Nye opskrifter

Hurtigt tilberedt grønkål

Hurtigt tilberedt grønkål


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Denne metode til hurtig madlavning og derefter let dressing af grønt er lånt fra en populær koreansk banchan. Prøv det med spinat, schweizisk chard eller sennepsgrønt som en hurtig ret til hverdagsnætter.

Ingredienser

  • 1 stor flok lilla eller enhver anden slags grønkål
  • 1 spsk. vindruekerneolie eller ekstra jomfru olivenolie
  • 2 fed hvidløg, fint hakket
  • 1 spsk. perilla (sesamblad) olie eller ristet sesamolie
  • 1 spsk. hvid eller almindelig sojasovs

Opskriftsforberedelse

  • Trim træagtige ender fra grønkålsstængler. Fjern ribben og stilke fra blade og skær dem i tynde skiver på tværs. Hak blade groft; holdes adskilt fra stilke. Opvarm vindruekerneolie i en stor gryde over medium. Kog stilkene, kast af og til, indtil de er sprøde-møre, cirka 3 minutter. Tilsæt blade en håndfuld ad gangen, kast og lad visne lidt, før du tilføjer mere; kog indtil alle bladene er visne, cirka 2 minutter. Tilsæt hvidløg, perilla olie og sojasovs og kog, omrør ofte, indtil bladene er bløde, cirka 3 minutter. Smag til med salt, hvis det er nødvendigt.

Anmeldelser Sektion Jeg var ikke en stor fan af denne opskrift. Jeg prøvede schweizisk chard i stedet for grønkålen, og det frigjorde meget væske efter tilberedning og derefter igen, da jeg opvarmede det. Ikke rigtig imponeret over smagene, men jeg kan prøve noget lignende næste gang. Har allerede lavet det om med grønkål eller grønt blad salat ... eller begge dele sammen, hvis du virkelig vil have mere end tre portioner Anonym Buffalo, NY03/04/19

Hurtigt tilberedte hårde grøntsager fra The Complete America's Test Kitchen TV Show Cookbook 2001-2015: Hver opskrift fra hit-tv-serien med produktbedømmelser og et kig bag kulisserne af Amerikas testkøkkenredaktører

Er du sikker på, at du vil slette denne opskrift fra din reol? Hvis du gør det, fjernes alle de bogmærker, du har oprettet til denne opskrift.

Tjek altid publikationen for en komplet liste over ingredienser. Et Eat Your Books -indeks indeholder en liste over hovedingredienserne og inkluderer ikke 'butiksskabs -ingredienser' (salt, peber, olie, mel osv.) - medmindre der kræves en betydelig mængde.


Relateret video

Hurtig og let med en interessant kombination af smag

Dette er en enkel, meget sund og meget velsmagende grønkålsopskrift. Jeg bruger risvineddike og lader skalotteløgene sylte, mens jeg laver andre dele af måltidet for at få den fulde smag frem. Højt anbefalet!

Jeg lavede dette til et middagsselskab. Fordi jeg var fokuseret på andre ting, lod jeg sjalotteløgene sidde måske 40 minutter, før jeg tilføjede dem til grønkålen. Det var syrligt, men lækkert og fik strålende anmeldelser fra vores gæster. Kan varmt anbefales.

Jeg kunne virkelig godt lide denne opskrift. Jeg syntes ikke, det var for eddike-y-det kan afhænge af, hvilken slags rødvineddike du bruger, kvaliteten osv. Du kan måske undlade halv rød, halv risvineddike for en mildere smag. Jeg tilføjede også et par hele peberfrugt til blandingen, hvilket gav den en dejlig smag og skiver skalotteløgene meget tynde på en mandolin, så marinaden ville sive mere ind. Også skalotteløg er virkelig bedre, efter at de har marineret natten over. Jeg prøvede dem også på en kyllingsalat -sandwich, og det var også lækkert.

Det er godt, men jeg ville skære ned på den røde eddike. Skær ned, og du har tilføjet en halv gaffel til bedømmelsen.


Hurtigt tilberedt grønkål - Opskrifter

Sendt af: Trisha Eaton

En virkelig god tilbehør og den er kun så fedtet som du virkelig gør den. God fornøjelse!

