Nye opskrifter

Hårdkogte æg

Hårdkogte æg


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Madlavning i 10 minutter giver et blødt center til æggeblommen. For helt faste æggeblommer, kog et ekstra minut.

Opskriftsforberedelse

  • Bring en stor gryde med vand i kog ved middelhøj varme. Brug en hulske til at sænke æggene forsigtigt i vand et ad gangen. Kog i 10 minutter, vedligehold en svag kog. Overfør forsigtigt æg til en skål med isvand og lad det afkøle til det er lidt varmt, cirka 2 minutter.

  • Knæk forsigtigt æg over det hele og skræl det, startende fra den fede ende, der indeholder luftlommen.

  • Gør forude: Æg kan koges og skrælles 3 dage frem. Overfør til en lufttæt beholder og afkøl.

Ernæringsindhold

Til 4 portioner, 1 æg pr. Portion: Kalorier (kcal) 80 Fedt (g) 5 Mættet fedt (g) 1,5 Kolesterol (mg) 185 Kulhydrater (g) 1 Kostfibre (g) 0 Total Sukker (g) 1 Protein (g) 6 Natrium (mg) 60 Anmeldelser Sektion Perfekt jammy blomme ved første forsøg. Selvom denne metode kræver lidt mere årvågenhed-timeren på ti minutter gik, og jeg løb ind i køkkenet og råbte "I CAN'T LET CHRIS DOWN"-jeg vil nok aldrig hårdkoge æg på den gamle måde igen. Disse lavede en smuk æggesalat med mayo, salt og masser af revnet sort peber.AnonymPortland, OR05/30/20Stor, enkel og lige hvad jeg havde brug for. Jeg kan altid regne med, at Chris får den perfekte tid. Charlotte HarrisonFresno, CA03/16/20AnonymCalifornia02/09/18

Sådan laver du perfekte hårdkogte æg

Elise grundlagde Simply Recipes i 2003 og ledede stedet frem til 2019. Hun har en MA i Food Research fra Stanford University.

Jeg elsker hårdkogte æg. De er gode til djævleæg, æggesalat eller bare spise almindeligt med et drys salt.

Tidligere var det, at folk var bange for at spise æg på grund af kolesterolet i æggeblommerne. Forskning har ikke kun vist, at æg også øger det gode kolesterol, som kroppe har brug for, men de seneste føderale diætretningslinjer advarer ikke længere mod kolesterol i kosten, hvilket fik folk til at begrænse æggene i deres kost i første omgang.

Når det kommer til kogning af æg, er det største problem, at folk let kan overkoge dem, hvilket fører til en mørkegrøn farve omkring æggeblommen og en noget svovlsmag. Her er min metode til, hvordan man tilbereder hårdkogte æg, så de ikke bliver overstegt.


En note om ægernæring

Er æg sunde? Det viser sig, at de er nogle af de mest nærende fødevarer på planeten. De har 75 kalorier hver og er fyldt med næringsstoffer og 7 gram protein. Æg er især nyttige til vegetarisk kost som en naturlig kilde til B12. Nyere forskning har fundet ud af, at i stedet for at undgå kogte æg af kolesterolhensyn øger de faktisk det gode kolesterol, kroppen har brug for. De anbefales som en overkommelig og let at spise kilde til protein af høj kvalitet.


Sådan laver du let at skrælle æg

Spis dem til morgenmad, eller prøv dem med en salat eller sandwich.

Hvis du & rsquore nogen, der virkelig kan lide æg salat sandwich, ender du med at hårdkoge et enormt antal æg. At nogen er mig. Selv ud over mine hyppige frokostplaner med ægsalat-sandwich er et parti hårdkogte æg altid velkomment i mit køleskab. Det er en af ​​mine yndlingsingredienser i en salat eller til morgenmad med lidt ekstra protein.

Måske er den største barriere for folk, der laver hårdkogte æg, skrælningsprocessen. At prøve at skrælle et æg, der kommer ud i de mindste fragmenter, rive elskede stykker æggehvide ud med det, er virkelig en skærpende oplevelse, der får selv de mest rolige mennesker til at blive lidt kede af det. Okay, lad & rsquos være ægte her, det er det værste.

