Nye opskrifter

Afprøver McDonald’s flere morgenburritoer?

Afprøver McDonald’s flere morgenburritoer?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

McDonald's har introduceret en burrito til morgenmad med begrænset marked

McDonald's tester en burrito med morgenmad i chorizo ​​udvalgte steder.

Skubbede alle de omhyggeligt orkestrerede morgenmadsannoncer endelig McDonald's til at prøve at slå Taco Bell i sit eget spil? Måske tændte synet af så mange Ronald McDonalds, der nød Taco Bells morgenmadsmenu, en ild i McDonalds mave.

Big Mac -producenten har introduceret en kyllingechorizo ​​-morgenmadsburrito i cirka 200 af sine restauranter, rapporterer Bloomberg.

McDonalds lokationer i Texas, Hawaii og Midtvesten er alle for nylig begyndt at sælge burritoer til morgenmad med chorizo. I modsætning til traditionel svinekød chorizo ​​er wraps imidlertid lavet med mørkt kød, sammen med røræg, romatomater, grønne chili, løg og hvid cheddarost.

Burritoer med morgenmad i begrænset oplag ser ud til at være et forsøg fra McDonald's på at gå efter den eftertragtede fastfood-morgenmadsskare, som indeholder så mange årtusinder.

McDonald's varemærkede også for nylig McBrunch, hvilket tyder på nogle velmærkede planer for de sene morgener, og udvidede sin build-your-own-burger mulighed på udvalgte markeder for at få en bedre fornemmelse af sine kunder.

Besøg vores for de seneste mad- og drikkeopdateringer Madnyheder side.

Karen Lo er associeret redaktør på The Daily Meal. Følg hende på Twitter @appleplexy.


Morgenmad burritos

Første gang jeg lavede morgenmadsburritoer, som jeg kan lide dem —, det vil sige, æggene blødt rørede og aldrig tørre, travlt med grøntsager og intet frygtindgydende som varm, våd salat indeni, for det andet kun at spise dem på forsædet af din bil på en parkeringsplads i Austin på en kølig morgen, en Topo Chico i kopholderen (dvs. måske ikke ligefrem som jeg kan lide dem, men det virkelige liv kræver kompromiser, eller sådan fortæller I voksne mig stadig) — Jeg følte mig sårende forrådt . Det virkede som om, at alle madlavningswebsteder på internettet fik dem til at virke så enkle, men der var jeg med separate stegepande med bacon og grønt og blandede grøntsager og æg, og derefter flere skåle, end jeg kunne tælle til samling. Vi skulle have dem til en “easy ” morgenmad-til-middag, aftensmaden var spektakulær sent, og alle var hangry og spiste mine 90 minutters forberedelse på mindre end 5, yderligere fornærmelse mod skade. Aldrig mere, jeg lovede, aldrig.


Heldigvis lovede jeg dette på Instagram Stories, hvilket betyder, at mine DM'er hurtigt blev fyldt op halvvejs med “Me også! Hvorfor lyver alle om, hvor lette de er? ” og den anden halvdel med forslag til måder at gøre dem mere effektivt og intelligent.

1. Lav altid dobbelt eller tredobbelt, så du kan fryse alt det, du ikke behøver, med det samme. Det er lidt arbejde, men i fremtiden takker du dig så meget, nej seriøst, fremtidig dig, der er så træt en dag, selv at hente et stykke pizza føles for meget en byrde husker, at du gemte dem i fryseren og er så erklæret med taknemmelighed, skriver det dit navn på tværs af himlen lige nu.

2. Vi skal til en-pan-plade stort set alt, tak The Kitchn for denne geniale idé. I ovnen kan du stege alt, hvad du har brug for. Jeg brugte det endda til at visne/sprøde grøntsagerne og varme bønnerne og derefter blande alt pålæg sammen for at øse i tortillaerne. Jeg formoder, at hvis du var initiativrig nok, kunne du også lave lommer til at bage æggene i, men bløde dem på komfuret og havde ikke noget imod, fordi alt andet var gået så svømmende.

3. Der er ingen opskrift på jorden, der vil fungere for alle. Jeg nævner ikke de potentielle ting, man kunne proppe inde i en burrito, morgenmad eller andet, for hvis vi havde tid til at læse sådan en dråbe, ville vi ikke spise mad med én hånd. Nedenfor er den måde, jeg kan lide min. Måske har du brug for avocado i din og det er fint, men jeg elsker ikke teksturen, når den er frosset og optøet, eller ristet eller rehydreret chili eller hader kartofler, skønheden ved at lave din egen, det være sig morgenburritoer eller hvad som helst andet du ikke har nok af i dit liv, er at du får præcis, hvad du vil, præcis som du vil have det.

Tidligere

Morgenmad Burritos

  • Grøntsag eller en anden neutral olie
  • 2 store yukon guld kartofler, ternede små (ca. 1/2 tommer terninger)
  • 1 lille rødløg, hakket
  • 1 stor rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 til 2 jalapenos, eller efter smag, hakket lille
  • 1/2 pund pølse (morgenmad eller en anden sort du kan lide) fjernet fra tarmene, smuldret i stykker eller bacon
  • Kosher salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 5 ounces baby spinat (jeg bruger en pakke fra salatgrøntsektionen)
  • 1 3/4 kopper sorte bønner, drænet og skyllet (fra 1 15-ounce dåse)
  • 12 store æg
  • 8 mel tortillas i burritostørrelse
  • Salsa, hjemmelavet eller tilberedt, efter smag
  • 1 1/2 kopper groft revet skarp cheddar eller Monterey Jack (eller mere efter smag)
  • Syltede jalapenos, frisk hakket koriander, varm sauce, avocado eller guacamole, creme fraiche eller andre retter, du kan lide (efter behov)

Steg i 30 minutter. Bacon og pølse skal være gennemstegt og sprøde på dette tidspunkt, du kan fjerne dem og lægge dem til side. Brug en tynd, stor spatel til at løfte og dreje kartoflerne og peberfrugterne tilbage til ovnen i yderligere 5 til 10 minutter, eller indtil kartoflerne er møre. Når kartoflerne er møre, spredes spinat ovenpå, vendes tilbage til ovnen i 5 minutter, den vil hurtigt visne. Brug din spatel til at blande alle dine ristede ingredienser sammen. Spred sorte bønner over (dette vil varme dem), smuldre eller hak bacon, hvis det bruges, og returner det eller pølsen til bakken, så alt er på ét sted.

Forbered æg: Pisk dine æg sammen i en stor skål, indtil de er let pisket. Krydr godt med salt (jeg bruger 1/2 til 1 tsk kosher) og mange kværne sort peber. Varm din største stegepande op ved middelhøj varme. Når det er varmt, tilsættes lidt olie i gryden og opvarmes også. Når olien er varm, tilsættes dine æg. Lad dem stege i 20 til 30 sekunder, før de begynder at bevæge sig, og vend dem i spatelbrede sektioner. Når æggene for det meste er kogte, men stadig er lidt løbende, skal du skrabe dem i en skål. Æggets restvarme skal koge dem til omkring 95% -mærket, de vil færdiggøre, når du varmer dine burritoer.

Saml burritoer: Læg en stor firkant af folie på din tæller. Læg den første tortillla over den. [Jeg synes, at mine er bløde nok til at pakke ind uden at rive fra posen, men hvis din ikke er det, skal du lægge den på en pande i den sandsynligvis stadig resterende varme ovn i et minut eller to for at blødgøre (men ikke tørre ud).] Øjeæble ca. 1/8 af grøntsagsblandingen og øs den i midten, efterfulgt af lidt salsa (jeg bruger 1 til 2 spiseskefulde pr. Burrito), 1/8 æg, ost efter smag, plus hvad som helst fiksering du ikke kan leve uden.

Rul burritoen tæt ved at folde siderne ud over fyldet og derefter rulle nedefra og op. Pak folien ind på samme måde, og fold folien først over burritoens ender (ideelt set danner en “ kop ” i hver ende for at fange dryp, selvom mine børn bare ser dette som en udfordring).

Hvis du spiser med det samme: Jeg opvarmer de folieindpakkede burritoer på en bakke i 5 minutter i en 350 grader varm ovn. (Dette er bare for at få alt varmt igen og smelte osten.)

At fryse: Læg folieindpakket burritos i en frysepose og pres al luften ud. De opbevares i fryseren i 2 måneder.

Sådan opvarmes fra fryseren i ovnen: Jeg placerer de folieindpakkede burritoer på en bakke i en 350 grader varm ovn i 30 til 40 minutter (vendes halvvejs) for at varme dem igennem. Afhængigt af hvor kold din fryser er, og hvor pakket burritoer er, kan det tage mere eller mindre tid. For at kontrollere, tryk et tandstikker gennem folien ind i midten af ​​en burrito og træk det ud, hvis tandstikket føles varmt eller varmt, burritoen opvarmes. Hvis det er koldt (det vil være klart, hvis det er koldt), har det brug for mere tid.

Sådan opvarmes fra fryseren i en mikrobølgeovn: Fjern folie og mikrobølgeovn i 2 1/2 til 2 3/4 minutter, og drej burrito halvvejs. Jeg synes, at mikrobølger spænder lidt i afrimningstider, så du kan opleve, at du har brug for mere eller mindre.

Sådan optøes i køleskabet og varmes i ovnen: Hvis du er en plan-forud-type, kan du lade den begynde at optø i køleskabet natten over. Jeg opvarmer dem på samme måde som jeg gør frosne, men tjekker 10 minutter før. Jeg anbefaler stærkt, at man ikke efterlader burritoer i mel tortillas i køleskabet i mere end en dag, hvor fyldene er våde, kan gøre indpakningen grødet eller sumpet.


Morgenmad burritos

Første gang jeg lavede morgenmadsburritoer, som jeg kan lide dem —, det vil sige, æggene blødt rørede og aldrig tørre, travlt med grøntsager og intet frygtindgydende som varm, våd salat indeni, for det andet kun at spise dem på forsædet af din bil på en parkeringsplads i Austin på en kølig morgen, en Topo Chico i kopholderen (dvs. måske ikke ligefrem som jeg kan lide dem, men det virkelige liv kræver kompromiser, eller sådan fortæller I voksne mig stadig) — Jeg følte mig sårende forrådt . Det virkede som om, at alle madlavningswebsteder på internettet fik dem til at virke så enkle, men der var jeg med separate stegepande med bacon og grønt og blandede grøntsager og æg, og derefter flere skåle, end jeg kunne tælle til samling. Vi skulle have dem til en “easy ” morgenmad-til-middag, aftensmaden var spektakulær sent, og alle var hangry og spiste mine 90 minutters forberedelse på mindre end 5, yderligere fornærmelse mod skade. Aldrig mere, jeg lovede, aldrig.


