Nye opskrifter

Kandiserede ingefær-kardemomme barer

Kandiserede ingefær-kardemomme barer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

  • Nonstick vegetabilsk oliespray
  • 1 1/2 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 kop (2 pinde) kølet usaltet smør, skåret i 1/2-tommer tern
  • 1 stort æg, pisket for at blende
  • 3/4 kop finthakket krystalliseret ingefær (ca. 4 1/2 ounce)

Opskriftsforberedelse

  • Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt 9-tommers firkantet bradepande med nonstick spray. Blend mel, sukker, kardemomme, kanel og salt i processoren. Tilsæt smør; ved hjælp af tænd/sluk -vendinger, behandles indtil grove måltider dannes. Tilsæt 2 spsk sammenpisket æg; blend, indtil der dannes fugtige krummer. Tilsæt ingefær. Brug tænd/sluk -vendinger, indtil der dannes fugtige klumper. Pres dejen jævnt over bunden af ​​den tilberedte pande. Pensl det resterende sammenpiskede æg over dejen. Brug en lille skarp kniv til at skære toppen af ​​dejen med diagonale linjer på 1 tommer afstand. Gentag i modsat retning, og danne gittermønster.

  • Bages, indtil dejen er gylden, og testeren indsat i midten kommer ren ud, cirka 40 minutter. Overfør til rack; afkøles helt i gryden. GØR FORUD Kan laves 2 dage frem. Opbevares lufttæt ved stuetemperatur.

  • Skær wienerbrødsfirkant i 3 lange rektangler. Skær hvert rektangel på tværs i 8 rektangulære stænger, hvilket gør 24 stænger i alt.

, Fotos af Pornchai MittongtareReviews Section

Tickled Pink: Frisk, ung ingefær er en sød pause fra knudrede rødder

Den lyserøde bunke syltet ingefær, der følger med din sushi, er sandsynligvis fra Kina eller Japan. Og medmindre skiverne er beige, er chancerne for, at denne pynt ved siden af ​​den grønne wasabi indeholder madfarve. Så det er forfriskende, når du først ser, at cremefarvet frisk "baby" ingefær er naturligt, men alligevel chokerende, lyserød i spidserne, hvorfra grønne stilke skyder frem. De nøgne stykker rødmer naturligvis en svag rose (en lyserød, der kan forstærkes yderligere med råroer), når de er saltet i riseddike, som japanerne gør med denne ømme unge ingefær for at lave deres nu allestedsnærværende sushikrydderi, gari.

Hvad der er mindre allestedsnærværende er ingefær, der faktisk dyrkes i USA, men det ændrer sig. Asiatiske lande, såsom Indien, Kina og Nepal, producerer meget af verdens ingefær. Steamy Hawaii er den eneste amerikanske stat med reel kommerciel dyrkning af denne eftertragtede kulinariske og medicinske afgrøde, selvom en bakteriel jordsygdom og ekstremt vådt vejr har forårsaget et betydeligt fald i høsten der.

Så små, for det meste økologiske gårde rundt om i landet træder til for at fylde tomrummet ved at tilbyde denne delikatesse - den saftige, milde, hævede ingefær i stedet for de gamle fibrøse rødder - der er tidligt høstet, falder i tempererede stater lige før den virkelige chill sætter ind. Det sidste sted, jeg forventede at finde dette tropiske rhizom, var i Maine. Alligevel plejer flere uforfærdede landmænd denne unge ingefær i opvarmede drivhuse og høje tunneler af plast, med temmelig anstændige resultater.

Måske har ingen New England -landmand mere ingefær cred end den indfødte Mainer Ted Sparrow, der er 81, men for aktiv til at gå på pension. Sparrow lærte først om ingefærdyrkning som konsulent i sukkerrørindustrien på Hawaii for mere end 50 år siden. Sidste år begyndte hans Sparrow Farm i Pittston, Maine, at sælge frisk ingefær (og dens mere blomstrede fætter, gurkemeje), et perfekt supplement til de friske økologiske tranebær, gården er kendt for. Hans kone og forretningspartner, Karen, planlægger at inkorporere deres ingefær i de ikke alt for søde krukker med tranebærsauce, hun kan dåse til markedet.

