Nye opskrifter

Enkel hvid chokolade cheesecake-japansk cheesecake

Enkel hvid chokolade cheesecake-japansk cheesecake


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Adskil æggehviderne fra æggeblommerne. Bland æggehviderne med en knivspids salt, tilsæt en spiseskefuld sukker og fortsæt med at blande, indtil du får et fast skum. Kom osten i skålen i foodprocessoren og bland, indtil du får en fin fløde. Tilsæt æggeblommerne, bland indtil de er inkorporeret, rengør beholderens vægge med en spatel og bland indtil det er jævnt indarbejdet. Stivelsen fortyndes i kold mælk, blandes, indtil de ikke længere er klumpede. Den tilsættes i robotten, over flødeosten. Den hvide chokolade brydes i stykker, lægges i en skål, smørret tilsættes og lægges i et dampbad. Rør rundt, indtil chokoladen og smørret er helt smeltet. Blandingen af ​​chokolade og smeltet smør tilsættes flødeosten. Bland med en pærtype, indtil ingredienserne er inkorporeret. Til flødeosten tilsættes 2-3 spiseskefulde æggehvide skum, blandes med pærtypen, med bevægelser fra bund til top, indtil de er inkorporeret. Tilsæt gradvist alt skummet og bland forsigtigt for at fjerne så lidt luft fra æggehviderne.

Overfør cheesecakesammensætningen til en bakke med bunden beklædt med bagepapir, og sprøjt lidt olie på kanterne. Jeg brugte en silikonebakke med en diameter på 20 cm.

Kom den runde form med cheesecake i en større, tilsæt varmt vand i den større bakke op til halvdelen af ​​cheesecakes form. Sæt i den forvarmede ovn ved 180 grader i 15 minutter, reducer temperaturen til 160 grader og lad stå i yderligere 15 minutter, sluk for varmen, åbn døren og lad den stå i ovnen i yderligere 15 minutter. Lad det køle helt af og sæt det derefter på køl i 2-3 timer (jeg lod det stå natten over). Pulveriseret med pulveriseret sukker med vaniljesmag og server.


Cheesecake med pærer, ricotta, figner og kardemomme

Hvis det er weekend, skal vi fortsætte serien med ostekager, så jeg tænkte, at jeg ville prøve pærer til i dag, fordi jeg ikke har gjort det før, og jeg var nysgerrig efter, hvilken smag pærer kan give i kombination med ricotta. Sådan dukkede Ostekage med pærer, ricotta, figner og kardemomme op i min portefølje.

For ikke at være så enkelt tilføjede jeg nogle kardemommefrø og 4 figner, men resultatet er et lykkeligt.

Jeg kom kiksene og smørret i robotten og blandede dem godt, indtil kiksene var knust og smørret blandede fint med dem.

Jeg kom blandingen i en kageform og satte den i køleskabet for at hærde smørret.

Jeg skrællede 4 pærer og skar dem i uregelmæssige stykker, kom dem i en gryde, tilføjede frøene fra 5 kardemommebælge, 3 figner skåret i små stykker og lagde al frugt på lav varme, uden sukker. Fordi pærerne var meget søde og saftig.

Jeg lod dem stå i cirka 10 minutter, indtil de blev bløde lidt, derefter satte jeg dem til side for at afkøle.

Jeg kom ricottaosten i en skål med 2 spsk sukker, vaniljeessens og gelatine gennemblødt først i koldt vand og derefter opløst i 30 ml varm mælk.

Jeg piskede flødeskum godt med mixer, derefter blandede jeg det med ricotta. Efter at frugterne er afkølet, formaler jeg dem godt med blenderen, indtil der dannes en pasta, jeg tilføjede en del af flødeskummet med ricotta over frugtpastaen, og jeg efterlod noget af det på denne måde og tilføjede små tern i det. Fra den 5. stk.

Jeg lagde ricotta -blandingen med frugtpasta over kikspladen, jeg lagde ricotta -blandingen, flødeskum og pæreterninger på toppen, og jeg pyntede kagen med figenskiver, derefter satte jeg den i køleskabet i cirka 3 timer for at hærde.


Dessert med hytteost: mini-ostekage med hvid chokoladeglasur!

