Nye opskrifter

Honningbladskage

Honningbladskage


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

ptr foi: alle ingredienserne undtagen melet koges i damp i 2-3 minutter, efter at det er kogt, sættes til side og lad det køle af, bland derefter med melet; ælt til der dannes en dej, som vi deler i 4 lige store dele; vi fordeler 4 ark, som vi bager på bagsiden af ​​en bakke, der er cirka 20/30 i størrelse

ptr.crema: mælk med mel koges på damp; lad afkøle; smørret blandes med flormelis og vaniljesukker, derefter inkorporerer vi den kogte mælk med mel; bland indtil cremet

ptr.glazura: sukkeret med vand koges, indtil der er lavet en sirup, derefter tilføjer vi kakao og smør; lad det koge, og afkøl derefter lidt

montage: ark-1/2 fløde-ark-abrikos-syltetøj-1/2 fløde-glasur (jeg lagde pulveriseret sukker).


Kage med blade med honning og citroncreme

Kage med blade med honning og citroncreme. Kage med ømme blade med honning fyldt med en cremefraiche citron (med smør). En fin kage, uden bagepulver eller ammoniak, let og velduftende. Det ligner Snehvide.

Jeg kan virkelig godt lide denne kage med citroncreme, fordi arkene kan laves et par dage før, de bliver mere og mere møre, dag for dag. Honningen i sammensætningen hjælper også med at blødgøre disse blade.

Citroncreme er grundlaget for en vanilje cremer (wienerbrød, wienerbrød)trin for trin opskrift her, hvori den revne citronskal lægges.

Kagecremen blandes med opskummet smør og resultater mousseline creme & # 8211 lige præcis den brugte og kl Jordbær shortcake med jordbær.

Fra de angivne mængder fik jeg en kage på 30 x 40 cm.

  • 600 g mel
  • 250 g sukker
  • 3 æg
  • 75 g varm honning
  • salt, vanilje
  • 600 ml mælk
  • 8 æggeblommer
  • 120 g gammelt pulver
  • 50 g mel
  • 400 g smør med min. 80% fedt
  • vanilje
  • saften af ​​en citron
  • revet skræl af 2 citroner (til drys)

Kage med blade med honning og chokoladecreme

Det var.
I en gryde blandes ægget med smør, honning, mælk og sukker.
Sæt på svag varme og rør, indtil sukkeret smelter, og sammensætningen begynder at blive lidt mørkere i farven.

Hæld den varme blanding over det sigtede mel blandet med natron slukket med eddike.
Del sammensætningen i fire og bag plader på bagsiden af ​​bakken.
Dejen spredes let, mens den er varm, på det første ark er den let, fordi sammensætningen er varm, og på de følgende gør vi vores arbejde lettere ved at sprede dejen direkte på bunden af ​​den varme bakke, præcis efter at vi havde taget den ud det forrige ark.

Bages ved middel varme, i den forvarmede ovn, i 5-7 minutter hvert ark (afhængigt af ovnen skal du bemærke, når pladen får farve på kanterne).
Før forsigtigt bladet af en stor kniv under arket og lad det falde på et hvidt ark, vippe bakken lidt.
Smør panden på det første ark med smør og drys med mel og på det næste fedt kun med smør.

Til cremen bland æggene med sukkeret og kom dem ved svag varme under konstant omrøring, indtil sukkeret smelter.
Tilsæt kakao og smør i tern og lad det simre under konstant omrøring, indtil du får en blanding med en konsistens, der ligner en blød polenta eller en budding. Jeg kogte i cirka 14 minutter, afhængigt af hvor høj kogetemperaturen er.

Afkøl, del cremen i fire, smør hvert ark, overlap dem og drys med malede valnødder.
Jo længere denne kage bliver, jo mørere og bedre er den. Billedet er klippet efter et par timer, fordi det skulle distribueres :)))


Ingredienser

  • ark
  • 600 g mel
  • 180 g sukker
  • 4 spsk honning
  • 1 spsk bagepulver
  • 80 g smør
  • 1 eller
  • 75 ml mælk
  • Fløde
  • 250 ml mælk
  • 1 vaniljeessens
  • 180 g sukker
  • 1 spsk honning
  • 80 g grå
  • 200 g smør
  • 360 g sur syltetøj (abrikoser, hyben)
  • pulveriseret sukker til pynt

Ingredienser til opskriften Kageplader med honning, valnødder og creme fraiche

  • Det var:
  • 80 g valnødder
  • 200 g sukker
  • 3 æg
  • 7 g bagepulver
  • 60 g honning
  • 450 g mel
  • Fløde:
  • 500 g creme fraiche
  • 100 g valnødder
  • 200 g sukker

Kage med blade med honning og chokoladecreme

Det var.
I en gryde blandes ægget med smør, honning, mælk og sukker.
Sæt på svag varme og rør, indtil sukkeret smelter, og sammensætningen begynder at blive lidt mørkere i farven.

