, they can lounge, sit and feel cozy,&rdquo Gorenstein said.

Gorenstein stresses Abba is all about merging the flavors, culture, and spices of the coastal city of Tel Aviv with the energy and vibe of Miami Beach.

&ldquoFor us Tel Aviv and Miami have so many connections. They&rsquore both coastal cities, art deco filled with young people and a lot of energy with cafés and restaurants,&rdquo he explained. &ldquoI wanted to bring that connection together because of all the similarities that these two amazing cities share.&rdquo

&ldquoAbba&rdquo means father in Hebrew and both owners are dads.

Gorenstein was raised in Colombia but grew up cooking with his mother and eating the Syrian cuisine of his immigrant grandparents.

Hummus from Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

It all begins with the Salatim or &ldquolittle salad&rdquo portion of the menu.

&ldquoIt&rsquos like little dips such as hummus or babaganoush and the idea is when you come in as a guest you sit down and you get to pick two or three flavors per person and you get to try a little bit of everything before you jump into your main course,&rdquo Gorenstein said.

CBS4&rsquos Lisa Petrillo jumped in for the tasting.

She starts with a fresh pita dip into chef’s homemade hummus with tahini, fresh herbs, and olive oil.

&ldquoIt should be very smooth in the mouth, not heavy,&rdquo said Gorenstein.

&ldquoThis is, as you say, smooth and creamy. You can taste all the fresh ingredients in it. There&rsquos a tiny little bit of a kick. That&rsquos a spectacular hummus,&rdquo Petrillo said.

Shakshuka made of poached eggs, tomato and aleppo pepper sauce, olive oil and herbs from Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Then it&rsquos the classic Israeli breakfast favorite &ldquoShakshuka&rdquo made of poached eggs, tomato and aleppo pepper sauce, olive oil and herbs.

&ldquoSo, it&rsquos got that little kick of the aleppo pepper and the smoothness of the perfectly cooked egg. To me this could go breakfast, lunch, or dinner,&rdquo said Petrillo.

They cool off with the refreshing Limonana drink which is frozen lemonade and mint.

Then, finally, the spectacular Jerusalem Bagel with house cured salmon, labneh, lemon tapenade, arugula, cucumber, radish, and pickled onions.

Jerusalem Bagel with house cured salmon, labneh, lemon tapenade, arugula, cucumber, radish, and pickled onions from Abba Televivian Kitchen (CBS4)

&ldquoThis is the fanciest sandwich I&rsquove ever had and I’m not sharing,&rdquo said Petrillo laughing.

&ldquoIt&rsquos so beautiful, so tasty, light and fresh.&rdquo

Abba Telavivian Kitchen is open from Tuesday through Sunday for breakfast all the way until sunset.

If you would like to try the Shakshuka at home, here is the recipe:

Jerusalem Bagel with house cured salmon, labneh, lemon tapenade, arugula, cucumber, radish, and pickled onions from Abba Televivian Kitchen (CBS4)

  • In a large rondeaux pan at medium heat.
    Add peppers, onions, garlic, olive oil, and salt. Cook for until translucent, about 8 minutes.
  • Add remaining spices and cook for extra 2-3 minutes.
  • Add tomatoes, and softly break them apart using a whisk but leaving chunks in the mixture.
  • Add water and braise the mixture slowly on low heat for about 15-20 minutes.
  • Remove from the heat and transfer into a cambro container, let cool.
  • Label and refrigerate until needed.

Taste Of The Town: More To Mediterranean Dining At Abba Telavivian Kitchen In South Beach

MIAMI BEACH (CBSMiami) &ndash Get a taste of the Mediterranean at Abba Telavivian Kitchen in the South of Fifth neighborhood of South Beach.

The charming and cozy café seats about 50 guests, between small bistro tables indoors and a welcoming terrace outside fitted with comfortable pillow-laden banquettes.

Sam Gorenstein is co-founder and executive chef.

&ldquoWe inherited the space. We said we have to do something very special for people so when they come in, they can lounge, sit and feel cozy,&rdquo Gorenstein said.