Mini-ostekage med hvid chokoladeglasur. En dessert med meget sart og utroligt velsmagende koost! Selv dem, der går forbi koens ost, vil ikke være i stand til at nægte denne glæde! Den tilberedes uden gelatine, af tilgængelige ingredienser, meget enkel og hurtig - du skal bare vente, indtil den er helt afkølet! Kombinationen af ​​fin ost og meget let glasur giver den en guddommelig smag!

INGREDIENS (12 MINI-OSTAKAKER):

Til bordpladen:

-160 gr smuldrende kiks

Til ostens sammensætning:

-2 tsk vaniljesukker

-185 g fermenteret fløde

-15 g majsstivelse (eller 15 g mel, men under ingen omstændigheder ikke kartoffelstivelse).

Til glasuren:

Til dekoration:

FORBEREDELSESMÅDE:

1.Klargør bordpladen. Knus kiksene, så du får krummer ved hjælp af blenderen, manuelt eller ved hjælp af en plastikpose og en kagerulle.

2. Tilsæt det smeltede smør (i mikrobølgeovnen) og bland meget godt, indtil du får en sammensætning som vådt sand.

3.Læg papirformene (diameter 5 cm) i muffinformen, fordel krummerne jævnt og flad med bagsiden af ​​skeen og derefter med et glas.

4.Forbered ostesammensætningen. Pisk osten med røremaskinen ved lav hastighed, til den er luftig. Fortsæt med at blande med røremaskinen ved lav hastighed.

5. Tilsæt derefter sukkeret og rør indtil det er opløst.

6. Tilsæt æggene, et ad gangen, og rør igen.

7. Følg vaniljesukker og salt, og efter blanding tilsættes stivelsen.

8. Til sidst tilsættes fløden og blandes igen. Sammensætningen skal være meget fin og uden granulat.

9. Tilsæt ostefyldet i formen, som du ryster lidt og slår på bordet, så sammensætningen fordeles jævnt.

10. Form i en forvarmet ovn til 160 ° C i 15-16 minutter. Lad desserten afkøle helt til stuetemperatur uden at fjerne den fra formen.

11.Forbered glasuren. Kombiner mælk og smør, varm dem derefter i mikrobølgeovnen, indtil de bliver varme og smørret smelter, men ikke koger.

12. Tilsæt de knuste hvide chokoladestykker, så det er helt dækket med mælk. Efter 2-3 minutter omrøres med et piskeris, indtil det er glat.

13. Tilsæt cirka 3 teskefulde glasur til hver dessert, niveau overfladen og stil den på køl i mindst 3-4 timer eller natten over.

Dekorer desserten med revet hvid chokolade. Du kan nyde disse mini-cheesecakes dagligt, men selv til det festlige måltid er denne dessert kun god.


Enkel ostekage med hvid chokolade -japansk ostekage - Opskrifter

Victoria med valnødkage

En kage med en masse valnødder, fin vaniljecreme og Philadelphia -flødeost.

Kornblomstkage

Hjørneblomstkagen er en cremet og meget velduftende kage, hvis du kan lide ananas og hane, anbefaler jeg denne kage!

Amandina kage

Hvis du vil have en simpel kage, smagfuld med en luftig kakaotop og chokoladecreme, er mandelkagen det, du leder efter, herunder giver jeg dig den komplette opskrift.

Chokolade ganache fløde opskrift

Chokoladeganache -creme en creme, der ikke bør mangle i opskriftsbogen, fin og lækker.

Opskrift på chokoladeglasur

Denne chokoladeglasur er perfekt til at pynte forskellige kager, tærter, brombær, muffins eller til at pynte desserter. Afhængigt af mængden af ​​glasur, du har brug for, kan det være nødvendigt at fordoble eller tredoble mængderne. Jeg håber du nyder!

Creme brulee

Med denne opskrift på FORBRÆNT SUKKERKRÆM vil du bestemt ikke fejle! Jeg laver altid denne opskrift, og den bliver meget lækker hver gang!

Bagt pilaf med kylling

Bagt pilaf med kylling er en opskrift for alle, det er meget hurtigt at forberede, børn kan generelt lide det meget!

,, TV & # 8221 eller ,, Budapest & # 8221

"TV" -kageopskriften, også kaldet "Budapest", ligner en sofistikeret opskrift, men den er let at lave, og dens fine smag har erobret os, det er en fryd for smagsløgene, du skal også prøve det.