Hæld den varme blanding over det sigtede mel blandet med natron slukket med eddike.
Del sammensætningen i fire og bag plader på bagsiden af ​​bakken.
Dejen spredes let, mens den er varm, på det første ark er den let, fordi sammensætningen er varm, og på de følgende gør vi vores arbejde lettere ved at sprede dejen direkte på bunden af ​​den varme bakke, præcis efter at vi havde taget den ud det forrige ark.

Bages ved middel varme, i den forvarmede ovn, i 5-7 minutter hvert ark (afhængigt af ovnen skal du bemærke, når pladen får farve på kanterne).
Forsigtigt, før let bladet af en stor kniv under arket og lad det falde på et hvidt ark, vippe bakken lidt.
Smør panden på det første ark med smør og drys med mel og på det næste fedt kun med smør.

Til cremen bland æggene med sukkeret og kom dem ved svag varme under konstant omrøring, indtil sukkeret smelter.
Tilsæt kakao og smør i tern og lad det simre under konstant omrøring, indtil du får en blanding med en konsistens, der ligner en blød polenta eller en budding. Jeg kogte i cirka 14 minutter, afhængigt af hvor høj kogetemperaturen er.

Afkøl, del cremen i fire, smør hvert ark, overlap dem og drys med malede valnødder.
Jo længere denne kage bliver, jo mørere og bedre er den. Billedet er klippet efter et par timer, fordi det skulle distribueres :)))


Opskrift: Kage & # 8220ark med honning og marmoreret top & # 8221

Ingredienser til honningark
& # 8211 1 eller
& # 8211 140 gr sukker
& # 8211 2 spsk honning
& # 8211 50 ml olie
& # 8211 1 tsk bagepulver
& # 8211 ca. 300 gr mel
& # 8211 3 spsk mælk

Til bi -honningplader skal du bruge de samme ingredienser og tilberedning som kl Iuliana kage . Jeg ændrede kagens udseende og smag lidt, og så kom jeg med en ny kageopskrift: & # 8220ark med honning og marmoreret bordplade & # 8221som jeg håber du også kan lide.

Ingredienser til marmor bordplade
& # 8211 4 æg
& # 8211 5 spsk olie
& # 8211 5 spsk mælk
& # 8211 200 gr sukker
& # 8211 200 gr mel
& # 8211 1 bagepulver
& # 8211 1 spsk kakao
& # 8211 1 tsk revet citronskal

Flødeflødeingredienser & # 8220ark med honning og marmoreret bordplade & # 8221
& # 8211 1 pakke smør
& # 8211 250 ml mælk
& # 8211 3 spsk stivelse
& # 8211 1 tsk revet citronskal
& # 8211 1 sukker vanilje
& # 8211 1 spsk citronsaft
& # 8211 5 spsk sukker

Ingredienser til kageis & # 8220 Honningplader og marmoreret bordplade & # 8221
& # 8211 150 gr mørk chokolade
& # 8211 50 gr hvid chokolade
& # 8211 lidt olie

Forberedelse Marmoreret bordplade
Gnid æggeblommerne med sukkeret, tilsæt derefter skiftevis en spiseskefuld olie og en spiseskefuld mælk. Pisk æggehviderne og bland med æggeblommerne. Kom citronskal, mel og bagepulver slukket med citronsaft. Tre fjerdedele af toppen hældes i en smurt gryde beklædt med mel, og i resten af ​​sammensætningen tilsættes kakaoen. Hæld den brune sammensætning over den gule i bakken. Med halen fra en ske blandes forsigtigt for at blande de to farver lidt. Sæt bakken i ovnen.

Forbereder fløde til kagen & # 8220 Honningplader og marmoreret top & # 8221
200 ml mælk koges sammen med sukker, vanilje, citronskal og citronsaft. Stivelsen opløses med resten af ​​mælken og tilsættes til sammensætningen på komfuret. Kog ved svag varme og rør konstant, til det er tyknet. Lad afkøle, bland derefter med smørret, der gnides på skummet.

flødekageblade med honning og marmoreret top

Montering af kagen & # 8220 Honningplader og marmoreret bordplade & # 8221
Et ark bi -honning, en halv citroncreme,

Ark med honning og marmorplade

marmoreret bordplade, den anden halvdel af citroncreme. Læg derefter det andet ark med honning.

Montering af plader med honning og marmoreret bordplade

Hæld chokoladen ovenpå.

Forbered chokoladeglasur
Smelt den mørke chokolade med 1 spsk olie og fordel det over kagen. Smelt derefter den hvide chokolade med lidt olie og hæld den brune over. Fint niveau med bladet på a
kniv, så glasuren kugler.


