Nye opskrifter

Faste brombær med marmelade og hasselnødder

Faste brombær med marmelade og hasselnødder


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Forvarm ovnen til 180 grader.

Kom sukker, olie, mineralvand, syltetøj i en skål og bland ved lav hastighed.

Tilsæt hakkede hasselnødder, vaniljesukker og bagepulver, derefter johannesbrødspulver og til sidst melet i regnen.

Smør en dyb pande med olie, beklæd den med mel og hæld sammensætningen i gryden.

Niveau blandingen i bakken med en ske, drys derefter med hakkede hasselnødder og sæt bakken i ovnen, indtil kagen er bagt og består tandstikketesten.

Tag fadet ud af ovnen, lad det køle af, portion og server .....

God appetit!


Faste brombær & # 8211 våd chokoladestang, faste muffins

Dette er en af ​​de bedste, billigste og hurtigste kager, og # 128578 en opskrift, flere præsentationsmuligheder, så nemme at lave, i snesevis af former, så billige, med en fantastisk effekt og med en overraskende god smag. & # 128578 Jeg har dette af opskrift i mange år, fra min tidligere gymnasiekammerat, Paula. Før revolutionen, da alt var i orden og intet kunne findes, klarede husmødrene også så godt de kunne, Neger Denne af posten det var meget almindeligt.

INGREDIENSER, der er nødvendige for at fastne brombær:

-450-500 g mel (afhængigt af hvor tyk marmeladen er)


Fastende sort kvinde med kakao -glasur

A & icircnceput Fastelavn, årets længste og hårdeste faste for ortodokse kristne. Hvis du faster, betyder det, at du allerede har opgivet mange fødevarer, som du kan lide, i hvert fald i et par uger.

Den gode nyhed er, at der stadig er slik, som du kan nyde, og som faster.

Fastende sort kvinde med glasur er en af ​​de bedste og enkleste kager, du kan lave & icircn post. Det er ekstremt enkelt og vil være til glæde for hele familien, selvom de faster eller ej.

  • 250 g sukker
  • 250 ml mineralvand
  • 125 ml olie
  • 4 spsk marmelade eller syltetøj
  • 4 spsk kakao
  • 100 g hakkede valnødder
  • 1 pose bagepulver
  • 400 g mel
  • Til glasuren:
  • 6 spsk pulveriseret sukker
  • 3 spsk kakao
  • 3 spsk olie
  • 3 spsk varmt vand

Forvarm ovnen til 165 grader.

Brug en mixer til at blande mel, sukker, olie, mineralvand og bagepulver, indtil du får en glat creme. Tilsæt syltetøj og valnødder og bland dem med en ske eller spatel.

Bages i 40-45 minutter eller indtil sorten er jævnt brunet.

I mellemtiden kan du passe på glasuren. Bland pulveriseret sukker, kakao og lun olie og bland det til det er glat. Til sidst sættes 3 spiseskefulde kogende vand og blandes igen.

Når kagen er kølet lidt af, hældes glasuren på. Du kan dekorere med malede valnødder eller kokos.

Du skal også se det.


Bland kirsebærsyltetøj, mineralvand og sukker i en skål og bland indtil sukkeret er smeltet. Tilsæt olie, romessens og et kamisrevet saltpulver. Sluk bagepulver med citronsaft og tilsæt det til skålen. Læg vaniljestangfrøene. Bland bagepulveret med mel, kakao, kanel og muskatnød og kom det gradvist over sammensætningen. Homogeniser, indtil du får konsistensen af ​​kagedejen. Tilsæt de finthakkede valnødder til sidst.

Tapet en rektangulær bakke med bagepapir og hæld sammensætningen. Bag brombæret i den forvarmede ovn ved 170 grader C, cirka 40 minutter, indtil det består tandstikketesten.

Imens klargøres glasuren: Bland sukkeret med kakao, vand og olie og kog sammensætningen i et par minutter. Til sidst skal du male krydderier til kamiskager.

Fjern kagen fra ovnen og lad den afkøle lidt, del den, hæld derefter den varme glasur over den og pynt med malede valnødder.


Post sorthed

Jeg har tænkt på Ediths sorthed i næsten et år, men først nu er det lykkedes mig at se det, da mange faster til jul. Jeg er ikke en af ​​dem, men jeg tager fasteopskrifter som udfordringer. Jeg var nysgerrig, hvilken smag kan en sort kvinde have uden æg og mælk, og især, hvilken tæthed og tekstur vil den have? Tja, se på billedet ovenfor! En lækker og meget flot vokset kage kom frem, i betragtning af at jeg hældte den i et tyndt lag i en ret stor bakke, på 35 & # 21525 cm. Giv ikke op glasuren, den balancerer den endelige smag godt. Se, det er muligt! Tak, Edith!

