Nye opskrifter

Kylling og Brie Bake opskrift

Kylling og Brie Bake opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • ingredienser
  • Kød og fjerkræ
  • Fjerkræ
  • Kylling
  • Populær kylling
  • Let kylling
  • Hurtig kylling

Denne lækre ret er enkel nok til et familiemåltid eller elegant nok til et middagsselskab. Kyllingebryst bages i øl, krydderier og Brie.

105 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 4

  • 250 ml let øl eller tør hvidvin
  • 4 skindfrie, udbenede kyllingebrystfileter
  • salt og sort peber efter smag
  • 1 tsk tørret oregano eller efter smag
  • 225 g Brieost

MetodePrep: 10min ›Kog: 45min› Klar om: 55min

  1. Forvarm ovnen til 200 C / gas 6.
  2. Hæld øllet eller vinen i en glasform, der er stor nok til at lægge kyllingen ud. Krydr kyllingen med salt, peber og oregano på begge sider og kom den i fadet.
  3. Bages i 35 til 40 minutter i den forvarmede ovn, eller indtil saften er klar. Mens kyllingen bager, skæres Brie med sværen i 5 mm tykke skiver.
  4. Når kyllingen er færdig, lægges skiver Brie over toppen. Vend tilbage til ovnen i 3 til 5 minutter, indtil osten er smeltet. Voila, kylling med Brie sauce er færdig!

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(100)

Anmeldelser på engelsk (76)

af North Van Mommy

Jeg lavede denne ret to gange. Første gang for min franske mand, der brugte en BC Wine White (lidt sød). Det var MEGET velsmagende og min mand elskede det. 2. gang lavede jeg det som for min mor og far og brugte min mors hvide madlavning. Det var ikke så godt. Jeg vil anbefale at bruge en hvidvin, som du vil drikke til aftensmad. Tilføjer mere smag end almindelig hvid madlavning.-09. Nov. 2006

af TweetiBear

Fantastisk opskrift! Vi elsker det ... havde aldrig smagt brie før, og selvom det er ret "bittert", er det super i denne opskrift. Mens min kylling koger, tager jeg 1 lb cherrytomater og koger dem ned i 1 TBL EVOO. Når det er færdigt, tilføjer jeg 2 TBL god basalmiske eddike og drysser med timian. Det sætter sig til slutningen ... Jeg lagde tomater oven på brie inden sidste ovnbage. Denne "syrlige" tomatsmag supplerer virkelig brie! -11. Juli 2007

af NewEngland Cooking

Dette er en fantastisk grundopskrift, som du kan blive kreativ med. Jeg lavede tilføjelser af hvidløg og italiensk krydderier. Det er vigtigt ikke at oversmelte brie, så hold øje med den, eller den blandes med vinen, der er tilbage i fadet for at skabe en meget tynd sauce ... bedst at bare lade den smelte lidt. -29. Maj 2008


Find de lækreste opskrifter her

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 medium løg fint hakket
  • 150 gram mild pancetta eller bacon hakket
  • 2 små kyllingebrystfileter i tern
  • 1 fed hvidløg knust
  • 300 gram hvide ris med lange kerner
  • 1 500 gram krukke af god kvalitet tomatpassata eller pastasauce
  • Salt og peber
  • 1 spsk friske basilikumblade (plus et par ekstra til pynt) hakket
  • 200 gram brieost i skiver

Kylling florentinsk artiskokbage

Udbytte: 6 portioner

forberedelsestid: 10 minutter

tilberedningstid: 20 minutter

samlet tid: 30 minutter

En let gryde med natkylling med kylling, artiskokker, spinat og soltørrede tomater – og alt hvad du behøver er 10 minutters forberedelse!

Ingredienser:

  • 8 ounce rotini pasta
  • 1 1/4 kopper mælk
  • 2 store æg
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 1/2 tsk tørret oregano
  • 1/2 tsk tørret basilikum
  • 1/4 tsk knuste rød peberflager
  • Kosher salt og friskkværnet sort peber, efter smag
  • 1 (12,5 ounce) kan premium chunk hvid kylling, drænet
  • 1 1/2 kopper strimlet Monterey Jack ost
  • 1 (14 ounce) dåse artiskokhjerter, drænet
  • 1 (10 ounce) pakke frosset hakket spinat, optøet og veldrænet
  • 1/3 kop julenerede soltørrede tomater i olivenolie, drænet
  • 2 spsk friskrevet parmesanost
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/2 kop Panko*

Rutevejledning:

  1. Forvarm ovnen til 350 grader F. Olie let en 9 吉 bageplade eller frakke med nonstick spray.
  2. Kog pastaen i en stor gryde med kogende saltet vand i henhold til pakningsinstruktionerne, og dræn det godt.
  3. I en stor skål piskes mælk, æg, hvidløg, oregano, basilikum og rød peberflager sammen med salt og peber efter smag. Rør kylling, Monterey Jack ost, artiskokker, spinat, soltørrede tomater, parmesan og pasta i.
  4. Tilsæt pasta blanding til forberedt bageplade. Sæt den i ovnen og bag den til den er gennemstegt og gyldenbrun, cirka 18-20 minutter.
  5. Varm oliven i en stor stegepande over medium høj varme. Tilsæt Panko og kog under omrøring, indtil den er brunet og ristet, cirka 3 minutter afsat.
  6. Server pastaen straks, drysset med Panko.

