Nye opskrifter

Pasta med tomater, grønne bønner og ricotta salata opskrift

Pasta med tomater, grønne bønner og ricotta salata opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • ingredienser
  • Pasta
  • Pasta typer
  • Penne

En sund og hurtig italiensk pastaret! En cherrytomat, hvidløg og grønne bønnesauce smides med varm pasta og serveres med masser af revet ricotta salata ovenpå!

Vær den første til at lave dette!

IngredienserServerer: 4

  • 400 g kort pasta, såsom penne eller makaroni
  • 250 g friske grønne bønner, trimmet
  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 2 hele fed hvidløg, skrællet
  • 7 eller 8 cherrytomater, halveret
  • salt, efter smag
  • revet ricotta salata til servering (se note)

MetodePrep: 10min ›Kog: 20min› Klar om: 30min

  1. Kog pastaen i rigeligt saltet vand. Indstil en alarm i 3 minutter, før tilberedningstiden er angivet på pakken.
  2. Kog de grønne bønner i saltet vand i 7 minutter. Afløb, når den stadig er fast. Skyl under koldt vand for at holde dem lyse grønne. Sæt til side.
  3. Imens opvarmes olivenolie i en stor gryde over medium varme; tilsæt hvidløg og kog til det er gyldent. Rør cherrytomater og salt efter smag. Kog i 4 eller 5 minutter, eller indtil tomaterne begynder at blive bløde. Tilføj grønne bønner; rør rundt og kog i 3-4 minutter mere eller indtil pastaen er klar.
  4. Når alarmen går (3 minutter før tilberedningstiden er slut), skal du reservere en øse kogevand og tømme pastaen. Tilsæt pasta til tomat og grønne bønnesauce; rør eller kast ved høj varme, tilsæt reserveret pastavand for at holde det fugtigt.
  5. Kasser hvidløgsfeddene og del dem på 4 tallerkener. Drys med masser af revet ricotta salata og server.

Ricotta salata

Ricotta salata er blevet tørret og saltet, hvilket gør det til en hård ost, der er velegnet til ristning. Den fås fra italienske delikatesseforretninger eller online. Brug parmesan af god kvalitet, hvis du ikke kan finde ricotta salata.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(0)

Anmeldelser på engelsk (0)


  • 1 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 4 fed hvidløg, meget fint hakket
  • ¼ tsk knust rød peber
  • 1 28 ounce dåse blommetomater, drænet og hakket
  • 12 ounce lange tynde grønne bønner, ender trimmet, skåret i 6-tommer længder
  • ½ kop reduceret natrium kylling bouillon eller vand
  • Salt & amp; friskkværnet peber efter smag
  • 1 pund fuld hvede tagliatelle eller fettuccine
  • 2/3 kop revet ricotta salata eller smuldret fetaost

Varm olie op i en stor gryde over medium-lav varme. Tilsæt hvidløg og kog under omrøring, indtil duftende, cirka 1 minut. Tilsæt rød-peberflager og kog under omrøring i 30 sekunder for at frigive deres duft. Tilsæt tomater, øg varmen til mellemhøj og svits under omrøring ofte, indtil tomaterne går i stykker og begynder at danne en sauce, cirka 10 minutter.

Tilsæt bønner, bouillon (eller vand), salt og peber. Rør rundt for at belægge bønnerne, dæk til og juster varmen for at opretholde et simpelt simmer. Kog, indtil bønnerne er meget møre, 1 1/2 til 2 timer, omrør lejlighedsvis. Rør ofte ved slutningen af ​​tilberedningen for at forhindre, at den brænder. (Tilberedningstiden varierer afhængigt af bønnernes tykkelse.) Smag til og juster krydderierne.

Kog tagliatelle (eller fettuccine) i en stor gryde med kogende saltet vand, indtil det er bare mørt, 8 til 10 minutter eller i henhold til pakningsanvisninger. Reserver 1/2 kop pasta-madlavningsvand og afdryp resten. Kom tagliatellen tilbage i gryden. Tilsæt saucen og rør, og tilsæt lidt af det reserverede pasta-madlavningsvand, hvis det er nødvendigt for at hjælpe saucen med at dække nudlerne. Overfør til varme tallerkener. Top hver portion med ricotta salata (eller feta).


