Nye opskrifter

Citrus Ginger Punch

Citrus Ginger Punch


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Punch behøver ikke at være sød og sirup-dvs. Tjek denne forfriskende Citrus Ginger Punch fra Tommy Bahama, der bruger citronsaft, limesaft og ingefærøl til en sprød og brusende drink.

Ingredienser

  • 12 ounce Montecristo hvid rom
  • 3 ounce Clement kreolsk buskrum
  • 3 ounce frisk citronsaft
  • 3 ounce frisk limesaft
  • 6 ounce ingefærøl
  • 12 skiver frisk ingefær

Rutevejledning

Bland ingefær med citron- og limesaft, tilsæt rom og bland godt. Si over is og tilsæt ingefærøl.

Ernæringsfakta

Portioner 6

Kalorier pr. Portion184

Folatækvivalent (total) 5µg1%


  • 1 stor navle -orange
  • 1 4 tommer stykke frisk ingefær
  • 5 kopper koldt vand, delt
  • 1 kop sukker
  • 2 Luzianne & reg Familie størrelse isposer*
  • 4 kopper kølet friskpresset appelsinsaft
  • Orange spiraler til pynt, hvis det ønskes
  1. Ved hjælp af en grøntsagsskræller fjernes 4 lange strimler af skal fra appelsinen. Reserver den resterende appelsin til anden brug.
  2. Forbered citrus-ingefær sirup: Hak ingefæren groft (skal ikke skrælles). Tilsæt appelsinskal, ingefær, 1 kop vand og sukker i en lille gryde. Røre rundt. Bring blandingen i kog og kog, indtil sukkeret er opløst, cirka 90 sekunder. Sættes til side for at trække i 20 minutter. Ved hjælp af en finmasket sil siles de faste stoffer fra væsken og presses på faststofferne med bagsiden af ​​en ske for at ekstrahere så meget væske som muligt. Kasser faste stoffer. Læg sirup i køleskab til afkøling.
  3. Imens siruppen køler laves en stærk te. I en kande stejles 2 teposer i 2 kopper kogende vand i 10 minutter.* Fjern og kassér teposer. Tilsæt de 2 resterende kopper vand.
  4. Tilsæt appelsinsaften og den reserverede ingefær-appelsinsirup efter smag, ½ til 1 kop. Røre rundt.
  5. Chill og server over is. Pynt med appelsinspiraler, hvis det ønskes.

For at nyde dette som en cocktailpunch skal du udskifte de 2 kopper koldt vand i slutningen af ​​opskriften med 2 kopper kølet hvid tequila.*Alternativt kan du stejle 2 poser Luzianne & reg Cold Brew Iced Tea i 2 kopper koldt vand i 10 minutter.


Lav din egen citrus ingefær mousserende punch

350 ml vand
175 g sukker
100 g frisk ingefær, skåret i tynde skiver
Saft af 4 citroner
Saft af 6 limefrugter
750 ml usødet ananasjuice
750 ml mousserende vand
Masser af is

1 Bring vand, sukker og ingefær i kog. Lad det simre i 10 minutter, fjern det fra varmen og lad det stå i 30 minutter.

2 Hæld blandingen gennem en sigte og afkøl.

3 Bland ingefærsirup med citrusjuice og ananas.

4 Hæld is over i en stor skål eller kande og top med mousserende vand. Du kan efterlade nogle ingefærstykker til show, hvis du vil.

• Opskrift af Jane Baxter og Henry Dimbleby, medstifter af den sunde fastfoodrestaurantkæde Leon (@henry_leon)


