Nye opskrifter

Prisvindende Chocolate Chip Cookies opskrift

Prisvindende Chocolate Chip Cookies opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Kiks og småkager
  • Cookies
  • Chokoladesmåkager

Disse bløde cookies er hurtige og lette at lave. Nyd med et stort krus te eller kaffe.

9980 mennesker lavede dette

IngredienserGør: 6 dusin

  • 560 g almindeligt mel
  • 2 tsk sodavand
  • 450 g smør, blødgjort
  • 325 g mørkt brunt blødt sukker
  • 100 g florsukker
  • 100 g instant vanille dessertblanding, såsom Angel Delight
  • 4 æg
  • 2 tsk vaniljeekstrakt
  • 670 g almindelig chokoladechips
  • 240 g hakkede valnødder (valgfrit)

MetodePrep: 15min ›Kog: 12min› Klar om: 27min

  1. Forvarm ovnen til 180 C / gas 4. Sig mel og bikarbonat sodavand sammen, til side.
  2. I en stor skål fløder du smør, mørkebrunt blødt sukker og flormelis sammen. Pisk dessertblandingen i, indtil den er blandet. Rør æg og vanilje i. Blend melblandingen i. Til sidst røres chokoladechips og nødder i. Hæld fyldte skeer af dejen på ikke -smurte bageplader.
  3. Bages i 10 til 12 minutter i den forvarmede ovn. Kanterne skal være gyldenbrune.

Cookie-vejledning

Lav perfekte cookies hver gang med vores Guide til hvordan man laver cookies!

Chocolate chip cookie video

Se vores nemme trin-for-trin video og se Sådan laver du chokoladekager, der er bløde, sej og smukke hver gang!

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(10781)

Anmeldelser på engelsk (8319)

af SVROSS

Okay, her er den RIGTIGE aftale. Jeg har lavet alle de TOP choc chip cookies på vores vidunderlige websted her, og jeg er her for at fortælle dig -DET ER DET! Jeg holdt op med at lave denne, fordi jeg troede, at budding ville være grim, men du kan ikke engang smage den. Alt det gør det og holder dem bløde (som at lægge et konserveringsmiddel i). Jeg ville foretage følgende ændringer: Tilføj 2 tsk. bagepulver, 1/2 tsk. salt og 2 TABLESPOONS (ja, du hørte rigtigt) af VANILLA. Dette giver dem det, de manglede, som bemærket i flere anmeldelser. Min anden favorit er de BEDSTE store, men de er virkelig rige, og min familie foretrækker denne opskrift i stedet. Du vil ikke tro, hvor lækre disse bliver !! Happy Baking! -17. September 2002

af Heather Nemec

Denne opskrift er den bedste jeg har fundet. De er meget enkle at lave, selvom de tager lidt tid, de er det hele værd! De ting, jeg har fundet nyttigt med denne opskrift, er, at det er bedst at afkøle dejen, når du ikke bruger den. Jeg bruger en mellonballer til at få småkagerne i en god ensartet størrelse, 1 til 2 scoops afhængigt af mellonballerens størrelse, rul dem op og plop dem ned. Da hver ovn er forskellig, kommer mine kager perfekt ud efter 9 minutter. Lad ikke det bløde udseende narre dig, de ser ud til at fortsætte med at lave mad lidt, når du har taget dem ud. Og som en almindelig cookie -regel, skal du holde panden ved stuetemperatur, så dine cookies ikke kommer flade ud med alt det smør, der er i denne opskrift, hvis du ikke kan rotere mellem pander, kør dem under køligt vand for at bringe temperaturen ned , de får dem virkelig til at se meget bedre ud, end hvis du ikke gør det. Mange mennesker har spurgt, hvordan man tilføjer budding, det går helt tørt, bare blandingen, intet mere, det hjælper virkelig smagen, men smager ikke noget som budding. En sidste ting vil jeg foreslå, hvis cookies kommer ud som 'kage', er de ikke blevet tilberedt korrekt, disse cookies kommer perfekt ud for mig hver gang, ikke en gang var de andet end hvad de skulle være, følg anvisningerne tæt og du klarer dig fint! Jeg håber jeg kunne hjælpe, disse er virkelig værd at tiden! -18. Apr 2007

af HAPPYDAY217

skal du tilberede budding først eller tilføjer du bare blandingen til opskriften? jeg tilføjede lige blandingen, og cookies kom meget smuldrende ud i konsistensen. det formede sig heller ikke helt godt. venligst hjælp! -15. september 2002