  • 8 ounce penne eller ziti
  • 2 ½ dl friske broccolibuketter
  • 1 ½ kopper 1-tommers stykker friske asparges eller grønne bønner
  • 2 store modne tomater
  • 1 kop lys ricottaost
  • ¼ kop hakket frisk basilikum
  • 4 tsk hakket frisk timian
  • 4 tsk balsamico
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet peber
  • 2 spsk revet parmesanost
  • 1 blad basilikumkviste

Kog pasta i henhold til pakningsvejledningen, tilsæt broccoli og asparges (eller grønne bønner) i løbet af de sidste 3 minutter.

Læg imens en fin sil over en stor skål. Skær tomater i halve presse frø og saft i silen. Med bagsiden af ​​en ske skal du skubbe frøene for at udtrække saften, og kassere frøene. Tilsæt ricottaost, basilikum, timian, eddike, olivenolie, hvidløg, salt og peber til tomatsaften. Hak tomaterne, rør i ricotta -blandingen.

Hæld pasta og grøntsager i, kom i skålen og rør godt. Drys med parmesan. Hvis det ønskes, pynt med basilikumkviste.


Rotini Pasta Opskrift Med Pølse, Ricotta Og Grønne Bønner

Ingredienser

  • 1 lb rotini (spiralform) pasta
  • 1 lb pølse
  • 8 oz svampe
  • 1 lb grønne bønner, trimmet (hvis de bruges frosne, optø i en mikrobølgeovn)
  • 1 stor dåse (28 oz) hakkede tomater med saft
  • 8 oz ricottaost
  • 6 fed hvidløg, hakket
  • 1 tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 1 spsk olie

Instruktioner

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Mens pastaen koger, skæres pølsen i 1/2-tommers stykker og hakkes champignonerne.
  • Varm olien op i en stor non-stick bradepande ved middelhøj varme (du skal muligvis bruge to stegepander til at passe til alt).
  • Tilsæt pølse, svampe og grønne bønner til stegepanden. Kog under omrøring lejlighedsvis i 10 minutter, eller indtil alt er gennemstegt.
  • Tilsæt hakket hvidløg, tomater, salt og peber til stegepanden og kog under omrøring lejlighedsvis i 3 minutter.
  • Dræn kogt pasta og vend tilbage til gryden. Tilsæt ricotta til pastaen og bland grundigt.
  • Tilsæt pølseblandingen til pastaen og bland indtil den er kombineret.

Nyd denne lækre pastaret! Det genopvarmes også meget godt, så hvis du har rester, vil de være rart til næste dag og rsquos -middag! For flere pastaopskrifter, tjek lette pastaskaller gryderet, pastaopskrift med friske tomater og hjemmelavet alfredo sauce pastaopskrift.


TIPS TIL TILBEREDNING AF TORTELLINI PASTA SALAT

  • Skær dine tomater, skær og skær dine grønne bønner, og skær hvidløg i skiver, før du begynder at lave mad, for når du først starter, sker alt ret hurtigt.
  • Du & rsquoll vil gerne have din pande dejlig varm, inden du tilføjer tomaterne, og olien skal ikke ryge, men den skal have lidt glans.
  • Jeg kan godt lide at starte tomaterne med den skårne side opad, så skindene får lidt blister.
  • Kan jeg lave denne ret vegansk? Det kan du helt. Brug enten en vegansk tortellini eller sub i en anden pastaform efter eget valg. Orecchiette ville fungere rigtig fint her.
  • Kan jeg lave Tortellini Pasta Salat glutenfri? Brug bare glutenfri tortellini, eller hvis du kan finde den, anbefaler jeg glutenfri gnocchi i stedet.
  • Kan jeg lave denne ret på forhånd? Den holder 3-4 dage i køleskabet og er fantastisk kold eller ved stuetemperatur. Perfekt til madpakker!
  • Har du brug for at lave mere eller mindre Tortellini Pasta Salat? Du skal blot justere antallet af portioner i opskriftskortet herunder, og det kan justere opskriften for dig.