Der er masser af information derude om, hvordan man gør skrælningsprocessen lettere. I den test og observation, jeg foretog, har mange af de faktorer, folk anser for vigtige, faktisk været alt det relevante. For eksempel, hvor gamle æggene er, ser ikke ud til at gøre en stor forskel. Jeg & rsquove havde uger gamle æg, der stadig ikke flød godt (det større problem var, at jeg brugte den forkerte tilberedningsmetode på det tidspunkt).

Jeg vil gå dig igennem hvordan jeg hårdkoger æg for at lave let at skrælle æg, og seriøst er æggene herligt let at skrælle hver eneste gang.

Først vil du give æggene en varm start. For længst troede jeg, at en kold start var vejen at gå (en metode, min svigerfar svor ved), men en kold start gør det svært at skrælle. Mange af os er vant til at tilberede kartofler med en kold start, så de koger jævnt, men jeg fandt ud af, at dette ikke gælder for hårdkogte æg. En varm start giver dig en lettere skræl, og æggene koger stadig smukt og jævnt.

Bring en medium gryde med vand i kog, sænk derefter forsigtigt æggene i vandet. Jeg bruger en trådkurv til dette.

Nu hvor æggene er i, skal du sænke varmen, så vandet koger let. Du vil ikke have en fuld rullende kog, bare en blid mængde bobler. Kog i 13 minutter.

Når æggene er færdige, smider du æggene i et isbad i 5 minutter. Jeg kan kun lide at bryde isbadet ud, når det er absolut vigtigt, som når jeg blancherer grøntsager, men jeg har lært, at dette er en af ​​de væsentlige situationer.

Efter 5 minutter bliver æggene kølige at røre ved. Giv dem flere haner mod bordpladen, over det hele.

Skræl derefter væk. Du & rsquoll får dejlige store stykker skal, der kommer lige ud. Det er det bedste.

Efter skrælning skal æggene opbevares i køleskab i op til fem dage.


Hårdkogt æg

Opskriftsfotoet kan indeholde fødevarer og ingredienser, der ikke er en del af denne opskrift og ikke er inkluderet i ernæringsanalysen. Kilde: Diabetisk madlavning gjort enkelt. Opskriftskredit: Jennifer Lamplough. Fotokredit: Adobe Stock.

Æg er naturligt diabetesvenlig mad, der er fyldt med proteiner og kulhydrater. Plus, de giver gode ingredienser i en række forskellige opskrifter, herunder vores Nem ægsalat. Det ser ud til, at der er hundredvis af opskrifter på hårdkogte æg online, men denne fra kokken Jennifer Lamplough er vores favorit, fordi den er næsten fuldstændig og giver konsekvente resultater. Hendes hemmelighed? Køb og nedkølet æggene, du planlægger at koge hårdt 10 dage til 2 uger, før du hårdkoger dem. Ældre æg koges hårdt og skrælles bedre end friske æg. Hvis du også koger dem for meget, får æggeblommen en grønlig ring omkring den. Dette skræmmer en masse førstegangskokke, men bare rolig. Det er helt fint at spise, det betyder bare, at det er lidt overstegt.


Vi har tilberedt hårdkogte æg på denne måde i årevis. Jeg elsker at opbevare et parti hårdkogte æg i køleskabet til snacks hele ugen. Jeg bruger dem også til at lave klassisk æggesalat, deviled æg og min yndlings kartoffelsalat.

Du vil ikke tro, hvor enkelt det er at tilberede hårdkogte æg. Følg mine tips, og du laver det perfekte kogte æg på ingen tid!

Forresten, siden vi lagde denne opskrift på hårdkogte æg på komfur, har vi tilføjet en fuld vejledning til, hvordan man tilbereder æg i en trykkoger (som en Instant Pot). Æggene bliver perfekt og er lette at skrælle. Hvis du har en trykkoger, kan jeg varmt anbefale at tage et kig.

Fire nemme trin til perfekte hårdkogte æg

Trin 1: Læg æg i et enkelt lag på bunden af ​​en gryde. Du vil ikke bunke dem oven på hinanden. Hvis du holder dem i ét lag, reduceres risikoen for revner, når de koger.