Ingrediens:

3 spiseskefulde kakao (50 g)

1 lille krukke syltetøj (400 g)

Til glasuren:

3-4 spsk flydende fløde

Fremstillingsmetode:

Bland godt mel, bagepulver, salt, kakao, sukker og valnødder (jeg brugte hasselnødder), sigt dem derefter godt, og bland derefter igen. (møtrik siler ikke, rydder * __ *)

I en anden skål blandes marmeladen lige så godt med vandet og olien, og lægges derefter over den første sammensætning, den tørre, og blandes godt, men ikke overdrevent. Jeg brugte en krukke kvædesyltetøj, men du kan gøre, hvad du vil.

Hæld sammensætningen i en gryde smurt med olie og beklædt med mel og kom den i den varme ovn ved 180 ° C i 40-45 minutter. Vi kan alligevel teste tandstikkerne.

Vi laver glasuren sådan: vi lægger flydende fløde, de brudte chokoladestykker og flormelis i en gryde ved svag varme, og vi blander, indtil chokoladen er smeltet. Kog ikke, for chokoladen mister sine egenskaber, når den koges, lad den kun stå, indtil den smelter, og hæld derefter over kagen.

Til målingen brugte jeg en normal kop på 250 ml, men jeg vejede også ingredienserne, hvis nogen vil være mere præcis.


Post kakaoglasur

Post kakaoglasur opskrifter: hvordan man laver mad efter kakaoglasur og de lækreste opskrifter på fastende brombær med glasur, luftig fastende brombær med glasur, kold chokoladeglasur, brombærsirup med chokoladeglasur, kage med valmuefrø og chokoladeglasur, brombær med chokoladeglasur og valnød, brombærsirup med glasur, faste retter, faste kage, fastende ruller.

Fastende sort kvinde med kakao -glasur

Hjemmelavede kager, Chokoladekager, Faste slik 250 g sukker 250 ml mineralvand 125 ml olie 4 spsk marmelade eller marmelade 4 spsk kakao 100 g hakkede valnødder 1 pose bagepulver 400 g mel til glasur: 6 spsk pulveriseret sukker 3 spsk kakao 3 spsk olie 3 spsk varmt vand

Boheme postkage

Kakao, margarine, bordpladevand: 450 g mel 200 g sukker 50 g kakao 200 g valnøddekerner 500 ml vand 100 ml olie 2 lgt bagepulver 4 lg med jordbærsyltetøj en knivspids salt sirup: 200 g sukker 400 ml vand eller en spiseskefuld kakao 50 g margarine eller en flaske romfri glasur.

Blackberry med æbler (fastende)

Pulveriseret sukker, kakao, topglasur 350 g hvedemel 30 g kakao 270 ml valnødmælk 200 ml almindeligt vand 72 ml solsikkeolie 1/2 pose bagepulver 100 g valnøddekerner 4 store røde æbler (

500 g) 1 liter med malet kanelspidsglasur: 100 g mørk chokolade (50%.

Faste brombær med kirsebær

Faste opskrifter, slik, jul 2 kopper sukker 2 kopper vand 3 spsk kakao 1 kop olie 1 pose bagepulver skræl fra en appelsin 1 ampul vaniljeessens kirsebær fra kompottemel, så meget som den indeholder (ca. 350 g) til glasur: 2 spsk kakao 2 spsk olie 6 spsk pulveriseret sukker.

Glaseret fastende rulle

Faste opskrifter, bordplade slik: -200g. florsukker -5 spsk honning -150 ml. vand -1 tsk ammoniumbicarbonat slukket med eddike -100 ml. olie -500 g. mel + 1 knivspids saltglasur : -300 ml. apa -300g. sukker -250 g. margarine -5 spsk kakao -2 flasker.

Post sorthed

Pulveriseret sukker, kakao, vand 300 gr. marmelade eller syltetøj (jeg brugte kirsebærsyltetøj) 150 ml olie 300 ml vand 100 & ndash 150 gr. sukker (som du kan lide sødt) 450-500 gr. mel (afhængig af konsistensen af ​​den anvendte marmelade / marmelade) 100 gr. kakao 200 gr.