Spicy Bourbon-Citrus Punch Opskrift

Denne forfriskende punch vil gøre dit næste cocktailparty eller happy hour til byens snak. Krydret ingefær og bourbon (vores testkøkken anbefaler at bruge Bulleit Bourbon) giver denne store batch cocktail en bid, der rsquos afbalanceres af frisk appelsin- og citronsaft og mousserende mineralvand (f.eks. Topo Chico). Den hjemmelavede ingefærsirup er let at tilberede og kan laves op til tre dage i forvejen og opbevares i køleskab. Det er ikke nødvendigt at skrælle ingefærroden, fordi den til sidst vil blive silet ud af den kogte sirup, men du bør skrubbe ingefæren ren, hvis huden er snavset. Sørg for at presse frisk citrus i stedet for at bruge ting på flaske, det tager ikke lang tid og gør hele forskellen i denne opskrift. Store drikkevarer som denne er ideelle til underholdning, fordi du kan forberede dem forud for festen og skalere dem om nødvendigt. Hvis du vil lave Spicy Bourbon-Citrus Punch på forhånd, skal du blot kombinere alle ingredienserne undtagen mousserende vand og appelsinskiver i en stor kande en dag i forvejen. Opbevar stansen i køleskabet. Når det er fest, skal du tilføje appelsinskiverne og omrøre punchen (i kanden eller overføre til en punchskål) for at kombinere alle ingredienserne. Server i glas over is. Skål!


Ingefær, rejer og citrusfremvisning på Hawaii ’s multikulturelle madarv

I Cook Real Hawai’i, Fletter Sheldon Simeon traditionelle hawaiianske opskrifter sammen med statens moderne, multikulturelle billetpris for at fortælle historien om det eklektiske køkken, der nydes på hele øerne. Denne version af kinilaw, en ret med oprindelse i Filippinerne, er modelleret efter en, han ville spise sammen med sine bedsteforældre, mens han voksede op i Hilo, Hawaii, som blev lavet med små ferskvandsrejer, der vides at springe fra bjergbæk. Mens han anbefaler at bruge hele rejer og suge saften ud af hovedet, mens du spiser, kan du bruge rejer uden hoved, hvis du foretrækker det.

Springende rejer Kinilaw

Tilpasset fra Cook Real Hawai’i: A Cookbook, af Sheldon Simeon med Garrett Snyder (Clarkson Potter, 2021)

  • 2 pund store head-on, tail-on rå rejer, skrællet og deveineret
  • 1½ kopper calamansi juice eller ½ kop appelsinsaft plus 1 kop limesaft
  • ¾ kop shoyu (sojasovs i japansk stil), som Kikkoman
  • 3 ounce frisk ingefær, skrællet og hakket fint eller revet
  • 1 grønt æble, skåret i tynde skiver
  • ½ stort rødløg, skåret i tynde skiver
  • 6 hawaiiansk chilipeber eller 3 fugleperspektiv, skåret i tynde skiver
  • 1 spsk hakket hvidløg
  • Korianderkvist, til pynt

I en stor skål kombineres rejer, citrusjuice, shoyu, ingefær, æble, løg, chili og hvidløg og blandes godt. Dæk til og marinér i køleskab i 2-4 timer. Dræn overskydende væske, og fordel mellem pladerne. Pynt med koriander. Serverer 4-6 .

Pierre Sparr 2019 Grande Réserve Gewürztraminer (Alsace)

"Med masser af abrikos, tropiske frugter, honning og krydderier er dette utroligt med ingefær," siger Simeon. "Et strejf af sødme blødgør ilden fra chilen, og syren i vinen står op til syren i fadet."


Tjek disse 8 opskylende Ginger Ale Punch Opskrifter

Både alkoholiske og ikke-alkoholiske slagvarianter er temmelig forfriskende frelsere under varme sommer. De slukker din tørst og tager højde for dine smagsløg.

Både alkoholiske og ikke-alkoholiske slagvarianter er temmelig forfriskende frelsere under varme sommer. De slukker din tørst og tager højde for dine smagsløg.

Punch er en drink, der fremstilles ved at blande forskellige frugtsaft og nogle gange alkoholholdige drikkevarer som vodka, rom osv. De siger, at punchen stammer fra Indien, og det var de engelske søfolk, der tog denne drink med til deres land i 1600 -tallet .

Ordet ‘punch ’ stammer faktisk fra det hindi -ord paanch, som oversættes til fem, fordi de indiske versioner blev lavet med fem ingredienser, nemlig: citron, krydderier eller te, sukker, spiritus og vand.

