Nye opskrifter

Stegt laks med aspargesmør

Stegt laks med aspargesmør


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Thinkstock/iStockphoto

De fleste mennesker smider bare de stumpe ender af deres asparges, når de har trimmet dem, men dette aspargesmør er en fantastisk måde at sikre, at ingen af ​​forårets grøntsager går til spilde. Sauteret i smør og citronsaft, laksens citrussmag supplerer de ristede asparges og aspargesmør.

Ingredienser

  • Seks 6 ounce fileter laks
  • Kosher salt og friskkværnet sort peber, efter smag
  • 1 pund asparges, trimmet og skrællet, enderne gemt
  • 1/2 pind smør, ved stuetemperatur
  • Saft og skal fra 1 citron
  • 2 spiseskefulde olivenolie, plus mere efter behov

Portioner 6

Kalorier pr. Portion481

Folatækvivalent (total) 85µg21%

Riboflavin (B2) 0,4 mg22,2%


Hvidløgsmørbrændt laks med asparges

Sendt af Savita

Denne ristede laksopskrift er lavet med kun 8 ingredienser (plus salt og peber) og er perfekt til aftensmad hver uge. Fordel bare hvidløgssmør over hver laksefilet og steg derefter med asparges i ovnen, indtil fisken er gennemstegt. Middagen er klar på kun 20 minutter. Glutenfri og Keto.

Ligesom dig, elsker jeg også sundere, lækre og renere hjemmelavede måltider. Hvis det måltid også er let at sætte på middagsbordet. det gør min dag endnu mere indhold. Laks og asparges er en tidløs kombination. Ristet med smør af hvidløgssmør og krydderier. laks får smøragtig smelt-i-mund lækker og asparges sprød mørt.

Yummy Roasted Garlicky Laksemiddag, som også er lav-carb, har størstedelen af ​​gode fedtstoffer, grøntsager og en plade til at rengøre! Denne middag gør alle glade. Dette er bay-far vores foretrukne onsdag middag. Jeg ser frem til det, for på denne dag kommer jeg kun i køkkenet 20 minutter før Vishal ankommer.

For at stege laksen forvarmer jeg ovnen ved 450 grader Fahrenheit. Ja, 450. (du læser korrekt). Hvis du vil have den ægte ristede smag, er dette den bedste temperatur at stege. Jeg anmoder kun om at sikre mig: 1) Ovnen forvarmes ved 450 grader før tilberedning 2) Kontroller laksen efter 7 minutter, hvis den er færdig. lad det ikke stege for meget.

Mens ovnen forvarmes. Jeg blander hvidløgssmørret. Faktisk er det en hvidløg og urtesmør. Markederne er så fulde af friske krydderurter i denne sæson. Jeg vedder på, at du vil have masser i køleskabet. Hvis ikke, skal du ikke bekymre dig. Brug bare tørrede urter.

For at lave hvidløgssmør blander jeg følgende ingredienser:

  1. Smør (ved stuetemperatur)
  2. Hvidløg
  3. Urter - timian, persille, oregano
  4. Citronsaft. (Hvis du ikke har citron. Udskift med 1 tsk citron-peber krydderier. Spring salt og peber over)
  5. Salt og peber.

Når smørret er klar. Jeg krydrer asparges og laks med salt og peber. Fordel asparges på en plade. Gnid hvidløgssmør på laksefileter. (Helst begge sider for at få mere robust ristet smørsmag.) Læg laksfileter mellem asparges som vist på billederne.

Steg ved 450 grader Fahrenheit forvarmet ovn i kun 8 minutter.

Laksfileter bliver perfekt ristede, kogte til perfektion på 8 minutter. Asparges er sprøde møre. Ligesom det skal være. Server og nyd!

Kan du kun tro på 20 minutter til en fantastisk laks- og aspargesmiddag? Sundere, godkendt på hverdage og meget mindre rengøring. For ordens skyld, hvis du beklæder bagepladen med aluminiumsfolie. Arkformen behøver heller ikke meget rengøring eller skrubning. Sådanne opskrifter er efter min ydmyge mening en perfekt madlavningsopskrift på hvernat.

Er det ikke en let opskrift ?! 20 minutter er ikke dårligt i en hverdag! Jeg lader dig gå ind på min lille hemmelighed, som jeg har lært, mens jeg testede opskrifter til bloggen. Du kan tilberede hvidløg op til 2 dage i forvejen. Dette vil reducere din forberedelsestid til det halve. Køb laksefileter uden hud for endnu hurtigere valgdeltagelse.

Opskriften fordobles let. For en familie på fire, bland dobbelt mængde hvidløgssmør, køb dobbelt mængde laks og asparges. Brug 2 plader og bag på samme tid.