Ingredienser

2 tsk. æble cider eddike

2 tsk. ekstra jomfru oliven olie

Rutevejledning

Bring nok vand til at dække grønkålen (eller erstat collard, sennep eller majroer - eller brug en kombination af dine favoritter) til kog i en hollandsk ovn eller dyb sauterpande. Tilsæt salt og grøntsager, rør til det er visnet. Dæk til og kog til grønne er bare møre, cirka 7 minutter. Afløb i dørslag. Skyl panden med koldt vand for at afkøle, og genopfyld derefter med koldt vand. Hæld grønt tilbage i koldt vand for at stoppe tilberedningen. Saml en håndfuld grøntsager, løft op af vandet og pres, indtil der kun falder dråber fra dem. Sæt til side. Steg bacon i en stor sauterpande ved middel-lav varme, til den er sprød. Fjern med hulske (lad afkøle og skær terninger). Nu kan du bruge baconfedtet, men jeg tømmer det ud og bruger bare en smule smør og olivenolie blandet. Tilsæt hakket hvidløg og hakkede løg, og svits til det er blødgjort. Tilsæt grønkål og svits under omrøring til belægning med olie. Tilsæt 1/4 kop kyllingekraft, kog og dæk til ved middelhøj varme, indtil grøntsager er møre og størstedelen af ​​fonden er absorberet (tilsæt ekstra lager, hvis det er nødvendigt), cirka 5 minutter. Drys med æblecidereddike (valgfrit) og baconstykker. Tjene.


Let stegt kål

Skillet Kogt Kål er nu en af ​​mine foretrukne go-to opskrifter til tilberedning af kål. Selvom det kan virke skræmmende at spise et helt kålhoved, der er lavet til en slaw, er den mere kompakte karakter af kogt kål et let måltid for 4 personer.

Et helt kålhoved opbevares i køleskab i op til 2 uger. Det kan være blandt de sidste af de friske råvarer fra en CSA (Community Supported Agriculture) æske, landmændsmarked, have eller butik, du forbereder. Denne kål blev tilovers fra min CSA -boks fra sidste uge.

Let stegt kål

Brug af halvdelen af ​​ingredienserne til at lave en mindre opskrift fungerer godt, du måske ønsker at lave i en mellemstor gryde eller gryde, hvis du reducerer størrelsen. Læs tipet i mine noter til sidst om, hvordan du opbevarer ekstra skåret kål.

Ingredienser

  • 1 1/2 tsk smør eller margarine
  • 4 kopper strimlet kål eller 1 lille kålhoved (skær kål i ca. 1/4-tommers strimler med en kniv, rivejern eller makuleringsskive i foodprocessor-mængden af ​​kål behøver ikke være præcis)
  • 1/8 tsk salt
  • 1/8 tsk peber (helst frisk formalet, men almindelig peber fungerer også)
  • 2 spsk vand

Rutevejledning

  1. Smelt smør eller margarine i en stor tyk stegepande (eller gryde) ved svag varme.
  2. Tilsæt kål og drys med salt og peber, bland sammen med kål i en gryde eller gryde. Drys vand på toppen.
  3. Dæk gryden eller gryden med et tætsluttende låg til at holde i dampen.
  4. Kog ved svag varme, indtil kålen er mør (6 til 8 minutter). Rør af og til for at forhindre klæbning.

Alice's tips

  • Hele hoveder af rød og grønkål holder 1 til 2 uger i køleskabet. Opbevares i en plastikpose, der har et par huller skåret i, så overskydende fugt kan slippe ud. Opbevares i køleskabets skarpere skuffe. Opbevar grøntsager i en separat sprød skuffe end frugt.
  • Sådan vaskes kål:
    • Vask hele kål lige inden brug, ikke før opbevaring. Den ekstra fugt fremskynder forringelsen.
    • Start med at fjerne de ydre blade og eventuelle visne blade.
    • Skyl kål grundigt under koldt rindende vand, gnid forsigtigt med hænderne. Tør tør med en ren klud eller køkkenrulle for yderligere at reducere eventuelle bakterier.
    • For mig er det lige så let (og færre retter at vaske!) At rive kål med en kniv i stedet for et rivejern eller en foodprocessor.
    • Skær kål i kvarte med en skarp kniv i rustfrit stål og fjern kernen.
    • Læg kvarter på en af ​​deres flade overflader på et skærebræt og skær i tynde skiver

