Donuts


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Når jeg ser på de film, hvor de klassiske betjente med store maver og typisk amerikansk overskæg allerede vises, og jeg ser dem med en svimmel donut fuld af chokolade .... får jeg lyst til at besvime :) I mellemtiden fandt jeg løsningen, og da Jeg ser filmen Jeg har helt sikkert et bassin med Donuts i mine arme: D Ja, jeg lægger kun et par stykker, fordi jeg ikke vil have en mave som en politimand :))

  • For maj:
  • * 80 gr mel
  • * 25 gr gær
  • * 50 gr vand
  • Til dej:
  • * 360 gr mel
  • * 70 gr sukker
  • * en top af salt
  • * 1 pose vaniljesukker
  • * citron / appelsinskal
  • * 80 gr smør (ved stuetemperatur)
  • * 2 æg
  • * 2 æggeblommer

Portioner: 10

Forberedelsestid: mindre end 120 minutter

Opskriftsforberedelse Donuts:

-Løs gæren i vand og bland med mel, indtil du får en kugle, som vi skærer med en krydsformet kniv
-Dyk det i en skål med varmt vand og vent cirka 15 minutter, til det svulmer op og hæver
-Sæt mel i en skål, lav et hul i midten, hvor vi lægger sukker, vaniljesukker, gryder, æggeblommer, salt, smør skåret i stykker og ælt, indtil vi får en elastisk dej;
-Tøm mayonnaise -kuglen med vand, og tilsæt den til dejen
-ælt, indtil mayonnaisen er indarbejdet i dejen (tilsæt eventuelt lidt mere mel)
-lad det vokse i cirka 1 time
-Vi spreder dejen og skærer cirkler, og i midten laver vi hullerne med en mindre form;)
-lad det vokse i yderligere 25 min
-og steges i olie
vi tager dem ud på absorberende papir
- rulles i pulveriseret sukker eller pyntes med glasur


Det rumænske mærke 5 to go åbner den første internationale enhed i Frankrig

Ifølge repræsentanterne for det rumænske mærke er udvidelsesplanerne imidlertid i begyndelsen af ​​vejen. I anden halvdel af året begynder 5 to go at ekspandere i Frankrig gennem en master -franchise med udviklingsplaner især i mellemstore og små byer med hensyn til befolkning, med et mål om at åbne 10 enheder i det første år.

"Ved at introducere 5 to go Coffee Corner estimerer vi en stigning i omsætningen på mellem 20% og 30% pr. Enhed med det formål at nå en lige stor del af salget mellem kaffe og donuts, som det er tilfældet i store internationale kæder som f.eks. forretningsmodel. Foreningen mellem 5 til at gå og Donuterie er ikke tilfældig. Statistisk set er det bedst sælgende produkt i forbindelse med kaffe donuts, og dette partnerskab vil hjælpe os med at styrke forretningen ved at skabe tilstødende forbrugermuligheder, ”sagde Radu Savopol, medstifter af 5 to go.

Samarbejdet mellem dem fra 5 til gå med repræsentanterne for Donuterie startede for halvandet år siden.

"I øjeblikket har vi nået over 100 enheder, hvor vi er partnere. I løbet af denne tid opdagede vi synergier med hensyn til produkter, men også med hensyn til syn. Vi tog dette internationale skridt og var sikre på, at vi kan gentage den nationale succes, denne gang på europæisk skala ”, tilføjede Dan Olteanu, grundlægger af Donuterie.

I juli åbner 5 to go -kæden en ny enhed i London med Donuterie. Også her har udvidelsesplanen til formål at udvikle en master -franchise sammen med en lokal partner inden udgangen af ​​2021.


Døde chokolade donuts

Nogle perfekte donuts lavet med en kageopskrift og nogle forme, som vi sætter i ovnen. Derefter dækker vi dem med et lag chokolade for at fuldføre denne delikatesseopskrift.

