Nye opskrifter

Svine mørbrad

Svine mørbrad


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lav en marinade af alle ingredienserne anført ovenfor. Kom marinaden i blandingen og lad den afkøle, dækket med marinade i 48 timer.

Efter 48 timer, fjern kødet fra marinaden, rengør bobae og krydderier, pas på ikke at vaske med vand, bare dup med et køkkenrulle. Imens laves en sauce af ovenstående ingredienser, smøres muskelstykker med den opnåede sovs, bindes derefter med køkkentråd tæt, for at få et stykke så ensartet som muligt. Læg dem derefter i et varmebestandigt fad, dæk med aluminiumsfolie og kom i nakken i den forvarmede ovn, ca. 20 minutter ved 180 grader.

Efter 20 minutter afdækkes musklen, smøres med saucen, der er opnået fra tid til anden, og lad den koge i ca. 40 minutter ved 150 grader, til de er godt brunede.

Fjern derefter bakken fra ovnen og lad den afkøle i ca. 10 minutter, fjern derefter trådene og kan serveres med det samme eller den næste dag. Vær forsigtig, Leahs råd, skær lige så meget som du spiser. Held og lykke!


Det er opskriften med nr. 200, og jeg tænkte, at jeg ville servere dig noget i overensstemmelse med denne tid på året. Nå, hvad med en grill af fårekødspastrami og fårekød drysset med en stubvin. Jeg ved, at Gaby vil fortælle dig, hvad opskriften er.

Gaby, det er ikke en opskrift, men det er MAD. hahaha.

Fru Dia er en dame og spiser ikke hvidløg. lol.

Hun, hun er bange, og hun vil ikke engang høre om sådan noget.

Miha, jeg tror heller ikke, hun spiser.

Klipper, ikke så meget. Måske Ionix, ja, det tror jeg ikke.

Corina, det gider hun heller ikke.

Nadina, hvis hun kan lide det, gør hun det selv. så alene, alene. nuuuuuuuuuuuuuuu, jeg inviterer chefen, fordi han kan lide det, jeg ved det.

Held og lykke chef og held og lykke! og for at støtte os her i lang tid fremover.

Skær pastramien i passende stykker.

Musklen vokser fra sted til sted.

Forbered gløderne, smør grillen med et stykke bacon og læg derefter kødstykkerne.

Vi forbereder et fed hvidløg (hvidløg, vand, salt, peber), som vi drysser kødet fra tid til anden.

Vi vender det på begge sider, og når det er klart, serverer vi det med polenta og ledsager det med et glas stubvin.


Wellington svinemørbrad

En lækker opskrift på wellington svinemørbrad fra: svinemørbrad, svampe, butterdej, creme fraiche, olie, pandekager, løg, æg, salt og peber.

Ingrediens:

  • svinemørbrad 880 g
  • svampe 500 g
  • butterdej 500 g
  • flydende fløde 100 ml
  • olie 30 ml
  • saltede pandekager 2 stk.
  • løg 30 g
  • eller 2 stk.
  • salt, peber efter smag

Fremstillingsmetode:

Svinemørbraden krydres med salt og peber og farves i gryden med varm olie i 5 minutter, hvorefter vi sætter den i ovnen i 10 minutter ved en temperatur på 170ºC.

Separat laver vi en fløde champignon fra: hakkede svampe, løg sauteret i olie og reduceret med fløde, salt og peber. Svinemørbrad og svampecreme er køligt.

Butterdejen fordeles i et rektangulært ark med en tykkelse på 8 mm, som vi lægger pandekagerne over, over pandekagerne tilsættes svampecreme, svinemørbraden og rulles i butterdejen.

Lim kanterne på rullen, læg rullen i en bakke, smør den med æg og kom i ovnen i 25 minutter ved en temperatur på 195ºC.


Får pastrami

Fårpastrami er en traditionel rumænsk ret, som er blevet spredt over hele verden for sin særlige smag.

Ordet pastrami stammer fra udsagnsordet "at beholde", og husker det faktum, at fårepastrami dukkede op i et forsøg på at holde kød friskt så længe som muligt i mangel af gunstige køleforhold.

Pastrama blev særlig populær i USA, hvor bølger af jødiske immigranter fra Rumænien krydsede havet i anden halvdel af 1800 -tallet.

Pastrami kan tilberedes af flere kød, men de mest populære er får, lam, oksekød og kalkun. Forberedelsesprocessen består i at marinere kødet, delvis tørre det og ryge det, trinene undergår små ændringer afhængigt af opskriften.