    Kilde

    Opskriftsingredienser og tilberedningsmetode inspireret af en opskrift på Panned Cabbage af North Dakota University Extension Service, der blev offentliggjort på USDA ’s “What ’s Cooking? USDA Mixing Bowl ” på http://bit.ly/panned-cabbage For flere opskrifter og tips til hurtige, sunde og lækre fødevarer, besøg cookitquick.org

    Del dette:

    Sådan her:

    Relaterede

    Efterlad et Svar Annuller besvarelse

    Sociale medier

    Seneste indlæg

    • Food Label “Quiz ” 13. november 2017
    • Hurtig og nem Enchiladas 5. maj 2017
    • Tilapia Tacos med Kale Slaw og græsk yoghurt Guacamole 19. april 2017
    • Oksekød og grøntsager laver mad foran 13. november 2016
    • Grilling af frugt og grøntsager 14. september 2016
    • Ristet grøntsagspasta 5. september 2016
    • Valg og forberedelse af vandmelon 4. september 2016
    • Yummy Yellow Salsa 23. august 2016
    • Cantaloupe og Vanilla Yoghurt Parfait 6. august 2016
    • Frisk Veggie Pasta Salat 5. august 2016
    • En nem måde at fryse rå løg på 1. august 2016
    • Sauteret sød majs og courgette 26. juli 2016
    • Easy Skillet Kogt Kål 26. juli 2016
    • Dill agurkesauce 26. juli 2016
    • Rengør køleskabet, før du forlader byhakket salat 23. juli 2016
    • Majs, tomat, grøn peber Salsa 20. juli 2016
    • Salat med panristet majs 18. juli 2016
    • Ost til undsætning! 18. juli 2016
    • Madlavning lokal, sæsonbetonet mad – Uge 4. 16. juli 2016
    • Pasta og Broccoli 16. juli 2016
    • Blomkål, grønne ærter og ostesalat 15. juli 2016
    • Kål, kartofler og osteskålgryde 15. juli 2016
    • Alt andet end køkkenvasken hakket salat 12. juli 2016
    • 4-ingrediens Guacamole med tomat 10. juli 2016
    • Kål, tomat og majssalat 10. juli 2016
    • Madlavning Lokal, sæsonbetonet mad – Uge 3. 8. juli 2016

    Kategorier

    Arkiv

    Følg Cook It Quick Blog via e -mail

    Om Alice Henneman

    Min mand og jeg nyder at spise sunde fødevarer, men de skal smager godt og være hurtig at forberede.

    Mit mål med Cook It Quick er: Gør dig sulten efter sund mad!

    Følg med, mens jeg deler opskrifter og køkkentriks, der hjælper dig med at nyde de samme typer mad. Og selvom jeg er registreret diætist og University of Nebraska-Lincoln forlængelsespædagog, skal alle mine opskrifter bestå inspektion af min hårdeste kritiker ... min mand!


    Hurtigt tilberedt grønkål - Opskrifter

    Jeg tjekker ikke statistikken for denne blog meget ofte, men jeg lagde mærke til noget ret interessant sidste gang jeg loggede ind på Google Analytics-de mest populære indlæg falder ind i en af ​​to lejre: opskrifter på uber sunde, superfood-lignende ting som grønkål og quinoa ELLER opskrifter, der involverer bacon. Jeg føler, at dette stort set opsummerer, hvad det er at være et menneske.

    Men det var først, da vi modtog den fantastiske ahornrøgede bacon fra kvartssvinet, vi købte i efteråret, og vores smukke skramlede grønkålsplanter begyndte at producere, at jeg indså, at jeg kunne og burde KOMBINE KALE OG BACON.

    Bortset fra muligheden for, at det kan blæse helt i dit sind, kunne jeg ikke se nogen ulempe ved at "krydse vandløbene". Når alt kommer til alt, er (næsten) alt bedre med bacon.

    Men hvad skal man lave? Jeg vendte mig til en af ​​mine foretrukne go-to-kilder til opskriftsinspiration, Food Blog Search.
    Da jeg så denne opskrift dukke op fra Nom Nom Paleo, blev min interesse vakt. Ifølge Michelle hos Nom Nom Paleo fik hun ideen fra Serious Eats 'opskrift på hurtigtkogte collardgrøntsager. Min eneste justering var at tilføje skalotteløg (eller løg), selvom du er velkommen til at springe dem over, hvis du foretrækker det.