  • Alicia tomero
  • Køkken: spansk
  • Opskriftstype: morgenmad
  • Kalorier: 175
  • Portioner: 8-10
  • Forberedelsestid: 45 mio
  • Tilberedningstid: 15 mio
  • Samlet tid: 1H

Ingredienser

  • 150 g hvedemel
  • 25 g usødet kakaopulver
  • 1 æg størrelse L
  • 110 g sukker
  • 80 ml mælk
  • 60 g naturlig yoghurt
  • 30 g smør, smeltet
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk bagepulver
  • Vaniljeekstrakt 1 tsk
  • 1 spsk smør for at smøre formene

Forberedelse

Forvarm ovnen til 180 °. Tilsæt i vores Thermomix-glas: 150 g hvedemel, 25 g usødet kakaopulver, 1 L æg, 110 g sukker, 80 ml mælk, 60 g naturlig yoghurt, 30 g smeltet smør, 1/2 tsk bagepulver, 1/ 2 tsk bagepulver og 1 tsk vaniljeekstrakt. Vi programmerer 40 sekunder ved hastighed 3.5.

Vi forbereder en bakke til at lave formen på donuts. Med en spiseskefuld smør smører vi alle formens hulrum. Vi fylder formens cirkler, men kun halvt, for når de modnes, stiger de i volumen. For at fylde hullerne eller hulrummet hjalp jeg mig selv med en wienerbrødspose, så jeg kunne gøre det meget bedre, men ved hjælp af en ske vil det være perfekt.

Sæt bakkerne i ovnen og lad dem bage i cirka 15 minutter, eller indtil vi ser, at kagen er klar. For at gøre dette kontrollerer vi det ved at stikke det med en nål og lægge mærke til, at det kommer rent ud.

For at lave chokoladelaget renser vi glasset. Vi tilføjer 200 g speciel mørk chokolade til konfekturen og de 80 g blødt smør. Vi planlægger det 2 minutter ved 90 ° ved hastighed 0,5. Hvis du bemærker, at chokoladen ikke er helt smeltet, skal du planlægge den lidt længere.

Når vi har donuts bagt og allerede afkølet, kan vi tilføje topping. Tilføj dekorationen ovenpå: chokoladechips og granuleret sukker. For at afkøle topping hurtigere kan vi sætte donuts i køleskabet. Nyd opskriften!


5 at gå over grænsen!

Den første internationale 5 to go -enhed åbnede den 3. juni i Frankrig i Paris i et partnerskab med Donuterie, den søde forretning, der i øjeblikket har 17 lokationer på landsplan og yderligere 7 i Europa (Frankrig, Belgien og Storbritannien). Yderligere 4 åbninger følger, allerede planlagt i Le Havre, Le Mans, Brugge og en ny enhed i Paris.

Under navnet 5 to go Coffee Corner er konceptet med disse enheder også baseret på enkelhed og tilbyder produkter til en fast pris, der gradvist henvender sig fra 1 euro til 5 euro. Udvidelsesplaner er dog lige begyndt. I andet halvår begynder 5 to go ekspansion i Frankrig med en master franchise med udviklingsplaner især i mellemstore og små byer med hensyn til befolkning, med et mål om at åbne 10 enheder i det første år.

"Partnerskabet med Donuterie skaber præmisser for fælles udvikling med en positiv indvirkning på salgsresultaterne. Ved at introducere 5 to go Coffee Corner estimerer vi en stigning i omsætningen mellem 20% og 30% pr. Enhed med det formål at nå en lige stor del af salget mellem kaffe og donuts, som det er tilfældet i store internationale kæder, der ligner modellen af forretning. Foreningen mellem 5 til at gå og Donuterie er ikke tilfældig. Statistisk set er det bedst sælgende produkt i forbindelse med kaffe donuts, og dette partnerskab vil hjælpe os med at styrke forretningen ved at skabe tilstødende forbrugermuligheder, ”sagde Radu Savopol, medstifter af 5 to go.

"Vi begyndte at samarbejde med 5 for at gå for halvandet år siden, og vi har nået over 100 enheder, hvor vi er partnere. I løbet af denne tid opdagede vi synergier med hensyn til produkter, men også med hensyn til syn. Vi tog dette internationale skridt og var sikre på, at vi kan gentage den nationale succes, denne gang på europæisk skala ”, tilføjede Dan Olteanu, grundlægger af Donuterie.