Bemærkninger:

*Panko er en brødkrumme i japansk stil og findes i den asiatiske del af din lokale købmand.

Har du lavet denne opskrift?

Tag @damn_delicious på Instagram og hashtag det #damndelicious.


Let bacon og brie kartoffelbage


For et stykke tid siden kiggede jeg igennem en af ​​mine franske kogebøger, da et fad med bløde, cremede kartofler, der var gennemblødt af oozy ost, fangede mit øje. Tartiflette. Sikke et smukt ord. Jeg er ikke fremmed for tartiflette og har lavet en version af den i årevis, men da det er meget svært at finde god Reblochon -ost i Sydafrika, erstatter jeg normalt brie eller camembert for at give mig en lignende cremet. Men fordi jeg ikke kunne finde reblochon, før jeg lavede denne ret, følte jeg ikke, at det var rigtigt at kalde det Tartiflette, fordi det teknisk set ikke er en tartiflette, medmindre det indeholder en stor mængde blødt, nutty reblochon.

Lad os være ærlige, men der er få kombinationer lige så herlige som bacon og brieost (som det fremgår af denne fantastiske bacon & amp brie grillede ost), og når du kombinerer det med hvidløg, kartofler og fløde, har du sikkert en vinder på dine hænder. Denne opskrift er meget let at banke sammen, og efter en time i en varm ovn har du simpel perfektion. Dette gør et fantastisk måltid alene med en grøn grøn salat til at skære kartoflernes rigdom, men gør også en god tilbehør til grillet/stegt kød.


Kates daddelbesparende Brie Spinat-fyldte kylling

Gør to romantiske portioner

  • 2 tynde kyllingebryst
  • 2 spsk. Dijon sennep
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 håndfulde baby spinat
  • 4 oz. Brieost, skåret i 4 skiver
  • Groft salt og hakket peber
  • Tandstikker i træ

Varm ovnen til 450 grader Fahrenheit og beklæd en bageplade med folie. Nedsænk tandstikkere i en kop vand.

Bland mayonnaise og sennep i en lille skål. Fordel alle sider af hver kyllingekotelet med blandingen, og krydr derefter med salt og peber. Læg to skiver Brie i midten af ​​hver kotelette, del spinaten jævnt, og læg det oven på Brie på hvert stykke. Fold koteletten halvt for at danne en kuvert over osten og spinaten, der er fastgjort med en tandstikker.

Bag kyllingen i ovnen i 12 minutter, indtil toppen er gylden og koteletten er gennemstegt. Server med ris eller grøntsager.

Kate Bernot er freelance skribent og en certificeret øldommer. Hun var tidligere administrerende redaktør hos Takeaway.


Æble og Brie Fyldt Kylling

Denne æble og brie fyldte kylling med ahorn-Dijon glasur kan lyde lidt fancy, men det kommer let sammen med kun et par ingredienser! Lad dig ikke skræmme af at fylde kyllingebrystene, det tager kun et par minutter. Du skærer bare brysterne i to for at skabe en top og bund, åbne dem og placere æblerne og osten indeni. Skær dem, glasér dem, bag dem, og du er færdig! Æblernes sødme med den cremede milde Brie har en dejlig let smag, og ahorn-sennepsglasuren tilføjer en sød og syrlig rigdom. Kyllingen kommer saftig ud og perfekt tilberedt, og hvert fyldt bryst giver en mættende, tilfredsstillende servering. Endnu bedre er hvert stykke kun 355 kalorier eller 7 grønne, 4 blå eller 4 lilla WW SmartPoints!

En af de gode ting ved denne æble og brie fyldte kylling er, at den virkelig er nem at lave mere eller mindre afhængigt af dine behov. Bare fodrer dig selv? Halver opskriften! Vil du lave 6 eller 8 stykker til en større familie? Intet problem. Jeg vil give dig en rimelig advarsel, jeg elsker denne opskrift og bliver ked af det, hvis jeg ikke laver nok til rester. Planlæg derefter!

Jeg brugte to typer Dijon sennep i denne opskrift, og jeg elsker den ekstra tekstur fra fuldkornssorten. Jeg anbefaler selvfølgelig at bruge begge dele, men hvis du ikke kan finde den snuskede slags eller bare ikke har den ved hånden, kan du undlade det, og det vil stadig være lækkert. Jeg bruger mit butiksmærke (Wegmans), men Trader Joe's og mange andre mærker har en fuldkornsdijon.


Fuld ingrediensmængde og instruktioner findes i opskriftskortet herunder.