En version af punch er den meget populære ginger ale punch. Ginger ale er en drink med ingefærsmag. Tidligere blev der lavet punch med gylden ingefærøl, som gav drikken en stærk smag og mørk farve. I disse dage er det dog normalt lavet med tør ingefærøl. Tilføjelse af ale øger smagen af ​​enhver slag.

Nogle køkkenværktøjer, du skal bruge for at tjene stansen, er:

Punch skål

Omrørere og øse

Flor de Jamaica Punch med Ginger Ale

• Ingefær, 1 2 ″ stykke (fint skåret)
• Champagne/mousserende hvidvin/mousserende mineralvand, 2
• 750 ml flasker (kølet)
• Vand, 4½ kopper
• Ginger Ale, 4 kopper (kølet)
• Hibiscus blomster, 1 kop (tørret)
• Sukker, 1 kop
• Is
• Mint
• Kalkskiver

Hæld 4½ kopper vand, ingefær og hibiscusblomster i en gryde og vent på, at det begynder at koge. Så snart kogepunktet er nået, sænk varmen til lav og lad en langsom simre tage over i 20 minutter. Fjern gryden fra varmen. Tilsæt sukkeret gradvist og rør rundt for at opløse det helt i sammenkogningen. Lad derefter gryden stå uforstyrret, indtil den afkøles optimalt. Kør væsken gennem en sigte efter det, og saml den klare væske i en hulskål. Hæld ingefærøl og champagne i og rør godt rundt. Tilsæt isen, mynteblade og limeskiverne til stansen.

Tranebærstempel med Ginger Ale

ingredienser
• Ginger ale, 2 12 oz. dåser
• Tranebærjuice-cocktail, 1 32 oz. flaske (kølet)
• Pink limonadekoncentrat, 1 6-oz. dåse (frossen, optøet, tilberedt i henhold til dåsevejledning)

Tilsæt tranebærjuice -cocktailen til den tilberedte limonade og afkøl. Tilsæt ingefærøl lige før servering. Server med isterninger.

12 portioner punch på bare 10 minutter. Plus kun 110 kalorier/portion

Sangria med Ginger Ale

Ingefærølen gør den sødere, men ikke svimmel (når den bruges i stedet for sodavand)

• Maraschino kirsebær, 8
• Citron, 1 (skåret i cirkler)
• Kalk, 1 (skåret i cirkler)
• Orange, 1 (skåret i cirkler)
• Tør rødvin, 1 750 milliliter flaske
• Ginger ale, 2 kopper
• Brandy, ½ kop
• Trippel sek., ½ kop
• Limonadekoncentrat, ⅓ kop (frossen)
• Appelsinjuice⅓ kop
• Citronsaft, ¼ kop
• Hvidt sukker, ¼ kop

Bland vinen, ingefærøl, brandy, triple sec, limonadekoncentrat, appelsin- og citronsaft og sukker grundigt i en ren glasbeholder. Tilsæt kirsebærene og citrusskiverne i den gennemsigtige væske og stil kanden i køleskabet i godt 8 timer, så smagene smelter optimalt sammen. Serveres kølet.

Agurkepunch med Ginger Ale

Kun 29 kalorier i ¾ kop, lav 25 portioner

• Agurker, 2 (medium, scoret på langs, tyndt skåret i bredden)
• Ginger ale, 2 liter (diæt, kølet)
• Grapefrugt sodavand, 4½ kopper (diæt, kølet)
• Vand, 3 kopper
• Limonadekoncentrat, 1 12 oz. dåse (frosset, optøet)

I en lågkande hældes sodavand og tilsættes limonadekoncentrat og omrøres. Tilsæt agurkeskiverne. Dæk til og afkøl i 8 – 10 timer. Ved servering overføres væsken til en hulskål og hældes i grapefrugtsoda og ingefærøl. Bland godt og server. En temmelig beroligende drink til sommerfester.

Ferskenstans med Ginger Ale

Til 28 portioner skal du bruge

• Ananasjuice, 1 1,36 liter
• Ginger ale, 1 liter
• Vand, 500 milliliter
• Ferskennektar, 375 milliliter
• Sukker, 250 milliliter
• Citronskiver
• Is

Hæld alle de flydende ingredienser i en stor, ren glasskål og rør rundt for at blande. Hæld sukkeret gradvist i og bliv ved med at røre hele tiden for at opløse det helt i sammensætningen. Tilsæt derefter isen og flyd i citronskiverne.