Den første internationale åbning i Frankrig er et vigtigt skridt for 5 to go kæden, da det vides, at franchisesystemet i dette land er det næststørste i verden, og 10% af BNP kommer fra franchisevirksomhed. Grundlaget for international udvikling er således solidt. Hertil kommer, i næste måned, vil et nyt land føle duften af ​​5 til at gå kaffe: Storbritannien! Nærmere bestemt åbner en 5 to go Coffee Corner ved siden af ​​Donuterie i London. Også her har udvidelsesplanen til formål at udvikle en master -franchise sammen med en lokal partner inden udgangen af ​​2021.

Den internationale anerkendelse af 5 to go startede for 2 år siden ved at vinde sølv i gallaen European Coffee Award kategorien Bedste kaffekæde i Central- og Østeuropa, i direkte konkurrence med store internationale kæder med tradition. Samtidig modtog han i slutningen af ​​2020 IREF's særlige jurypris for "European Concept Award". I alt er over 30 nationale og internationale priser på 5 to go -listen og er et bevis på hele holdets engagement, passion og vedvarende indsats.

Omkring 5 til at gå

5 to go blev født i 2015 og har i øjeblikket overskredet tærsklen til 250 lokationer og er den største kæde af caféer i Østeuropa, men også den mest tilgængelige franchise i Rumænien. Radu Savopol og Lucian Bădilă er grundlæggerne af 5 to go, dem, der bragte det rumænske HoReCa -marked det innovative koncept med unik pris for alle solgte produkter. Under sloganet "Smil, der er kaffe!", Tilbyder kaffekæden forbrugerne et varmt og venligt rum, hvor kaffe er hovedaktøren. Den anvendte kaffe er en med en intens, fyldig, cremet aroma, som er en enestående blanding, der er skabt specielt til kaffekæden til fem personer. Fordi tallet 5 er det strukturelle element i brandet, tilbyder 5 to go -teamet kunderne fem hovedårsager til at vende tilbage til en af ​​caféerne i gruppen: smag, professionalisme, hurtighed, mangfoldighed og livsstil. (Pressemeddelelse & # 8211 juni 2021)


STICKY RICE MED MANGO

Bland dine egne klistrede ris med mango, direkte på Mixit! Vi går alle igennem en vanskelig periode, hvor det er svært at rejse. Løber dine tanker væk fra dig et sted langt væk, på en eksotisk og solrig strand? Hvad med lidt eksotisme i det mindste derhjemme? Den gode nyhed er, at du ikke engang behøver at rejse langt for det. Bliv inspireret af en af ​​de mest populære Mixit -morgenmad. Til stykkeelskere.


Hvordan chokolade donuts i ovnen til koken

Den grund til denne delikatesse bliver klar til:

  • bloem & # 8211 600 g
  • boter & # 8211 60 g
  • kippeneieren & # 8211 2 stuks
  • Melk & # 8211 1 eetl.
  • Cognac & # 8211 1 eetl. det.
  • bakpoeder & # 8211 1 eetl. det.
  • kakao & # 8211 50 g.

Brug melkchocoladereep til det vullen.

Få produkter inden for 40 minutter.

Caloriedonuts er 467 kcal pr. 100 g.

Her er nogle tips til at hjælpe dig:

  1. Doe de boter in one pan and doe it vuur aan. Som det lugter, kombineres med melk og eieren. Tilføj cognac, så det kan bruges til at blande en blender
  2. Giet cacao uit
  3. Kombinerer gezeefde tarwemeel med bakpoeder. Om produkterne til luftfremstilling skal du tilføje bagepulver
  4. Tilføj de resterende ingredienser til den meel og min grund. Det er vigtigt om en elastisk deeg at lave
  5. Det er nødvendigt at dele i forskellige stykninger, du har alle brug for at have din håndplade
  6. Breek de chokolade i små dele og leg dem alle sammen på den grund
  7. Vorm kleine donuts, der kan bruges på en bageplade, der kan bruges til bagning og til at være klar. Bestrooi mødte poedersuiker.

Wortelkaviaar & # 8211 en lekker hapje, selvlavet recepten på vores portal.

Geurige Okroshka baserer sig på wei & # 8211 den bedste løsning for den første gang på en zomerdag.

Recept for pizza with zeevruchten & # 8211 Italiaanse gebakjes, with a taste van de zee. Tag ikke imod recept på op til mærker.