Pasta alla Norma

Dette er en af ​​de traditionelle italienske pastaretter, som alle genkender, og ifølge min mand er det en pastaret, som jeg ikke laver ofte nok. Der er mange historier om, hvordan denne pasta faktisk fik sit navn, men den grundlæggende opskrift, der blev oprettet på Sicilien, ligner normalt denne. Det, der adskiller denne opskrift fra andre pastaretter, er ricotta -salataosten, der topper den, som nu kan findes i de fleste italienske specialbutikker. Hvis det er umuligt at finansiere ricotta salata, foreslår jeg, at du bruger en meget skarp Pecirno Romano -ost, selvom smagen vil være anderledes. Til denne sauce vælger jeg normalt penne- eller rigatoni -form af pasta. Jeg kan godt lide at bruge hakkede tomater af mærket Mutti til min sauce, da de har en frisk tomatsmag.

Ved fremstilling af ricotta -salata presses og tørres mælkemassen og vallen, der bruges til at lave denne ost, før osten er lagret, hvilket giver denne rene hvide ost en tæt, men let svampet konsistens og en salt, mælkeagtig smag, der ligner lidt en tør feta ost.


Buon Appetito!
Deborah Mele Revideret 2020


  • 6 oz. kirsebær- eller druetomater (ca. 1-1/2 kopper)
  • 3 oz. Parmigiano-Reggiano eller Grana Padano, groft revet (ca. 1 kop)
  • 3/4 kop ricotta, helt eller delvis skummet
  • 1/3 kop pinjekerner
  • 1/4 kop olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Kosher salt
  • 1/3 pakket kop friske basilikumblade, groft hakket
  • Ernæringsprøvestørrelse 1/4 kop
  • Kalorier (kcal): 170
  • Fedtkalorier (kcal): 130
  • Fedt (g): 15
  • Mættet fedt (g): 4,5
  • Flerumættet fedt (g): 1,5
  • Enumættet fedt (g): 8
  • Kolesterol (mg): 20
  • Natrium (mg): 280
  • Kulhydrater (g): 4
  • Fiber (g): 1
  • Sukker (g): 1
  • Protein (g): 7

Relateret video

Meget frisk og sommerlig. Jeg brugte også parmesan. Ville være perfekt med grillede rejer.

Dette er forbløffende! Første gang jeg lavede den fulgte jeg opskriften nøjagtigt, og det var 4 gafler. Jeg fordoblede opskriften, og vi spiste den i flere dage på stranden - alle gav den tommelfinger op. Jeg kan bedst lide det ved stuetemperatur. Jeg gør det nu lidt anderledes: Jeg bruger skalpasta til at hjælpe med at fange ærterne- de var alle tilbage i bunden af ​​fadet, da jeg brugte linguini. Jeg kan godt lide en klemme citron lige før servering, og jeg tilføjer nu også en flok hurtig sauteret broccoli -rabe til ekstra grønne grøntsager. Spring ikke mynten over - det er det, der laver retten. Jeg foretrækker også Boar 's hovedfeta - meget cremet og mild - ikke for salt og skarp.

Jeg lavede mange ændringer af denne opskrift på grund af ikke at have mange ingredienser (frosne grønne bønner og frisk broccoli, lidt koriander i stedet for mynte, intet pastavand, fordi jeg ikke kan lide det, og rørpasta i stedet for lang .). Men jeg må sige, at jeg virkelig nød dette og stadig fangede essensen af ​​retten. Dette er let at ændre, og jeg brugte feta, som virkelig gør mig retten!

Dette har en let og forfriskende smag, der ikke ser ud til at blive serveret varm. Jeg kunne bedre lide den kold den næste dag med et strejf af rødvineddike. Følgte opskriften nøjagtigt, men synes, den har brug for lidt krydderi, så tilsat knust rød peber efter madlavning. Hvis du ikke kan lide mynte, smager du virkelig ikke, det er, at du skærer myntebehovet i halve og udgør forskellen med basilikum.

Dette er en virkelig let opskrift, der smager inspireret. Jeg lavede den i slutningen af ​​februar, og de friske krydderurter smagte så forår - helt sikkert en flugt fra tunge vintergryder. Det gør også masser og smager bedre den anden dag (og tredje). God fornøjelse!

Min mand og jeg ELSKER begge denne ret. Det eneste, jeg udelader, er persillen, og jeg griller aspargesene. Nøj!