Heldigvis lovede jeg dette på Instagram Stories, hvilket betyder, at mine DM'er hurtigt blev fyldt op halvvejs med “Me også! Hvorfor lyver alle om, hvor lette de er? ” og den anden halvdel med forslag til måder at gøre dem mere effektivt og intelligent.

1. Lav altid dobbelt eller tredobbelt, så du kan fryse alt det, du ikke behøver, med det samme. Det er lidt arbejde, men i fremtiden takker du dig så meget, nej seriøst, fremtidig dig, der er så træt en dag, selv at hente et stykke pizza føles for meget en byrde husker, at du gemte dem i fryseren og er så erklæret med taknemmelighed, skriver det dit navn på tværs af himlen lige nu.

2. Vi skal til en-pan-plade stort set alt, tak The Kitchn for denne geniale idé. I ovnen kan du stege alt, hvad du har brug for. Jeg brugte det endda til at visne/sprøde grøntsagerne og varme bønnerne og derefter blande alt pålæg sammen for at øse i tortillaerne. Jeg formoder, at hvis du var initiativrig nok, kunne du også lave lommer til at bage æggene i, men bløde dem på komfuret og havde ikke noget imod, fordi alt andet var gået så svømmende.

3. Der er ingen opskrift på jorden, der vil fungere for alle. Jeg nævner ikke de potentielle ting, man kunne proppe inde i en burrito, morgenmad eller andet, for hvis vi havde tid til at læse sådan en dråbe, ville vi ikke spise mad med én hånd. Nedenfor er den måde, jeg kan lide min. Måske har du brug for avocado i din og det er fint, men jeg elsker ikke teksturen, når den er frosset og optøet, eller ristet eller rehydreret chili eller hader kartofler, skønheden ved at lave din egen, det være sig morgenburritoer eller hvad som helst andet du ikke har nok af i dit liv, er at du får præcis, hvad du vil, præcis som du vil have det.

Tidligere

Morgenmad Burritos

  • Grøntsag eller en anden neutral olie
  • 2 store yukon guld kartofler, ternede små (ca. 1/2 tommer terninger)
  • 1 lille rødløg, hakket
  • 1 stor rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 til 2 jalapenos, eller efter smag, hakket lille
  • 1/2 pund pølse (morgenmad eller en anden sort du kan lide) fjernet fra tarmene, smuldret i stykker eller bacon
  • Kosher salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 5 ounces baby spinat (jeg bruger en pakke fra salatgrøntsektionen)
  • 1 3/4 kopper sorte bønner, drænet og skyllet (fra 1 15-ounce dåse)
  • 12 store æg
  • 8 mel tortillas i burritostørrelse
  • Salsa, hjemmelavet eller tilberedt, efter smag
  • 1 1/2 kopper groft revet skarp cheddar eller Monterey Jack (eller mere efter smag)
  • Syltede jalapenos, frisk hakket koriander, varm sauce, avocado eller guacamole, creme fraiche eller andre retter, du kan lide (efter behov)

Steg i 30 minutter. Bacon og pølse skal være gennemstegt og sprøde på dette tidspunkt, du kan fjerne dem og lægge dem til side. Brug en tynd, stor spatel til at løfte og dreje kartoflerne og peberfrugterne tilbage til ovnen i yderligere 5 til 10 minutter, eller indtil kartoflerne er møre. Når kartoflerne er møre, spredes spinat ovenpå, vendes tilbage til ovnen i 5 minutter, den vil hurtigt visne. Brug din spatel til at blande alle dine ristede ingredienser sammen. Spred sorte bønner over (dette vil varme dem), smuldre eller hak bacon, hvis det bruges, og returner det eller pølsen til bakken, så alt er på ét sted.

Forbered æg: Pisk dine æg sammen i en stor skål, indtil de er let pisket. Krydr godt med salt (jeg bruger 1/2 til 1 tsk kosher) og mange kværne sort peber. Varm din største stegepande op ved middelhøj varme. Når det er varmt, tilsættes lidt olie i gryden og opvarmes også. Når olien er varm, tilsættes dine æg. Lad dem stege i 20 til 30 sekunder, før de begynder at bevæge sig, og vend dem i spatelbrede sektioner. Når æggene for det meste er kogte, men stadig er lidt løbende, skal du skrabe dem i en skål. Æggets restvarme skal koge dem til omkring 95% -mærket, de vil færdiggøre, når du varmer dine burritoer.

Saml burritoer: Læg en stor firkant af folie på din tæller. Læg den første tortillla over den. [Jeg synes, at mine er bløde nok til at pakke ind uden at rive fra posen, men hvis din ikke er det, skal du lægge den på en pande i den sandsynligvis stadig resterende varme ovn i et minut eller to for at blødgøre (men ikke tørre ud).] Øjeæble ca. 1/8 af grøntsagsblandingen og øs den i midten, efterfulgt af lidt salsa (jeg bruger 1 til 2 spiseskefulde pr. Burrito), 1/8 æg, ost efter smag, plus hvad som helst fiksering du ikke kan leve uden.

Rul burritoen tæt ved at folde siderne ud over fyldet og derefter rulle nedefra og op. Pak folien ind på samme måde, og fold folien først over burritoens ender (ideelt set danner en “ kop ” i hver ende for at fange dryp, selvom mine børn bare ser dette som en udfordring).

Hvis du spiser med det samme: Jeg opvarmer de folieindpakkede burritoer på en bakke i 5 minutter i en 350 grader varm ovn. (Dette er bare for at få alt varmt igen og smelte osten.)

At fryse: Læg folieindpakket burritos i en frysepose og pres al luften ud. De opbevares i fryseren i 2 måneder.

Sådan opvarmes fra fryseren i ovnen: Jeg placerer de folieindpakkede burritoer på en bakke i en 350 grader varm ovn i 30 til 40 minutter (vendes halvvejs) for at varme dem igennem. Afhængigt af hvor kold din fryser er, og hvor pakket burritoer er, kan det tage mere eller mindre tid. For at kontrollere, tryk et tandstikker gennem folien ind i midten af ​​en burrito og træk det ud, hvis tandstikket føles varmt eller varmt, burritoen opvarmes. Hvis det er koldt (det vil være klart, hvis det er koldt), har det brug for mere tid.

Sådan opvarmes fra fryseren i en mikrobølgeovn: Fjern folie og mikrobølgeovn i 2 1/2 til 2 3/4 minutter, og drej burrito halvvejs. Jeg synes, at mikrobølger spænder lidt i afrimningstider, så du kan opleve, at du har brug for mere eller mindre.

Sådan optøes i køleskabet og varmes i ovnen: Hvis du er en plan-forud-type, kan du lade den begynde at optø i køleskabet natten over. Jeg opvarmer dem på samme måde som jeg gør frosne, men tjekker 10 minutter før. Jeg anbefaler stærkt, at man ikke efterlader burritoer i mel tortillas i køleskabet i mere end en dag, hvor fyldene er våde, kan gøre indpakningen grødet eller sumpet.


Morgenmad burritos

Første gang jeg lavede morgenmadsburritos, som jeg kan lide dem —, det vil sige, æggene blødt rørede og aldrig tørre, travlt med grøntsager og intet frygtindgydende som varm, våd salat indeni, for det andet kun at spise dem på forsædet af din bil på en parkeringsplads i Austin på en kølig morgen, en Topo Chico i kopholderen (dvs. måske ikke ligefrem som jeg kan lide dem, men det virkelige liv kræver kompromiser, eller sådan fortæller I voksne mig stadig) — Jeg følte mig sårende forrådt . Det virkede som om, at alle madlavningswebsteder på internettet fik dem til at virke så enkle, men der var jeg med separate stegepande med bacon og grønt og blandede grøntsager og æg, og derefter flere skåle, end jeg kunne tælle til samling. Vi skulle have dem til en “easy ” morgenmad-til-middag, aftensmaden var spektakulær sent, og alle var hangry og spiste mine 90 minutters forberedelse på mindre end 5, yderligere fornærmelse mod skade. Aldrig mere, jeg lovede, aldrig.


Heldigvis lovede jeg dette på Instagram Stories, hvilket betyder, at mine DM'er hurtigt blev fyldt op halvvejs med “Me også! Hvorfor lyver alle om, hvor lette de er? ” og den anden halvdel med forslag til måder at gøre dem mere effektivt og intelligent.

1. Lav altid dobbelt eller tredobbelt, så du kan fryse alt det, du ikke behøver, med det samme. Det er lidt arbejde, men i fremtiden takker du dig så meget, nej seriøst, fremtidig dig, der er så træt en dag, selv at hente et stykke pizza føles for meget en byrde husker, at du gemte dem i fryseren og er så erklæret med taknemmelighed, skriver det dit navn på tværs af himlen lige nu.

2. Vi skal til en-pan-plade stort set alt, tak The Kitchn for denne geniale idé. I ovnen kan du stege alt, hvad du har brug for. Jeg brugte det endda til at visne/sprøde grøntsagerne og varme bønnerne og derefter blande alt pålæg sammen for at øse i tortillaerne. Jeg formoder, at hvis du var initiativrig nok, kunne du også lave lommer til at bage æggene i, men bløde dem på komfuret og havde ikke noget imod, fordi alt andet var gået så svømmende.

3. Der er ingen opskrift på jorden, der vil fungere for alle. Jeg nævner ikke de potentielle ting, man kan proppe inde i en burrito, morgenmad eller andet, for hvis vi havde tid til at læse sådan en dråbe, ville vi ikke spise mad med én hånd. Nedenfor er den måde, jeg kan lide min. Måske har du brug for avocado i din og det er fint, men jeg elsker ikke teksturen, når den er frosset og optøet, eller ristet eller rehydreret chili eller hader kartofler, skønheden ved at lave din egen, det være sig morgenburritoer eller hvad som helst andet du ikke har nok af i dit liv, er at du får præcis, hvad du vil, præcis som du vil have det.