Amerikanske kontinentale landmænd høster ung ingefær fra midten af ​​september til begyndelsen af ​​november, ligesom disse tranebær kommer på. Så handle hurtigt. Ellers kan du prøve asiatiske markeder (mest i april og maj) for disse nye hænder på "spring ingefær", faktisk en efterårsafgrøde, som den er her, lige over natten fra subequatoriale regioner. Alligevel finder du meget friskere, gossamerhudede eksemplarer på landmændsmarkedet nu. North Carolina-baserede East Branch Ginger distribuerer sit organiske ingefærfrø (stykker af rhizomet overvintret i et opvarmet drivhus til modent) til omkring 40 stater og ind i Canada, og kæmper for at følge med efterspørgslen.

"Baby ingefær kan ikke dyrkes så langt væk og sendes mange miles uden at det skader eller vokser skimmelsvamp," siger East Branch's Susan Anderson, der først testede ingefær for Johnny's Selected Seeds i Maine. "Derfor ser du ikke baby ingefær i supermarkedet. Det skal virkelig dyrkes i en lokal radius for at blive markedsført meget hurtigt efter høst."

Om forfatteren

Laura McCandlish er en madskribent og radioproducent, der for nylig flyttede fra Oregon tilbage øst til Brunswick, Maine. Hun har jævnligt skrevet om mad til Det Portland Phoenix, Det oregoniske, spiselige Portland og Culinate. McCandlish rapporterer om Maines somaliske samfund takket være et New America Media kvindeligt immigrantstipendium. Hun rapporterede tidligere for NPR-medlemsstationen KLCC i Eugene, Ore., Og var vært for madprogrammer der og for KBOO-fællesskabsradio i Portland, Ore. Hun blogger på baltimoregon.com.

Denne letfordærvelige ingefær dukker op omkring seks måneder efter plantning, mens købmandens ingefær hærder i jorden i næsten et år. Sparrow graver et chok af rhizomvækst, der forgrener sig fra en gammel "mor" -rod, og siger, at voksende ingefær ligner dyrkning af kartofler. De vokser begge fra frøstykker af den modne afgrøde, som landmændene spire før plantning, for derefter at bakke op med jord, når der kommer frisk vækst. Som nye kartofler har ung ingefær den næsten gennemskinnelige hud, der gnider lige af. Det er mindre flammende og fibrøst end knudrede rødder og lettere at lave mad med, da der ikke er behov for skrælning. Det er mildt nok til endda at spise rå. Hele roden fryser godt til rivning i supper og gryderetter hele vinteren.

Den sarte smag og tekstur er bedst til pickles, sirupper (tænk cocktails) og hurtige frites eller konserverede fødevarer som fermenterede ingefærede gulerødder og koreansk kimchee. Gallit Sammon Cavendish, en Culinary Institute of America-uddannet kok, der giftede sig med en økologisk landmand i Maine, siger, at hun aldrig havde set ung ingefær, før hun flyttede til staten, på trods af at hun havde lavet mad på Waldorf Astoria og Café Daniel. Hun og hendes mand, Chris, har lige høstet deres første ingefærafgrøde, som Gallit Cavendish kandiserer i et certificeret køkken. Når det halvt letfordærvelige produkt er godkendt, planlægger parret at sælge den krystalliserede ingefær på områdemarkeder.

Lokal, ung ingefær pryder nu Maines fineste restaurantmenuer og er endda brygget til en række kombucha. En mjød - vin lavet med ingefærs naturlige partner, honning - er på vej og vil blive frigivet til vinter af Maine Mead Works. Den eneste barriere for kulinarisk udforskning er omkostningerne på $ 15 pr. Pund ved denne arbejdskraft og inputintensive, stadig sjældne, men stadig mere populære nicheafgrøde.

Japansk syltet ingefær (gari)

Krukken med organisk, naturfarvet ingefær, jeg købte, er for cloying, smager overcooked og er et produkt fra Kina "hvor ingefær begyndte," står der på etiketten. Det er mere tilfredsstillende - og let - at lave din egen. Denne opskrift er tilpasset fra syltede ingefæropskrifter, Linda Ziedrich udviklede til både hendes omfattende Bejdslingsglæden (Harvard Common Press, 2009) og a Fin madlavningsartikel. Chris Churilla, en bartender i Oregon, går let på saltet, når han syltede frisk ingefær med æblecidereddike og sukker. Jennifer Burns Levin, der blogger på Culinaria Eugenius, anbefaler at tilføje et stykke rå sukkerroer til saltlagen for naturligt at farve dine pickles lyserød. Min far stegte for nylig nogle Maine-fangede, sushi-grade gulhale tun bøffer, det perfekte køretøj til denne ganerensende ingefær.