Vi bad 5 kendte kokke om at dele deres ultimative opskrift på chokoladechip

Du skulle tro, at der kun ville være et par måder at bage chokoladekager og mdash på, men spørg fem kendte kokke, og du får fem helt forskellige svar. Nej virkelig:

For Iron Chef og restauratør Geoffrey Zakarian fik han sine to døtre (Madeline og Anna) til at gøre arbejdet og delte deres hemmelige ingrediens: brunt sukker. For restauratør og ejer af Millie Peartree Catering Millie Peartree går hun efter hurtig madlavning af havre for at få en sejere konsistens, mens den fire gange James Beard-prisvindende kok Andrew Zimmern bruger majssirup, sukker og farin til at lave en sprød cookie . I mellemtiden stræber chefkok og restauratør Judy Joo efter de gigantiske småkager i Levain-stil ved at lave klæbrige kager. Endelig tidligere Mand v. Mad vært og kok Adam Richman roder ikke med klassikere og gør opskriften direkte fra Toll House -kageposen og mdashno, virkelig.

Geoffrey Zakarian

Geoffrey inviterede to helt særlige souskokke til sine småkager: sine døtre! "Madeline er bageren i familien," sagde Anna, da Madeline bemandede KitchenAid. Deres foretrukne chokoladekage indeholder brunt sukker og hvidt sukker, som giver en sprød-sej cookie.

"Den virkelige hemmelighed for en god chokoladechip for at have den flotte balance er blandingen af ​​hvidt sukker og farin," forklarede Zakarian. "Det brune sukker har en ingrediens i sig, der gør det dejligt blødt, det kaldes melasse."

Donér til Geoffreys velgørende organisation City Harvest.

Judy Joo

Kokken Judy elsker gigantiske chokoladekager i Levain-stil og mdashin faktum, hun sagde, at det er den eneste mad, hun stiller op til. "Det er fordi de er den perfekte kombination af klodset kontra kageagtig, og de er virkelig store," sagde Judy. (Vi i Delish kan bevidne, at cookies i Levain-stil faktisk er en af ​​de få fødevarer, der er værd at stille op til.)

Hemmeligheden bag at lave denne berømte cookie? Koldt, ternet smør og en blanding af kagemel med almindeligt mel. "Kagemelet gør det dejligt blødt og er lidt mere mørt, men du har brug for det normale mel til proteinindholdet, så det har en struktur," fortsatte Judy. Til prikken over i’et på sine småkager tilføjer hun en blanding af halvsød og bitter-sød chokolade og en håndfuld valnødder. Slutresultatet er gigantiske cookies i næsten baseballstørrelse med et smeltet, blødt interiør.

Donér til Judys velgørende organisation, Tory Burch Foundation.

Millie Peartree

Kokken Millie handler om havregrynschokoladekage. Hurtiglavning havre er hendes hemmelige våben til den sejeste cookie i bundten. "Jeg kan godt lide havregryn," sagde Millie: "Men jeg ville kombinere havregrynskager og chokoladechips."

Apropos chokolade: Millie roder ikke med det. "Det er meget vigtigt, efter min mening at bruge bagerchokolade kontra chokoladechips kun forårsage, at de har stabilisatorer i den. Når vi spiser chokoladekager, vil vi gerne have en god bid chokolade i hver en af ​​kagerne." Det endelige produkt? En chunky, varm cookie, der ikke varer et minut i dit hus.

Donér til Millies fundraiser, Full Heart Full Bellies.

Andrew Zimmern

Andrew har et par opskrifter, han kunne dele, men han valgte sin families yndlingsopskrift: en sprød, sej, karamelliseret cookie. "Det er den opskrift, jeg laver, og ikke for mig og for min familie, fordi det er den, de elsker især min søn," sagde Andrew. "Jeg har en tendens til at blive virkelig klog og skrå med chokoladekager, men denne opskrift er gennemprøvet."

For at få den sprøde cookie, hans familie elsker, tilføjer han sukker, farin og majssirup. Når de forskellige sødestoffer smelter og karamelliserer, tilføjer det lag af sprødhed. "Majsirup sørger for, at der er sejhed derinde."

Andrew afslutter småkagerne med bitter-sød chokolade (men anbefaler stærkt at tage din yndlingschokoladebar og bryde den af ​​i din dej) og pekannødder. "Jeg elsker dem. Undskyld, valnødder," spøgte Andrew.