Tidligere

Morgenmad Burritos

  • Grøntsag eller en anden neutral olie
  • 2 store yukon guld kartofler, ternede små (ca. 1/2 tommer terninger)
  • 1 lille rødløg, hakket
  • 1 stor rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 til 2 jalapenos, eller efter smag, hakket lille
  • 1/2 pund pølse (morgenmad eller en anden sort du kan lide) fjernet fra tarmene, smuldret i stykker eller bacon
  • Kosher salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 5 ounces baby spinat (jeg bruger en pakke fra salatgrøntsektionen)
  • 1 3/4 kopper sorte bønner, drænet og skyllet (fra 1 15-ounce dåse)
  • 12 store æg
  • 8 mel tortillas i burritostørrelse
  • Salsa, hjemmelavet eller tilberedt, efter smag
  • 1 1/2 kopper groft revet skarp cheddar eller Monterey Jack (eller mere efter smag)
  • Syltede jalapenos, frisk hakket koriander, varm sauce, avocado eller guacamole, creme fraiche eller andre retter, du kan lide (efter behov)

Steg i 30 minutter. Bacon og pølse skal være gennemstegt og sprøde på dette tidspunkt, du kan fjerne dem og lægge dem til side. Brug en tynd, stor spatel til at løfte og dreje kartoflerne og peberfrugterne tilbage til ovnen i yderligere 5 til 10 minutter, eller indtil kartoflerne er møre. Når kartoflerne er møre, spredes spinat ovenpå, vendes tilbage til ovnen i 5 minutter, den vil hurtigt visne. Brug din spatel til at blande alle dine ristede ingredienser sammen. Spred sorte bønner over (dette vil varme dem), smuldre eller hak bacon, hvis det bruges, og returner det eller pølsen til bakken, så alt er på ét sted.

Forbered æg: Pisk dine æg sammen i en stor skål, indtil de er let pisket. Krydr godt med salt (jeg bruger 1/2 til 1 tsk kosher) og mange kværne sort peber. Varm din største stegepande op ved middelhøj varme. Når det er varmt, tilsættes lidt olie i gryden og opvarmes også. Når olien er varm, tilsættes dine æg. Lad dem stege i 20 til 30 sekunder, før de begynder at bevæge sig, og vend dem i spatelbrede sektioner. Når æggene for det meste er kogte, men stadig er lidt løbende, skal du skrabe dem i en skål. Æggets restvarme skal koge dem til omkring 95% -mærket, de vil færdiggøre, når du varmer dine burritoer.

Saml burritoer: Læg en stor firkant af folie på din tæller. Læg den første tortillla over den. [Jeg synes, at mine er bløde nok til at pakke ind uden at rive fra posen, men hvis din ikke er det, skal du lægge den på en pande i den sandsynligvis stadig resterende varme ovn i et minut eller to for at blødgøre (men ikke tørre ud).] Øjeæble ca. 1/8 af grøntsagsblandingen og øs den i midten, efterfulgt af lidt salsa (jeg bruger 1 til 2 spiseskefulde pr. Burrito), 1/8 æg, ost efter smag, plus hvad som helst fiksering du ikke kan leve uden.

Rul burritoen tæt ved at folde siderne ud over fyldet og derefter rulle nedefra og op. Pak folien ind på samme måde, og fold folien først over burritoens ender (ideelt set danner en “ kop ” i hver ende for at fange dryp, selvom mine børn bare ser dette som en udfordring).

Hvis du spiser med det samme: Jeg opvarmer de folieindpakkede burritoer på en bakke i 5 minutter i en 350 grader varm ovn. (Dette er bare for at få alt varmt igen og smelte osten.)

At fryse: Læg folieindpakket burritos i en frysepose og pres al luften ud. De opbevares i fryseren i 2 måneder.

Sådan opvarmes fra fryseren i ovnen: Jeg placerer de folieindpakkede burritoer på en bakke i en 350 grader varm ovn i 30 til 40 minutter (vendes halvvejs) for at varme dem igennem. Afhængigt af hvor kold din fryser er, og hvor pakket burritoer er, kan det tage mere eller mindre tid. For at kontrollere, tryk et tandstikker gennem folien ind i midten af ​​en burrito og træk det ud, hvis tandstikket føles varmt eller varmt, burritoen opvarmes. Hvis det er koldt (det vil være klart, hvis det er koldt), har det brug for mere tid.

Sådan opvarmes fra fryseren i en mikrobølgeovn: Fjern folie og mikrobølgeovn i 2 1/2 til 2 3/4 minutter, og drej burrito halvvejs. Jeg synes, at mikrobølger spænder lidt i afrimningstider, så du kan opleve, at du har brug for mere eller mindre.

Sådan optøes i køleskabet og varmes i ovnen: Hvis du er en plan-forud-type, kan du lade den begynde at optø i køleskabet natten over. Jeg opvarmer dem på samme måde som jeg gør frosne, men tjekker 10 minutter før. Jeg anbefaler stærkt, at man ikke efterlader burritoer i mel tortillas i køleskabet i mere end en dag, hvor fyldene er våde, kan gøre indpakningen grødet eller sumpet.


Morgenmad burritos

Første gang jeg lavede morgenmadsburritos, som jeg kan lide dem —, det vil sige, æggene blødt rørede og aldrig tørre, travlt med grøntsager og intet frygtindgydende som varm, våd salat indeni, for det andet kun at spise dem på forsædet af din bil på en parkeringsplads i Austin på en kølig morgen, en Topo Chico i kopholderen (dvs. måske ikke ligefrem som jeg kan lide dem, men det virkelige liv kræver kompromiser, eller sådan fortæller I voksne mig stadig) — Jeg følte mig sårende forrådt . Det virkede som om, at alle madlavningswebsteder på internettet fik dem til at virke så enkle, men der var jeg med separate stegepande med bacon og grønt og blandede grøntsager og æg, og derefter flere skåle, end jeg kunne tælle til samling. Vi skulle have dem til en “easy ” morgenmad-til-middag, aftensmaden var spektakulær sent, og alle var hangry og spiste mine 90 minutters forberedelse på mindre end 5, yderligere fornærmelse mod skade. Aldrig mere, jeg lovede, aldrig.


Heldigvis lovede jeg dette på Instagram Stories, hvilket betyder, at mine DM'er hurtigt blev fyldt op halvvejs med “Me også! Hvorfor lyver alle om, hvor lette de er? ” og den anden halvdel med forslag til måder at gøre dem mere effektivt og intelligent.

1. Lav altid dobbelt eller tredobbelt, så du kan fryse alt det, du ikke behøver, med det samme. Det er lidt arbejde, men i fremtiden takker du dig så meget, nej seriøst, fremtidig dig, der er så træt en dag, selv at hente et stykke pizza føles for meget en byrde husker, at du gemte dem i fryseren og er så erklæret med taknemmelighed, skriver det dit navn på tværs af himlen lige nu.

2. Vi skal til en-pan-plade stort set alt, tak The Kitchn for denne geniale idé. I ovnen kan du stege alt, hvad du har brug for. Jeg brugte det endda til at visne/sprøde grøntsagerne og varme bønnerne og derefter blande alt pålæg sammen for at øse i tortillaerne. Jeg formoder, at hvis du var initiativrig nok, kunne du også lave lommer til at bage æggene i, men bløde dem på komfuret og havde ikke noget imod, fordi alt andet var gået så svømmende.

3. Der er ingen opskrift på jorden, der vil fungere for alle. Jeg nævner ikke de potentielle ting, man kan proppe inde i en burrito, morgenmad eller andet, for hvis vi havde tid til at læse sådan en dråbe, ville vi ikke spise mad med én hånd. Nedenfor er den måde, jeg kan lide min. Måske har du brug for avocado i din og det er fint, men jeg elsker ikke teksturen, når den er frosset og optøet, eller ristet eller rehydreret chili eller hader kartofler, skønheden ved at lave din egen, det være sig morgenburritoer eller hvad som helst andet du ikke har nok af i dit liv, er at du får præcis, hvad du vil, præcis som du vil have det.

Tidligere

Morgenmad Burritos

  • Grøntsag eller en anden neutral olie
  • 2 store yukon guld kartofler, ternede små (ca. 1/2 tommer terninger)
  • 1 lille rødløg, hakket
  • 1 stor rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 til 2 jalapenos, eller efter smag, hakket lille
  • 1/2 pund pølse (morgenmad eller en anden sort du kan lide) fjernet fra tarmene, smuldret i stykker eller bacon
  • Kosher salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 5 ounces baby spinat (jeg bruger en pakke fra salatgrøntsektionen)
  • 1 3/4 kopper sorte bønner, drænet og skyllet (fra 1 15-ounce dåse)
  • 12 store æg
  • 8 mel tortillas i burritostørrelse
  • Salsa, hjemmelavet eller tilberedt, efter smag
  • 1 1/2 kopper groft revet skarp cheddar eller Monterey Jack (eller mere efter smag)
  • Syltede jalapenos, frisk hakket koriander, varm sauce, avocado eller guacamole, creme fraiche eller andre retter, du kan lide (efter behov)

Steg i 30 minutter. Bacon og pølse skal være gennemstegt og sprøde på dette tidspunkt, du kan fjerne dem og lægge dem til side. Brug en tynd, stor spatel til at løfte og dreje kartoflerne og peberfrugterne tilbage til ovnen i yderligere 5 til 10 minutter, eller indtil kartoflerne er møre. Når kartoflerne er møre, spredes spinat ovenpå, vendes tilbage til ovnen i 5 minutter, den vil hurtigt visne. Brug din spatel til at blande alle dine ristede ingredienser sammen. Spred sorte bønner over (dette vil varme dem), smuldre eller hak bacon, hvis det bruges, og returner det eller pølsen til bakken, så alt er på ét sted.

Forbered æg: Pisk dine æg sammen i en stor skål, indtil de er let pisket. Krydr godt med salt (jeg bruger 1/2 til 1 tsk kosher) og mange kværne sort peber. Varm din største stegepande op ved middelhøj varme. Når det er varmt, tilsættes lidt olie i gryden og opvarmes også. Når olien er varm, tilsættes dine æg. Lad dem stege i 20 til 30 sekunder, før de begynder at bevæge sig, og vend dem i spatelbrede sektioner. Når æggene for det meste er kogte, men stadig er lidt løbende, skal du skrabe dem i en skål. Æggets restvarme skal koge dem til omkring 95% -mærket, de vil færdiggøre, når du varmer dine burritoer.