    Den solide, mineralrige smag af grønkål forstærkes virkelig af baconens rige, røgfyldte smag og eddiken giver den endnu mere dybde og tilføjer en dejlig lidt zing. Nu er det perfekte tidspunkt at lave dette med frisk grønkål, der dukker op overalt. Og det er hurtigt. Og let.

    Jeg serverede dette med en simpel herbed farro salat og nogle virkelig flotte ristede søde kartofler med smør og havsalt. Jeg vil tjekke Google Analytics for at se, hvad du synes :)

    Hurtig grønkålssauce med salt bacon & amp; amp; zingy eddike
    Serverer 4 som side

    * 1 flok grønkål (ca. 1 pund)
    * 1 stor skalotteløg eller et halvt løg
    * 3-4 skiver center-cut bacon
    * Skvæt eddike (alderen balsamico, sherry eller æblecider er alle gode valg)
    * Havsalt og friskkværnet sort peber efter smag

    1. Vask grønkålen godt (tjek for larver.) Skær midterribberne ud, og tilsæt dem til dine veggie -rester til lager eller kompost dem. Skær bladene i tynde strimler, og skær dem derefter i den anden retning for at gøre det endnu mindre - du skal kun tilberede dem kort, så du ikke vil håndtere store stykker. Skær skalotteløg eller løg i tern.

    2. Skær bacon i små stykker (vidste du, at bacon virkelig er let at skære, når det er frosset?) Varm en stor støbejernspande over medium varme og kog derefter baconen til den er sprød, og tilsæt skalotteløg eller løg cirka halvvejs igennem og omrøring efter behov for at sikre jævn tilberedning.

    3. Tilsæt grønkål og kog under konstant omrøring, indtil den bare er visnet og lysegrøn, et til to minutter. Tilsæt cidereddike, salt og peber. Smag til og juster din krydderier, hvis det er nødvendigt, og sluk for varmen og server. Og glem ikke at rengøre din støbejernspande ordentligt!


    Stor linsekålsuppe

    Afsløring: Dette indlæg kan indeholde tilknyttede links. Som Amazon Associate tjener jeg på kvalificerende køb.

    Vi kan godt lide at få aftensmaden på bordet hurtigt, og denne linsekålssuppe er en perfekt mulighed. Jeg elsker mulighederne for hurtigkogte bælgfrugter. Indtast linsen! Det er så alsidigt at bruge i opskrifter. Brug dem i supper, gryderetter, salater og endda forretter.

    De er så nærende for dig og tilbyder et sundt næringsstof på 18 gram protein i 1 kop, 15 gram fiber, høje doser folat, kalium, jern, B -vitaminer og mindre end 1 gram fedt, de er fantastiske valg, hvis du spiser en plantebaseret kost. Jeg tilføjede lidt kartoffel og andre grøntsager for at gøre dette til den ultra -solide, godt afrundede og så tilfredsstillende, at det meget vel kunne betragtes som et måltid.

    At spise linser på en plantebaseret kost er en let mulighed, især når produkter på markedet som bønner i boks tager sig tid til at tilberede dem. Tag for eksempel disse færdiglavede linser fra Trader Joes.

    Du kan selvfølgelig lave dem selv, da de er en af ​​de hurtigere bælgfrugter at lave mad. Men hvis du ønsker at lave et måltid på kort tid, er dette vejen frem!

    Jeg elsker, hvordan grønkålen i denne linsekålsuppe bliver så mør. Det gør nok til at holde til rester eller til at servere for gæster. Denne suppe fryser også godt, så du kan lave nogle på forhånd og opvarme små to-go-beholdere til, når du har brug for en hurtig og let frokost på flugt.

    Hvidløg og grøntsager i denne suppe er en lækker, nærende og kraftfuld måde at afværge forkølelse eller eventuelle insekter, der flyder rundt i løbet af disse kolde måneder. Jeg nyder især at servere denne ret til jul, da selve suppen føles meget festlig, trøstende og hjemlig. Dette er en ret, som hele familien vil huske.

    Plantebaseret tilbyder solide måltider. Tjek disse opskrifter:

    Jeg ville elske at høre din feedback i kommentarerne herunder for dette Stor linsekålsuppe! Hvis du har et foto, skal du sende det på min Facebook -side, tag mig ved hjælp af hashtagget #plantebaseret madlavning i din billedtekst, og jeg vil ikke savne det!