Trin 2: Hæld vand i og dæk med cirka to tommer. Nogle opskrifter med hårdt kogt æg får dig til at koge vand og derefter fortælle dig, at du skal tilføje æggene. Jeg kan ikke lide at gøre dette, da tilsætning af et koldt æg til meget varmt vand risikerer at revne ægget.

Dæk æggene med cirka to centimeter stuetemperatur eller koldt vand.

Trin 3: Bring vandet i kog. I det øjeblik vandet begynder at koge, dækker du gryden med et låg og koger i 30 sekunder. Efter 30 sekunder skal du flytte panden fra varmen og derefter indstille en timer i 10 til 12 minutter (jeg taler om tilberedningstid herunder).

Efter kogning i 30 sekunder flytter jeg gryden af ​​varmen og indstiller derefter en timer i 10 til 12 minutter (afhængigt af hvor store mine æg er).

Trin 4: Overfør de kogte æg til et isbad, så de stopper med at lave mad. Jeg bruger en hulske til at fjerne hvert æg fra det varme vand og derefter forsigtigt tabe dem i en stor skål fyldt med koldt vand og is. Når æggene er kølige nok til at håndtere, kan du skrælle dem.

Hvor længe skal man koge hårdkogte æg

Tilberedningstiden for hårdkogte æg vil variere afhængigt af hvor store æggene er, din højde og hvordan du vil have æggeblommen. Efter tilberedning af masser (og masser) af hårdkogte æg i vores eget køkken, her er en liste over tilberedningstider, som vi har fundet at være de mest nøjagtige:

  • Mellemstore æg = 9 til 10 minutter
  • Store æg = 11 til 12 minutter
  • Ekstra store æg = 13 til 14 minutter

Hvis du bor i en højere højde, skal du muligvis tilberede æggene lidt længere end det, vi har nævnt ovenfor (jeg starter med tre til fire ekstra minutter tilberedningstid).

Når jeg laver et stort parti æg, kan jeg godt lide at aflive et æg på cirka 10 minutters mærke og kontrollere, om det er veltilberedt. Hvis det er lidt underdone, vil jeg holde æggene lidt længere i vandet.

Mine tips til let skrælning af hårdkogte æg

Hvis du har lavet hårdkogte æg før, har du sandsynligvis oplevet lejlighedsvis genstridig æg, der bare ikke vil skrælle pænt. Der er masser af tricks derude til let at skrælle æg. Vi har prøvet et par stykker, men har fundet følgende tricks til at fungere bedst for os:

  • Prøv ikke at bruge de friskeste æg. Friskere æg skræller ikke så let, så hvis du har chancen, skal du købe æg til djævleæg en uge i forvejen.
  • Afkøl æggene helt, inden de skrælles. Vi finder dette hjælper meget, men hvis du stadig har problemer, knæk det afkølede æg og læg det tilbage i isbadet. Vandet sniger sig under skallen, hvor du revnet det, og gør det lettere at skrælle efter 5 minutter eller deromkring.

Opskriften er opdateret, oprindeligt sendt december 2011. Siden vi indsendte denne i 2011, har vi justeret opskriften for at være mere tydelig. - Adam og Joanne


Den bedste måde at tilberede hårdkogte æg på nogensinde

Kiersten Hickman/Eat This, Not That!

Æg er et af de mest alsidige proteiner derude - foruden kylling, selvfølgelig. Steg dem, rør dem, krydder dem, der er virkelig så mange måder at tilberede æg, der er lækre. Mens jeg er en stor fan af at toppe spejlæg på en stege, burger eller endda en solid pastaret, elsker jeg også at lave et parti hårdkogte æg i den kommende uge. Så efter mange gange med at have kogt hårdkogte æg derhjemme, har jeg været i stand til at finde den perfekte formel for, hvor længe man skal koge æg til perfekte hver gang!

