Nye opskrifter

Søde kartofler Cupcakes

Søde kartofler Cupcakes


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Maya Noguchi

Søde kartofler Cupcakes

Her er et finurligt og lækkert bud på det traditionelle cupcake. I stedet for at piske frosting op til en kagebund (dermed lave en cupcake), placeres en separat, bagt sød kartoffelcreme "cupcake-formet top" oven på en sød kartoffelbund. Giv det et skud!

Se alt søde kartoffelopskrifter.

Klik her for at se Cupcakes i massevis.

Ingredienser

Til cupcake

  • 1 2/3 kop universalmel
  • 1 1/2 tsk bagepulver
  • 1 pund sød kartoffel, skrællet og skåret i 1/4-tommer tern
  • 2 spiseskefulde honning
  • 2 æg
  • 3 spiseskefulde sukker
  • 2 spiseskefulde vegetabilsk olie
  • 2/3 kopper mælk

Til sød kartoffelcreme

  • 1 pund sød kartoffel, skrællet og skåret i 1/2 tommer tykke skiver
  • 1 1/2 spsk usaltet smør
  • 2-3 spiseskefulde sukker
  • 1/3 kop mælk
  • 2 æggeblommer
  • 1/2 tsk vaniljeekstrakt
  • Knivspids salt
  • 1/2 tsk vand

Portioner: 12

Kalorier pr. Servering225

Folatækvivalent (total) 67µg17%

Riboflavin (B2) 0,2 mg 12,6%


Søde kartofler Cupcakes

Jeg elsker cupcakes !! I har set mine lette chokolade cupcakes, mine hvide cupcakes og nu disse søde kartoffel cupcakes! Disse cupcakes er faktisk glutenfri, mælkefrie og sååå lækre!

Brown Sugar Buttercream Frosting er også fantastisk og perfekt til disse søde kartoffelkage -cupcakes, da den balancerer den ikke super søde cupcake med en sød frosting. (Bare et head up frostingen indeholder mejeri.)

Tjek min sjove video om, hvordan jeg laver dem- kan du se min søde hund Hank?

Jeg har lavet disse søde kartoffel cupcakes ved flere lejligheder, og de er altid et hit!

Sidste år lavede jeg disse til min kirkes Thanksgiving Potluck, og de var en af ​​de første desserter, der forsvandt! Lad dig ikke skræmme af, at de er glutenfrie! De er lette at lave, og folk vil ikke engang kunne fortælle det!

Hvor køber du tapioca mel?

Jeg har haft held med at finde dette mel i et par købmandsforretninger (men ikke mange!). Hvis du kan finde en butik, der sælger den i løs vægt, er du god til at gå. Ellers kig online på amazon.

Er mandelmel det samme som mandelmel?

Nej. Mandelmel er meget finere og en ensartet lys farve. Mandelmel er grovere og har dele af mandelskindet malet med det.


Efterår er min yndlingssæson, og disse cupcakes minder mig om en af ​​mine yndlings ting ved Fall — Thanksgiving. Inspireret af min yndlingsdessert-forklædt-som-en-sidefad, lader disse perfekt portionerede bærbare godbidder dig fejre Thanksgiving når som helst du vil.

Hvad du har brug for for at lave søde kartoffelcupcakes

Cupcakes

  • 1 hvid kagemix
  • 3 æg
  • 1/3 kop smeltet smør
  • 1/4 kop mælk
  • 1/4 kop ahornsirup
  • 1/4 kop brunt sukker
  • 1 hel sød kartoffel (kogt i mikrobølgeovnen og skåret i kageblandingen)

Cinnamon Buttercream Frosting

  • 1 styk smør – blødgjort, ikke smeltet
  • 1/2 kop Crisco
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 kop tung fløde
  • 4 – 5 kopper pulveriseret sukker

Crumble Topping

  • 2 kopper havregryn
  • 1 kop brunt sukker
  • 1/2 styk smør – smeltet
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk sukker

Marshmallow Topping

Sådan laver du søde kartoffelcupcakes

Trin 1:

Linje 2 – 12 tæller, eller 1 – 24 tæller muffinsforme med cupcake -foringer, og sæt til side. Forvarm derefter ovnen til 350 grader.