Kage med sød ost og rosiner & # 8211 Anyta Cooking

Kage med sød ost og rosiner, duftende og hurtig! Det smelter i munden

Kyllingebrystsalat og honning og sennepsdressing

Du skal prøve denne salat med kyllingebryst og honning og sennepsdressing! Det er rigtig godt!

Karamelcreme til kager og tærter

Karamelcreme til kager og kager tilberedes hurtigt og er meget velsmagende!

Cremsnit amerikansk

Cremsnit amerikansk, den mest elskede og afprøvede opskrift fra 2018, prøv det også!

Tort Pavlova

Pavlova -kage, den perfekte sommerdessert, som du kan overraske din familie med på en behagelig måde. Meget let at lave, lavet af marengs, flødeskum og masser af frugt.

Kage med valnøddeblade og mascarponecreme & # 8211 Anyta Cooking

Friske blade med valnødder og honning / Sleeping Beauty Cake, flødeskum og mascarpone. Klik på linket for at se opskriften!

Doboș kage

Tilberedning af bordplade: Adskil æggehviderne fra æggeblommerne, pisk æggehviderne hårdt med sukkeret

Japansk ostekage

Har du allerede prøvet den japanske cheesecake?

Godt jeg gjorde det for tredje gang, og jeg vil sige, at jeg blev forelsket i denne dessert :).

Mængden af ​​sukker er lavere end i tilfælde af en klassisk ostekage, og i kombination med bær er den perfekt. Som du kan se, dekorerede jeg den til en fødselsdag, hvis du ikke har tid til at lave cremer, er denne kage en perfekt idé til fødselsdage, festlige måltider, naturligvis med en smuk dekoration.

Karamel flødekage

Kage med kakaotop og karamelcreme, det lyder godt, ikke sandt? Især i form af en gryde roser

Kokos- og kirsebærkage

Topforberedelse: Æg adskilles, æggeblommer blandes med sukkeret indtil

Schwarzwald kage

En meget lækker og let at lave kage.

Kakao fluffy hvede

Pisk æggehviderne med saltpulver og sukker, til de bliver til et blankt skum.

Tortur i Egypten

Arkforberedelse: Bland æggehviderne med en knivspids salt. Hvornår

Flødeost, hvid chokolade og ferskenkage

Sådan tilberedes toppen: Pisk æggehviderne med saltpulver og sukker til

Flødekage til pinsen

Sådan tilberedes dejen: Sigt melet og forbered mayonnaisen. Vi kom det i en skål

Cifferkage med mascarponecreme og hvid chokolade

Topforberedelse: Pisk æggehviderne med saltpulver og sukker til det er glat

Fluffy vaniljetop

Pisk æggehviderne med saltpulver og sukker, til de bliver til et blankt skum.

Cifferkage med ganachecreme og kakaotop

Topforberedelse: Adskil æggeblommerne fra æggehviderne. Pisk æggehviderne med saltet og

Æble og marengs kage

Tilberedning: Adskil æggeblommerne fra æggehviderne. Bland bagepulveret med melet.

Rul med mascarponecreme og citron

Topforberedelse: Adskil æggeblommerne fra æggehviderne. Tilsæt salt og pisk 5

Cremet kyllingekroketter

Kom olie, smør, løg i en gryde og kog. Når løget er hærdet


Jordnøddesmør Cheesecake

1. Forvarm ovnen til 150C. For at lave basen blandes kiks, kringler og kakao i en blender, indtil det danner toppe, tilsæt derefter det smeltede smør og bland det. Pres blandingen over bunden af ​​en bakke og stil den i køleskabet for at afkøle.

2. For at lave fyldet piskes flødeosten, cremefraiche og sukker i en stor skål ved hjælp af en røremaskine. Tilsæt jordnøddesmør og til sidst æggene og bland igen. Fordel sammensætningen over den afkølede bund, bag derefter på ovnens midterste hylde med en beholder med kogt vand i bunden.

3. Lad i ovnen i 1 time og 10 minutter. Fjern det fra ovnen og lad det køle af i gryden. Stil på køl natten over.

4. Fjern ostekagen fra bakken. Smelt den mørke chokolade i en skål i mikrobølgeovnen og hæld det over toppen af ​​kagen. Dæk med chokolade, og server derefter.