Saml burritoer: Læg en stor firkant af folie på din tæller. Læg den første tortillla over den. [Jeg synes, at mine er bløde nok til at pakke ind uden at rive fra posen, men hvis din ikke er det, skal du lægge den på en pande i den sandsynligvis stadig resterende varme ovn i et minut eller to for at blødgøre (men ikke tørre ud).] Øjeæble ca. 1/8 af grøntsagsblandingen og øs den i midten, efterfulgt af lidt salsa (jeg bruger 1 til 2 spiseskefulde pr. Burrito), 1/8 æg, ost efter smag, plus hvad som helst fiksering du ikke kan leve uden.

Rul burritoen tæt ved at folde siderne ud over fyldet og derefter rulle nedefra og op. Pak folien ind på samme måde, og fold folien først over burritoens ender (ideelt set danner en “ kop ” i hver ende for at fange dryp, selvom mine børn bare ser dette som en udfordring).

Hvis du spiser med det samme: Jeg opvarmer de folieindpakkede burritoer på en bakke i 5 minutter i en 350 grader varm ovn. (Dette er bare for at få alt varmt igen og smelte osten.)

At fryse: Læg folieindpakket burritos i en frysepose og pres al luften ud. De opbevares i fryseren i 2 måneder.

Sådan opvarmes fra fryseren i ovnen: Jeg placerer de folieindpakkede burritoer på en bakke i en 350 grader varm ovn i 30 til 40 minutter (vendes halvvejs) for at varme dem igennem. Afhængigt af hvor kold din fryser er, og hvor pakket burritoer er, kan det tage mere eller mindre tid. For at kontrollere, tryk et tandstikker gennem folien ind i midten af ​​en burrito og træk det ud, hvis tandstikket føles varmt eller varmt, burritoen opvarmes. Hvis det er koldt (det vil være klart, hvis det er koldt), har det brug for mere tid.

Sådan opvarmes fra fryseren i en mikrobølgeovn: Fjern folie og mikrobølgeovn i 2 1/2 til 2 3/4 minutter, og drej burrito halvvejs. Jeg synes, at mikrobølger spænder lidt i afrimningstider, så du kan opleve, at du har brug for mere eller mindre.

Sådan optøes i køleskabet og varmes i ovnen: Hvis du er en plan-forud-type, kan du lade den begynde at optø i køleskabet natten over. Jeg opvarmer dem på samme måde som jeg gør frosne, men tjekker 10 minutter før. Jeg anbefaler stærkt, at man ikke efterlader burritoer i mel tortillas i køleskabet i mere end en dag, hvor fyldene er våde, kan gøre indpakningen grødet eller sumpet.


Morgenmad burritos

Første gang jeg lavede morgenmadsburritos, som jeg kan lide dem —, det vil sige, æggene blødt rørede og aldrig tørre, travlt med grøntsager og intet frygtindgydende som varm, våd salat indeni, for det andet kun at spise dem på forsædet af din bil på en parkeringsplads i Austin på en kølig morgen, en Topo Chico i kopholderen (dvs. måske ikke ligefrem som jeg kan lide dem, men det virkelige liv kræver kompromiser, eller sådan fortæller I voksne mig stadig) — Jeg følte mig sårende forrådt . Det virkede som om, at alle madlavningswebsteder på internettet fik dem til at virke så enkle, men der var jeg med separate stegepande med bacon og grønt og blandede grøntsager og æg, og derefter flere skåle, end jeg kunne tælle til samling. Vi skulle have dem til en “easy ” morgenmad-til-middag, aftensmaden var spektakulær sent, og alle var hangry og spiste mine 90 minutters forberedelse på mindre end 5, yderligere fornærmelse mod skade. Aldrig mere, jeg lovede, aldrig.


Heldigvis lovede jeg dette på Instagram Stories, hvilket betyder, at mine DM'er hurtigt blev fyldt op halvvejs med “Me også! Hvorfor lyver alle om, hvor lette de er? ” og den anden halvdel med forslag til måder at gøre dem mere effektivt og intelligent.

1. Lav altid dobbelt eller tredobbelt, så du kan fryse alt det, du ikke behøver, med det samme. Det er lidt arbejde, men i fremtiden takker du dig så meget, nej seriøst, fremtidig dig, der er så træt en dag, selv at hente et stykke pizza føles for meget en byrde husker, at du gemte dem i fryseren og er så erklæret med taknemmelighed, skriver det dit navn på tværs af himlen lige nu.

2. Vi skal til en-pan-plade stort set alt, tak The Kitchn for denne geniale idé. I ovnen kan du stege alt, hvad du har brug for. Jeg brugte det endda til at visne/sprøde grøntsagerne og varme bønnerne og derefter blande alt pålæg sammen for at øse i tortillaerne. Jeg formoder, at hvis du var initiativrig nok, kunne du også lave lommer til at bage æggene i, men bløde dem på komfuret og havde ikke noget imod, fordi alt andet var gået så svømmende.

3. Der er ingen opskrift på jorden, der vil fungere for alle. Jeg nævner ikke de potentielle ting, man kan proppe inde i en burrito, morgenmad eller andet, for hvis vi havde tid til at læse sådan en dråbe, ville vi ikke spise mad med én hånd. Nedenfor er den måde, jeg kan lide min. Måske har du brug for avocado i din og det er fint, men jeg elsker ikke teksturen, når den er frosset og optøet, eller ristet eller rehydreret chili eller hader kartofler, skønheden ved at lave din egen, det være sig morgenburritoer eller hvad som helst andet du ikke har nok af i dit liv, er at du får præcis, hvad du vil, præcis som du vil have det.

Tidligere

Morgenmad Burritos

  • Grøntsag eller en anden neutral olie
  • 2 store yukon guld kartofler, ternede små (ca. 1/2 tommer terninger)
  • 1 lille rødløg, hakket
  • 1 stor rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 til 2 jalapenos, eller efter smag, hakket lille
  • 1/2 pund pølse (morgenmad eller en anden sort du kan lide) fjernet fra tarmene, smuldret i stykker eller bacon
  • Kosher salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 5 ounces baby spinat (jeg bruger en pakke fra salatgrøntsektionen)
  • 1 3/4 kopper sorte bønner, drænet og skyllet (fra 1 15-ounce dåse)
  • 12 store æg
  • 8 mel tortillas i burritostørrelse
  • Salsa, hjemmelavet eller tilberedt, efter smag
  • 1 1/2 kopper groft revet skarp cheddar eller Monterey Jack (eller mere efter smag)
  • Syltede jalapenos, frisk hakket koriander, varm sauce, avocado eller guacamole, creme fraiche eller andre retter, du kan lide (efter behov)

Steg i 30 minutter. Bacon og pølse skal være gennemstegt og sprøde på dette tidspunkt, du kan fjerne dem og lægge dem til side. Brug en tynd, stor spatel til at løfte og dreje kartoflerne og peberfrugterne tilbage til ovnen i yderligere 5 til 10 minutter, eller indtil kartoflerne er møre. Når kartoflerne er møre, spredes spinat ovenpå, vendes tilbage til ovnen i 5 minutter, den vil hurtigt visne. Brug din spatel til at blande alle dine ristede ingredienser sammen. Spred sorte bønner over (dette vil varme dem), smuldre eller hak bacon, hvis det bruges, og returner det eller pølsen til bakken, så alt er på ét sted.

Forbered æg: Pisk dine æg sammen i en stor skål, indtil de er let pisket. Krydr godt med salt (jeg bruger 1/2 til 1 tsk kosher) og mange kværne sort peber. Varm din største stegepande op ved middelhøj varme. Når det er varmt, tilsættes lidt olie i gryden og opvarmes også. Når olien er varm, tilsættes dine æg. Lad dem stege i 20 til 30 sekunder, før de begynder at bevæge sig, og vend dem i spatelbrede sektioner. Når æggene for det meste er kogte, men stadig er lidt løbende, skal du skrabe dem i en skål. Æggets restvarme skal koge dem til omkring 95% -mærket, de vil færdiggøre, når du varmer dine burritoer.

Saml burritoer: Læg en stor firkant af folie på din tæller. Læg den første tortillla over den. [Jeg synes, at mine er bløde nok til at pakke ind uden at rive fra posen, men hvis din ikke er det, skal du lægge den på en pande i den sandsynligvis stadig resterende varme ovn i et minut eller to for at blødgøre (men ikke tørre ud).] Øjeæble ca. 1/8 af grøntsagsblandingen og øs den i midten, efterfulgt af lidt salsa (jeg bruger 1 til 2 spiseskefulde pr. Burrito), 1/8 æg, ost efter smag, plus hvad som helst fiksering du ikke kan leve uden.

Rul burritoen tæt ved at folde siderne ud over fyldet og derefter rulle nedefra og op. Pak folien ind på samme måde, og fold folien først over burritoens ender (ideelt set danner en “ kop ” i hver ende for at fange dryp, selvom mine børn bare ser dette som en udfordring).

Hvis du spiser med det samme: Jeg opvarmer de folieindpakkede burritoer på en bakke i 5 minutter i en 350 grader varm ovn. (Dette er bare for at få alt varmt igen og smelte osten.)

At fryse: Læg folieindpakket burritos i en frysepose og pres al luften ud. De opbevares i fryseren i 2 måneder.

Sådan opvarmes fra fryseren i ovnen: Jeg placerer de folieindpakkede burritoer på en bakke i en 350 grader varm ovn i 30 til 40 minutter (vendes halvvejs) for at varme dem igennem. Afhængigt af hvor kold din fryser er, og hvor pakket burritoer er, kan det tage mere eller mindre tid. For at kontrollere, tryk et tandstikker gennem folien ind i midten af ​​en burrito og træk det ud, hvis tandstikket føles varmt eller varmt, burritoen opvarmes. Hvis det er koldt (det vil være klart, hvis det er koldt), har det brug for mere tid.