Adam Richman

Adam Richman er en no-nonsense kok. Han er så nonsens, faktisk går han direkte efter opskriften ud af Toll House chokoladeposen. "Sandheden i sagen er, at jeg ikke har min egen opskrift, jeg har altid brugt den bag på Toll House -kassen," sagde Adam. Det betyder ikke, at han laver småkagerne i henhold til instruktionerne, og mdashhe tager halvdelen af ​​dejen og laver en massiv pizookie (ja, en pizza-cookie).

Med Adams opskrift får du det bedste fra begge cookieverdener: individuelle cookies til os grådige monstre, der nægter at dele og en stor stegepande toppet med is og chokolade, når vi føler os generøse.

Doner til Adams velgørende valg, No Kid Hungry.


Sørg for, at din virksomhed holder kursen

Her er blot et par typer teknologer, som vi hjælper.

DevOps ingeniører

Forsendelse af nye produkter og funktioner kræver teamwork og koordinering. Glem tjeklister og lange dokumenter, som ingen nogensinde læser.

Dataforskere

Forretningsbeslutninger er bedre, når de bakkes op af data. Giv de data, der understøtter dine strategier, synlighed.

Software ingeniører

Hjælp ingeniører med at blive mere effektive og effektivisere vidensdeling ved hjælp af et værktøj, de allerede elsker og stoler på.

Support teams

Niveau din support ved at give oplysninger til dine kunder ved hjælp af en naturlig grænseflade: spørgsmål og svar.

Ingeniørledere

Hjælp dit team med at få de oplysninger, de har brug for for at udføre deres job - reducer udbrændthed og hjælp ingeniører med at vokse og lære sammen.

Gratis vidensdeling og samarbejdsplatform

Altid frigive op til 50 holdkammerater


Prisbelønnet Chocolate Chip Cookies opskrift - Opskrifter

Du og din familie fortjener at få de bedste cookies i denne feriesæson! Med 35 gennemprøvede prisvindende opskrifter fra en familie, der kender deres vej til desserten, er The Christmas Cookie Plate den eneste kogebog, du får brug for denne jul for at give din familie og venner noget at fable om. Imponere alle med læskende desserter som -Seje og lækre havregrynskager -Sjov ferie Mini Treasure Cookies -The Secret Mrs. Field's Chocolate Chip Cookie Opskrift -Smukke Candy Cane Cookies -Blå Ribbon Sugar Cookies -og Den Bedste Fudge Opskrift Du nogensinde vil smage! (det er glat og fantastisk) Russell -familien har leveret julekageplader i over 30 år. Med opskrifter, der er blevet perfektioneret i over et halvt århundrede, kan du være sikker på, at du får de bedste småkager og barer i denne feriesæson. Julen kommer kun en gang om året, så sørg for at gøre det rigtigt! Lad familien Russell vise dig, hvordan du laver den bedste julekageplade - køb denne bog nu og god jul!

At have fester og sove over kan være sjovt. At have gæster er også. I lejligheder som disse er det vigtigt, hvad du serverer dine gæster. Du er ikke den eneste, der vil gøre indtryk på dine gæster. De fødevarer, du serverer dem, vil også.

Tilberedning af snacks og retter kan være meget sjovt for dig, især når du brænder for madlavning og bagning. Det kan dog virkelig være trættende og tidskrævende nogle gange. Når du holder en fest eller bare en simpel opvarmning af huset, er der også nogle ting, du skal tage fat på bortset fra mad og snacks. Løsningen på dette er at lave en snack, der altid vil have en plet i dine gæsters hjerter og maver - chokoladekager.

Hvorfor ville dine gæster elske dine chokoladekager? Tja, det rigtige spørgsmål at stille er, hvorfor ville de ikke? Chokoladekager er bare himmelske. En bid, og du vil have svært ved ikke at forkæle dig selv.


  1. I en stor skål piskes smør og sukker indtil det er helt blandet. Pisk æg og vanilje i. I en lille skål piskes mel, bagepulver og salt gradvist i smørblandingen. Rør chokoladechips og valnødder i.
  2. Form 1/4 kopfulde dej til kugler. Flad hver til 3/4 in. tykkelse (2-1/2-in. diameter), udglatningskanter efter behov. Læg i en lufttæt beholder, adskill lag med vokspapir eller pergament på køl, tildækket natten over.
  3. For at bage skal du placere dejportioner 2 tommer fra hinanden på bagepapirklædte bageplader og lade stå ved stuetemperatur 30 minutter før bagning. Forvarm ovnen til 410 grader.
  4. Bag indtil kanterne er gyldenbrune (midten vil være lys), det tager 10-15 minutter. Afkøl på pander 2 minutter. Fjern til trådstativer for at afkøle.
  5. Present er på en hvid middag/brødtallerken.
  • Almond Chocolate Chip Cookies: Reducer vanilje til 1 tsk og tilsæt 1/2 tsk mandelekstrakt. Erstat ristede mandler med valnødderne.
  • Big & amp Buttery White Chip Cookies: Erstat hvide bagechips til chokoladechips og ristede hasselnødder til valnødderne.
  • Big & amp Buttery Cranberry Nut Cookies: Erstat tørrede tranebær med chokoladechips.
  • Big & amp Buttery Cherry Chocolate Chip Cookies: Erstat 1 kop hakkede tørrede kirsebær til 1 kop valnødder.