Orange Sherbet og Champagne Punch med Ginger Ale

• Ginger ale, 2 liter (kølet)
• Orange sherbetis, 1 liter (kølet)
• Champagne, 2 flasker (kølet)
• Jordbær (skiver, kølet)
• Æbler (skiver, afkølede)
• Isterninger

Hæld ingefærølen i en kande med låg og tilsæt is, jordbær, æbler og isterninger. Rør for at blande. Til sidst hældes champagnen i og serveres la boisson.

Banana Slush Punch med Ginger Ale

15 minutter. 54 portioner. Perfekt til enhver lejlighed, det være sig en fødselsdagsfest for børn eller en baby shower.

• Bananer, 4 (modne)
• Appelsinjuicekoncentrat, 2 12-fl. oz. dåser (frosne)
• Limonadekoncentrat, 1 12-fl. oz. dåse (frossen)
• Ananasjuice, 1 46-fl. oz. kan
• Ginger ale, 3 liter
• Vand, 6 kopper
• Hvidt sukker, 2 kopper

Begynd med at hælde 3 kopper vand og sukker i en foodprocessor. Tilsæt også bananerne og blend til du har en glat, cremet og tyk blanding. Ingen klumper bør forblive. Overfør blandingen til en stor, ren glasskål og hæld appelsinjuice og limonadekoncentrater i sammen med de resterende 3 kopper vand. Rør rundt for at blande rigtig godt. Hæld nu denne blanding ligeligt i tre forskellige plastbeholdere (ca. 18 portioner/beholder) og frys i mindst 4 timer. Nu, lige når du skal servere, tager du en beholder ud, hæld slushen i en punchskål, tilsæt en liter ingefærøl, bland og server. Så du vil kunne servere i 3 partier.

Spicy Orange Punch med Ginger Ale

Til 30 portioner af denne forfriskende lækre drink

• Orange sherbet, 1 liter
• 7 Up®, 1 2-liters flaske
• Ginger ale, 12 oz.
• Tranebærsaft, 6 oz.
• Appelsinjuice, 6 oz.
• Canadisk whisky, 1 kop
• Græskar krydderi, 1 knivspids

Hæld appelsin-sherbet, 7 Up®, ingefærøl, tranebærjuice, appelsinsaft og canadisk whisky i en 1-gallons punchskål og krydr derefter med græskarkrydderi. Du kan tilføje kanelstænger, appelsiner og citroner i skiver og lidt stjerneanis, hvis du vil. En stor ting ved denne opskrift er, at du kan omdanne den til et alkoholfrit slag ved ikke at tilføje den canadiske whisky.

Drue Punch med Ginger Ale

• Welch ’s druesaft, 2 liter (kølet)
• Maraschino kirsebær, 1 10 oz. krukke (med juice)
• Ananas, 1 10 oz. krukke (knust, med juice)
• Canada Dry Ginger Ale, 2 liter (kølet)

Læg alle ingredienserne i en kande og bland godt. Hæld cirka 2 kopper af dette slag i isbakker og frys ned for senere at kunne serveres med stansen.

Så enkle og alligevel så lindrende, disse drikkevarer kræver minimal indsats og tid. Prøv disse og efterlad dine kommentarer om dem.


Hvad er der i det?

Denne version af citruspunch indeholder alle fem elementer af traditionel punch, og den begynder med en stærk infusion af krydderier og urter, et strejf af honning, citrusjuice og både appelsinsmag og likør og mousserende hvidvin.