Donuts

Lige siden jeg satte mig for at prøve dem! Og fordi der for nylig er åbnet en doughnutbutik, som er en vanvittig succes (det ser ud til, at rumænere kan lide at sælge dem donuts :)) og alle taler om det, blev jeg irriteret, og selvom det er varmt udenfor senere på aftenen, gjorde jeg det. Jeg testede dem på ydersiden, og jeg fortæller dig (synd at jeg ikke kan lægge fotos), at de slikkede på mine fingre. Jeg indså, at den søde og sure glasur passer godt til de luftige donuts. Jeg skriver opskriften til dig, og tro mig, de er uimodståelige.

Ingrediens (ca. 15 stk.)

  • 500 g mel 000
  • 2 æggeblommer
  • 25 g gær
  • 5 spsk sukker
  • 1 pose vaniljesukker
  • 3 spsk olie
  • ca. 250 ml mælk
  • 150 g gammelt pulver
  • 1 spsk citronsaft
  • vandet
  • forskellige essenser (i mit tilfælde hindbær)
  • madfarve (ikke brugt)

1. Gnid gæren med en teskefuld sukker og tilsæt derefter lidt varmt vand og 1 tsk mel. lad det vokse varmt.

2. Gnid æggeblommerne med sukker og tilsæt derefter gæren, vaniljesukker, lidt revet citronskal, hvis du vil. Alternativt tilsættes sigtet mel og varm mælk blandet med olie.

Ælt hurtigt en lidt hårdere dej, som vi lader hæve i 1 time dækket et sted væk fra strømme.

3. På bordet drysset med mel, fordel dejen i et ark med en tykkelse på cirka 1 cm. Skær runde former med hullet i midten og lad det hæve på en bageplade i 20 minutter.

4. Varm olien op i en dyb pande og steg donuts. Vi tager dem fra bagepladen og sætter dem på hovedet for at stege.

5. Fjern på en tallerken med absorberende papir og lad det afkøle et stykke tid under forberedelsen af ​​glasuren (jeg tog opskriften fra nettet, jeg fandt en meget enkel mulighed) kom pulveriseret sukker i en skål, tilsæt citronsaft og vi blander . Tilsæt gradvist lidt vand (ca. 2 tsk tror jeg) og bland indtil du får en hvid pasta. Vi sætter essensen. Hvis du har tid og vil gøre en smuk ting, kan du dele den og tilføje lidt madfarve.

Kom glasuren over donuts med en teske og lad den stivne lidt (den hærder med det samme). Du kan drysse slik i forskellige farver og former.

Til chokoladeglasuren smeltede jeg 50 g chokolade sammen med 1 spsk olie.

Hvad mere kan jeg skrive, end at de alle spiste! :)

For daglige opskriftsanbefalinger kan du også finde mig på Facebook -siden, på Youtube, på Pinterest og på Instagram. Jeg inviterer dig til at like, abonnere og følge. Gruppen Let's cook with Amalia venter også på dig til udveksling af opskrifter og oplevelser i køkkenet.


Rutevejledning:

  1. Forvarm ovnen til 350 F.
  2. Slå de første 6 ingredienser sammen og sæt til side.
  3. Tilsæt citronsaft og kokosmælk i en separat skål. Rør grundigt.
  4. I en bradepande med en lille sauce over medium-lav varme kombineres kokossukker, honning og kokosolie. Rør indtil det er godt kombineret og fjern det fra varmen.
  5. Tilsæt æggene plus de våde ingredienser & # 238n til blandingen af ​​de tørre ingredienser. Bland godt.
  6. Smør en bradepande og hæld blandingen. Bages i 18-20 minutter. Lad doughnutkagerne hvile i 5 minutter, før de vendes til afkøling.
  7. Læg et stykke bagepapir ned. Overfør mini -doughnut -kagerne til bagepapiret, fra top til bund. Fyld donutkagerne med jordbær og kokoscreme. Bland med chokolade. Tjene.

Kan der være noget sundt med ordet "doughnut"? Alle tegn angiver ja. Og hvis du ikke tror mig, er det tid til at prøve disse hjemmelavede mini -doughnut -kager.

Du vil blive overrasket over, hvor almindelige ingredienserne er til disse fantastiske donuts. De er lavet med et højt fiberindhold, glutenfrit sorghumel - Hvis du ikke er hoppet på sorghum -toget endnu, er det nu, der er tid! Det er rigtigt, disse mini donut kager er glutenfri. Du skal bruge en bradepande til donuts, men værd at købe kan du ofte finde dem for omkring $ 10.