Jordnøddesmør Kokosnødder

Glædeligt forår! (Tja, teknisk set måske ikke i henhold til det vejr, vi har haft her i upstate NY. Ha.) Jeg gennemgik nogle af de madbilleder, jeg har taget i de sidste par måneder, og jeg vil gå at prøve at indhente nogle ældre opskrifter inden foråret virkelig kommer her, og jeg bliver overvældet af grøntsager!

Disse kokosnødder fra jordnøddesmør fra Gourmet Cookbook var en af ​​de nye desserter, jeg prøvede til vores julefest. Kombinationen af ​​jordnøddesmør og kokosnød er en usædvanlig et helt unikt twist på de sædvanlige jordnøddesmørkager eller jordnøddesmørblondiner, som jeg tidligere har lavet. Jeg elsker barcookies, især i en travl tid som julefesten, fordi de har en tendens til at være mindre arbejdskrævende end almindelige cookies. Selvom drop cookies (som chokoladechip eller jordnøddesmør) bestemt er lette, skal du stadig måle individuelle portioner og bage flere ark, og den ekstra tid lægger helt sikkert op, når du prøver at forberede en masse andre opskrifter til det samme begivenhed.

Fordi jeg ikke havde en 15½ x 10½ tommer bageplade, brugte jeg en lasagneform, der var lidt mindre end disse målinger og øgede bagetiden med et par minutter. Jeg ville ikke købe en gryde i speciel størrelse kun til disse! Måske vil jeg investere i en, hvis jeg støder på flere opskrifter i fremtiden, men alt andet har jeg ringet efter for en grundlæggende 13 x 9 pan. Selvom teksturerne på disse småkager blev lidt smuldrende (trekanterne brød let i hjørnerne, hvis de ikke blev håndteret forsigtigt), var smagen fantastisk! Og jeg elskede den tekstur, som kokosen bidrog sammen med de sprøde jordnødder. Prøv dem bestemt, hvis du kan lide jordnøddesmør og kokos! Jeg havde nogle tilovers efter festen, og de var perfekte til en lille dessert efter frokost på arbejdet.


Norsk Kardemomme Boller (Boller)

Det lugtede af nabolagets skandinaviske bageri i mit hjem forleden med duften af ​​friskbagte norske kardemommeboller og varm kaffe brygget lige så stærk og mørk som den nordiske nat. Boller-smørret, kardemomme duftende boller-er helt rigtige & hellip


Bar Cookie Opskrifter, side 4

Californiens guldbarer
California Walnut Jewel Squares
Candied Black Forest barer
Kandiserede ingefær-kardemomme barer
Candy Orange Skive og Datostænger
Candy Shop Pizza
Cappuccino barer
Karamel æblebarer
Karamel æblebarer 2
Karamel smør pekannødder
Karamel Cheesecake Barer
Karamel chokoladebarer
Karamel Mallow barer
Ananasbarer i karamel
Karamelris Krispies barer
Karamel Firkanter
Karamel valnød barer
Caribiske Coco-Mandelbarer
Carolina Chewies
Gulerod og courgettebarer med citrusglasur
Gulerodstænger med flødeostglasur
Cashew skiver

Denne side kan indeholde affiliate links. Eventuelle køb foretaget via disse links hjælper med at understøtte Recipegoldmine.com uden ekstra omkostninger for dig. Se venligst vores oplysningspolitik.

Opskrift Goldmine LLC © 1999 - | Alle rettigheder forbeholdes
1 Korinther 10:31 (KJV)

Hvad enten du spiser eller drikker, eller hvad du end gør, gør alt til Guds ære.
Kontakt | Fortrolighed/servicevilkår


Kardemomme er et krydderi, der er en slægtning til ingefærfamilien. Det kommer i en række forskellige former

Kardemomme bruges i en række forskellige søde og salte retter. Det er især populært i hele Skandinavien til bagning. Det går også særligt godt med både chokolade og appelsin. Men det bruges mest i indisk mad.

Kardemomme giver en meget stærk, aromatisk duft til fødevarer og bør bruges sparsomt.

Den bedste kardemomme har en tendens til at komme fra Sri Lanka og sydindiske, hvor den er en vigtig del af køkkenet.

Kardemomme sælges i en række forskellige formater - i bælgen, som frø og formalet. Cooking Index anbefaler kun at købe bælgene, da kardemommens smag hurtigt disipiterer, når bælgen er fjernet. En let vejledning er, at 7 kardemommebælger normalt vil producere cirka en teskefuld kardemommefrø.