  • Enebær er et krydderi, der kommer fra cypressfamilien, og det er den førende smag i gin. Som et bittert krydderi understøtter det fordøjelsen, og det er også rig på antioxidanter. (3)
  • Koriander smager lyst og citrusagtig og supplerer smagen af ​​citrusjuice i denne punchopskrift. Ligesom enebær er der en bitter kant på koriander, og den bitterhed understøtter fordøjelsen. Det er også rig på planteforbindelser, der bekæmper betændelse og oxidativ stress. (4)
  • Rosmarin er på samme måde bitter, med en levende urteparfume, der er et naturligt match til citrus. Som en bitter urt understøtter den fordøjelsen, men forskning forbinder også rosmarin med et bedre kognitivt helbred - især brugt i kulinariske mængder over tid. (5,6)
  • Løvblad supplerer rosmarin og citrus. Det giver punch en subtil, men berusende urteton. Ligesom mange urter er bugten rig på antioxidanter (7).
  • Citrusjuice giver stansen både sine sure noter, samtidig med at den fungerer som den svage (eller ikke -alkoholiske) komponent. Vi tilføjer en blanding af citron, lime, grapefrugt og appelsinsaft.
  • Honning giver denne opskrift lidt sødme, og dens blomsternoter supplerer urter og krydderier. Kig efter appelsinblomsthonning til denne opskrift, selvom enhver honning vil gøre det.
  • Orange blomstervand løfter opskriften med en dejlig, kompleks blomsternote, der bringer urter, krydderier og citrus i balance. Du finder den hos velassorterede købmænd samt på markeder med speciale i levantinsk og sydvestasiatisk madlavning.
  • Likør med appelsinsmag kan enten være cointreau eller Grand Marnier, som du kan lide det.
  • Mousserende hvidvin kan være prosecco, cava, eller hvad du tilfældigvis kan lide.

Hvor kan man få urter

Denne opskrift kræver enebær, koriander, rosmarin og laurbærblad. Du kan ofte finde dem i velassorterede naturlige købmænd, men vi bestiller vores online fra Mountain Rose Urter.

Selvom denne opskrift på citruspunch indeholder en lang liste over ingredienser, er det enkelt og ubesværet at lave stansen. Du begynder med at infusere krydderurterne i vand og derefter blande infusionen med honning, citrusjuice og alkohol. Her er et par tips, du skal huske på.


Relateret video

Vær den første til at gennemgå denne opskrift

Du kan bedømme denne opskrift ved at give den en score på en, to, tre eller fire gafler, som beregnes i gennemsnit med andre kokke og#x27 ratings. Hvis du vil, kan du også dele dine specifikke kommentarer, positive eller negative - samt eventuelle tips eller substitutioner - i det skriftlige anmeldelseområde.

Epicious Links

Condé Nast

Juridisk meddelelse

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes.

Brug af og/eller registrering på en hvilken som helst del af dette websted udgør accept af vores brugeraftale (opdateret fra 1/1/21) og fortrolighedspolitik og cookieerklæring (opdateret fra 1/1/21).

Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast.


Relateret video

Jeg har lige lavet dette slag til en begivenhed, da jeg altid opretter en mocktail til hver lejlighed, jeg er vært for. Det var så lækkert, og gæsterne elskede det absolut! Normalt laver jeg skabelsen, men jeg var bare nødt til at prøve dette på grund af min kærlighed til ingefær. Fremragende valg, og jeg vil lave dette til familie og venner. Så fyre, I kan være rolige.

Prøver at være klar til at prøve dette slag, alle taler om

Dette er det bedste slag jeg nogensinde har haft. Det bliver raves til fester. Min eneste kommentar er, at ingefær sirup kunne laves med mindre sukker.

Serverede dette med brunchretter på vores meget sydlige haveklub. Et rigtigt hit! Rave anmeldelser rundt omkring

Jeg nød dette grundigt - gjorde det til en familiegrill på en 90 graders dag. Kan prøve OJ i stedet for PJ næste gang - det var lidt sødt. Jeg bruger også mere ingefær, men jeg kan godt lide stærk ginergismag.

Jeg har masser af selskab og bor i Portland- et stort mad-snob-sted- så jeg har serveret alle former for alkoholfrie drikkevarer til alle slags mennesker, og intet er endda kommet i nærheden af ​​dette. Det fik genert mænd til at slæbe til fester med deres hustru, kom og find mig for at spørge, hvordan jeg lavede det, og hvad der var i det. Det er bestemt et godt tegn. Jeg er også enig, dobbelt eller tredobbelt partiet, det går super hurtigt. Jeg synes det smager bedst ret koldt. Spring ikke om trinene med ingefærsirup. Det gør hele forskellen. Fancy nok til et bryllup og smuk også.