Cheesecake med hvid og mørk chokolade & # 8211 Simpelthen lækker

Denne opskrift på hvid chokolade cheesecake er absolut lækker & # 8211 er meget let at tilberede og er perfekt til at imponere dine gæster. Du kan tilberede denne kage med både hvid og mørk chokolade, eller du kan lege med begge typer af & # 8211 hvid og sort & # 8211 chokolade og en marmoreret ostekage kommer ud, meget flot og flot.

Ingrediens:

  • 200 g chokoladekager, 2 spsk smør
  • 150 g hvid chokolade, 600 g flødeost
  • 300 g sød fløde, 1 glas sukker, 3 store æg
  • 60 ml likør (whiskycreme)

Ingredienser til pynt:

Fremstillingsmetode

Bunden af ​​en bakke er dækket med folie. Knus kiksene, tilsæt smørret og bland indtil det bliver en homogen sammensætning. Hæld dejen på bakken, jævn overfladen og sæt den i ovnen, der er opvarmet til 180 grader, 10 minutter, hvorefter den får lov at afkøle.

Chokoladen knuses, og halvdelen af ​​chokoladen smeltes på et dampbad. Lad afkøle, indtil den når stuetemperatur. Bland smørret med fløde og sukker. Tilsæt et æg ad gangen og rør konstant.

Tilsæt den hakkede og smeltede chokolade, hæld likøren og bland. Sammensætningen hældes i bakken over bagepladen (afkølet).

På den nederste hylde i ovnen lægges en bakke fyldt med vand, og på den midterste hylde placeres bakken med ostekagen. Lad bage i 1 time. Sluk for ovnen, lad ovnlågen stå åben, og lad ostekagen køle helt af.

Sættes i køleskabet i mindst 4 timer. Inden servering er ostekagen dekoreret med chokoladeflager, bær (du kan også bruge andre frugter, fra kompott eller dine yndlingsfrugter) og flødeskum.


Ingredienser Acadele chokolade cheesecake

450 gr Philadelphia -flødeost
100 gr creme fraiche
150 gr sukker
2 æg
1 spsk mel (ca. 30 gr)
1 vaniljeessens
300 gr yndlingschokolade
dekorative slik

Stykker: ca. 30

Forberedelse Acadele chokolade cheesecake

  1. Pisk flødeosten med sukker og vanilje, indtil sukkeret smelter. Tilsæt creme fraiche og mel og bland hurtigt.
  2. Tilsæt et æg ad gangen, bland godt efter hvert.
  3. Kom sammensætningen i en varmebestandig beholder (18 cm i diameter) og læg den i en bakke med vand. Bages ved 170C i 45 minutter.
    * hvis du bager ostekagen i dampbadet, revner den ikke ovenpå
  4. Lad afkøle og dæk derefter med folie og stil på køl i mindst 4 timer eller endda natten over.
  5. Tag cheesecake -delen med en tsk eller isske, og form kuglerne med våde hænder.
  6. Stil kuglerne på køl i cirka 2-3 timer.
  7. Sæt en plastikpind eller træpinde i hver kugle for at få slikkepindene og sæt kuglerne i fryseren i et par timer for at hærde.
  8. Smelt chokoladen i mikrobølgeovnen eller på dampovnen.
  9. Før de frosne kugler gennem chokoladen og drys derefter hurtigt (chokoladen hærder hurtigt, fordi kuglerne er kolde) med de dekorative slik.
  10. Læg slikkepindene på hovedet på en tallerken, og opbevar dem i køleskabet, indtil de skal serveres.

1. Cheesecake inden du går ind i ovnen

3. Form kolde cheesecake -kugler

5. Vi giver de frosne slikkepinde gennem chokolade og slik

6. Acadele chokolade cheesecake


Hvordan laver man en ostekage af kun 3 ingredienser? Denne opskrift har gjort millioner af indtryk på Youtube

En ostekageopskrift med tre ingredienser er blevet viral på sociale medier. Desserten, skabt af en ung kvinde, der brænder for madlavning i Japan, er lige så simpel som appetitlig.