Vask den søde kartoffel, og læg den i mikrobølgeovnen på indstillingen bagte kartofler og kog den søde kartoffel. Når det er gjort, skal du sætte det til side for at afkøle.

Trin 2:

I en skål til en blandemaskine fløder du det blødgjorte smør og farin sammen til det er lyst og luftigt.

Trin 3:

Skær den søde kartoffel i halve, og med en stor ske skal du tage den søde kartoffel ud og lægge den i blandeskålen og blande med de andre ingredienser.

Trin 4:

Tilsæt æg, mælk, kageblanding og ahornsirup til skålen med sød kartoffelmos og pisk, indtil det er kombineret og godt blandet. Bland derefter på højt i cirka 45 sekunder. Skrab siderne af røreskålen ned, og blend endnu en gang.

Trin 5:

Fjern blandeskålen, og hæld kageblandingen med en lille øse i muffinkopperne, indtil de er omkring 2/3 fulde.

Trin 6:

Bages i 18 – 22 minutter, eller indtil en tandstikker indsat i midten kommer ren ud. Fjern fra ovnen, og afkøl på trådstativer.

Trin 7 – Frosting:

Mens cupcakes afkøles, vaskes blandeskålen ud, og der laves glasuren. Læg pinden med blødgjort smør i blandeskålen sammen med Crisco og Vanilje og Kanel, og blend til en glat og cremet masse.

Trin 8:

Tilsæt cirka halvdelen af ​​pulveriseret sukker og halvdelen af ​​den tunge fløde, og bland på lavt, indtil det er blandet. Tilsæt lidt mere pulveriseret sukker og mere af fløden, indtil alle ingredienser er tilsat. Stop mixer og skrab siderne, og blend igen højt, indtil frostingen er tyk og glat. Stil blandeskålen i køleskab til afkøling.

Trin 9 – Crumble Topping:

Mens frostingen køler, og cupcakes køler af, starter du crumble -topping ved at beklæde en bageplade med bagepapir.

Trin 10:

Kom havregryn, farin, kanel og sukker i en stor skål, og hæld det smeltede smør over toppingblandingen, og blend det godt med en stor ske.

Trin 11:

Hæld toppingen på bagepapirkanten, og sæt den i ovnen ved 400 grader i cirka 10 minutter, omrør halvvejs i bagningen, bag den til den er gyldenbrun. Fjern fra ovnen og lad den afkøle.

Trin 12 – Marshmallow Topping:

Beklæd endnu et bageplade med bagepapir, og læg 24 skumfiduser på bagepapiret. Læg bagepladen i ovnen, under slagtekyllingen, og se konstant til skumfiduser begynder at brune og smelte. Fjern fra ovnen, og sæt til side.

Trin 13 – Sæt de søde kartoffelcupcakes sammen:

Når cupcakes er helt afkølet, fyldes en wienerbrødspose med kanelsmørcreme, og ved hjælp af den store stjernespids røres frostingen på cupcakes, startende ved yderkanten og hvirvles op til et punkt. Rul forsigtigt cupcake -kanterne, hvor frostingen er, i smuldrende topping, og læg en brunet, smeltet skumfidus -topping oven på frostingen.

Trin 14:

BEMÆRK: Skumfiduser vil stadig være lidt varme, når du topper frostingen med dem, men det er okay. Du kan trække lidt i dem for at få dem på toppen af ​​cupcakes, som du vil have dem. Du kan endda skille dem ad og placere dem på cupcakes i to stykker, hvis det er lettere for dig. Cupcakes skal opbevares i køleskabet i en lufttæt beholder. Cupcakes opbevares på køl i op til 6 dage.