Det tager lidt tid og tålmodighed at forberede fårepastrami derhjemme, da selve processen ikke er særlig vanskelig. Her er opskriften:


Svinemørbrad - Opskrifter

Ingrediens:til 4-5 personer
1 mørbrad - 450 g
2 spsk salt
2 stk. Løvblad
1,5 spsk sukker
2 fed hvidløg
2 glas vand - til dækning af kødet
1,5 spsk honning
2 spsk olivenolie
1 spsk sojasovs
2 spsk røget paprika
formalet sort peber efter smag


Fremstillingsmetode:
Kødet gennemblødes i 2 faser.
Marineret præmie:
Kom sukker, knust hvidløg, salt og laurbærblade i en skål
Tilsæt 2 glas vand, bland godt, indtil salt og sukker er opløst.
Vask svinemørbraden og kom den i en gryde med låg.
Hæld marinaden, sørg for helt at dække kødet, læg

dæk og lad stå i køleskabet i 24 timer.
Efter denne tid skal du fjerne kødet fra marinaden, vaske det godt og tørre det med et køkkenrulle.
Forbered 2. marinade:
Bland honningen med sojasovs, olie, lidt malet peber og den røget paprika.
Smør svinemørbraden godt med den opnåede blanding og lad den stå i køleskabet i yderligere 24 timer.
Bind kødet med køkkenrøret i hele dets længde.
Kom kødet på en aluminiumsfolie i en gryde - og bag ved 180 grader i 60-70 minutter.
Det skal først dækkes med folie, men ikke helt lukket (lad det trække vejret).

Lad det køle af - mindst 10 minutter, så du kan skære det pænt.

Server varm eller kold som en forret, i en sandwich, med en salat.


Ingredienser Fyldt svinemørbrad, bagt i gryden

  • 1 mørbrad på 500-700 gram
  • 250 & # 8211 300 gram pølsesammensætning, godt krydret med hvidløg, salt, peber og paprika
  • 1 tsk spæk (eller 1 spsk olie)
  • 1 stykke rush omkring 40 x 30 cm
  • salt og friskkværnet sort peber
  • valgfri, andre krydderier: tørret timian, måske en dråbe koriander og dem, du bedst kan lide

Tilberedning Fyldt svinemørbrad, bagt i pulver & # 8211 traditionel slagteropskrift

1. Jeg havde musklen klar fyldt af min svigerfar. Hvis den ikke er fyldt, er proceduren enkel: Form først musklen, skær med en meget skarp kniv alle sølvmembranerne på overfladen. Hvis de ikke fjernes korrekt, kan de få musklen til at deformere under tilberedning.

2. Efter formning gennemborer du musklen på langs med en skarp kniv med et smalt blad. Denne perforering bør så vidt muligt være godt centreret. Hullet udvider sig lidt, halen på en træske er perfekt til det. Sæt kniven tilbage i det formede hul og skær let og forsigtigt til venstre-højre, udvid hullet uden at klemme for meget kød for ikke at udføre musklen fuldstændigt. Når denne velkomne seng er lavet, fylder den godt med pølsesammensætningen. Jeg beskrev faktisk proceduren kl fyldt flæskekotelette opskrift.

3. En svinekotelette har en meget stor størrelse, vi vil kun bruge så meget som vi er interesserede. Vask puréstykket godt med koldt vand og lad det stå i koldt vand med eddike.

4. Krydr let muslingerne fyldt med salt og peber. Ikke meget, for pølsepastaen indeni er allerede krydret. Varm spæk eller olie i en stor gryde, og brun hurtigt den fyldte muskel på alle sider. Efter at den er brunet, fjern musklen fra gryden og lad den køle af.

5. Fjern pulveret fra eddikevandet, og pres let. Fold ud på et skærebræt, og læg den brunede fyldte muskel ovenpå.

6. Pak svinemørbraden fyldt i pulveret godt.

7. Læg denne fyldte svinemørbrad, pakket tæt i gryden, i en bakke af den rigtige størrelse. Fordi jeg kun forberedte en muskel, brugte jeg en lille bakke. Hvis to eller flere, selvfølgelig, skal du vælge en større bakke.

8. Specielt for denne fyldte svinemørbrad, bagt i en gryde, tilberedes ved lav temperatur i ret lang tid. Bages tildækket, ved 150 ° C, i 2 timer. Endelig bruner den meget kort ved 230 ° C.

Server fyldt svinemørbrad, bagt i gryden

Efter tilberedning, lad musklen hvile i cirka 15-20 minutter, så kan du skive og servere. Den serveres både varm sammen med din yndlingsgarnering som en feriesteak og kold som en forret. Kluden på overfladen af ​​musklen vil smelte helt under madlavning, vi ved ikke engang, at den var der. Imidlertid vil dens tilstedeværelse mærkes i muskelsmagen og dens tekstur.


Svinekød pastrami

Svinekød pastrami fra: svinekød, salt, peber, paprika, hvidløg, koriander, timian, krydderier.

Ingrediens:

  • 1 kg magert kød
  • 20-25 g salt
  • 3 g peber
  • 5 g paprika
  • 30 g knust hvidløg
  • koriander
  • timian og andre krydderier efter alles præference

Fremstillingsmetode:

Kødet skæres i stykker 2-3 cm tykke og 5-6 cm brede, gnides med en del af blandingen af ​​de medfølgende komponenter.