Fabelagtig. Det er syrligt og forfriskende. Jeg får så mange komplimenter, når jeg serverer den. Lav ekstra, fordi det vil gå hurtigt!

Som teenager, der ikke virkelig har tid til at lave lækre retter eller drikkevarer, var min beslutning inden nytår at lave mere tidskrævende retter i løbet af vores vinterpause. Så jeg fik hjælp fra min yngre bror, og vi besluttede at lave denne drink. Det var fænomenalt. Et enkelt parti var væk inden for få sekunder blandt os fire. Min anbefaling til folk, der laver denne ret - IKKE udskift nogle af de friske ingredienser (ingefær, ananasjuice) med erstatninger, såsom ingefærøl eller juicebox -lignende ananasjuice. Som elsker af det asiatiske køkken sparer jeg ikke på ingefæren og lod den marinere i sirupen i to gange den anbefalede tid. At lave en drink er ikke så tidskrævende, som forberedelsestiden får dig til at tro. Mellem min bror og mig tog det ikke mere end 10 minutter at lave, inklusive chilletid. Da jeg indså, at fremstilling af lækre drikkevarer og x27 ikke er så udmattende, som det endelige produkt lader til, er jeg fuldstændig inspireret af denne ret til at øge min mixologi. Bemærk: Hvis jeg laver drinken til børn i alderen 10 og derunder, anbefaler jeg mindre ingefærsirup. Eller mere sukker.

Jeg har lavet dette slag ved så mange lejligheder, og hver gang er det et hit. Jeg har gjort det med og uden alkohol, og det er altid gået længe, ​​før festen slutter. Anbefaler det stærkt.

Skannede flere opskriftssider sidste år på udkig efter noget andet at servere ved et brudebrusebad og besluttede mig for denne ingefærstans. Kæmpe hit! Jeg holdt ingefæren lidt tilbage, fordi jeg var bange for, at ikke alle kunne lide det ekstra spark. Ikke bekymre dig, de fortalte mig at tage den på og jeg tilføjede ekstra ingefærsirup. Jeg ville ignorere den anmeldelse, der nævnte at bruge ginger ale, da det besejrer formålet og sætter dig tilbage i kategorien & quotsame old boring punch & quot. Fantastisk opskrift!

Hver gang jeg serverer denne drink, får jeg raves. Første gang jeg lavede det, gik jeg igennem arbejdet med at lave ingefærsirup. En masse arbejde! Nu bruger jeg bare gingerale, sprite og mousserende vand, og det er stadig fantastisk! Det er meget attraktivt med lime- og citronskiverne flydende i det.

Dette slag har været et kæmpe hit hos alle mine venner og familie. Jeg har lavet det flere gange, mens jeg ændrede ingredienserne lidt med hver batch. Første gang med sødet ananasjuice og vodka, næste gang med usødet juice og en krydret rom. Nøj-åh! Kan springe citron-/lime -pynten over, men skal bruge friskpresset til opskrift. Jo mere ingefærsmag, jo bedre!

Jeg har gjort dette flere gange, og det er et hit. Jeg bruger sødet ananasjuice. Jeg laver sirup eller mere af sirup og chill sirup, juice og vand i en køler eller køleskab til at samle efter behov. Jeg samler altid mindst dobbelt opskriften ved festens start. Første gang jeg serverede det med vodka og gin muligheder. Næste gang tilføjede jeg rom og sølvtequila til baren for alkoholindstillingerne. Alle elskede det med rom eller tequila. Bliv ikke fancy - lad bare folk tilføje deres laster efter behag. Jeg vil aldrig lave opskriften dobbelt eller tredoblet, da den går hurtigt med eller uden alkohol

Jeg lavede dette til en samværsfest, og det var væk på ingen tid. Folk blev ved med at bede om mere, men desværre havde jeg ikke mere ingefær praktisk. En god opskrift. Jeg gør det igen til et middagsselskab, der kommer i weekenden.