Sweet Potato Pie Cupcakes med Marshmallow Frosting.

Jeg har aldrig været i samme rum som en sød kartoffelkage.

Jeg har aldrig prøvet at lave min egen søde kartoffeltærte.

Jeg har aldrig selv set på en opskrift på søde kartoffelterter.

Det nærmeste, jeg nogensinde er kommet til søde kartoffelterter, er at bælte James Taylor ’s sang (Holy old school throwback vid) i mit badeværelse med den fantastiske ekko. Hårbørste = mikrofon, nogen ??

Men da jeg tager billeder af min mad og kan lide at foregive, at jeg ved, hvad jeg gør, mens jeg giver alle rigtige kokke et dårligt navn, lavede jeg søde kartoffelkage -cupcakes.

Annnnd synes jeg, jeg skulle få en guldstjerne for at lave en dessert med en grøntsag. Fremskridt!

Jeg håber virkelig, at en af ​​jer dejlige kammerater, der har smagt søde kartoffelterter … eller måske dem af jer, der er søde kartoffelkage -kendere … vil lave disse cupcakes og fortælle mig, om jeg kom et sted tæt på søde kartoffelterter. Jeg regner med, at søde kartoffeltærter har søde kartofler (duh), kanel, masser af sukker og derefter skumfiduser? Men jeg kunne helt sikkert få det til at rulle op med søde kartoffelgryder, i så fald lavede jeg lige en gryde cupcake. Hvilken slags lyder barsk.

Disse er alt andet end barfy, men jeg er#klynkende og trængende i dag og har brug for beroligelse.

Fordi du ved, at spise en halv snes cupcakes på to dage er ikke sikkert nok. Hjælp.


Søde kartofler Cupcakes

En enkel og lækker opskrift til din mandag morgen.

Søde kartofler Cupcakes
Opskriftskilde: Paula Deen
Udskriv opskrift

1 æske krydderi kage blanding
1 tsk stødt kanel
1 tsk hakket ingefær
1/2 tsk stødt muskatnød
1 dåse (15 oz.) Søde kartofler, drænet og moset
1/2 kop vegetabilsk olie
1/2 kop vand
3 store æg

1. Forvarm ovnen til 350F. Beklæd 24 muffinkopper med papirforinger.
2. I en stor skål kombineres kagemix, kanel, ingefær og muskatnød.
3. I en medium skål kombineres søde kartofler, olie, vand og æg tilsat kagemiksblandingen. Slå en medium hastighed med en røremaskine, indtil den er glat. Hæld dejen i tilberedte muffinkopper og fyld to tredjedele fuld. Bages i 16-18 minutter eller indtil en tester kommer ren ud (Min skulle bage i cirka 25 minutter —, så tjek timingen!) Lad afkøle i gryden i 10 minutter og afkøl derefter helt på trådstativer.
4. Fordel kanel-flødeost frosting jævnt over cupcakes og pynt med kanel.

Kanel-flødeost frosting
1 pakke (8 oz.) Flødeost, blødgjort
1/4 kop smør, blødgjort
2 spsk tunge piskefløde
1 spiseskefuld honning
1/2 tsk stødt kanel
7 kopper pulveriseret sukker

1. Slå flødeost, smør, fløde, honning og kanel i en stor skål med en mixer til cremet. Tilsæt gradvist pulveriseret sukker, pisk til det er glat.


Er du træt af middagsrutinen?

Lidt fast i et hjulspor eller på udkig efter sjove nye opskrifter at prøve?

Vores Facebook -gruppe vokser hver dag! Hvis du ikke har været med endnu, inviterer vi dig til at komme og tjekke det og deltage i det sjove.

Du kan bede om opskriftsideer, tale om madlavningsteknikker eller få hjælp til at finde ud af det rigtige nye grydesæt til dig. Hvis du allerede er med, så inviter en ven med!