Denne ret var simpelthen lækker. Har lavet dette flere gange: en gang med lilla basilikum og Orzo pasta, som var langt den bedste. Tilsætning af en lille smule citron og ikke bare pulserende saucen, men konsistent blanding i foodprocessoren giver den en pesto-lignende konsistens. Tonite prøver vi det med babybroccoli i stedet for asparges.

Lavede denne fremragende opskrift lige som skrevet og fandt den perfekt! Har lavet det fire gange, huskede endelig at anbefale det til andre. God fornøjelse!

Dette var et hit hos min husstand - et godt quickie -måltid om ugen. Jeg brugte frisk linguine og tilberedt som anvist med følgende undtagelser: tilføjede ikke parsely eller det reserverede madvand. Som andre bemærker, var det velsmagende næste dag og ved stuetemperatur. Af disse grunde ville være en god buffetret.

Ligesom andre korrekturlæsere nød jeg dette mere som en knap genopvarmet rest. To ting jeg ændrer: lidt mindre af de hakkede krydderurter og en ikke-trådagtig pasta som sløjfe.

Jeg kunne virkelig godt lide dette, og det var NEMT! Min eneste klage var, at når du tilføjer den kogte pasta, er resten af ​​ingredienserne lidt seje, hvilket efterlader hele måltidet ikke så varmt som det kunne være. Jeg havde ikke basilikum nok, så jeg tilføjede også lidt frisk oregano og estragon, underlagede kammuslingerne med frisk purløg, havde ikke nok feta, så jeg brugte også lidt frisk mozzarella. Det ville også smage fantastisk som en kold pastasalat, synes jeg!

Denne ret var ekstremt intetsigende og havde brug for enten en sauce eller endda et kød for at give den smag.

Jeg syntes, at dette var en fantastisk sommerret, der var endnu bedre ved stuetemperatur dagen efter. Jeg kunne godt lide tanken om at tilføje nødder (fra den tidligere korrekturlæser) og tilføjede nogle ristede pinjekerner, der var i min fryser. Jeg smed også pastaen med halverede druetomater (rød og gul). Tomaterne fik virkelig farven til at poppe. Jeg tilføjede også MEGET mere sort peber og en knivspids knust rød peber.

Denne opskrift var STOR og meget NEM. Mynten gjorde den meget forfriskende, men overvældede ikke retten. Left-overs var endnu bedre !! Substitutions omfattede Ricotta Salata i stedet for feta (udelad ekstra salt). Jeg håndhakkede alle urter og ost og kunne lide resultatet bedre end at pulsere dem. Læs forslaget om valnødder/pekannødder for sent, men vil helt sikkert prøve det (måske pinjekerner?).

UTMÆRKT OPGAVE. TRICKEN VAR AT OPBEVARE PASTA AL DENTE, BRUG FRISKE ASPARAGER OG KOG ASPARAGEN, BARE KORT FOR AT BLI FOR BLØD. Jeg brugte begge grønne og hvide asparges. I stedet for at bruge en fødevareprocessor huggede jeg basillen og mynten.

Dette er en vidunderlig ret. Det er en af ​​de smukkeste retter jeg nogensinde har lavet. Jeg tror, ​​at grøntsagerne ville lave en fantastisk varm side eller kold salat alene.

Yuck. Jeg troede, at vi ville elske denne opskrift, da jeg læste den, da vi elsker alle ingredienserne. Efter lykkeligt at have hakket og pulset og derefter let tilberedt og samlet fadet, satte min mand og jeg os til aftensmad. Jeg er ked af at sige, at vi var grundigt skuffede over denne pasta. Vi forsøgte endda at lide det, men fandt det for salt (og jeg kan godt lide salt/krydret mad), for fedtet og blandingen af ​​urter virkede akavet alt sammen. Seriøst smed vi resterne ud, hvilket sjældent sker omkring vores sted! Hvilket spild af nogle friske, lokale asparges.

Vi prøvede denne opskrift og fandt den lækker. Den første anmelder tilføjede ristede valnødder, og jeg må sige, at dette er en glimrende tilføjelse og altid ville tilføje denne ekstra ingrediens. Dette er bestemt til at være en almindelig vare i sommermånederne.