Fast sort glasur tilberedt på Philips multicooker

Jordnødder, rosiner, vand 200 g mel en knivspids salt en spsk revet natron 100 g sukker en kuvert vaniljesukker 100 g valnøddekerner 3-4 spsk kakaotip 3 spsk kvædesyltetøj med valnødder 200 ml vand 50 ml olie rom og appelsinessens at smage 70 g.

Fastende sort kvinde med appelsinsyltetøj

Faste opskrifter, slik, jul til disken: 2 kopper mel, 1 kop sukker, 1 kop og 1/2 mineralvand, 3 spsk kakao, 1 bagepulver, 1/2 kop olie, 100 g appelsinsyltetøj. til glasuren: 1 spsk kakao, 1 spsk sukker, 1 spsk olie, 1 spsk vand.

Fluffy pandekager med kakao - faste

Fastekager, fastelavede slik, slik 200 ml mandelmælk 200 ml mineralvand 170 g mel 1 spsk kakao 2 spsk olie 1 pose vaniljesukker en knivspids saltolie for at stege dem

Hello Kitty kage

Fløde, glasurtop: -1 æg -1 glas sukker -1/2 glas olie -2 glas mel -3 spsk kakao -1 pose bagepulver -1 glas mælkesirup -1/2 glas mælk - 1 spsk kakaoglasur: flødeskum

Faste brombær i chokolade

Slik, kager, jul til disken: 3 kopper sukker, 3 kopper og et halvt vand, 1 kop og en halv olie, 6 kopper mel, en knivspids ammoniak slukket i eddike, 6 spsk kakao, rosiner. til glasuren: 2 kopper vand, 1 pakke margarine, 5 spsk kakao og 1 romessens.

Chokolade-, kirsebær- og banankage (fastende)

Bananer, vand, glasur bordplade 300 g hvedemel 30 g sort kakao 110 g brunt sukker 375 ml kulsyreholdigt mineralvand 80 ml palmeolie 1 lgt kanelpulver 2 lgt bagepulver 3 lgt vaniljeessenscreme: 3 bananer stor saft fra en 3 lg citron med spids.

Muffins med kakao og blåbær - faste

Chokoladekager, frugtkager, fastende slik 550 g mel 350 g sukker 125 g kakao 100 ml vegetabilsk olie 750 ml vand 1 pose bagepulver en knivspids salt 2 tsk vaniljeessens 250 g friske eller frosne blåbær

Faste kiks

Faste mad, Faste, slik 3 kopper sukker, 2 pakker margarine, 2 kopper olie, 3 kopper borscht, 2 tsk bagepulver, mel (som det indeholder), krydderier, essenser, 3 spsk kakao, pistacienød til dekoration

Særlig sort

Kakao, mandler, glasur 1/2 kop store hakkede valnødder, 3 æg, 1 spsk vaniljeessens, 1 kop flormelis, 50 g kakao, 200 g smør, en spiseske bagepulver, 1 kop mel, 1/8 tsk salt. glasur: 100 g mørk chokolade, 100 ml flydende fløde, 100 ml tør hvidvin, mandler.

Faste valnød og honningkage

Slik, kager * 3 glas vand * 1 glas olie * 3-4 glas mel * et glas sukker * 5 spsk honning * vaniljeessens * romessens * en håndfuld nødder * rosiner * 1 bagepulver * kakaoglasur : * 6 spsk sukker * 6 spsk vand * 6 spsk.

Ostekage med kakao -glasur

Slik, kagetoppe: 6 æg, 12 spsk sukker, 6 spsk varmt vand, 6 spsk mel til påfyldning: 300 g hytteost, 5 spsk sukker, 150 g margarine glasur: 2 spsk mælk, 1 spsk kakao, 7 spsk sukker, 50 g margarine

Kirsebær, kakao og chokoladekage

Kakao, glasur på bordet 11 æg (7 mellemstore æg og 4 store æg) 255 g florsukker 235 g mel 50 g kakao 10 g bagepulver 250 g frosne kirsebærglasur 90 g mørk chokolade 1 lgt palmeolie / solsikkeolie 30-40 ml hårdt kaffebarkdekoration fra 2 appelsiner 1 lg.