Bland æg, sukker, salt, mælk, honning, smør, natron og vanilje og kom sammensætningen på ilden, indtil den tykner lidt og skifter farve. Rør kontinuerligt og lad sammensætningen afkøle i 5 minutter, og tilsæt derefter mel, indtil du får en god dej til at sprede. Bag 4 ark i bunden af ​​formen smurt med olie og beklædt med bagepapir.

Kog 4 glas mælk med en knivspids salt og 50 g flormelis. Stivelsen opløses separat i resten af ​​mælken. Når mælken koger, tilsættes stivelsen og blandes, indtil sammensætningen er tyknet. Lad det køle af. Pisk margarine og pulveriseret sukker med røremaskinen, gradvist med den afkølede fløde. Del fløden i tre, i den første del tilsættes vaniljesukker, i den anden sigtede kakao og i den sidste det røde farvestof.

Saml kagen, pres hvert ark forsigtigt og lad den afkøle natten over. Skær den i den ønskede form og drys med pulveriseret sukker.

Mosaikskage med honningblade serveres dagen efter, efter at pladerne er blødgjort.


Trin for trin forberedelse af kagen med honningblade og valnøddefløde

Ingrediens var:

  • 2 æg
  • 50 ml mælk
  • 100 g smør
  • 200 g gammel
  • 4 spsk honning
  • 1 tsk bagepulver
  • 450 g mel

Creme ingrediens:

  • 400 g flødeskum (over 30% fedt)
  • 300 g nødder
  • 50 g gammel
  • 200 g kirsebærsyltetøj

Fremstillingsmetode:

Forberedelsen af ​​honningplader er relativt enkel. Jeg tror, ​​at bare at sprede arkene kræver lidt tålmodighed.

I en stor gryde kom alle ingredienserne til pladerne, undtagen mel, dvs.: æg, mælk, smør, sukker, honning, bagepulver og en knivspids salt.

Sæt gryden på lav varme og bland forsigtigt og kontinuerligt, indtil sammensætningen bliver karamel. Jeg sagde om en rummelig pande, fordi denne sammensætning vil svulme meget, fordi den har bagepulver i sammensætningen.

Sluk for varmen og tilsæt lidt mel og rør rundt. Resultatet bliver en blød og klistret dej. Lad afkøle.

Tænd ovnen ved 175-180 grader Celsius. På en tallerken drysset med mel, del dejen i fire lige store dele. Hver del af dejen spredes med kagerullen direkte på et stykke bagepapir drysset med mel. Pladen vil være rektangulær med omtrentlige dimensioner på 25 / 35cm.

Bagepladen overføres direkte til bagepladen. Bages i cirka 5 minutter. Den bager meget hurtigt, så pas på ikke at brænde den. Når den har ændret farve, det vil sige, den er blevet mørkere, betyder det, at den er moden. Fjern papiret fra bakken og læg det på en lige bakke. Når den er varm, er den også meget skrøbelig, men efter afkøling bliver den stærk.

Arkene bages en efter en, og denne fase er meget hurtig.

Flødeskummet blandes med sukkeret, til det stivner og klistrer sig til mixerbladene.

Valnødderne formales, og for en bedre smag anbefaler jeg let bruning inden formaling. De blandes med flødeskum.

Montage

Til montering foregår vi som følger: på en flad tallerken (træbund) lægger vi et ark, derefter valnøddefløde, et andet ark, derefter kirsebærmarmelade + valnøddefløde, et andet ark og valnøddefløde + ark. Efter at have lagt hvert ark, trykker vi let i hånden for at lave fatningen.
Vi lagde endnu en tungere træbund over kagen og satte den i køleskabet et par gode timer eller endda natten over.

Før du skærer kagen kan pulveriseres med sukker, men jeg forlod det så simpelt.

Skær så meget som du spiser, ikke alt på én gang, fordi det risikerer at tørre ud og opbevares i køleskab eller på et køligt sted.

Kagen med honningblade og valnøddefløde smelter i munden og passer perfekt til enhver ferie.


Forbered citronglasur

Til glasuren blandes æggehviderne og flormelis og derefter tilsættes citronsaften. Pisk godt med en gaffel eller røremaskine, til den bliver hvid og bliver som en tynd creme. Den således opnåede glasur spredes ud over bordpladen og lades tørre.



Kommentarer:

  1. Radburn

    The very good communication is remarkable

  2. Girflet

    Og hvad så? noget sludder...

  3. Treasach

    Efter min mening har du ikke ret. Jeg er sikker på. Jeg kan bevise det. Skriv til mig i PM, vi vil tale.

  4. Mikazshura

    Der er noget i dette. Thank you very much for the information. Du havde ret.

  5. Su'ud

    the message Incomparable, please me :)

  6. Leng

    Jeg beklager, men efter min mening begår du en fejl. Lad os diskutere det. Skriv til mig i PM, så kommunikerer vi.



Skriv en besked