Gorenstein stresses Abba is all about merging the flavors, culture, and spices of the coastal city of Tel Aviv with the energy and vibe of Miami Beach.

&ldquoFor us Tel Aviv and Miami have so many connections. They&rsquore both coastal cities, art deco filled with young people and a lot of energy with cafés and restaurants,&rdquo he explained. &ldquoI wanted to bring that connection together because of all the similarities that these two amazing cities share.&rdquo

&ldquoAbba&rdquo means father in Hebrew and both owners are dads.

Gorenstein was raised in Colombia but grew up cooking with his mother and eating the Syrian cuisine of his immigrant grandparents.

Hummus from Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

It all begins with the Salatim or &ldquolittle salad&rdquo portion of the menu.

&ldquoIt&rsquos like little dips such as hummus or babaganoush and the idea is when you come in as a guest you sit down and you get to pick two or three flavors per person and you get to try a little bit of everything before you jump into your main course,&rdquo Gorenstein said.

CBS4&rsquos Lisa Petrillo jumped in for the tasting.

She starts with a fresh pita dip into chef’s homemade hummus with tahini, fresh herbs, and olive oil.

&ldquoIt should be very smooth in the mouth, not heavy,&rdquo said Gorenstein.

&ldquoThis is, as you say, smooth and creamy. You can taste all the fresh ingredients in it. There&rsquos a tiny little bit of a kick. That&rsquos a spectacular hummus,&rdquo Petrillo said.

Shakshuka made of poached eggs, tomato and aleppo pepper sauce, olive oil and herbs from Abba Telavivian Kitchen. (CBS4)

Then it&rsquos the classic Israeli breakfast favorite &ldquoShakshuka&rdquo made of poached eggs, tomato and aleppo pepper sauce, olive oil and herbs.

&ldquoSo, it&rsquos got that little kick of the aleppo pepper and the smoothness of the perfectly cooked egg. To me this could go breakfast, lunch, or dinner,&rdquo said Petrillo.

They cool off with the refreshing Limonana drink which is frozen lemonade and mint.

Then, finally, the spectacular Jerusalem Bagel with house cured salmon, labneh, lemon tapenade, arugula, cucumber, radish, and pickled onions.

Jerusalem Bagel with house cured salmon, labneh, lemon tapenade, arugula, cucumber, radish, and pickled onions from Abba Televivian Kitchen (CBS4)

&ldquoThis is the fanciest sandwich I&rsquove ever had and I’m not sharing,&rdquo said Petrillo laughing.

&ldquoIt&rsquos so beautiful, so tasty, light and fresh.&rdquo

Abba Telavivian Kitchen is open from Tuesday through Sunday for breakfast all the way until sunset.

If you would like to try the Shakshuka at home, here is the recipe:

Jerusalem Bagel with house cured salmon, labneh, lemon tapenade, arugula, cucumber, radish, and pickled onions from Abba Televivian Kitchen (CBS4)

  • In a large rondeaux pan at medium heat.
    Add peppers, onions, garlic, olive oil, and salt. Cook for until translucent, about 8 minutes.
  • Add remaining spices and cook for extra 2-3 minutes.
  • Add tomatoes, and softly break them apart using a whisk but leaving chunks in the mixture.
  • Add water and braise the mixture slowly on low heat for about 15-20 minutes.
  • Remove from the heat and transfer into a cambro container, let cool.
  • Label and refrigerate until needed.


Se videoen: THE COLLECTION - 2016 South Beach Wine u0026 Food Festival (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Daniel-Sean

    Jeg er enig, det er en sjov ting.

  2. Malarisar

    I det er noget. Thanks for the help in this question how I can thank you?

  3. Valdemarr

    Og hvad gør vi uden din vidunderlige idé

  4. Thurleah

    Det er okay, det er det underholdende stykke

  5. Tuzilkree

    Warm to you thanks for your help.

  6. Jarrett

    Nu er alt klart, tak for hjælpen i dette spørgsmål.



Skriv en besked