Pepperkager med fastende kakao

Faste opskrifter, slik - 175 gr honning - 175 gr pulveriseret sukker - 35 gr smeltet margarine - 200 ml vand - 10 gr natron opløst i lidt citronsaft - 150 gr malet valnød - 500 gr mel - en spiseskefuld kakao

Lyn

Vanilje, kakao, vand 1 kop vand og halerød 12 kop olie 1 kop melspids 4 æg en knivspids salt vaniljecreme: 1 kg mælk 3 æg 6 spsk mel 150 g sukker 100 g smør vaniljeessens kakaoglasur: 4 spsk sukker 3 spsk kakao 5 spsk vand (mælk) 50 gr. smør en dråbe.

Min sorte version

Vand, Glasur til en 26 cm bakke 1 glas sukker 1/2 glas vand 3 spsk kakao 250 gr smør 6 æg 11/2 glas mel til kager lidt romessens til glasur 250 ml fløde 120gr mørk chokolade 60% kakao eller efter ønske 50 gr smør

Blackberry med mascarpone og chokoladeglasur

Kakao til bordplade: 250 g smør 200 g sukker 50 g kakao 150 g mascarpone 3 æg 1 tsk vaniljeessens 150 g mel til fløde: 100 g pulveriseret sukker 350 g mascarpone 100 ml flydende fløde 1 pose gelatine til glasur: 200 g chokolade min 55 % kakao 100 ml.

Lækker med rosiner og chokoladeglasur

4 pakker fordøjelseskiks (200 g) 1/2 pakke smør eller margarine (hvis du vil have det til at være fastende) 1 lille smørterning til smøring 3 spsk honning 2 spsk kakao 5 spsk rosiner 1 mørk chokolade (100 g)

Marcipan fra kiks og nødder

Faste opskrifter, Slik 8 spiseskefulde vand, 500 gr. sukker, en pakke margarine-250g, 300 g kiks, 300 g valnødder, 2-3 spiseskefulde kakao, en spiseske romessens, en spiseske mandelessens, cellofan. glasur: 100 g sukker, 3 spsk vand, 50 g margarine, 3.

Faste dumplings med marmelade

Faste opskrifter, Dej slik: 100 ml vand, 120 g mel, vaniljeessens, en knivspids salt, 1 tsk sukker. sur syltetøj - til fyldet. glasur: 50 g brødkrummer, 2 spsk olie, 2 spsk sukker, kanel.

Coca Cola kage og glasur

Slik, hjemmebagte kager, kager 500 g mel 300 g sukker 1 tsk bagepulver 250 ml coca cola 80 g kakao 200 g smør 2 æg til glasur: 250 ml coca cola 120 g smør 60 g kakao 1 vaniljestang / 2 tsk essens 150 g flormelis

Post kage

Mad, forretter, Vegetabilsk mad 30 spsk varmt vand, 30 spsk mel, 15 spsk sukker, 15 spsk olie, bagepulver, en halv teskefuld ammoniak slukket med eddike, 2 spsk kakao, 2-3 spsk marmelade eller syltetøj, nødder cit mere .

Lamingtons - bordkage

Kakao, Topglasur: 5 store æg (l) 3/4 kop flasker (165 g) 1 kop mel (150 g) 4 lg solsikkeolie 1 lgt vaniljeessens (hjemmelavet) 3 lgt grapefrugtpulver (valgfrit) et flormelis pulver : 1 kop sukker (200 g) 80 ml almindeligt vand 3-4 lg kakao 4 lg.

Den bedste brombæropskrift med glasur

Chokoladekager, hjemmelavede kager, kager 120 g smør 250 g sukker 2 æg 1 tsk vaniljeessens 80 g kakao 120 g mel en knivspids salt til glasur: 3 tsk smør 3 tsk kakao 1 tsk vanilje 60 g sukker 100 g chokoladesort

Skiveplader med glasur

Valnød, vand -1 pakke waferplader -1 pakke margarine -4 æg -2 kopper sukker -300 gr. Nødder -2 spsk kakao -2 romessenser -1 pose vaniljesukker til glasur: -2 spsk kakao -100 gr. Pulveriseret sukker -2 spsk olie -2 spsk vand

Hjemmelavet chokolade uden ild, fastende

Faste opskrifter, slik * 3 lg palmeolie eller 1 avocado * 3, 4 dråber vanille * honning efter smag, oprindeligt 3, 4 lg * 2 kopper kakaopulver

Kinesisk kage

Æg, æggeblommer, Coca -glasur 200 g valnødder malet 100 g mel 200 g sukker 200 g smør ved stuetemperatur 6 æggehvider 2 spsk kakaoglasur 4 æggeblommer 200 g flormelis en tsk citronsaft 25 g revet chokolade til pynt

Faste dag og nat kage

Faste opskrifter, Slik 300 ml mineralvand, 200 g sukker, 150 ml olie, vaniljeessens, 2 tsk bagepulver, 350 g mel, 2 spsk kakao, nødder.