Sådan opvarmes fra fryseren i en mikrobølgeovn: Fjern folie og mikrobølgeovn i 2 1/2 til 2 3/4 minutter, og drej burrito halvvejs. Jeg synes, at mikrobølger spænder lidt i afrimningstider, så du kan opleve, at du har brug for mere eller mindre.

Sådan optøes i køleskabet og varmes i ovnen: Hvis du er en plan-forud-type, kan du lade den begynde at optø i køleskabet natten over. Jeg opvarmer dem på samme måde som jeg gør frosne, men tjekker 10 minutter før. Jeg anbefaler stærkt, at man ikke efterlader burritoer i mel tortillas i køleskabet i mere end en dag, hvor fyldene er våde, kan gøre indpakningen grødet eller sumpet.


Morgenmad burritos

Første gang jeg lavede morgenmadsburritos, som jeg kan lide dem —, det vil sige, æggene blødt rørede og aldrig tørre, travlt med grøntsager og intet frygtindgydende som varm, våd salat indeni, for det andet kun at spise dem på forsædet af din bil på en parkeringsplads i Austin på en kølig morgen, en Topo Chico i kopholderen (dvs. måske ikke ligefrem som jeg kan lide dem, men det virkelige liv kræver kompromiser, eller sådan fortæller I voksne mig stadig) — Jeg følte mig sårende forrådt . Det virkede som om, at alle madlavningswebsteder på internettet fik dem til at virke så enkle, men der var jeg med separate stegepande med bacon og grønt og blandede grøntsager og æg, og derefter flere skåle, end jeg kunne tælle til samling. Vi skulle have dem til en “easy ” morgenmad-til-middag, aftensmaden var spektakulær sent, og alle var hangry og spiste mine 90 minutters forberedelse på mindre end 5, yderligere fornærmelse mod skade. Aldrig mere, jeg lovede, aldrig.


Heldigvis lovede jeg dette på Instagram Stories, hvilket betyder, at mine DM'er hurtigt blev fyldt op halvvejs med “Me også! Hvorfor lyver alle om, hvor lette de er? ” og den anden halvdel med forslag til måder at gøre dem mere effektivt og intelligent.

1. Lav altid dobbelt eller tredobbelt, så du kan fryse alt det, du ikke behøver, med det samme. Det er lidt arbejde, men i fremtiden takker du dig så meget, nej seriøst, fremtidig dig, der er så træt en dag, selv at hente et stykke pizza føles for meget en byrde husker, at du gemte dem i fryseren og er så erklæret med taknemmelighed, skriver det dit navn på tværs af himlen lige nu.

2. Vi skal til en-pan-plade stort set alt, tak The Kitchn for denne geniale idé. I ovnen kan du stege alt, hvad du har brug for. Jeg brugte det endda til at visne/sprøde grøntsagerne og varme bønnerne og derefter blande alt pålæg sammen for at øse i tortillaerne. Jeg formoder, at hvis du var initiativrig nok, kunne du også lave lommer til at bage æggene i, men bløde dem på komfuret og havde ikke noget imod, fordi alt andet var gået så svømmende.

3. Der er ingen opskrift på jorden, der vil fungere for alle. Jeg nævner ikke de potentielle ting, man kan proppe inde i en burrito, morgenmad eller andet, for hvis vi havde tid til at læse sådan en dråbe, ville vi ikke spise mad med én hånd. Nedenfor er den måde, jeg kan lide min. Måske har du brug for avocado i din og det er fint, men jeg elsker ikke teksturen, når den er frosset og optøet, eller ristet eller rehydreret chili eller hader kartofler, skønheden ved at lave din egen, det være sig morgenburritoer eller hvad som helst andet du ikke har nok af i dit liv, er at du får præcis, hvad du vil, præcis som du vil have det.

Tidligere

Morgenmad Burritos

  • Grøntsag eller en anden neutral olie
  • 2 store yukon guld kartofler, ternede små (ca. 1/2 tommer terninger)
  • 1 lille rødløg, hakket
  • 1 stor rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 til 2 jalapenos, eller efter smag, hakket lille
  • 1/2 pund pølse (morgenmad eller en anden sort du kan lide) fjernet fra tarmene, smuldret i stykker eller bacon
  • Kosher salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 5 ounces baby spinat (jeg bruger en pakke fra salatgrøntsektionen)
  • 1 3/4 kopper sorte bønner, drænet og skyllet (fra 1 15-ounce dåse)
  • 12 store æg
  • 8 mel tortillas i burritostørrelse
  • Salsa, hjemmelavet eller tilberedt, efter smag
  • 1 1/2 kopper groft revet skarp cheddar eller Monterey Jack (eller mere efter smag)
  • Syltede jalapenos, frisk hakket koriander, varm sauce, avocado eller guacamole, creme fraiche eller andre retter, du kan lide (efter behov)

Steg i 30 minutter. Bacon og pølse skal være gennemstegt og sprøde på dette tidspunkt, du kan fjerne dem og lægge dem til side. Brug en tynd, stor spatel til at løfte og dreje kartoflerne og peberfrugterne tilbage til ovnen i yderligere 5 til 10 minutter, eller indtil kartoflerne er møre. Når kartoflerne er møre, spredes spinat ovenpå, vendes tilbage til ovnen i 5 minutter, den vil hurtigt visne. Brug din spatel til at blande alle dine ristede ingredienser sammen. Spred sorte bønner over (dette vil varme dem), smuldre eller hak bacon, hvis det bruges, og returner det eller pølsen til bakken, så alt er på ét sted.

Forbered æg: Pisk dine æg sammen i en stor skål, indtil de er let pisket. Krydr godt med salt (jeg bruger 1/2 til 1 tsk kosher) og mange kværne sort peber. Varm din største stegepande op ved middelhøj varme. Når det er varmt, tilsættes lidt olie i gryden og opvarmes også. Når olien er varm, tilsættes dine æg. Lad dem stege i 20 til 30 sekunder, før de begynder at bevæge sig, og vend dem i spatelbrede sektioner. Når æggene for det meste er kogte, men stadig er lidt løbende, skal du skrabe dem i en skål. Æggets restvarme skal koge dem til omkring 95% -mærket, de vil færdiggøre, når du varmer dine burritoer.

Saml burritoer: Læg en stor firkant af folie på din tæller. Læg den første tortillla over den. [Jeg synes, at mine er bløde nok til at pakke ind uden at rive fra posen, men hvis din ikke er det, skal du lægge den på en pande i den sandsynligvis stadig resterende varme ovn i et minut eller to for at blødgøre (men ikke tørre ud).] Øjeæble ca. 1/8 af grøntsagsblandingen og øs den i midten, efterfulgt af lidt salsa (jeg bruger 1 til 2 spiseskefulde pr. Burrito), 1/8 æg, ost efter smag, plus hvad som helst fiksering du ikke kan leve uden.

Rul burritoen tæt ved at folde siderne ud over fyldet og derefter rulle nedefra og op. Pak folien ind på samme måde, og fold folien først over burritoens ender (ideelt set danner en “ kop ” i hver ende for at fange dryp, selvom mine børn bare ser dette som en udfordring).

Hvis du spiser med det samme: Jeg opvarmer de folieindpakkede burritoer på en bakke i 5 minutter i en 350 grader varm ovn. (Dette er bare for at få alt varmt igen og smelte osten.)

At fryse: Læg folieindpakket burritos i en frysepose og pres al luften ud. De opbevares i fryseren i 2 måneder.

Sådan opvarmes fra fryseren i ovnen: Jeg placerer de folieindpakkede burritoer på en bakke i en 350 grader varm ovn i 30 til 40 minutter (vendes halvvejs) for at varme dem igennem. Afhængigt af hvor kold din fryser er, og hvor pakket burritoer er, kan det tage mere eller mindre tid. For at kontrollere, tryk et tandstikker gennem folien ind i midten af ​​en burrito og træk det ud, hvis tandstikket føles varmt eller varmt, burritoen opvarmes. Hvis det er koldt (det vil være klart, hvis det er koldt), har det brug for mere tid.

Sådan opvarmes fra fryseren i en mikrobølgeovn: Fjern folie og mikrobølgeovn i 2 1/2 til 2 3/4 minutter, og drej burrito halvvejs. Jeg synes, at mikrobølger spænder lidt i afrimningstider, så du kan opleve, at du har brug for mere eller mindre.

Sådan optøes i køleskabet og varmes i ovnen: Hvis du er en plan-forud-type, kan du lade den begynde at optø i køleskabet natten over. Jeg opvarmer dem på samme måde som jeg gør frosne, men tjekker 10 minutter før. Jeg anbefaler stærkt, at man ikke efterlader burritoer i mel tortillas i køleskabet i mere end en dag, hvor fyldene er våde, kan gøre indpakningen grødet eller sumpet.


Morgenmad burritos

Første gang jeg lavede morgenmadsburritos, som jeg kan lide dem —, det vil sige, æggene blødt rørede og aldrig tørre, travlt med grøntsager og intet frygtindgydende som varm, våd salat indeni, for det andet kun at spise dem på forsædet af din bil på en parkeringsplads i Austin på en kølig morgen, en Topo Chico i kopholderen (dvs. måske ikke ligefrem som jeg kan lide dem, men det virkelige liv kræver kompromiser, eller sådan fortæller I voksne mig stadig) — Jeg følte mig sårende forrådt . Det virkede som om, at alle madlavningswebsteder på internettet fik dem til at virke så enkle, men der var jeg med separate stegepande med bacon og grønt og blandede grøntsager og æg, og derefter flere skåle, end jeg kunne tælle til samling. Vi skulle have dem til en “easy ” morgenmad-til-middag, aftensmaden var spektakulær sent, og alle var hangry og spiste mine 90 minutters forberedelse på mindre end 5, yderligere fornærmelse mod skade. Aldrig mere, jeg lovede, aldrig.


Heldigvis lovede jeg dette på Instagram Stories, hvilket betyder, at mine DM'er hurtigt blev fyldt op halvvejs med “Me også! Hvorfor lyver alle om, hvor lette de er? ” og den anden halvdel med forslag til måder at gøre dem mere effektivt og intelligent.

1. Lav altid dobbelt eller tredobbelt, så du kan fryse alt det, du ikke behøver, med det samme. Det er lidt arbejde, men i fremtiden takker du dig så meget, nej seriøst, fremtidig dig, der er så træt en dag, selv at hente et stykke pizza føles for meget en byrde husker, at du gemte dem i fryseren og er så erklæret med taknemmelighed, skriver det dit navn på tværs af himlen lige nu.