Kardemomme bruges i traditionel medicin i Kina og Indien. Det kan også tygges for at lindre smertefulde tænder, og i nogle dele af det indiske subkontinent kan du købe tyggegummi med smag af kardemomme.


Kardemomme-ingefær is succes

Wow, jeg behøver ikke længere at gå til Bombay Chaat & amp Ice Cream i San Francisco for at få min kardemomme is fix.

Jeg linkede en grundlæggende gelato opskrift herunder. Det er en vaniljesaus, der ikke virker særlig unik, men jeg er forelsket i det, fordi det virkelig virkede for mig. Jeg synes ikke, det er mærket ordentligt som & quotgelato, & quot; da mit produkt ligner udpræget is -is (se foto).

Største triumf: Jeg forvandlede endelig den forbandede æggelighed, der havde plaget min is. Jeg ved ikke, om det var opskriften, min selvstyrede ekstra tålmodighed, råd fra forskellige parter eller en justering af stjernerne, men her er mine justeringer til opskriften.

-Jeg brugte & quothomemade & quot superfint sukker. Grundlæggende behandles sukkeret i en foodprocessor, indtil det er pulveriseret. Det gør lidt rod, hvis du prøver at lave en hel beholder. Der er debat om dyderne ved at købe superfin sukker og hjemmelavet, men jeg vil ikke være kræsen. Jeg synes bare, det smelter meget hurtigere i æg end uforandret granuleret.

-denne opskrift laver meget is, så min foodprocessor endte med at være for lille til al den varme mælk. Medmindre du har en stor processor, skal du bruge en blender. Jeg hældte så meget varm mælk i som jeg kunne, og piskede derefter æggeblandingen tilbage i den almindelige varme mælk så hurtigt jeg kunne (hurtig visp, langsom hældning).

-** CRUCIAL **: Jeg kom æggeblommer og sukker i min foodprocessor, lod det køre, indtil æggene blev lysegule, og tilsatte derefter den rygende varme mælk en teskefuld ad gangen. Min ven fortalte mig, at hendes gamle madlavningslærer altid ville tvinge dem til at gøre dette og sagde, at det ville forhindre æggene i at stokke og smage æggeagtige. Det var ulideligt langsomt arbejde, men det var det hele værd. Som jeg sagde ovenfor, måtte jeg stoppe halvvejs, fordi jeg løb tør for plads i processoren, men min ven sagde, at cirka halvvejs kan du alligevel begynde at hælde mælk i langsomt. Faren er normalt forbi på det tidspunkt.

-Da jeg returnerede hele blandingen til komfuret, tilføjede jeg en halv spiseskefuld kardemomme og to store, men papirtynde skiver ingefær. Jeg fjernede ingefæren efter afkøling af vaniljesausen i et isbad. Jeg ville tilføje mere ingefær næste gang, men det er bare mig.

-Jeg afkølede vaniljesausen natten over, tilføjede den tunge fløde pisket til bløde toppe og afkølede derefter det hele endnu en time (sandsynligvis unødvendigt, men jeg havde andre ting, jeg skulle gøre).

-Jeg vendte blandingen i cirka 25 minutter. Det er længere end Carb Lover har gjort, men det var over en kvart is og mit køkken var varmt.

Fem timer senere var det himmelsk. Fluffy, cremet, langsom til at smelte, krydret, sød, perfekt. Denne formiddag kunne den stadig scoopes med en robust metalske, men havde brug for et par minutter ved stuetemperatur for at kunne ske.

Nyt trick: frysning af alle redskaber og beholdere. Jeg frøs plastbeholderen, som jeg bruger til at opbevare is, og stak min spatel i fryseren, mens isen væltede. Jeg regner med, at alle forholdsregler, der er taget for at forhindre isen i at smelte, hjælper. Hvorfor tænkte jeg ikke på dette før? Det er så simpelt.


Sandras rigtig gode melasse cookies

Ingredienser:

  • 2 kopper sukker (plus mere til rullning)
  • 1 kop smør
  • 1/2 kop bedstemor Fancy melasse
  • 2 æg
  • 1 spsk. balsamico
  • 2 1/2 kopper universalmel
  • 1 kop fuld hvede wienerbrød mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk ingefær
  • 1 tsk fed
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk. kardemomme
  • 1/3 kop hakket kandiseret ingefær

Metode:

  1. I en stor skål flødes sukker og smør til det er luftigt.
  2. Tilsæt æg et ad gangen, bland godt efter hver tilsætning.
  3. Bland melasse og balsamicoeddike i.
  4. I en anden skål piskes tørre ingredienser.
  5. Tilsæt tørre ingredienser til den cremede blanding cirka en kop ad gangen, bland godt. Rør kandiseret ingefær i.
  6. Form til 11/2 ″ bolde. Rul sukker i.
  7. Læg på bagepapirklædt bageplade 2 ″ fra hinanden. Bages ved 350 grader i cirka 10 minutter. (De puster op i ovnen, men flader ud, når de afkøles.)