Disse hjemmelavede mini donut kager er en fantastisk fornøjelse til dessert, til at fejre en særlig lejlighed eller bare for at forsøde en ikke så fantastisk dag!

Start med at forvarme ovnen til 350 F. Tilsæt de første seks ingredienser sammen - sorghumel gennem Himalaya havsalt - og sæt til side.

Derefter kombineres kokossukker, honning og i en lille gryde ved svag varme til medium Kokosolie - Ingredienserne i disse hjemmelavede minidoughnuts er så gode til dig! Rør rundt, indtil blandingen er godt blandet og fjern fra varmen.

Nu er det tid til at blande tingene sammen. Tilsæt de våde ingredienser plus æggene til den tørre blanding. Du kender boremaskinen nu: bland alt godt.

Smør doughnutformen og hæld blandingen nu godt kombineret i den. Bages i 18-20 minutter. Lad donuts afkøle i 5 minutter, før du overfører dem til et kølemedium.

Mens de hjemmelavede mini -doughnutkager hænger fra kølehylden, skal du lægge et stykke bagepapir på disken. Overfør nu kagerne til bagepapiret, top til bund. Nu kommer den sjove del: fyld dem med jordbær (eller udvalgte frugter) og hjemmelavet kokosflødeskum!

Afslut disse lækre små kager med en skive smeltet chokolade og kog dem, mens den er varm.

Disse mini hjemmelavede doughnut kager er virkelig meget lettere at lave, end du kan forestille dig, når du ser det færdige produkt. Wow familie og venner - eller ej. Du kan fuldføre dem, før der er tid til at dele!


Donuts

Lige siden jeg satte mig for at prøve dem! Og fordi der for nylig er åbnet en doughnutbutik, som er en vanvittig succes (det ser ud til, at rumænere kan lide at sælge dem donuts :)) og alle taler om det, blev jeg irriteret, og selvom det er varmt udenfor senere på aftenen, gjorde jeg det. Jeg testede dem på ydersiden, og jeg fortæller dig (synd at jeg ikke kan lægge fotos), at de slikkede på mine fingre. Jeg indså, at den søde og sure glasur passer godt til de luftige donuts. Jeg skriver opskriften til dig, og tro mig, de er uimodståelige.

Ingrediens (ca. 15 stk.)

  • 500 g mel 000
  • 2 æggeblommer
  • 25 g gær
  • 5 spsk sukker
  • 1 pose vaniljesukker
  • 3 spsk olie
  • ca. 250 ml mælk
  • 150 g gammelt pulver
  • 1 spsk citronsaft
  • vandet
  • forskellige essenser (i mit tilfælde hindbær)
  • madfarve (ikke brugt)

1. Gnid gæren med en teskefuld sukker og tilsæt derefter lidt varmt vand og 1 tsk mel. lad det vokse varmt.

2. Gnid æggeblommerne med sukker og tilsæt derefter gæren, vaniljesukker, lidt revet citronskal, hvis du vil. Alternativt tilsættes sigtet mel og varm mælk blandet med olie.

Ælt hurtigt en lidt hårdere dej, som vi lader hæve i 1 time dækket et sted væk fra strømme.

3. På bordet drysset med mel, fordel dejen i et ark med en tykkelse på cirka 1 cm. Skær runde former med hullet i midten og lad det hæve på en bageplade i 20 minutter.

4. Varm olien op i en dyb pande og steg donuts. Vi tager dem fra bagepladen og sætter dem på hovedet for at stege.

5. Fjern på en tallerken med absorberende papir og lad det afkøle et stykke tid under forberedelsen af ​​glasuren (jeg tog opskriften fra nettet, jeg fandt en meget enkel mulighed) kom pulveriseret sukker i en skål, tilsæt citronsaft og vi blander . Tilsæt gradvist lidt vand (ca. 2 tsk tror jeg) og bland indtil du får en hvid pasta. Vi sætter essensen. Hvis du har tid og vil gøre en smuk ting, kan du dele den og tilføje lidt madfarve.

Kom glasuren over donuts med en teske og lad den stivne lidt (den hærder med det samme). Du kan drysse slik i forskellige farver og former.