Inden du går til opskriftskortet .. Lad mig opsummere dette weeknight-winner Ristet laks opskrift for dig:

1) Perfekt kogt ristet laks og asparges med lækkert hvidløgssmør og urtesmag.
2) 20 minutters madlavning gør den velegnet til aftensmad i ugen. Plus nem oprydning, da dette er en plade middag.
3) Kulhydratfri, Keto og glutenfri. (udskift asparges med grønne bønner, hvis du foretrækker det)

FLERE FAVORITT PLADEMIDDEL?

Sheet Pan Chicken Tikka - Takeaway -favorit Chicken Tikka tilberedt på plade med trio paprika til lækker kyllingemiddag klar på få minutter.
Za'atar kylling - Middelhavs favorit Za'atar kylling med feta kartoffel alle bagt i en plade til en lækker restaurant kvalitetsmiddag derhjemme.
Bruschetta kylling - Brug en bageplade med dip i stedet for bageplade til denne klassiske bagte Balsamic Chicken -middag. Du vil elske smagene.

Leder du efter flere lakseopskrifter?

Gør madlavning sjovt og let med denne hurtige opskrift på ristet laks med asparges.


Endnu en hurtig og sund opskrift med stegte laks! Denne opskrift på laksasparges med frisk atlantisk laks tager kun cirka 12 minutter at tilberede, og den er super lækker.

Let nok til, at nybegynderen kan lave mad til aftensmad, og en opskrift, som hele familien vil nyde.

Atlantisk laks med friske asparges tilberedes hurtigt i din gryde.

  • 4 laksfileter (eller ca. 1-1/4 lb.)
  • 1/2 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret dild
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1 flok friske asparges
  • 1 medium citron
  • 1/2 kop vand

Drys toppe af laks med lidt salt, peber, tørret dild og hvidløgspulver.

Tilsæt olie til en stor stegepande med låg og varm på medium høj. Tilsæt laks til stegepanden med skindsiden opad, kog i cirka 2-3 minutter. Pres lidt citronsaft over fisk under tilberedningen.

Vend forsigtigt fisken rundt og kog i cirka 2-3 minutter.

Vend fisken tilbage til skindsiden opad, og tilsæt 1/2 kop vand til gryden sammen med de friske asparges. Pres lidt mere citronsaft over fisk og asparges. Læg citronskiver oven på fisk.

Bring til et let simret låg og kog i cirka 5 minutter, eller indtil fisken er gennemstegt.

Skær citronen i halve, og brug den ene halvdel til saft og den anden halvdel til citronskiver til at lægge oven på fisken, mens den koger.

Asparges er fuld af antioxidanter!

Både laks og asparges er opført som superfødevarer og dem, som vi burde spise mere af. Asparges indeholder vitamin C, A, E og B6 samt folat, jern, calcium og masser af fibre! Og vi ved, at fødevarer med masser af fiber har en tendens til at holde os fyldigere længere for at hjælpe med enhver vægttabindsats.

Beskyt dit hjerte ved regelmæssigt at spise hjertesund laks.

Dette er sådan en let ret at tilberede og er klar på ingen tid overhovedet med meget lille indsats. Server med din foretrukne kulhydrat eller gå uden skære!

Tilføj bestemt nogle jordbær eller cantaloupe til denne middag for et fantastisk næringsrigt måltid.


Pandebrødt laks med brunt smør limesauce og ristede asparges

Da jeg var barn, var lørdag fiskedag. Mine forældre ville komme og hente os fra skolen klokken 11.30, vi spiste frokost og derefter, det meste af tiden, over til Normandiet for at besøge min mormor. Mens mor og far var i supermarkedet for at fylde Mamies køleskab i ugen, ville min søster og jeg gøre, hvad vi ikke kunne gøre resten af ​​ugen: se fjernsyn i timevis, mens vi fyldte os med småkager og chokolade.

Alligevel, tilbage til lørdag frokost, var det normalt dampet laks eller dogfish med dampede grøntsager – kartofler, gulerødder og courgetter – og en klat mayonnaise.

Den dag i dag, og som de fleste mennesker, er laks stadig min yndlingsfisk. Men nu foretrækker jeg at det steges, fordi jeg kan lide at gøre det lidt sprødt på alle sider. Plus, du kan servere den med en dejlig sauce.

Brunt smør er en anden historie. Jeg havde allerede haft brunt smør, men fandt altid, at det manglede et lille spark, lidt surhed. Jeg lavede denne opskrift for første gang nytårsaften, da jeg besluttede mig for at lave middagen. Jeg lavede fisk (laks) med brunt smør, og smed lidt limesaft til overs. Og det var ret lækkert-lækkert-lækkert, tør jeg sige.

Jeg vil foreslå at arbejde i følgende rækkefølge: Forvarm ovnen og tilbered aspargesene, og lav derefter saucen. Når den er klar, har din ovn den rigtige temperatur, og du kan sprede aspargesene ind, mens du laver laksen.