Læg derefter stykkerne, så tykke som muligt, i en emaljeskål, drys med resten af ​​krydderierne. Læg et træplade ovenpå, hvorpå vægten er placeret, og opbevar i 4-5 dage ved en temperatur på 18-20 grader Celsius.

Efter disse dage, fjern kødet, gennembor i den ene ende, bind med snor og hæng i varm røg i 2-3 dage. Det serveres som sådan, skåret i tynde skiver, med sennep eller donuts i eddike.


Svinemørbrad - Opskrifter

I dagens artikel vil jeg fortælle dig, hvordan jeg tilberedte en svinemørbrad, meget mør og lækker, som engang er taget ud af ovnen, ikke bliver på bordet længe. Jeg forsikrer dig. Denne opskrift er meget enkel, hurtig, hurtig, stort hoved, fordi vi har en mu & # 537chiule & # 539 de porc & ndash adic & # 259 mu & # 537chiul celle paravertebral (til venstre og til højre for dyrets rygsøjle). Hvert dyr har to sådanne muskler. De er let genkendelige ved deres aflange form og meget bløde og møre kød. Disse muskler har normalt en meget hurtigere tilberedningstid end andre typer muskler. & ldquoMu & # 537chiule & # 539ul & rdquo det er dybest set det fineste svinekød eller oksekød.

Vi ledte stadig efter sofistikerede opskrifter for at finde den bedste vej. Jeg fortjener ikke at blive plaget og overdrevent krydret.

Det var så blødt og godt, det blev modtaget, og den lyserøde plet i midten viser, hvor godt det var tilberedt, og hvor saftigt det er! Du vil ikke bage for hårdt og tørre det.

Ingrediens:

  • 1 mu & # 537chiule & # 539 de porc
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 40 gr smør
  • groft havsalt & # 259 & # 537og peber efter smag
  • aromatiske urter: tørret timian, frisk rosmarin & # 259t

Vask dine øjne godt og tør dem med et køkkenrulle. Hæld 2-3 spiseskefulde olivenolie over det og massér det godt og omhyggeligt med kærlighed og omsorg, ikke bekymre dig. 259 & # 537i er ikke engang pebret & # 259 & icircn på dette tidspunkt.

Opvarm derefter en større pande godt med en tyk bund og læg den på musklen. Du vil starte en urolig uro og ikke være bange, alt er normalt, bare tænde emhætten og åbne vinduet og åbne vinduet.

Hold terningen fast i ca. 2 minutter på hver side, fjern den derefter hurtigt til en strammere bageplade og drys hurtigt med groft salt og peber. Proasp & # 259t r & acirc & # 537nit. Tilsæt et par rosmarin og timianblade, og kom til sidst et par stykker smør ovenpå.

Sæt bakken i den forvarmede ovn ved 180 grader Celsius og bag den i ovnen i maksimalt 10-12 minutter.

Blød. Saftig. Lyserød. & # 536i god. Meget godt. Kødet smelter i munden.

Glem ikke at hælde saucen fra bakken oven på den, mens den serveres! Stor appetit!

Hvis du kunne lide min opskrift, så vis den til dine venner! Klik LIKE & DEL!

Hvis du har fundet denne webside og vil poste den på sociale netværk, skal du bruge hashtagget #diaskøkken & Icirc & # 539 jeg takker!

| Dia & rsquos Køkken er den juridiske ophavsretindehaver af materialet på denne blog, som ikke må bruges eller udgives uden skriftlig tilladelse fra forfatteren.

Klik for at bedømme det!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal stemmer: 1

Der er ingen stemmer endnu! Vær den første til at bedømme dette indlæg.


Hærdet kål, på museet for den rumænske bonde

Kokkene tilbereder de lækreste retter: surkål med kammuslinger og polenta, svinemørbrad i en gryde, svampe med bælgeost, pastrami, porre mad med oliven og fastende sarmale med svampe. På søndag vil der være fiskeløsning, der er karpeborscht og grillet ørreder på menuen.

Overhold venligst reglerne for social afstand og vis ansvar for dit helbred og andres sundhed.


Salat budding

& # 8211 500 g salatblade, 100 g flæskepastrami, 100 g ost med basilikum, 3 æg, 1 spsk tørret basilikum, 1 tsk muskatnød, salt, 1-2 spsk revet ost til pasta, vand, smør og brødkrummer til form

Kog en gryde vand, sluk for varmen og læg den vaskede skifer under låget i 10 minutter. Dræn det, afkøl det, skær nudlerne og kom dem i en skål. Riv osten, skær pastramien i små stykker, bland dem med salaten, salt, muskatnød, basilikum, æg et ad gangen og bland godt. I en yena -skål smurt med smør og foret med brødkrummer, fordel sammensætningen jævnt og drys med revet ost til. Påske.

Sæt i den forvarmede ovn, ved høj varme (200), 30 min. Afkøl, portion og server.

God appetit! (hvis du kunne lide det, efterlad en kommentar)


Video: Vepřová panenka ve slanině s karamelizovanou cibulkou (Kan 2022).