P.S. Hvordan vurderer man 1/2 gaffel?

til sunsetchaser: du fulgte metoden til opskriften, og det gør den gyldig. Jeg tilføjede også nødder (pekannødder min datter er allergisk over for valnødder) og udelod mynten (jeg hader mynte). Ellers er dette DROP DEAD pasta.

På egen hånd ville jeg sandsynligvis kun have givet disse tre gafler - men det var en af ​​de retter, der fik stauden til at & quotDu kunne åbne en restaurant & quot samtale med kæresten, så jeg giver den fire. Dem, der pooh-pooh-anmeldere, der faktisk ikke har lavet den pågældende opskrift, kan stoppe med at læse her. Jeg havde babyspinat i køleskabet, som jeg skulle slippe af med, så det gjorde jeg i stedet for aspargesene. Jeg havde friske ærter, men ikke frosset. Jeg glemte at reservere pastavandet, så jeg tilføjede nok olivenolie til at ødelægge ethvert "fedtfattigt" krav, som denne opskrift måtte have haft. Jeg havde en flok lokalt dyrket økologisk persille fra en ven 's gård, så jeg brugte langt mere persille, end opskriften kræver. Jeg ristede nogle hakkede valnødder og smed dem ovenpå. Jeg hældte mere olivenolie på den. Jeg tilføjede masser af friskmalet sort peber. Italiensk brød med smør på siden. En flaske vin. To stole på dækket. En smuk forsommeraften. Perfekt.

Dette var meget godt. Meget smag takket være fetaosten. Jeg brugte fuldkornspasta.


Grønne bønner

Du kan bruge alle slags grønne bønner, du har til rådighed. Afhængig af sorten vil tilberedningstiderne variere. Friske, unge bønner koger også hurtigere i modsætning til ældre grønne bønner.

Du kan også bruge frosne grønne bønner. Juster igen tilberedningstiden, og sørg for at tilberede dem, indtil de er sprøde.

Konservesbønner kan også bruges, men jeg foreslår, at du reserverer som den sidste mulighed. Skyl altid grønne bønner på dåse før brug. Konserverede grønne bønner behøver ikke koges og skal tilsættes direkte i gryden med tomatsauce.


Let pasta og bønnesalat

Hvis du ikke kan beslutte, hvad du skal bringe til din næste sommersamling og elsker både pastasalater og bønnesalater, skal du ikke frygte mere. Vi har den bedste og nemmeste opskrift, så du kan kombinere din foretrukne kolde salat og lave en mættende, nærende og lækker ret, som alle vil elske. Vores vegetariske pasta- og bønnesalat er fyldt med fiberrige nyrebønner og garbanzoer, som kombineret med rotini-pasta giver en solid og dekadent salat. En let og cremet dressing lavet af mayonnaise og italiensk salatdressing bringer ingredienserne sammen. Det er en vidunderlig ret at lave foran og placere i køleskabet, indtil det er tid til at spise, og det holder godt i et par dage, hvis det er dækket og opbevaret i køleskabet.

Denne pasta-bønnesalat er en fantastisk opskrift at eksperimentere med og tilføje andre ingredienser til: sorte oliven, dampet broccoli, tomater i tern, grønne løg, selleri, koriander, rødløg og fetaost eller anden syrlig ost er alle gode muligheder. Brug forskellige bønner som pinto, cannellini eller sorte bønner. Tilsæt solsikkefrø eller pepitas lige før servering for at tilføje lidt crunch.

Tilpas salaten efter dine behov og gør den vegansk ved at bruge vegansk mayonnaise. Tjek den italienske salatdressing på flaske, da nogle er mælkefrie og veganske og andre ikke. Alternativt kan du lave din egen dressing for at sikre, at retten holder en vegansk livsstil. Andre typer pasta som penne eller bowties er også gode valg. Hele hvede og glutenfri pasta kan også dække andre kostbehov.


Se videoen: Ristede kirsebærtomater og Ricotta Orecchiette opskrift (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Bing

    The rating is weak !!!

  2. Zulushicage

    Det over min forståelse!

  3. Typhon

    Meget sjov ting

  4. Marcus

    Og på hvad vi skal stoppe?

  5. Manolo

    Jeg lykønsker, denne storslåede idé er i øvrigt nødvendig



Skriv en besked