Biscuit salami - faste

Ukogte kager, Hjemmelavede kager, Faste kager 400 g petit beurre kiks 100 g rosiner / shit 50 g kakao 100 g sukker 200 ml vand 50 ml olie 2 tsk rom essens 2 spsk kokos

Efter otte kage

Grå, vand, glasur bordplade: 5 æg 8 spsk sukker 2 spsk mel 2 spsk semulje 2 spsk kakao 1 tsk bagepulver 1 spsk honning 3 spsk mælk 7 spsk olie 1 pose vaniljesukker en knivspids saltfløde: 700 ml flødeskum (hulala ) 200 g hvid chokolade 4.

Fanta kage

Kakao, 6 æg, Glasurplade: 6 æg 6 lg sukker 4 lg mel 2 lg kakao 100 ml olie 1 pose bagepulver en knivspids saltfløde: 500 g hytteost (jeg brugte pilos) 200 g smør 82% fedt 200 g pulveriseret sukker et hætteglas med vaniljeessensglasur: 2 poser vaniljebudding 800.

Faste kage

Rom essens, rom, rosiner 350 ml varmt vand et pulver salt 100 ml olie 125 g margarine kombineres 5 spsk sukker 700 g mel 2 poser vaniljesukker en appelsin (skræl og saft) citronskal 20 g frisk gær (opløses med en ske sukker) og lidt varmt vand).

Biscuit salami (fastende)

Slik, kager 300 g fastende kiks 50 g margarine ca. 100 ml vand (afhænger af kiks) shit 4-5 stykker 30 g kakao rosiner, pistacienød malet valnød rom essens

Tricolor sort

Bageplade glasur: dej bagepapir: 2 kopper sukker, 1 pakke smør, 1/2 kop mælk, 30 g kakao dr oetker, 4 æg, 100 g hakkede valnødder, 2 kopper mel, 1 pose sukker kanel dr. Oetker 1 pose bagepulver dr. oetker, saft fra en.

Påske i tre lag

Rom, Grå, Rosinedej: 2 æg 1/2 kop mælk 2 spsk sukker 2 spsk olie 1/2 terning gær 1 spsk kakaomel - hvor meget salt smager fyld: 500 g sød ost 1 kop sukker 100 g rosiner 5 æg 1 spsk semulje salt rom glasur 3 æg 3 spsk sukker.

Yndlings kage

Bagepulver, Romessens, Æggehvider: 6 æg 150g sukker 3 spsk kakao 100 g mel 3 spsk mineralvand 1 bagepulver rom -essens fløde: 5 gabions 4 poser vaniljesukker 2 spsk mel eller stivelse 250 ml mælk 1 pakke smør 100 g sukker hvid glasur: 5 æggehvider 10.

Rulle med kakao og appelsin

Glasur 200 gr hvidt mel 50 gr sort mel 2 spsk sukker 1 tsk revet tør gær 100 ml varm mælk 1 æg + 1 æggeblomme 2 spsk smør revet skræl fra en appelsinpresset saft fra 1/2 appelsin en knivspids saltfyld: 1 æg hvide (fra.

Post marmoreret check

Faste opskrifter, slik, jul 200 g mel 230 ml abrikosmarmelade 50 g sukker 1/3 tsk bagepulver 1 tsk bagepulver 115 ml olie 1 tsk vaniljeekstrakt 2 tsk kakao

Ægfrie muffins, faste

Faste opskrifter, slik 150 g sukker 225 g mel 25 g kakao 2 tsk bagepulver 1/2 tsk bagepulver 2 tsk vaniljeessens 2 spsk eddike 120 ml valnøddeolie, hakket hasselnødder vand

Tabletkage: lamingtons

Kakao, saltpulver, glasur (til 28 stykker): top: 4 æg 150 gr sukker 1 saltpulver 200 gr mel 100 ml olie 1 tsk bagepulver standset med 1 tsk citronsaft revet skræl fra 1/2 citronglasur: 200 gr smør 50 gr kakao 12 spsk mælk 250 g sukker 1/2 tsk.