Så hvis jeg er ærlig, så hvis du bliver adskilt af græskar, skal du lige så godt blive obthethed med sød kartoffel.

Ligesom jeg forstår, at “Sød kartoffel krydret Latte ” har ikke den samme ring til den. Og den søde kartofler ligner lidt appelsinfremmede poops. Men de er virkelig lækre, og de fortjener mere bagværk.

Jeg kan også virkelig godt lide cupcakes, der ikke er lige mel + smør + sukker. Lad os gerne have noget grovfoder, har jeg ret?

Søde kartofler er virkelig fantastiske i alt. Sød kartoffel tærte. Søde kartoffelfries. Sød kartoffelmos. Sød kartoffelsuppe.

Så hvorfor ikke en sød kartoffel cupcake? Især når det er parret med masser af ingefær og kanel til den krydrede zing.

Okay så videre fra det rant, har nogen følt disse vinterblues? Jeg finder mig selv så udmattet fra dagen ved 16 -tiden, lige som det bliver mørkt. Det hjælper ikke, at jeg går udenfor 2-3 timer om dagen med Tilly (Vizslas, mand).

Jeg har også lagt mærke til min angst, og min søvnkvalitet føles virkelig dårlig. Ligesom, er det lige hvad vinteren gør ved et menneske? Jeg mener, jeg træner næsten hver dag og spiser sundt, hvorfor føler jeg mig så træt?

Jeg har endda tænkt på at prøve CBD -olie (har du hørt om det? Tjek denne NY Times -artikel “Hvorfor er CBD overalt og#8221 her).

Eller, hvis der er ting, som I gør for at holde jeres energiniveauer, ville jeg elske at høre. Jeg er alle ører!

Okay, jer. Glad cupcake -fremstilling. God vinter (ew). Glædelig fredag.


Den ultimative efterårsdessert: Disse søde-kartoffelcupcakes har en ahorn Buttercream Frosting

Efterår er min yndlingssæson til bagning. Jeg elsker at eksperimentere med varme varianter og finde nye måder at piske noget sødt på! Og mens jeg elsker at bage alt græskarkrydder, giver disse søde kartoffel cupcakes den populære sæsonbetonede smag et løbe for pengene! De kan være orange i farven som deres andre efterårsfødevarer, men lad dem ikke blive forvirrede-disse søde kartoffelgodbidder er i deres egen liga.

Jeg valgte at bruge Stevia in the Raw-som er et ekstrakt fra stevia-plantens søde blade og også er et naturligt sødestof uden kalorier-til denne opskrift, fordi det er så let at bage med. Jeg byttede kun halvdelen af ​​sukkeret ud til Stevia in the Raw, fordi det er vigtigt at holde halvt sukker for fugt, bruning og hævning ved bagning. Men du skal ikke bekymre dig, da en kop Stevia in the Raw har samme sødme som en kop sukker, så du vil ikke engang mærke forskellen i smag (du vil bare indtage færre kalorier!).

Du kan købe dåse-kartoffelpuré på dåse til denne opskrift, men hvis du har lidt tid, kan du lave din egen ved at lave mad og mos en stor sød kartoffel som jeg gjorde. Du kan koge eller bage din søde kartoffel, men jeg finder den nemmeste måde at tilberede den på i mikrobølgeovnen. Brug en gaffel til at stikke huller i din søde kartoffel og sætte i mikrobølgeovnen i seks minutter. Hvis den stadig ikke er blød nok til at klemme mellem fingrene, skal du mikrobølgeovnen i yderligere et til to minutter. Lad afkøle i cirka 20-30 minutter før flåning og mosning. En stor sød kartoffel svarer til en kop puré.