Tip: Du behøver ikke at bruge fuldkornsmel, hvis du ikke har noget ved hånden. Den originale opskrift krævede kun mel til alle formål.

Hvis du leder efter familievenlig mad, der er let at tilberede, sund og smager godt, så tilmeld dig for at modtage blogindlæg via e-mail. Tilmeldingsformularen er øverst til højre på denne side. Vi vil også meget gerne sende dig vores månedlige e -mail. Vores Gør livet lækkert nyhedsbrev indeholder madlavningstip, menuidéer og udvalgte opskrifter. Her er linket til vores månedlige e-mail-tilmeldingsformular.

Her skal du spise godt hver dag,


Seks af de bedste cocktailsæt til nemme drikkevarer hjemme

Hvad hvis det var lige så let at lave en paloma, hot toddy eller gammeldags derhjemme som at hælde ånden efter eget valg i en krukke? Det er tanken bag mærker som Camp Craft Cocktails.

Camp ’s krukker kommer fyldt med færdigmålte ingredienser som dehydreret frugt, grøntsager, urter, kanelstænger, citrus-tilført sukker og krydderier. Så alt hvad du skal gøre er at tilføje alkohol, stejle, ryste, stamme og drikke, ifølge Rhonda Stringfellow, medstifter af Camp Craft Cocktails.

"Vores kits er one-stop," siger Stringfellow.

Ud over deres enkelhed giver infusionssæt også mulighed for en drink med lavt spild, ifølge Rachel Garcia, der bærer Camps krukker i sin butik, Dry Goods Refillery, en plastaffald uden affald i Maplewood, New Jersey.

"Du behøver ikke løbe rundt og købe en masse forskellige ingredienser," siger Garcia, som kan gå dårligt i et glemt køleskabshjørne eller ende med at samle støv på en stangvogn.

Garcia elsker også, at kits som disse kan infunderes to gange og lave op til 20 drinks. Da hun havde komposteret noget af krukkens resterende indhold og genanvendt beholderen hjemme eller i hendes butik, siger hun: "Jeg har intet spildt."

På grund af den nye coronavirus -pandemi er det ikke altid sikkert eller muligt at gå ud til barer og restauranter eller tage på en improviseret tur til butikken for specialdrikkeingredienser.

Men med kittene: "Jeg har alle de ting, jeg har brug for til en lækker cocktail derhjemme, lige ved hånden," siger Garcia.

Andre små virksomheder tilbyder kreative udgaver af cocktailinfusioner, fra krukker i jumbo-størrelse til genopfyldning af pakker. Her er nogle mærker, der tilbyder muligheder for at fejre (eller mestre) derhjemme, enkelt og bæredygtigt. Det eneste du skal gøre er at levere alkoholen.

Camp Craft Cocktails

Sammen med klassikere som Bloody Marys og tranebær martini sælger Camp originale kreationer som Sweater Weather med ingefærrod, veganske skumfiduser, hel kanel og mere. Alt du skal tilføje er alkohol (de foreslår tequila). Du kan også prøve den aromatiske citrus med dehydreret appelsiner, rosmarin, timian og bittert tilført sukker. Du kan også tjekke deres Pineapple Jalapeño.

Stringfellow siger, at hun og medstifter Suzanah Raffield har oplevet en enorm stigning i efterspørgslen især til deres 'Summer Camp'-krukker, kits i gallonstørrelse, der tjener 64, i hele Covid-19.

"Folk leder efter måder at servere noget, der føles eller smager som det, du ville gå ud for at få," siger Stringfellow.

Og selvom kunderne kan bruge Camps opskriftsanbefalinger til at jazz op i et kit, virker bare alkoholen og lidt juice eller tonic også ifølge Stringfellow.

Bland rødder

Hjemme i Queens, New York, under pandemien, vendte Argentina Flores til familieopskrifter på urtete og blandinger af frugtinfusion.

Disse juicer og midler, der blev lært af hendes bedstemor, en indfødt i Den Dominikanske Republik, er stærkt afhængige af øens tropiske frugter og rigelige urter.