2. Vi skal til en-pan-plade stort set alt, tak The Kitchn for denne geniale idé. I ovnen kan du stege alt, hvad du har brug for. Jeg brugte det endda til at visne/sprøde grøntsagerne og varme bønnerne og derefter blande alt pålæg sammen for at øse i tortillaerne. Jeg formoder, at hvis du var initiativrig nok, kunne du også lave lommer til at bage æggene i, men bløde dem på komfuret og havde ikke noget imod, fordi alt andet var gået så svømmende.

3. Der er ingen opskrift på jorden, der vil fungere for alle. Jeg nævner ikke de potentielle ting, man kan proppe inde i en burrito, morgenmad eller andet, for hvis vi havde tid til at læse sådan en dråbe, ville vi ikke spise mad med én hånd. Nedenfor er den måde, jeg kan lide min. Måske har du brug for avocado i din og det er fint, men jeg elsker ikke teksturen, når den er frosset og optøet, eller ristet eller rehydreret chili eller hader kartofler, skønheden ved at lave din egen, det være sig morgenburritoer eller hvad som helst andet du ikke har nok af i dit liv, er at du får præcis, hvad du vil, præcis som du vil have det.

Tidligere

Morgenmad Burritos

  • Grøntsag eller en anden neutral olie
  • 2 store yukon guld kartofler, ternede små (ca. 1/2 tommer terninger)
  • 1 lille rødløg, hakket
  • 1 stor rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 til 2 jalapenos, eller efter smag, hakket lille
  • 1/2 pund pølse (morgenmad eller en anden sort du kan lide) fjernet fra tarmene, smuldret i stykker eller bacon
  • Kosher salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 5 ounces baby spinat (jeg bruger en pakke fra salatgrøntsektionen)
  • 1 3/4 kopper sorte bønner, drænet og skyllet (fra 1 15-ounce dåse)
  • 12 store æg
  • 8 mel tortillas i burritostørrelse
  • Salsa, hjemmelavet eller tilberedt, efter smag
  • 1 1/2 kopper groft revet skarp cheddar eller Monterey Jack (eller mere efter smag)
  • Syltede jalapenos, frisk hakket koriander, varm sauce, avocado eller guacamole, creme fraiche eller andre retter, du kan lide (efter behov)

Steg i 30 minutter. Bacon og pølse skal være gennemstegt og sprøde på dette tidspunkt, du kan fjerne dem og lægge dem til side. Brug en tynd, stor spatel til at løfte og dreje kartoflerne og peberfrugterne tilbage til ovnen i yderligere 5 til 10 minutter, eller indtil kartoflerne er møre. Når kartoflerne er møre, spredes spinat ovenpå, vendes tilbage til ovnen i 5 minutter, den vil hurtigt visne. Brug din spatel til at blande alle dine ristede ingredienser sammen. Spred sorte bønner over (dette vil varme dem), smuldre eller hak bacon, hvis det bruges, og returner det eller pølsen til bakken, så alt er på ét sted.

Forbered æg: Pisk dine æg sammen i en stor skål, indtil de er let pisket. Krydr godt med salt (jeg bruger 1/2 til 1 tsk kosher) og mange kværne sort peber. Varm din største stegepande op ved middelhøj varme. Når det er varmt, tilsættes lidt olie i gryden og opvarmes også. Når olien er varm, tilsættes dine æg. Lad dem stege i 20 til 30 sekunder, før de begynder at bevæge sig, og vend dem i spatelbrede sektioner. Når æggene for det meste er kogte, men stadig er lidt løbende, skal du skrabe dem i en skål. Æggets restvarme skal koge dem til omkring 95% -mærket, de vil færdiggøre, når du varmer dine burritoer.

Saml burritoer: Læg en stor firkant af folie på din tæller. Læg den første tortillla over den. [Jeg synes, at mine er bløde nok til at pakke ind uden at rive fra posen, men hvis din ikke er det, skal du lægge den på en pande i den sandsynligvis stadig resterende varme ovn i et minut eller to for at blødgøre (men ikke tørre ud).] Øjeæble ca. 1/8 af grøntsagsblandingen og øs den i midten, efterfulgt af lidt salsa (jeg bruger 1 til 2 spiseskefulde pr. Burrito), 1/8 æg, ost efter smag, plus hvad som helst fiksering du ikke kan leve uden.

Rul burritoen tæt ved at folde siderne ud over fyldet og derefter rulle nedefra og op. Pak folien ind på samme måde, og fold folien først over burritoens ender (ideelt set danner en “ kop ” i hver ende for at fange dryp, selvom mine børn bare ser dette som en udfordring).

Hvis du spiser med det samme: Jeg opvarmer de folieindpakkede burritoer på en bakke i 5 minutter i en 350 grader varm ovn. (Dette er bare for at få alt varmt igen og smelte osten.)

At fryse: Læg folieindpakket burritos i en frysepose og pres al luften ud. De opbevares i fryseren i 2 måneder.

Sådan opvarmes fra fryseren i ovnen: Jeg placerer de folieindpakkede burritoer på en bakke i en 350 grader varm ovn i 30 til 40 minutter (vendes halvvejs) for at varme dem igennem. Afhængigt af hvor kold din fryser er, og hvor pakket burritoer er, kan det tage mere eller mindre tid. For at kontrollere, tryk et tandstikker gennem folien ind i midten af ​​en burrito og træk det ud, hvis tandstikket føles varmt eller varmt, burritoen opvarmes. Hvis det er koldt (det vil være klart, hvis det er koldt), har det brug for mere tid.

Sådan opvarmes fra fryseren i en mikrobølgeovn: Fjern folie og mikrobølgeovn i 2 1/2 til 2 3/4 minutter, og drej burrito halvvejs. Jeg synes, at mikrobølger spænder lidt i afrimningstider, så du kan opleve, at du har brug for mere eller mindre.

Sådan optøes i køleskabet og varmes i ovnen: Hvis du er en plan-forud-type, kan du lade den begynde at optø i køleskabet natten over. Jeg opvarmer dem på samme måde som jeg gør frosne, men tjekker 10 minutter før. Jeg anbefaler stærkt, at man ikke efterlader burritoer i mel tortillas i køleskabet i mere end en dag, hvor fyldene er våde, kan gøre indpakningen grødet eller sumpet.


Morgenmad burritos

Første gang jeg lavede morgenmadsburritos, som jeg kan lide dem —, det vil sige, æggene blødt rørede og aldrig tørre, travlt med grøntsager og intet frygtindgydende som varm, våd salat indeni, for det andet kun at spise dem på forsædet af din bil på en parkeringsplads i Austin på en kølig morgen, en Topo Chico i kopholderen (dvs. måske ikke ligefrem som jeg kan lide dem, men det virkelige liv kræver kompromiser, eller sådan fortæller I voksne mig stadig) — Jeg følte mig sårende forrådt . Det virkede som om, at alle madlavningswebsteder på internettet fik dem til at virke så enkle, men der var jeg med separate stegepande med bacon og grønt og blandede grøntsager og æg, og derefter flere skåle, end jeg kunne tælle til samling. Vi skulle have dem til en “easy ” morgenmad-til-middag, aftensmaden var spektakulær sent, og alle var hangry og spiste mine 90 minutters forberedelse på mindre end 5, yderligere fornærmelse mod skade. Aldrig mere, jeg lovede, aldrig.


Heldigvis lovede jeg dette på Instagram Stories, hvilket betyder, at mine DM'er hurtigt blev fyldt op halvvejs med “Me også! Hvorfor lyver alle om, hvor lette de er? ” og den anden halvdel med forslag til måder at gøre dem mere effektivt og intelligent.

1. Lav altid dobbelt eller tredobbelt, så du kan fryse alt det, du ikke behøver, med det samme. Det er lidt arbejde, men i fremtiden takker du dig så meget, nej seriøst, fremtidig dig, der er så træt en dag, selv at hente et stykke pizza føles for meget en byrde husker, at du gemte dem i fryseren og er så erklæret med taknemmelighed, skriver det dit navn på tværs af himlen lige nu.

2. Vi skal til en-pan-plade stort set alt, tak The Kitchn for denne geniale idé. I ovnen kan du stege alt, hvad du har brug for. Jeg brugte det endda til at visne/sprøde grøntsagerne og varme bønnerne og derefter blande alt pålæg sammen for at øse i tortillaerne. Jeg formoder, at hvis du var initiativrig nok, kunne du også lave lommer til at bage æggene i, men bløde dem på komfuret og havde ikke noget imod, fordi alt andet var gået så svømmende.

3. Der er ingen opskrift på jorden, der vil fungere for alle. Jeg nævner ikke de potentielle ting, man kan proppe inde i en burrito, morgenmad eller andet, for hvis vi havde tid til at læse sådan en dråbe, ville vi ikke spise mad med én hånd. Nedenfor er den måde, jeg kan lide min. Måske har du brug for avocado i din og det er fint, men jeg elsker ikke teksturen, når den er frosset og optøet, eller ristet eller rehydreret chili eller hader kartofler, skønheden ved at lave din egen, det være sig morgenburritoer eller hvad som helst andet du ikke har nok af i dit liv, er at du får præcis, hvad du vil, præcis som du vil have det.

Tidligere

Morgenmad Burritos

  • Grøntsag eller en anden neutral olie
  • 2 store yukon guld kartofler, ternede små (ca. 1/2 tommer terninger)
  • 1 lille rødløg, hakket
  • 1 stor rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 til 2 jalapenos, eller efter smag, hakket lille
  • 1/2 pund pølse (morgenmad eller en anden sort du kan lide) fjernet fra tarmene, smuldret i stykker eller bacon
  • Kosher salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 5 ounces baby spinat (jeg bruger en pakke fra salatgrøntsektionen)
  • 1 3/4 kopper sorte bønner, drænet og skyllet (fra 1 15-ounce dåse)
  • 12 store æg
  • 8 mel tortillas i burritostørrelse
  • Salsa, hjemmelavet eller tilberedt, efter smag
  • 1 1/2 kopper groft revet skarp cheddar eller Monterey Jack (eller mere efter smag)
  • Syltede jalapenos, frisk hakket koriander, varm sauce, avocado eller guacamole, creme fraiche eller andre retter, du kan lide (efter behov)

Steg i 30 minutter. Bacon og pølse skal være gennemstegt og sprøde på dette tidspunkt, du kan fjerne dem og lægge dem til side. Brug en tynd, stor spatel til at løfte og dreje kartoflerne og peberfrugterne tilbage til ovnen i yderligere 5 til 10 minutter, eller indtil kartoflerne er møre. Når kartoflerne er møre, spredes spinat ovenpå, vendes tilbage til ovnen i 5 minutter, den vil hurtigt visne. Brug din spatel til at blande alle dine ristede ingredienser sammen. Spred sorte bønner over (dette vil varme dem), smuldre eller hak bacon, hvis det bruges, og returner det eller pølsen til bakken, så alt er på ét sted.