Blackberry med nødder og kirsebær

Smørglasur - 150 g farin - 150 g æg - 3 stk. kakao - 5 spiseskefulde valnødder - 150 g romessens - 1 tsk mel - 150 g bagepulver - en teskefuld kirsebær - 300 g glasur: mørk chokolade - 80 g flydende fløde til flødeskum -.

Jerbo kage

Honning, kakao, gær til 3 ark 400 gr mel 200 gr margarinestamme 1 helt æg og en æggeblomme a lg vaniljesukker 10 gr gær 1 spsk. bagepulver kniv 2 lg mælk til fyld 150 gr malet valnød 150 gr sukker & nbspgem / blomme magiun / abrikos sirup 50 gr.

Chokolade og hindbærkage

Hindbær, Glasur top 8 æg (6 medium + 2 store) 135 g chokolade (80% mælkechokolade + 20% mørk chokolade) 155 g kakaoglasur (fra lamingtons) 140 g sukker 180 g hvedemel 000 (dobrogea) 8 g bagepulver et flødesaltpulver 220 g frosne hindbær 80.

Bicolor kage

Babymad, bordplade slik: 10 æg, 10 spsk sukker, 5 spsk olie, 10 spsk mel 2 spsk kakao, 2 poser vaniljesukkerfløde: 350 g smør, 150 g pulveriseret sukker, 250 ml mælk, 1 spsk mel, 1 ampulessens vanilleglasur: 1 pose chokoladeglasur

Kiksekage og faste chokolade

Faste mad 200 gr kiks 200 gr mørk chokolade 70% kakao 100 gr kokosmør 1/2 kop sojamelk 2 spsk honning 50 gr kandiseret melon 60 gr ristede og skrællede hasselnødder 50 gr kandiserede abrikoser 50 gr kokos 2 spsk kakao


Brombær med kaffe

Danydany81 sendte en vidunderlig opskrift til vores konkurrence: Simpel brombær med marmelade. Tag foråret med dig med dine vidunderlige opskrifter tilberedt til dine kære, og du kan vinde en DeKassa 10 liter trykkoger med ekstra glaslåg, en wokpande med låg og Bergner keramikinteriør (Vioflam -serien) eller en dampkogepande med to Peterhof websteder (bund indkapslet i 3 lag), der tilbydes af Megaplus.ro.

Ingredienser Sort kaffe aroma

-4-5 spsk marmelade (blåbær, jordbær, roser, blommer, bær)

-1 tsk bagepulver

-100 gr mælk eller bitter chokolade

Valgfrit til at dekorere et par mandelflager

Tilberedning Negresa med kaffearoma

Bland mel med kakao og bagepulver. Separat i en anden skål blandes æg, mælk, olie, sukker og romessens.

Indsæt melet i den flydende blanding, og tilsæt derefter syltetøjet. Jeg blander dem med både målet og mixer.

Tapet en mellemstor plade med bagepapir, og vend sammensætningen ovenover, og niveller den lidt.

Sæt bakken i ovnen (forvarmet) i 30-35 minutter ved medium varme (170 grader).

Imens forbereder vi glasuren:

I en keramisk skål tilsættes alle ingredienserne til glasuren undtagen smørret.

Rør forsigtigt, indtil glasuren er homogen og chokoladen smelter, lad den simre i yderligere 3 minutter fra det øjeblik, den begynder at koge, under konstant omrøring. Når du har slukket for varmen, tilsættes smørret, det blandes godt, og lad glasset afkøle (en meget fast glasur kommer ikke ud, det er som en mere flydende fløde, vi kan lide det på den måde :))

Fjern brombæret fra ovnen, og efter det er afkølet, del det som du vil (lad det ligge i bakken, fjern eventuelt kun bagepapir), og tilsæt derefter glasuren med en ske. Drys kokos- eller mandelflager ovenpå og klar til servering.

Jeg siger dig ærligt, at det er lækkert, hos os at vi normalt spiste den første bakke på rekordtid))


Video: Zodpovedňa: Ako správne uskladniť vlašské orechy po zbere? (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Pol

    the Relevant answer

  2. Delron

    Jeg forstår dette problem. Jeg inviterer dig til en diskussion.

  3. Porteur

    Are you, by any chance, an expert?

  4. Kirby

    Jeg overvejer, hvad er det - en falsk måde.

  5. Dikinos

    Er kommet på et forum og har set dette tema. tillade at hjælpe dig?

  6. Dizahn

    Agrees, very useful room



Skriv en besked