Ønsker at dele disse smag og hendes arv, i form af alkohol eller nul-sikre cocktails, lancerede Flores Mix'd Roots i oktober.

Mens Spicy Margarita, Sangria og Island Punch er topsælgere, siger Flores, at hun er blevet blæst væk af reaktionen på hendes konserveringsfrie frugt- og krydderi-infusionssæt samlet-en måned efter måtte hun flytte operationer hjemmefra til en reklame køkkenplads.

Udover at opbygge det spirende Mix'd Roots -fællesskab, siger Flores, at bæredygtighed er i top hos hende. Hver glasbeholder kan indeholde op til 8-10 drikkevarer og infunderes to gange. Flores foreslår også, at kunderne dropper et sugerør og genbruger deres krukker. Hun har også set folk genbruge de infunderede ingredienser som pynt.

One Part Co.

One Part Co’s blandinger er fremstillet af 50 urter, krydderier, blomster, blomster og te. Fra Rosemary G & ampT til whiskycocktails kommer de i små tepose-lignende poser.

Denne kompakte størrelse betyder færre flasker blandere og drikkevarer og mindre affald, ifølge Andrew Hellman, One Part Co’s CEO og medstifter. Du kan shoppe efter ånd og dele din ordre for at sende pakker til venner, også en enkelt pakke på $ 8 laver seks til ni drinks.

Når giftees har modtaget deres cocktailpakker, behøver de ikke vente længe: En parts infusioner stejler på få timer, i modsætning til andre infusionssæt, der ofte skal et par dage, før de er klar til at drikke.

Hilsen

Hannah Matthew Martinez og Hannah Brock Silva ville have sjove, smagfulde drinks uden masser af tilsat sukker. Så de skabte Salut, infusionssæt fremstillet med antioxidantrige og for det meste økologiske ingredienser.

Salut er også fokuseret på, hvad dets kits ikke indeholder, som er raffinerede sødestoffer - Saluts blandinger bruger i stedet monkfrugtpulver. Glasflasker og genanvendelig emballage er en prioritet for duoen.

Virksomheden ønsker, at kunderne ved, at blandingerne fungerer lige så godt med alkohol eller vin, som de gør med vand, mousserende vand eller kokosvand.

InBooze

Som mor til fire ved Ashleigh Evans masser om at have travlt.

Så Evans, der har blogget om mad i over et årti, forstod, da seerne på hendes lette cocktailvideoer stadig syntes, at det var for meget at lave drikkevarer derhjemme. For at gøre tingene så ubesværede som muligt startede hun InBooze for lidt over to år siden.

Evans 'kits omfatter frugt, krydderier og urter fra primært lokale og økologiske gårde.

Evans siger, at hun bruger alle dele af disse frugter og grøntsager til at minimere affald, og selve infusionsposen er komposterbar.

Alderen og infunderet

Chicago-baserede Aged & amp Infused’s produkter er designet til at blive brugt gentagne gange, siger medstifter Jess Feller. Kits leveres med ingredienser lige fra dehydreret æbler og hindbær til kandiseret ingefær, kardemomme og tørrede rosenblade. Og alle ingredienser er pakket i en 16 ounce krukke, der har en indbygget tud til hældning, så der er ingen belastning påkrævet, når den er færdig infunderet. De kommer også med opskrifter.

Vil du prøve mere end en smag eller genbruge flasken til en anden batch? Aged & amp Infused sælger også påfyldningspakker.


61 ingefær kardemomme cookies Opskrifter

Eksotiske krydderier med ingefær, kardemomme og rosenvand

Eksotiske krydderier med ingefær, kardemomme og rosenvand

Speculaas (hollandske spice cookies eller vindmølle cookies)

Speculaas (hollandske spice cookies eller vindmølle cookies)

Abrikos Ginger Pinwheel Cookies

Abrikos Ginger Pinwheel Cookies

Skandinaviske Ginger Citron Cookies

Skandinaviske Ginger Citron Cookies

Spekulatius 1 (Cookies med kanel, mandel og ingefærsmør)

Spekulatius 1 (Cookies til kanel, mandel og ingefærsmør)

Æbleskarpe med havregrynskage

Æbleskarpe med havregrynskage

Ginger Delight: Friske honningkager og krydrede ingefærkager

Ginger Delight: Friske honningkager og krydrede ingefærkager

Blonde ingefær cookies

Blonde ingefær cookies

Hemmelige ingefærcookies