Når du har lavet et par hårdkogte æg, kan du bruge dem til flere opskrifter! Hvad med en stor Cobb -salat til frokost? Eller måske hugge nogle æg op for at lave en æggesalat til en sandwich eller pakke? Endnu bedre er det bare at drysse på alt andet end bagelkrydderiet, og du får den letteste morgenmad til travle morgener!

Uanset hvad din æggesmag er, er hårdkogte æg gode til mange opskrifter. Plus, de gemmer godt! Hårdkogte æg kan vare op til en uge, når de er kogt i køleskabet, ifølge U.S. Food & amp Drug Administration. Bare sørg for at opbevare dem i en lufttæt beholder.

Klar til at lave nogle hårdkogte æg? Her er min proces til at lave perfekte hårdkogte æg hver gang.


Perfekt kogte æg, men jeg har problemer med at skrælle med denne metode. Nogle tips?

Hvor meget tid vil du tilføje for eksempel 2 doz æg?

Vi har ikke testet en så stor mængde. Det afhænger også af din crock pot. Sørg også for ikke at fylde grydepotten mere end 2/3 fuld, eller det vil tage for lang tid at varme op.

Virkede som en charme! Jeg har en instantpot, som folk er vilde med at bruge til hårdkogte æg, men mit bliver aldrig rigtigt ved at bruge det. I min crock pot tho blev de flotte. Tager længere tid end traditionelle metoder, men mindre bekymring, fordi de blev helt perfekte.

Kan dette arbejde med at fodre en stor gruppe - TO dusin æg?

Hvis du laver dem alle i den samme gryde, kan det tage nogle tests for at få timingen korrekt, da tætheden kan påvirke den nødvendige tilberedningstid.

Tak-fungerer perfekt, og jeg vil aldrig bruge nogen anden metode igen. Er det muligt at lave mad i kortere tid for at få et blødt kogt æg?

Jeg ville tro det, men det kan kræve nogle eksperimenter fra din side, hvis du er villig til at ofre et par æg i processen. Jeg ville begynde at tjekke omkring 2 1/2 times tilberedningstid - knæk en og tjek, om den var klar. Vi elsker denne metode til fremstilling af hårdkogte æg. Helt ærligt er det den eneste metode, vi bruger nu, når vi har en opskrift, vi tester, der kræver hårdkogte æg.

Virker ikke. Æg er understegt.

Crock -gryder koger alle lidt forskelligt, så du skal muligvis eksperimentere med tilberedningstiden. Temperaturen på det vand, du tilføjer, kan også gøre en kæmpe forskel. Som du kan se fra vores foto, da de testede det, blev de perfekt! Jeg håber du vil prøve det igen!

Ligesom kommentatoren ovenfor har jeg altid problemer med at lave hårdkogte æg (for det meste overcook jeg dem). Jeg er ikke i tvivl om, at denne opskrift vil fungere. Tak!!

Jeg er en god kok undtagen de enkle ting som at lave kaffe eller hårde madlavningsæg. Jeg kan lave detaljerede 12 retters middage, men jeg kan ikke lave hårdt kogte æg for at redde mit liv. Indtil nu! Jeg prøvede denne opskrift, da jeg skulle lave æggesalat, og se, æggene blev perfekte. Æggeblommerne var gule og kogte - ikke løbende, ikke grønne - bare helt gule og færdige. Tak for denne grundlæggende, men idiotsikre opskrift!


Sådan hårdkoges æg

Intet slår et perfekt kogt æg, men når man ofrer et æg og åbner det, kan det være svært at vide, hvornår ægget er perfekt stegt. Vær sikker på, vi har et par tricks til at få dig den helt bløde eller hårdkogte tekstur, du leder efter. Og når du først har styr på dit hårdkogte æg, er du godt i gang med æggesalat, kobbersalat og perfekte djævleæg, der er værdige til dit påskebrunchbord!

1. Start med gamle æg

Det lyder måske underligt, men gamle æg skræller lettere, så du ikke risikerer at rive det hvide op. Brug af gamle æg er #1 BEDSTE måde at sikre, at dine æg let kan skrælles.

2. Bring det i kog

Uanset den skønhed, du er ude efter, er dette trin det samme: Læg dine æg i en stor gryde og fyld med vand. Bring vandet i kog ved middel varme, sluk derefter for varmen og dæk med et låg.