Du mangler:

Fremstillingsmetode:

  • Adskil æg - æggehviderne fra æggeblommerne og lad æggehviderne stå i køleskabet. Forvarm ovnen til 170 grader Celsius.
  • Smelt chokoladen i en bain-marie, og pisk derefter æggehviderne, til de bliver et hårdt skum.
  • Tilsæt flødeost i smeltet chokolade. Bland igen meget godt. Tag chokoladen af ​​varmen og bland æggeblommerne her.
  • Tilsæt derefter 1/3 af de piskede æggehvider og bland igen meget godt. Tilsæt gradvist de resterende piskede æggehvider lidt efter lidt.
  • Fordel lidt bagepapir og smør det godt med olie eller smør. Kom kagens sammensætning i en rund bakke og brug bagepapiret som en væg, så du let kan skrælle ostekagen af, når den er klar. Sæt alt i ovnen på en bakke, hvor du hælder varmt vand.
  • Lad ostekagen sidde i ovnen i 15 minutter, ved 170 grader Celsius, lad den derefter stå i yderligere 15 minutter ved 160 grader Celsius, sluk derefter for varmen og lad den sidde i yderligere 15 minutter. Lad det køle helt af inden servering.

Ved at aktivere og bruge kommentarplatformen accepterer du, at dine personoplysninger vil blive behandlet af PRO TV S.R.L. og Facebook -virksomheder i henhold til PRO TV Privacy Policy, henholdsvis Facebook Data Policy.

Ved at trykke på knappen herunder repræsenterer du din accept til KOMMENTARPLATFORMENS BETINGELSER OG BETINGELSER.


Brownie -ostekageopskrift smagt til med appelsiner og kanel

  • Ingredienser til opskrift på ostekage med browniesmag med appelsin og kanel

200 gram smør med 65% fedt
4 æg
70 gram pulveriseret sukker
80 gram Nestle Desert Noir chokolade
appelsinsaft (50 ml)
150 gram hvidt mel
15 gram kakao
50 gram groft hakkede valnødder
1 tsk bagepulver
1 tsk revet kanel
en knivspids salt

150 gram hytteost
150 gram græsk yoghurt med 10% fedt
50 gram pulveriseret sukker
revet skræl fra en appelsin

  • Forberedelse til opskriften på brownie -ostekage smagt med appelsin og kanel
  1. Forbered alle ingredienserne, kom bagepapir i en 20/23 plade og tænd ovnen på 170 grader.
  2. Skær smørret i stykker og kom det i en skål for at smelte på et dampbad og tilsæt de brudte chokoladestykker. Når smørret er smeltet, lægges skålen til side og blandes for at smelte chokoladen, og lad sammensætningen afkøle langsomt.
  3. Imens adskilles æggehviderne fra æggeblommerne.
  4. Kom pulveriseret sukker over æggeblommerne og bland med en pæreformet tråd eller elektrisk mixer i fem til seks minutter, indtil sukkeret smelter, æggehviderne bliver hvide og vores sammensætning ligner en creme.
  5. Kom en dråbe salt i skålen med æggehviderne og pisk dem godt (med et piskeris eller en røremaskine), indtil de bliver faste, og hvis vi forsøger at vende skålen, falder de ikke.
  6. Tilsæt smør og chokoladesammensætning over æggeblomme og sukker og bland godt.
  7. Tilsæt appelsinsaft, kanel og valnødder og bland godt og tilsæt derefter de piskede æggehvider, bland denne gang med en silikonspatel (eller træske) med lette bevægelser, fra bund til top for ikke at miste luftningen af ​​æggehviderne .
  8. I en anden skål sigtes melet sammen med bagepulver og kakao.
  9. Tilsæt gradvist melet, bland på samme måde med lette, cirkulære og nedadgående bevægelser, indtil det er fuldstændig indarbejdet.
  10. I en anden skål blandes hytteosten, godt moset med en gaffel, yoghurt, appelsinskal og sukker.
  11. Hæld brombærsammensætningen i bakken tilberedt på forhånd, og hold seks spiseske til side.
  12. Vi lagde dette i bakken fra sted til sted ved hjælp af en ske, ostesammensætningen og derefter spredte vi det og hjalp os selv med en ske.
  13. Ovenpå lægges på plads, fra sted til sted, de seks spiseskefulde af den konserverede chokoladesammensætning og gør det samme, spredes uden at insistere for meget, og derved opnås en ikke-ensartet kombineret dej.
  14. Sæt bakken i ovnen i cirka 30 minutter (afhængigt af ovnen på hver enkelt), vi laver testen med tandstikkeren, og hvis den kommer ren ud, betyder det, at vi kan tage den ud af ovnen. En anden måde at kontrollere, om den er klar: Vi lægger mærke til kanterne, og hvis den begynder at komme lidt ud af kanterne, betyder det, at det er på tide at tage den ud af ovnen og lade den køle af.
  15. Efter at det er afkølet, skærer vi det og nyder det med glæde.