Jeg piskede en let ahorn smørcreme glasur, der komplimenterer disse cupcakes perfekt. Det er vigtigt at have en stavmikser eller stavmikser ved hånden, fordi du skal piske din smør- og sukkerblanding sammen med din fløde for at opnå en let og cremet konsistens. Sørg for at tilføje hver spiseskefuld fløde en ad gangen for at sikre, at du ikke tilsætter for meget væske. Og hvis din glasur ender med at blive for løs, skal du stille den i køleskabet i 20-25 minutter for at tykne. Når din glasur er smørbar, ved hjælp af en offset spatel, is dine cupcakes og top med hakkede pekannødder til den perfekte efterårs godbid.


Opskriftsoversigt

  • 1 kop groft hakkede pekannødder
  • 2 kopper sukker
  • 1 kop smør, blødgjort
  • 4 store æg
  • 1 (16 oz.) Dåse kartoffelmos
  • ⅔ kop appelsinsaft
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 3 kopper universalmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk stødt muskatnød
  • ¼ tsk salt
  • Cream Cheese Frosting
  • Pynt: groft hakkede pekannødder

Læg pekannødder i et enkelt lag i en lav pande.

Bages ved 350 ° i 8 til 10 minutter eller indtil de er ristet, omrør en gang efter 4 minutter.

Pisk sukker og smør ved medium hastighed med en elektrisk mixer, indtil det er blandet. Tilsæt æg, 1 ad gangen, og pisk, indtil det er blandet efter hver tilsætning.

Pisk mosede søde kartofler, appelsinsaft og vaniljeekstrakt sammen. Kombiner mel og de næste 5 ingredienser. Tilsæt melblanding til sukkerblandingen skiftevis med sød kartoffelblanding, begyndende og slut med melblanding. Slå ved lav hastighed, indtil det er blandet efter hver tilføjelse. Fold ristede pekannødder i. Læg bageplader med folie i muffinsforme, og smør dejen med vegetabilsk sprøjteske i kopper og fyld to tredjedele.

Bages ved 350 ° i 28 til 30 minutter, eller indtil en træpluk indsat i midten kommer ren ud. Fjern straks fra gryderne, og afkøl 50 minutter til 1 time eller indtil den er helt afkølet. Fordel cupcakes jævnt med Cream Cheese Frosting. Pynt, hvis det ønskes.


Søde kartoffelcupcakes med opskrift på flødeost

Ironisk nok, dagen før jeg lavede disse cupcakes, fortalte jeg mine venner, at jeg bare ikke var fan af efterårssmagede desserter. Det er rigtigt, jeg foretrækker blåbærtærte frem for græskar, småkage -kanelruller frem for din typiske version, og amp en grøn te latte over alles ’s foretrukne PSL. Jeg elsker dog efterårsaromaer i salte fødevarer: figen grillet ost, squash & amp; gedeost -salat, du forstår pointen. Alligevel har det været på min to do -liste for at prøve søde kartoffelcupcakes, da det kombinerer en af ​​mine foretrukne salte fødevarer med noget sødt. Jeg regnede med, at kombinationen måske var noget, jeg kunne arbejde med til en efterårsdessert. Jeg var forbløffet over, hvor meget jeg elskede disse cupcakes. Den velsmagende cupcake matchet med en flødeostfrosting er helt vildt lækker.

Da dette er en efterårssmakket cupcake, vil du gerne toppe den i overensstemmelse hermed. Udskiftning af sprinkles til smuldrede pekannødder er en smart måde at dekorere dine cupcakes på, mens du matcher smag. Derudover tilføjer en karamelregn et ekstra sødt strejf til hver bid. Du undrer dig måske over, hvorfor jeg valgte at toppe disse cupcakes med hindbær. Sandt nok elsker jeg personligt bare en frisk smag på mine retter og forstærker, at en hindbær ville være en dejlig saftig overraskelse!



Kommentarer:

  1. Welburn

    Tak for en forklaring. Det vidste jeg ikke.

  2. Akibei

    What admirable words

  3. Arashit

    Det sammen. Og med dette er jeg stødt på. Vi vil diskutere dette spørgsmål.

  4. Stanwick

    In my opinion, this is obvious. I will refrain from commenting.



Skriv en besked