Forbered æg: Pisk dine æg sammen i en stor skål, indtil de er let pisket. Krydr godt med salt (jeg bruger 1/2 til 1 tsk kosher) og mange kværne sort peber. Varm din største stegepande op ved middelhøj varme. Når det er varmt, tilsættes lidt olie i gryden og opvarmes også. Når olien er varm, tilsættes dine æg. Lad dem stege i 20 til 30 sekunder, før de begynder at bevæge sig, og vend dem i spatelbrede sektioner. Når æggene for det meste er kogte, men stadig er lidt løbende, skal du skrabe dem i en skål. Æggets restvarme skal koge dem til omkring 95% -mærket, de vil færdiggøre, når du varmer dine burritoer.

Saml burritoer: Læg en stor firkant af folie på din tæller. Læg den første tortillla over den. [Jeg synes, at mine er bløde nok til at pakke ind uden at rive fra posen, men hvis din ikke er det, skal du lægge den på en pande i den sandsynligvis stadig resterende varme ovn i et minut eller to for at blødgøre (men ikke tørre ud).] Øjeæble ca. 1/8 af grøntsagsblandingen og øs den i midten, efterfulgt af lidt salsa (jeg bruger 1 til 2 spiseskefulde pr. Burrito), 1/8 æg, ost efter smag, plus hvad som helst fiksering du ikke kan leve uden.

Rul burritoen tæt ved at folde siderne ud over fyldet og derefter rulle nedefra og op. Pak folien ind på samme måde, og fold folien først over burritoens ender (ideelt set danner en “ kop ” i hver ende for at fange dryp, selvom mine børn bare ser dette som en udfordring).

Hvis du spiser med det samme: Jeg opvarmer de folieindpakkede burritoer på en bakke i 5 minutter i en 350 grader varm ovn. (Dette er bare for at få alt varmt igen og smelte osten.)

At fryse: Læg folieindpakket burritos i en frysepose og pres al luften ud. De opbevares i fryseren i 2 måneder.

Sådan opvarmes fra fryseren i ovnen: Jeg placerer de folieindpakkede burritoer på en bakke i en 350 grader varm ovn i 30 til 40 minutter (vendes halvvejs) for at varme dem igennem. Afhængigt af hvor kold din fryser er, og hvor pakket burritoer er, kan det tage mere eller mindre tid. For at kontrollere, tryk et tandstikker gennem folien ind i midten af ​​en burrito og træk det ud, hvis tandstikket føles varmt eller varmt, burritoen opvarmes. Hvis det er koldt (det vil være klart, hvis det er koldt), har det brug for mere tid.

Sådan opvarmes fra fryseren i en mikrobølgeovn: Fjern folie og mikrobølgeovn i 2 1/2 til 2 3/4 minutter, og drej burrito halvvejs. Jeg synes, at mikrobølger spænder lidt i afrimningstider, så du kan opleve, at du har brug for mere eller mindre.

Sådan optøes i køleskabet og varmes i ovnen: Hvis du er en plan-forud-type, kan du lade den begynde at optø i køleskabet natten over. Jeg opvarmer dem på samme måde som jeg gør frosne, men tjekker 10 minutter før. Jeg anbefaler stærkt, at man ikke efterlader burritoer i mel tortillas i køleskabet i mere end en dag, hvor fyldene er våde, kan gøre indpakningen grødet eller sumpet.


Morgenmad burritos

Første gang jeg lavede morgenmadsburritos, som jeg kan lide dem —, det vil sige, æggene blødt rørede og aldrig tørre, travlt med grøntsager og intet frygtindgydende som varm, våd salat indeni, for det andet kun at spise dem på forsædet af din bil på en parkeringsplads i Austin på en kølig morgen, en Topo Chico i kopholderen (dvs. måske ikke ligefrem som jeg kan lide dem, men det virkelige liv kræver kompromiser, eller sådan fortæller I voksne mig stadig) — Jeg følte mig sårende forrådt . Det virkede som om, at alle madlavningswebsteder på internettet fik dem til at virke så enkle, men der var jeg med separate stegepande med bacon og grønt og blandede grøntsager og æg, og derefter flere skåle, end jeg kunne tælle til samling. Vi skulle have dem til en “easy ” morgenmad-til-middag, aftensmaden var spektakulær sent, og alle var hangry og spiste mine 90 minutters forberedelse på mindre end 5, yderligere fornærmelse mod skade. Aldrig mere, jeg lovede, aldrig.


Heldigvis lovede jeg dette på Instagram Stories, hvilket betyder, at mine DM'er hurtigt blev fyldt op halvvejs med “Me også! Hvorfor lyver alle om, hvor lette de er? ” og den anden halvdel med forslag til måder at gøre dem mere effektivt og intelligent.

1. Lav altid dobbelt eller tredobbelt, så du kan fryse alt det, du ikke behøver, med det samme. Det er lidt arbejde, men i fremtiden takker du dig så meget, nej seriøst, fremtidig dig, der er så træt en dag, selv at hente et stykke pizza føles for meget en byrde husker, at du gemte dem i fryseren og er så erklæret med taknemmelighed, skriver det dit navn på tværs af himlen lige nu.

2. Vi skal til en-pan-plade stort set alt, tak The Kitchn for denne geniale idé. I ovnen kan du stege alt, hvad du har brug for. Jeg brugte det endda til at visne/sprøde grøntsagerne og varme bønnerne og derefter blande alt pålæg sammen for at øse i tortillaerne. Jeg formoder, at hvis du var initiativrig nok, kunne du også lave lommer til at bage æggene i, men bløde dem på komfuret og havde ikke noget imod, fordi alt andet var gået så svømmende.

3. Der er ingen opskrift på jorden, der vil fungere for alle. Jeg nævner ikke de potentielle ting, man kan proppe inde i en burrito, morgenmad eller andet, for hvis vi havde tid til at læse sådan en dråbe, ville vi ikke spise mad med én hånd. Nedenfor er den måde, jeg kan lide min. Måske har du brug for avocado i din og det er fint, men jeg elsker ikke teksturen, når den er frosset og optøet, eller ristet eller rehydreret chili eller hader kartofler, skønheden ved at lave din egen, det være sig morgenburritoer eller hvad som helst andet du ikke har nok af i dit liv, er at du får præcis, hvad du vil, præcis som du vil have det.

Tidligere

Morgenmad Burritos

  • Grøntsag eller en anden neutral olie
  • 2 store yukon guld kartofler, ternede små (ca. 1/2 tommer terninger)
  • 1 lille rødløg, hakket
  • 1 stor rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 til 2 jalapenos, eller efter smag, hakket lille
  • 1/2 pund pølse (morgenmad eller en anden sort du kan lide) fjernet fra tarmene, smuldret i stykker eller bacon
  • Kosher salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 5 ounces baby spinat (jeg bruger en pakke fra salatgrøntsektionen)
  • 1 3/4 kopper sorte bønner, drænet og skyllet (fra 1 15-ounce dåse)
  • 12 store æg
  • 8 mel tortillas i burritostørrelse
  • Salsa, hjemmelavet eller tilberedt, efter smag
  • 1 1/2 kopper groft revet skarp cheddar eller Monterey Jack (eller mere efter smag)
  • Syltede jalapenos, frisk hakket koriander, varm sauce, avocado eller guacamole, creme fraiche eller andre retter, du kan lide (efter behov)

Steg i 30 minutter. Bacon og pølse skal være gennemstegt og sprøde på dette tidspunkt, du kan fjerne dem og lægge dem til side. Brug en tynd, stor spatel til at løfte og dreje kartoflerne og peberfrugterne tilbage til ovnen i yderligere 5 til 10 minutter, eller indtil kartoflerne er møre. Når kartoflerne er møre, spredes spinat ovenpå, vendes tilbage til ovnen i 5 minutter, den vil hurtigt visne. Brug din spatel til at blande alle dine ristede ingredienser sammen. Spred sorte bønner over (dette vil varme dem), smuldre eller hak bacon, hvis det bruges, og returner det eller pølsen til bakken, så alt er på ét sted.

Forbered æg: Pisk dine æg sammen i en stor skål, indtil de er let pisket. Krydr godt med salt (jeg bruger 1/2 til 1 tsk kosher) og mange kværne sort peber. Varm din største stegepande op ved middelhøj varme. Når det er varmt, tilsættes lidt olie i gryden og opvarmes også. Når olien er varm, tilsættes dine æg. Lad dem stege i 20 til 30 sekunder, før de begynder at bevæge sig, og vend dem i spatelbrede sektioner. Når æggene for det meste er kogte, men stadig er lidt løbende, skal du skrabe dem i en skål. Æggets restvarme skal koge dem til omkring 95% -mærket, de vil færdiggøre, når du varmer dine burritoer.

Saml burritoer: Læg en stor firkant af folie på din tæller. Læg den første tortillla over den. [Jeg synes, at mine er bløde nok til at pakke ind uden at rive fra posen, men hvis din ikke er det, skal du lægge den på en pande i den sandsynligvis stadig resterende varme ovn i et minut eller to for at blødgøre (men ikke tørre ud).] Øjeæble ca. 1/8 af grøntsagsblandingen og øs den i midten, efterfulgt af lidt salsa (jeg bruger 1 til 2 spiseskefulde pr. Burrito), 1/8 æg, ost efter smag, plus hvad som helst fiksering du ikke kan leve uden.