Hav en god appetit!

Alternativer:

Mascarponekage og kastanjemos (klik her for opskrift)

Kage med flødeost, græskar og chokolade (klik her for opskrift)

Gulerod, appelsin og ingefær kage (klik her for opskrift)


Japanske ingredienser og # 8211 flettede ruller

  • 500 gram mel
  • 25 gram frisk gær eller 7 gram tør gær
  • 50 gram smeltet smør
  • 300 ml mælk (+/- 1-2 spsk, afhængigt af melets absorptionskapacitet)
  • 10 gram (1 tsk) salt
  • 1 spsk sukker
  • efterbehandling: sammenpisket æg eller mælk eller æggeblomme og frø til sprinkling osv. & # 8211 efter eget valg

Forberedelse japanske & # 8211 flettede ruller

Dej

1. Til mælkedejen af ​​disse japanere blandes gæren med sukkeret, indtil det er flydende. Hvis du bruger tørgær, skal du blot blande det med sukkeret i en skål. Tilsæt 3-4 spsk varm mælk og 1 spsk mel. Homogeniser og lad det stå et lunt sted i et par minutter, indtil gæren begynder at virke (det gør blærer).

2. Sigt melet i en stor skål og bland med saltet. Gør plads i midten og hæld mayonnaisen (gærdej). Hæld resten af ​​den varme mælk og begynd at ælte. Efter opnåelse af en homogen dej tilsættes det smeltede smør, men ikke varmt. Ælt indtil du får en glat, ikke-klæbrig dej.

3. Læg denne godt æltede dej i en skål smurt med en tynd film med olie. Dæk til (med husholdningsfilm eller køkkenrulle) og hæv et lunt sted, indtil det er fordoblet i volumen (ca. 30 minutter).

Japansk & # 8211

4. Den allerede hævede japanske dej vendes på arbejdsfladen smurt med olie.

5. Del dejen til de flettede ruller i lige store stykker, på størrelse med et større æg.

6. En ad gangen arbejdes med et stykke japansk dej. Til at begynde med formes en dejsnor omkring 35-40 cm lang. For at opnå det ruller du dejstykket på arbejdsfladen smurt med olie og forlænger det med håndfladerne.

7. For at forme vores flettede ruller er dejsnoren bøjet i midten og enderne snoet sammen, som det ses på billedet herunder.

8. Løkken, der dannes ved dejsnorens bøjning, stiger og bevæger sig til den modsatte side og placerer den over de to enderes vridningspunkt. Det begynder allerede at ligne japansk!

9. Til gengæld indsættes de to ender af dejsnoren, der står fri, gennem den midterste sløjfe, herunder.

10. Arranger krøllerne lidt, og her er den første af vores japanere, der allerede er dannet.

Den anden gæring og bagning

11. Læg vores japanske i en bageplade dækket med bagepapir, adskilt fra hinanden. Dæk dem til med et tykt køkkenhåndklæde og lad dem hæve i yderligere 20-30 minutter.

12. Mens vores flettede spoler vokser, forvarm ovnen til 190 ° C. Vi smører vores japanske, der allerede er godt vokset, med det, vi foretrækker til efterbehandling: æggeblomme, sammenpisket æg, pisket æggehvide, mælk osv. De kan også drysses med frø (hvilket jeg ikke gjorde denne gang).

13. Sæt bakken med japansk i den forvarmede ovn ved 190 ° C og reducer straks temperaturen til 180 ° C. Bages i 25 minutter. Til sidst skal de være rødlige, luftige indeni og meget velsmagende.

Må det være nyttigt for dig! Mere flettede opskrifter finde ved at klikke på billedet herunder.



Kommentarer:

  1. Vudolkree

    Bravo, this rather good idea is necessary just by the way

  2. Hipolit

    Jeg undskylder, men efter min mening indrømmer du fejlen. Skriv til mig i PM, vi vil håndtere det.

  3. Kippie

    I congratulate, your opinion is useful

  4. Qasim

    at det er?

  5. Nestor

    Between us, I recommend that you search google.com

  6. Nethanel

    Poohsticks!

  7. JoJonris

    Jeg protesterer mod det.



Skriv en besked