3. Indstil din timer

Dette er det vigtigste trin! Hvis du leder efter blødkogte æg, skal du indstille timeren nøjagtigt i 7 minutter. Hvis du vil have hårdkogte æg, sættes i 11 minutter. (Vi er seriøse, når vi siger, at hvert sekund tæller, så forsøm ikke dine æg til endnu et minut af Stranger Things.) Mens timeren går, skal du få en stor skål isvand klar. (Tro os, gør det nu.)

Så snart din timer slukker, skal du overføre dine æg til isvandet. Chokering af æggene hjælper med at standse madlavningsprocessen, de behøver kun at hænge derude i et minut eller to.

5. Skræl væk

Da du brugte ældre æg (husk, trin 1, fyre ?!), vil det være en leg at skrælle dine æg.

Fejl der skal undgås

Den største fejl begås normalt i tilberedningstiden. Ikke at indstille en timer eller bare gætte på, at æggene er færdige, resulterer normalt i overstegt æg og en grå ring omkring æggeblommen. Sørg for kun at koge dine æg i 11 minutter, ikke længere! Hvis du kan lide et blødere kogt æg, kan du reducere tiden til cirka 7 minutter, og du får en blødere, men stadig fast æggeblomme.

Glem heller ikke isbadet. Fortsæt madlavningen er ægte, og hvis du bare dræner æggene (eller endnu værre, lad dem ligge i varmt vand) vil dine æg blive ved med at koge. Så snart de 11 minutter er slut, overføres æggene til iskoldt vand og lad dem sidde derinde, indtil de er helt kolde. Våde æg skræller også bedre, så skræl dem direkte fra badet.

Sådan opbevares hårdkogte æg

Når æggene er hårdkogte, opbevares de bedst stadig i en lukket beholder i køleskabet i op til en uge. Æggene kan også skrælles, men forbliver typisk friskere længere, hvis de opbevares i skallen.

Succes? Hurra! Giv os en vurdering og en kommentar i afsnittet herunder. 😘

Redaktørens note: Introduktionen til denne opskrift blev opdateret den 2. marts 2021 for at indeholde flere oplysninger om retten.


Denne Cobb-salat er fyldt med alle de klassiske retter og er den perfekte måde at gøre rester af hårdkogte æg til en seriøst tilfredsstillende frokost.

Denne klassiske mayonnaise-baserede franske sauce, en nær fætter til tartarsovs, er tingen at servere over koldt kød, med stegte fisk og skaldyr eller med blancherede eller kogte grøntsager. Det er den hårdkogte ægopskrift, vi vender os til igen og igen, uanset hvad vi ellers har i køleskabet.

Siden 1995 har Epicurious været den ultimative madressource for hjemmekokken med daglige køkkentips, sjove madlavningsvideoer og, åh ja, over 33.000 opskrifter.

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes. Brug af dette websted udgør accept af vores brugeraftale og fortrolighedspolitik og cookieerklæring og dine fortrolighedsrettigheder i Californien. Epicious kan tjene en del af salget fra produkter, der er købt via vores websted som en del af vores associerede partnerskaber med forhandlere. Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast. Annoncevalg


15. Chocolate Chip Cookies

Dette er ikke en øvelse, folkens! Hvem ville tro, at du kan bruge hårdkogte æg til at lave chokoladekager?

Dette er helt sikkert en ting mere, børn kan se frem til.

For at lave, skal du bare tilføje 2 fint hakkede hårdkogte æg i din almindelige kagedej, bland og skub i en bageplade. Kom dem i ovnen, og de er klar!


Se videoen: Sådan koger du æg (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Ararg

    Jeg tror, ​​at du tager fejl. Jeg kan forsvare stillingen. Skriv til mig i PM, vi vil kommunikere.

  2. Dagen

    Sounds completely in a seductive way

  3. Nikogis

    Du var ikke forkert

  4. Justis

    This day, as if on purpose

  5. Murdoch

    Jeg mener, du har ikke ret. Jeg tilbyder at diskutere det. Skriv til mig i PM.



Skriv en besked