Rul burritoen tæt ved at folde siderne ud over fyldet og derefter rulle nedefra og op. Pak folien ind på samme måde, og fold folien først over burritoens ender (ideelt set danner en “ kop ” i hver ende for at fange dryp, selvom mine børn bare ser dette som en udfordring).

Hvis du spiser med det samme: Jeg opvarmer de folieindpakkede burritoer på en bakke i 5 minutter i en 350 grader varm ovn. (Dette er bare for at få alt varmt igen og smelte osten.)

At fryse: Læg folieindpakket burritos i en frysepose og pres al luften ud. De opbevares i fryseren i 2 måneder.

Sådan opvarmes fra fryseren i ovnen: Jeg placerer de folieindpakkede burritoer på en bakke i en 350 grader varm ovn i 30 til 40 minutter (vendes halvvejs) for at varme dem igennem. Afhængigt af hvor kold din fryser er, og hvor pakket burritoer er, kan det tage mere eller mindre tid. For at kontrollere, tryk et tandstikker gennem folien ind i midten af ​​en burrito og træk det ud, hvis tandstikket føles varmt eller varmt, burritoen opvarmes. Hvis det er koldt (det vil være klart, hvis det er koldt), har det brug for mere tid.

Sådan opvarmes fra fryseren i en mikrobølgeovn: Fjern folie og mikrobølgeovn i 2 1/2 til 2 3/4 minutter, og drej burrito halvvejs. Jeg synes, at mikrobølger spænder lidt i afrimningstider, så du kan opleve, at du har brug for mere eller mindre.

Sådan optøes i køleskabet og varmes i ovnen: Hvis du er en plan-forud-type, kan du lade den begynde at optø i køleskabet natten over. Jeg opvarmer dem på samme måde som jeg gør frosne, men tjekker 10 minutter før. Jeg anbefaler stærkt, at man ikke efterlader burritoer i mel tortillas i køleskabet i mere end en dag, hvor fyldene er våde, kan gøre indpakningen grødet eller sumpet.


Morgenmad burritos

Første gang jeg lavede morgenmadsburritos, som jeg kan lide dem —, det vil sige, æggene blødt rørede og aldrig tørre, travlt med grøntsager og intet frygtindgydende som varm, våd salat indeni, for det andet kun at spise dem på forsædet af din bil på en parkeringsplads i Austin på en kølig morgen, en Topo Chico i kopholderen (dvs. måske ikke ligefrem som jeg kan lide dem, men det virkelige liv kræver kompromiser, eller sådan fortæller I voksne mig stadig) — Jeg følte mig sårende forrådt . Det virkede som om, at alle madlavningswebsteder på internettet fik dem til at virke så enkle, men der var jeg med separate stegepande med bacon og grønt og blandede grøntsager og æg, og derefter flere skåle, end jeg kunne tælle til samling. Vi skulle have dem til en “easy ” morgenmad-til-middag, aftensmaden var spektakulær sent, og alle var hangry og spiste mine 90 minutters forberedelse på mindre end 5, yderligere fornærmelse mod skade. Aldrig mere, jeg lovede, aldrig.


Heldigvis lovede jeg dette på Instagram Stories, hvilket betyder, at mine DM'er hurtigt blev fyldt op halvvejs med “Me også! Hvorfor lyver alle om, hvor lette de er? ” og den anden halvdel med forslag til måder at gøre dem mere effektivt og intelligent.

1. Lav altid dobbelt eller tredobbelt, så du kan fryse alt det, du ikke behøver, med det samme. Det er lidt arbejde, men i fremtiden takker du dig så meget, nej seriøst, fremtidig dig, der er så træt en dag, selv at hente et stykke pizza føles for meget en byrde husker, at du gemte dem i fryseren og er så erklæret med taknemmelighed, skriver det dit navn på tværs af himlen lige nu.

2. Vi skal til en-pan-plade stort set alt, tak The Kitchn for denne geniale idé. I ovnen kan du stege alt, hvad du har brug for. Jeg brugte det endda til at visne/sprøde grøntsagerne og varme bønnerne og derefter blande alt pålæg sammen for at øse i tortillaerne. Jeg formoder, at hvis du var initiativrig nok, kunne du også lave lommer til at bage æggene i, men bløde dem på komfuret og havde ikke noget imod, fordi alt andet var gået så svømmende.

3. Der er ingen opskrift på jorden, der vil fungere for alle. Jeg nævner ikke de potentielle ting, man kan proppe inde i en burrito, morgenmad eller andet, for hvis vi havde tid til at læse sådan en dråbe, ville vi ikke spise mad med én hånd. Nedenfor er den måde, jeg kan lide min. Måske har du brug for avocado i din og det er fint, men jeg elsker ikke teksturen, når den er frosset og optøet, eller ristet eller rehydreret chili eller hader kartofler, skønheden ved at lave din egen, det være sig morgenburritoer eller hvad som helst andet du ikke har nok af i dit liv, er at du får præcis, hvad du vil, præcis som du vil have det.

Tidligere

Morgenmad Burritos

  • Grøntsag eller en anden neutral olie
  • 2 store yukon guld kartofler, ternede små (ca. 1/2 tommer terninger)
  • 1 lille rødløg, hakket
  • 1 stor rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 til 2 jalapenos, eller efter smag, hakket lille
  • 1/2 pund pølse (morgenmad eller en anden sort du kan lide) fjernet fra tarmene, smuldret i stykker eller bacon
  • Kosher salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 5 ounces baby spinat (jeg bruger en pakke fra salatgrøntsektionen)
  • 1 3/4 kopper sorte bønner, drænet og skyllet (fra 1 15-ounce dåse)
  • 12 store æg
  • 8 mel tortillas i burritostørrelse
  • Salsa, hjemmelavet eller tilberedt, efter smag
  • 1 1/2 kopper groft revet skarp cheddar eller Monterey Jack (eller mere efter smag)
  • Syltede jalapenos, frisk hakket koriander, varm sauce, avocado eller guacamole, creme fraiche eller andre retter, du kan lide (efter behov)

Steg i 30 minutter. Bacon og pølse skal være gennemstegt og sprøde på dette tidspunkt, du kan fjerne dem og lægge dem til side. Brug en tynd, stor spatel til at løfte og dreje kartoflerne og peberfrugterne tilbage til ovnen i yderligere 5 til 10 minutter, eller indtil kartoflerne er møre. Når kartoflerne er møre, spredes spinat ovenpå, vendes tilbage til ovnen i 5 minutter, den vil hurtigt visne. Brug din spatel til at blande alle dine ristede ingredienser sammen. Spred sorte bønner over (dette vil varme dem), smuldre eller hak bacon, hvis det bruges, og returner det eller pølsen til bakken, så alt er på ét sted.

Forbered æg: Pisk dine æg sammen i en stor skål, indtil de er let pisket. Krydr godt med salt (jeg bruger 1/2 til 1 tsk kosher) og mange kværne sort peber. Varm din største stegepande op ved middelhøj varme. Når det er varmt, tilsættes lidt olie i gryden og opvarmes også. Når olien er varm, tilsættes dine æg. Lad dem stege i 20 til 30 sekunder, før de begynder at bevæge sig, og vend dem i spatelbrede sektioner. Når æggene for det meste er kogte, men stadig er lidt løbende, skal du skrabe dem i en skål. Æggets restvarme skal koge dem til omkring 95% -mærket, de vil færdiggøre, når du varmer dine burritoer.

Saml burritoer: Læg en stor firkant af folie på din tæller. Læg den første tortillla over den. [Jeg synes, at mine er bløde nok til at pakke ind uden at rive fra posen, men hvis din ikke er det, skal du lægge den på en pande i den sandsynligvis stadig resterende varme ovn i et minut eller to for at blødgøre (men ikke tørre ud).] Øjeæble ca. 1/8 af grøntsagsblandingen og øs den i midten, efterfulgt af lidt salsa (jeg bruger 1 til 2 spiseskefulde pr. Burrito), 1/8 æg, ost efter smag, plus hvad som helst fiksering du ikke kan leve uden.

Rul burritoen tæt ved at folde siderne ud over fyldet og derefter rulle nedefra og op. Pak folien ind på samme måde, og fold folien først over burritoens ender (ideelt set danner en “ kop ” i hver ende for at fange dryp, selvom mine børn bare ser dette som en udfordring).

Hvis du spiser med det samme: Jeg opvarmer de folieindpakkede burritoer på en bakke i 5 minutter i en 350 grader varm ovn. (Dette er bare for at få alt varmt igen og smelte osten.)

At fryse: Læg folieindpakket burritos i en frysepose og pres al luften ud. De opbevares i fryseren i 2 måneder.

Sådan opvarmes fra fryseren i ovnen: Jeg placerer de folieindpakkede burritoer på en bakke i en 350 grader varm ovn i 30 til 40 minutter (vendes halvvejs) for at varme dem igennem. Afhængigt af hvor kold din fryser er, og hvor pakket burritoer er, kan det tage mere eller mindre tid. For at kontrollere, tryk et tandstikker gennem folien ind i midten af ​​en burrito og træk det ud, hvis tandstikket føles varmt eller varmt, burritoen opvarmes. Hvis det er koldt (det vil være klart, hvis det er koldt), har det brug for mere tid.

Sådan opvarmes fra fryseren i en mikrobølgeovn: Fjern folie og mikrobølgeovn i 2 1/2 til 2 3/4 minutter, og drej burrito halvvejs. Jeg synes, at mikrobølger spænder lidt i afrimningstider, så du kan opleve, at du har brug for mere eller mindre.

Sådan optøes i køleskabet og varmes i ovnen: Hvis du er en plan-forud-type, kan du lade den begynde at optø i køleskabet natten over. Jeg opvarmer dem på samme måde som jeg gør frosne, men tjekker 10 minutter før. Jeg anbefaler stærkt, at man ikke efterlader burritoer i mel tortillas i køleskabet i mere end en dag, hvor fyldene er våde, kan gøre indpakningen grødet eller sumpet.



Kommentarer:

  1. Braddon

    Jeg kan lede efter linket på webstedet med et stort antal artikler om emnet, der interesserer dig.

  2. Lendall

    Wonderful, very valuable thought

  3. Cyning

    I wanted to talk to you, mine is what to say on this matter.

  4. Ned

    Nej, modsat.



Skriv en besked