Gjorde det som anvist til en morgenmad med venner - fik RAVE anmeldelser. Lavede den igen som en cocktail i den forgangne ​​weekend, og tænkte at den kunne fungere med tequila som margarita -mixer. der virkede IKKE. Hold dig til vodka -anbefalingen.

Jeg lavede denne opskrift til en ven 's fødselsdag, og den var væk på ingen tid. Folk blev ved med at spørge, hvad jeg satte i ti, der gjorde det så fantastisk. Jeg vil bruge lidt mere ingefær næste gang for større spark!

Jeg lavede dette til en feriefest, og alle elskede det. Jeg havde ikke nok ingefær til at lave en dobbelt portion sirup. Så jeg erstattede ingefærøl med sirup/mousserende vand i det andet parti. Det smagte stadig dejligt.

& quotWonderful - sødt men ikke klogt så med det helt rigtige spark ingefær. & quot Jeg smagte ikke det færdige produkt, så jeg gik efter hvad min mand og hans kolleger sagde. :) Alle på kontorfesten elskede det. For at lette transporten blev saften og ingefærsirupen kombineret derhjemme, og en 1 liter flaske Perrrier plus ca. 1 1/2 (12 oz) dåser La Croix blev tilsat (dobbelt opskrift) sammen med is og citron & amp. Lime skiver lige inden servering. Efter en mislykket søgning efter noget mærket usødet ananasjuice gik jeg med Dole (100% juice ikke fra koncentrat), som ikke har tilsat sukker.

Dette slag var et rigtigt hit i vores nadverklub. Jeg vil lave det ofte denne sommer! Ingefæren giver en virkelig flot zing til stansen.

Dette er en vidunderlig drink! Jeg brugte sødet juice, så jeg udelod sukkeret. Rester gør gode margaritas med triple sec og taquila :)

Glemte at nævne, at jeg brugte Knudsen økologisk ananasjuice (usødet) og San Pellegrino mousserende vand. Dette er min nye yndlingsdrink !!

Dette var et kæmpe hit på vores forårsfest. Jeg havde ledt efter en let og forfriskende, alkoholfri drink, og det er det! Jeg endte med at fordoble opskriften, og jeg er glad for, at jeg gjorde, da alle gik tilbage efter mere. Ingefærsmagen var enestående. Jeg vil helt sikkert lave dette igen.

havde lige en kinesisk nytårsfest- lavede dette (ingen alkohol) og syede med vodka og rom på siden. det var væk først før resten af ​​drikke mulighederne!

VINDER. Alle elskede dette slag til min fest, og jeg har fået så mange anmodninger om opskriften. Dekorer mine med citron- og forstærkerkiler.

Fremragende! Serverede den til en fjerde juli -fest med en flaske Rum på siden for dem, der ønsker at spike den!


Baby shower Strawberry Ginger Punch

  • Forfatter: Madison | Et glædeligt galt køkken
  • Udbytte: 12 portioner 1 x
  • Kategori: Drikkevarer

Beskrivelse

Leder du efter den perfekte, nemme drinkopskrift til servering ved en baby shower eller brunch? Denne ingen sukker tilsat, jordbær ingefær punch er perfekt til brusere, fester eller bare til en sjov alkoholfri drink når som helst! Den er lavet med stevia-sødet ingefærøl, hjemmelavet jordbærsorbet og et stænk tranebærjuice. Denne punch er smagfuld og bare sød nok, uden kunstigt eller tilsat sukker!


Se videoen: SNIZITE ŠEĆER I MASNOĆU U KRVI!! 100% PRIRODNO AKO OVO NE BACATE! (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Deucalion

    Very amusing piece

  2. Chatuluka

    Hvilket fremragende spørgsmål

  3. Sheply

    Excuse for that I interfere... To me this situation is familiar. Skriv her eller i PM.

  4. Marid

    Ned med spam. Giv kreativitet på blogsider!

  5. Ket

    Han har ikke ret uden tvivl

  6. Taut

    And so everything is not bad, just very good!



Skriv en besked