Til chokoladeglasuren smeltede jeg 50 g chokolade sammen med 1 spsk olie.

Hvad mere kan jeg skrive, end at de alle spiste! :)

For daglige opskriftsanbefalinger kan du også finde mig på Facebook -siden, på Youtube, på Pinterest og på Instagram. Jeg inviterer dig til at like, abonnere og følge. Gruppen Let's cook with Amalia venter også på dig til udveksling af opskrifter og oplevelser i køkkenet.


Hvor lang tid er en smitsom forkølelse?

Takket være COVID har vi alle lært en del om vigtigheden af ​​at isolere vores kære, mens vi har en smitsom virus. Så hvor længe kan vi forvente at være smitsomme med kulden?

Patienter smitter mest i de første par dage med infektion, især hvis de stadig har feber, siger Dr. Fisher. Selvom chancerne for at overføre det til andre falder med eliminering af infektionen, er det muligt hver gang du har symptomer, at overføre det. På grund af dette vil jeg anbefale dig at holde afstand til andre, vaske dine hænder, undgå at røre ved din næse og mund og dække din hoste.


Donuts

Lige siden jeg satte mig for at prøve dem! Og fordi der for nylig er åbnet en doughnutbutik, som er en vanvittig succes (det ser ud til, at rumænere kan lide at sælge dem donuts :)) og alle taler om det, blev jeg irriteret, og selvom det er varmt udenfor senere på aftenen, gjorde jeg det. Jeg testede dem på ydersiden, og jeg fortæller dig (synd at jeg ikke kan lægge fotos), at de slikkede på mine fingre. Jeg indså, at den søde og sure glasur passer godt til de luftige donuts. Jeg skriver til dig opskriften, og tro mig, de er uimodståelige.

Ingrediens (ca. 15 stk.)

  • 500 g mel 000
  • 2 æggeblommer
  • 25 g gær
  • 5 spsk sukker
  • 1 pose vaniljesukker
  • 3 spsk olie
  • ca. 250 ml mælk

  • 150 g gammelt pulver
  • 1 spsk citronsaft
  • vandet
  • forskellige essenser (i mit tilfælde hindbær)
  • madfarve (ikke brugt)

1. Gnid gæren med en teskefuld sukker og tilsæt derefter lidt varmt vand og 1 tsk mel. lad det vokse varmt.

2. Gnid æggeblommerne med sukker og tilsæt derefter gæren, vaniljesukker, lidt revet citronskal, hvis du vil. Alternativt tilsættes sigtet mel og varm mælk blandet med olie.

Ælt hurtigt en lidt hårdere dej, som vi lader hæve i 1 time dækket et sted væk fra strømme.

3. På bordet drysset med mel, fordel dejen i et ark med en tykkelse på cirka 1 cm. Skær runde former med hullet i midten og lad det hæve på en bageplade i 20 minutter.

4. Varm olien op i en dyb bradepande og steg donuts. Vi tager dem fra bagepladen og sætter dem på hovedet for at stege.

5. Fjern på en tallerken med absorberende papir og lad det afkøle et stykke tid under forberedelsen af ​​glasuren (jeg tog opskriften fra nettet, jeg fandt en meget enkel mulighed) kom pulveriseret sukker i en skål, tilsæt citronsaft og vi blander . Tilsæt gradvist lidt vand (ca. 2 tsk tror jeg) og bland indtil du får en hvid pasta. Vi sætter essensen. Hvis du har tid og vil gøre en smuk ting, kan du dele den og tilføje lidt madfarve.

Kom glasuren over donuts med en teske og lad den stivne lidt (den hærder med det samme). Du kan drysse slik i forskellige farver og former.

Til chokoladeglasuren smeltede jeg 50 g chokolade sammen med 1 spsk olie.

Hvad mere kan jeg skrive, end at de alle spiste! :)

For daglige opskriftsanbefalinger kan du også finde mig på Facebook -siden, på Youtube, på Pinterest og på Instagram. Jeg inviterer dig til at like, abonnere og følge. Gruppen Let's cook with Amalia venter også på dig til udveksling af opskrifter og oplevelser i køkkenet.


Video: Why F1 is Losing Drivers to IndyCar (Kan 2022).