  • Blødgør a hakket løg i en stor stegepande med lidt olie. Tilsæt derefter svampe, salt, peber og hvidløg, og kog i et par minutter, indtil svampene er møre.
  • Næste ind går hvidvin at vi bobler i et par minutter, inden vi tilføjer kyllingekraft, fløde, strimlet kylling og parmesan.
  • Varm igennem, under omrøring, indtil parmesan smelter, tilsæt derefter kogt drænet pasta og rør igen.
  • Overførsel til en stort bagefad og drys på parmesan, cheddar og mozzarella.

  • Bag derefter i ovnen i 20-25 minutter, til osten er gyldenbrun.

Opskriftsoversigt

  • Groft salt og hakket peber
  • 8 tynde kyllingekoteletter (1 1/2 pund i alt)
  • 2 spsk Dijon sennep
  • 1 pakke (10 ounces) frossen blade spinat, optøet og presset tør
  • 4 ounce Brieost, skåret i 8 skiver
  • 1 kop orzo
  • 2 blommetomater, kernet og hakket
  • 1/4 kop hakket frisk persille
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk frisk citronsaft

Sæt en stor gryde med saltet vand i kog. Varm slagtekylling, med stativ sat 4 tommer fra varme. Læg kyllingen på en stor bageplade beklædt med aluminiumsfolie. Fordel den ene side af hver kotelette jævnt med sennepsplade med spinat og derefter ost. Smag til med salt og peber. Start med den korte ende, rul kyllingen stramt op og arranger den med sømmen nedad på pladen.

Krydr rullet kylling med salt og peber. Broil uden at vende, indtil toppe er let brunede og kyllingen er gennemstegt, 8 til 10 minutter.

Imens koges orzo i kogende vand, indtil den er al dente. Dræn godt tilbage til gryden. Tilsæt tomater, persille, smør og citronsaft. Smag til med salt og peber, og rør det sammen. Server fyldt kyllingekød med orzo.


Opskriftsoversigt

  • 1 tsk olivenolie
  • 2 kopper halverede cherrytomater (ca. 1 pund)
  • 2 spsk balsamico
  • 1 spsk hakket frisk timian
  • ¼ tsk kosher salt
  • ⅛ tsk sort peber
  • ¼ kop fedtfattig mayonnaise
  • 1 spsk fuldkornsdijonsennep
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • 1 franskbrød (16 ounce), skåret halvt vandret
  • 3 ounce Brieost, skåret i skiver
  • 3 kopper strimlet kogt kyllingebryst (ca. 1 pund)
  • 2 tsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 tsk balsamico
  • ⅛ tsk kosher salt
  • 2 kopper frisk spinat

Opvarm 1 tsk olie i en stor nonstick-stegepande over medium høj varme. Tilsæt tomater kog 4 minutter, omrør en gang. Fjern fra varmen, rør 2 spsk eddike i. Drys tomater med timian, 1/4 tsk salt og peber. Pak håndtaget af formen op med folie, bages ved 300 grader i 15 minutter. Holde varm.

Kombiner mayonnaise, sennep og hvidløg i en lille skål. Fordel mayonnaise -blandingen jævnt over den øverste halvdel af brødbrødet. Fordel tomaterne jævnt over den nederste halvdel af brødet. Arranger Brie over tomaterne ovenpå med kylling. Kombiner 2 tsk olie, 1 tsk eddike og 1/8 tsk salt i en medium skål under omrøring med et piskeris. Tilsæt spinat og rør forsigtigt til pelsen. Top kylling med spinatblanding erstat den øverste halvdel af brødet. Skær brødet i 6 stykker.


Bagt Brie Med Amaretto

Franske Brie de Meaux, der stammer fra det 8. århundrede, betragtes som en af ​​verdens store oste. Autentisk French Brie er lavet med rå eller upasteuriseret mælk og kan derfor ikke importeres til USA. Du bliver nødt til at tage til Frankrig for at nyde denne delikatesse.

Hvis etiketten på dit produkt siger "Produceret i Frankrig", og du har købt det i USA, er din Brie lavet med pasteuriseret mælk. Det er stadig en fremragende smagende ost. Brie er formet til runder og kan variere fra 4-ounce minis til hjul, der vejer 5 pounds og mere. Det er en dyr ost, så forvent at betale nogle penge for de gode ting.

Denne opskrift på bagt Brie med et strejf af amaretto er en dekadent forret, der skal serveres varm med kiks eller baguette -skiver. Brie serveret varm som en forret har været den trendy ting at gøre siden 70'erne. Det startede med Brie en croûte (bagt i en skorpe, normalt butterdej), så opdagede folk fordelene ved at spise det almindeligt med vin.

I disse dage undgår folk det bløddej med højt kalorieindhold og smelter det bare lidt i en konventionel ovn eller mikrobølgeovn. Vær dog forsigtig. Brie smelter hurtigt, og du kan ende med en vandpyt på din tallerken. En meget velsmagende vandpyt, der stadig er spiselig, men ikke meget i præsentationsafdelingen.


Se videoen: Tærte med porre og skinke (Kan 2022).