    Vil du have mere af plantebaseret madlavning?
    Opret forbindelse til mig på Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram eller Google+.

    Denne opskrift er plantelig venlig, fordi den opfylder følgende retningslinjer.


    Svampe Bygkålsuppe

    Vi går ind i den overbærende tid på året med fester og ferier, der strækker sig ind i de kommende måneder. Så sjovt som det kan være, er det vigtigt at have et par enkle og genoprettende opskrifter i ærmet til nærende spisning. Denne suppe kan tilberedes inden for 30 minutter, og den er fyldt med sundhed og god smag. Hurtigt tilberedte gulerødder og grønkål holder deres form, farve og næringsstoffer, ydmyg byg tilføjer fibre og mineraler og umami-rige svampe og miso lover anden hjælp. Hvis du ønsker at forkæle dig selv, er dette et måltid, hvor du ikke vil føle nogen skyld.

    Champignon, byg og grønkålssuppe

    1 spsk olivenolie
    1 stort gult løg, hakket
    2 mellemstore gulerødder, skåret 1/4-inch tykke
    8 ounce skiver assorterede vilde svampe, sådan shitake, cremini, cepes
    1 kop byg
    2 tsk frisk timian eller 1 tsk tørret
    6 kopper kyllingekraft
    1 laurbærblad
    3 tsk frisk timian eller 1 tsk tørret
    1 tsk salt
    1 tsk friskkværnet sort peber
    1 bundt grønkål (lacinato eller krøllet) hårde stængler fjernet, blade revet i små stykker, ca. 4 kopper
    1 spsk rød misopasta

    Varm olien op i en mellemstor gryde over medium varme. Tilsæt løget og svits det, indtil det er blødt uden farvning, cirka 3 minutter. Tilsæt gulerodssvampe og gulerødder og svits til gulerødder er lyse i farven og sprøde møre, og svampene lige begynder at frigive deres juice, cirka 3 minutter. Tilsæt byg og rør til pels. Tilsæt bouillon, løvblad, timian, salt og sort peber. Bring det i kog, reducer derefter varmen og lad det simre, delvist dækket, til byg er mørt, cirka 30 minutter. Rør grønkål i. Lad det simre, indtil grønkål bliver lysegrøn og vilter, 1 til 2 minutter. Fjern fra varmen og rør miso i. Smag til at kontrollere krydderier. Serveres pyntet med frisk timian.


    Tiloversblev kylling opskrifter

    Få mest muligt ud af madrester med disse budgetvenlige opskrifter, fra supper og salater til sparsomme middage i ugen.

    Tilovers stegt kyllingepude Thai

    Vil du få mest ud af din rester af stegt kylling? Alt du skal bruge er en pad Thai -sauce og nudler af nudler til at forvandle din kylling til noget spændende

    Hønsekødssuppe

    Brug rester af kylling i denne rustikke suppe med hvidløgs yoghurt. Serveres bedst med oste scones

    Lækre kyllingnudler

    Denne opskrift kan let fordobles til at servere fire, hvis du har masser af resterende kylling, hvis du har mindre, stød proteinet med en håndfuld cashewnødder

    Let kroningskylling

    Lav en klassisk kroningskyllingefyld til servering med jakke kartofler eller i sandwich og salater. Det er en glimrende måde at bruge rester af kylling på efter en steg


    17 Hurtige og sunde morgenmadopskrifter

    Har du brug for en hurtig og sund morgenmad for at starte din dag? Vælg mellem en af ​​disse lækre og nærende morgenmad opskrifter. Du finder lette ideer til måltidsforberedelse, hvis du har brug for noget at tage fat på. Du finder også et par hurtige tilberedte morgenmad, der ikke tager mere end 15 minutter. Der er smoothies, æg, pandekager, muffins og meget mere at vælge imellem. Lad os starte din dag rigtigt!

    Start dagen godt med en hurtig og sund morgenmad. Disse lækre opskrifter er alle værd at springe ud af sengen for!

    Uanset om du har brug for et par lette måltider til ideer til at tage fat i, eller du leder efter en tilberedt morgenmad, som du nemt kan tilberede inden arbejdet, har denne liste dækket dig.

    Vælg mellem smoothies, æg, pandekager, havregryn og meget mere! Der er noget for enhver smag på denne liste.


    Se videoen: Dušené vepřové a kapusta s knedlíkem podle paňmámy - Videorecept 2018 (Kan 2022).