Til den brune smør limesauce

  • 85 g / 6 spsk smør
  • 3 til 5 spsk friskpresset limesaft
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • Salt & amp; peber

Til de ristede asparges

Smelt smørret i en bradepande ved middelhøj varme.

Når din pande er rygende varm, placeres laksen forsigtigt (læg den væk fra dig, ikke mod dig, eller du kan blive brændt af smørret) og kog 3-5 minutter på hver side, indtil laksen er gennemstegt.

Server straks, drysset med sauce.

Til den brune smør limesauce:

Læg smørret i en lille gryde og lad det smelte ved middel varme, under omrøring lejlighedsvis, indtil smørret er duftende og er blevet let brunt (men ikke brændt). Tag det af varmen, og lad det køle lidt af, inden det hældes i en blender sammen med limesaft og hvidløg. Smag til med salt og peber og blend til det er godt blandet. Hæld saucen tilbage i gryden, sigt den om nødvendigt. Det kan være nødvendigt at opvarme det ved lav varme, før det serveres.

Til de brændte asparges:

Forvarm din ovn til 200 ° C og beklæd en bradepande med aluminiumsfolie.

Skær aspargesender af, hvis de er seje.

Dryp med olivenolie, salt og peber. Kast spydene for at dække dem jævnt.

Arranger aspargespydene i et enkelt lag i gryden.

Afhængig af din ovn og tykkelsen af ​​asparges, steg i 10-12 minutter, eller indtil aspargesene er møre, når de er gennemboret med en gaffel.


Madlavning med Ghee: Pandebrændt laks og asparges

Jeg har altid troet, at tilberedning af en perfekt sværet laks kun var mulig på restauranter. Dette ændrede sig, da jeg begyndte at lave mad med Ghee. Jeg ved ikke, hvad det er ved dette Whole30 & amp Paleo -godkendte madfedt, der giver det perfekte svin. Det gør virkelig underværker på laks. Min yndlings ghee er lavet af Tin Star Foods. Jeg har brugt deres ghee til at lave alt fra fisk, kylling, pandekager til lækre grøntsager. Aldrig hørt om ghee før eller troede, at det kun blev brugt i indisk madlavning? I dag vil jeg præsentere dig for denne vidunderlige ingrediens med håb om, at du vil tilføje den til dit spisekammer.

Ghee er det rene smørfedt, der er tilbage, efter at mælkefaststoffer og vand er fjernet fra smør. Det fremstilles ved at koge smørret for at adskille olien fra vandet og faste stoffer, som derefter filtreres, indtil alt, der er tilbage, er ren smørolie. Tin Star Foods Ghee er den bedste, da de har mestret kunsten at fremstille ghee med deres patentanmeldte triple filtreringsproces. Processen gør det muligt for deres dyrkede ghee at blive testet af kasein og laktosefri. Dette gør det til et godt valg for personer, der har allergi. I fredags besluttede jeg at opgive den sædvanlige take -out, og jeg lavede en hurtig laks, asparges med tomatsalatmiddag. Jeg brugte ghee til at saute aspargesene og til at stege laksefileterne. Dette blev ramt af min Fianc & eacute, der normalt er en kræsen æder. Han sagde, at det var en af ​​mine bedste måltider og bad om at tilføje det til vores regelmæssige rotation. For en, der elsker at lave mad, hører et kompliment som det, et smil på mit ansigt.

Madlavning med Ghee: Skåret laks med asparges og tomatsalat

At lave et asparges- og laksmad er hurtigt og let. Hvis det er første gang, du bruger ghee, er dette en god nybegynderopskrift. Find den fulde opskrift i slutningen af ​​indlægget.

Start med at opvarme lidt ghee i en støbejernspande og tilberede aspargesene ved middel varme. Hold krydderierne enkle med salt, sort peber og hakket hvidløg tilsat i sidste minut af tilberedningen.

Mens asparges koger, opvarmes ca. 2 spsk ghee i en anden stor gryde.Læg lakseskindsiden ned i gryden og vend den om efter 3 minutter. Du vil have huden til at blive flot og sprød.

Vend laksen om for at stege den hudløse side. Vent yderligere 3 minutter, så den hudløse side kan udvikle en gyldenbrun farve.

Når laksen er klar, er aspargesene kogte og klar til udpladning. Læg aspargesene først og top med laks og avocadokiler.

Forbered en enkel tomatsalat med hakkede krydderurter, olivenolie, salt og peber. Med et måltid som dette vil du have, at ingrediensernes smag skal skinne, og kraftig krydderi anbefales ikke. Slutresultatet bliver et velsmagende og frisksmagende måltid.

Tin Star Foods Ghee -tilbud!

Jeg har indgået et partnerskab med Tin Star Foods Ghee for at give dig 10% rabat på dit næste køb af økologisk ghee, ghee og brunt smør ghee på Amazon. Brug blot kuponkoden YUMMGHEE ved kassen for at få dine 10% rabat. Bemærk, at denne kampagne slutter 31. juli 2017, og du kan kun indløse den her

FYI: Dette er et sponsoreret indlæg i partnerskab med Tin Star Foods. Som altid er skrivningen og meningerne i dette indlæg mine egne.


  • 1 pund midterskåret laksefilet, gerne vild, skåret i 4 portioner
  • 1 pund friske asparges, trimmet
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk stødt peber
  • 3 spsk smør
  • 1 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • ½ spsk revet hvidløg
  • 1 tsk revet citronskal
  • 1 spsk citronsaft

Forvarm ovnen til 375 grader F. Belæg en stor rimmet bageplade med madlavningsspray.

Læg laks på den ene side af den tilberedte bageplade og asparges på den anden. Drys laks og asparges med salt og peber.

Varm smør, olie, hvidløg, citronskal og citronsaft i en lille gryde over medium varme, indtil smørret er smeltet. Dryp smørblandingen over laks og asparges. Bag, indtil laksen er gennemstegt, og aspargesene er bare møre, 12 til 15 minutter.


Et lille smugkig.

Lav kulhydrat: Middelhavsuge med Martina Slajerova

Denne eksklusive madplan leveres af Martina Slajerova. Hun er en bedst sælgende kogebogsforfatter, kendt for sine lav-carb og keto opskrifter.

Madplanen indeholder middelhavsinspirerede lav-carb opskrifter med friske ingredienser som fisk, mangold, hvidløg, urter og olivenolie.

Opskrifterne er håndplukket af Diet Doctor ’s opskriftsteam fra Martina ’s bedst sælgende kogebøger: The New Middelhavskogebog, Simpelt Keto, og Begyndere Keto.

Man Tir Ons Tor Fre Lør Sol

Giv Pan-Seared Laks en hvidløg-smørbaste

Ristning eller hældning af væske over noget, mens det koger, er for det meste forbeholdt bøf og kalkun, men det behøver ikke at være! Her starter du med at tilberede laksen med kødet nedad i varm olivenolie. Når du giver dine fileter en vending, tilføjer du også smør og hvidløg til gryden. Mens laksens underside fortsætter med at koge fra varmen i panden, vil du ske det smeltede hvidløgssmør over fileterne for at krydre og tilberede dem ovenfra. Hold øje med tilberedningstiden — især for tynde fileter, der kan koge på under 10 minutter. Målet er uigennemsigtigt kød, der let flager.


Sådan tilberedes pandebrændt laks:

  1. Brug hud på eller hud uden laks.
  2. Fjern laksen fra køleskabet mindst 15 minutter før tilberedning for at fjerne chillingen.
  3. Varm en stegepande til medium høj varme, til den er varm.
  4. Krydr begge sider af laksen med salt og peber.
  5. Tilsæt olie til gryden og læg laksekød nedad. Pres let laks i panden. Svits laks uforstyrret i 4-5 minutter, til den er sprød og let brun.
  6. Vend forsigtigt laks og kog yderligere 4-5 minutter.
  7. Fjern fra gryden og server. (valgfri, pres citron ovenpå)


  • 4 udbenede laksefileter uden hud
  • salt og peber efter smag
  • 1 pund asparges, ender trimmet
  • 1 citron tyndt skåret (plus ekstra kiler til pynt)
  • 1/2 kop smør, ved stuetemperatur (jeg brugte parkway stick)
  • 3 tsk italiensk krydderier
  • 3 tsk hakket hvidløg
  • frisk timian eller persille, til pynt

Trin 1

Krydr laksen generøst med salt og peber på begge sider. Arranger en laksefilet og 1/4 af aspargesene i midten af ​​en foliepakke. Gentag med resterende laks og asparges på 3 andre foliepakker. (Jeg brugte kun 2 stykker laks og 1 pund asparges og kun 1 stykke folie det var bare 2 af os).
Sprøjt folien let med kogespray. Læg et par tynde skiver citronplade med laks og asparges.
Bland smør, italiensk krydderi og hvidløg i en lille skål. Drop store klatter af urtesmørret oven på laksen og asparges.
Fold folien tæt. Grill ved medium høj varme i cirka 15 minutter, eller bag ved 400 i 20 minutter, indtil asparges er møre og laks er flakket. Dryp frisk citronsaft over og server med timian eller persille.


Se videoen: Ovnsbakt laks (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Bainbrydge

    Vidunderligt, denne meget værdifulde besked

  2. Arashijas

    have you invented such an incomparable phrase?

  3. Voodoojind

    May the New Year with new happiness



Skriv en besked