Særlig note

Til ristning af nødder bages i en lavpande i en 400 grader, ovn i 5-10 minutter eller koges i en gryde ved svag varme, indtil de er let brunede, under lejlighedsvis omrøring.

Næringsfakta

1 cookie: 310 kalorier, 20 g fedt (10 g mættet fedt), 40 mg kolesterol, 230 mg natrium, 37 g kulhydrat (25 g sukker, 3 g fiber), 5 g protein.

Hvordan laver man sprøde buttery chocolate chip cookies?

At gøre de smørrige chokoladekager sprøde afhænger af at bage disse. Jo mere du bager disse mere disse bliver sprøde. Bage disse ikke for meget, det ville reducere smagen. Men processen til fremstilling af store og smørrige chokoladechips og sprøde buttery chokoladekager er den samme.

Hvad er de bedste cookieopskrifter nogensinde?

Opskrifterne ændres dag for dag. Alle opskrifterne på småkager er de samme på et tidspunkt, alle har brug for perfekt bagning. De bedste cookieopskrifter nogensinde inkluderer opskriften på Amish Sugar Cookies, Banana Chocolate Chip Cookies, Snickerdoodles, Chocolate Chip Havregryn Cookies, Store bløde ingefær cookies, Big & amp Buttery Chocolate Chip Cookies, Pumpkin Chocolate Chip Cookies, First-Place Coconut Macaroons og Chippy jordnøddesmørkager

Hvordan laver man perfekte chokoladekager?

Alt afhænger af bagning. Perfekt bagning kan hjælpe dig med at lave en perfekt chokoladechip. Bortset fra dette er bagning en færdighed, du kan opnå denne færdighed ved at øve.

7 tanker om & ldquoAward vinder Big & Buttery Chocolate Chip Cookies Opskrift - amerikansk mad & rdquo

Ret godt indlæg. Jeg faldt simpelthen over din weblog og ønskede det
at sige, at jeg virkelig har elsket at gennemse dine weblog -indlæg.
Efter alt vil jeg abonnere på dit rss -feed, og jeg håber
du skriver snart igen!

Dette er et godt tip især til dem, der er nye i blogosfæren.
Enkel, men meget præcis information ... Tak fordi du delte denne.
En artikel der skal læses!

Min ægtefælle og jeg snublede over her på en anden side og tænkte, at jeg måske ville tjekke tingene ud.

Jeg kan godt lide det, jeg ser, så jeg følger dig bare. Glæd dig til at tjekke din webside gentagne gange.

Wow det var mærkeligt. Jeg har lige skrevet en meget lang kommentar
men efter at jeg klikkede på send, kom min kommentar ikke frem.
Grrrr … tja jeg skriver ikke alt det igen. Under alle omstændigheder ville jeg bare sige en fantastisk blog!

Min anden anbefalede, at jeg måske kunne lide dette websted. Han havde fuldstændig ret.
Dette indlæg gjorde virkelig min dag. Du kan simpelthen ikke forestille dig, hvor lang tid jeg havde brugt
for denne information! Tak!

Fantastisk websted du har her .. Det er svært at finde glimrende skrivning som dig
i dag. Jeg sætter virkelig stor pris på personer som dig!
Pas på!!

Hej med dig. Jeg opdagede din blog brugen af ​​msn. Dette er en meget velskrevet artikel.

Jeg vil sørge for at bogmærke det og vende tilbage for at læse mere
af dine nyttige oplysninger. Tak for indlægget. Jeg kommer helt sikkert tilbage.


Opskriftsoversigt

  • 2 1/4 kopper universalmel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 1/4 kopper (2 1/2 pinde) usaltet smør, stuetemperatur
  • 1 1/4 kopper granuleret sukker
  • 3/4 kop pakket lysebrunt sukker
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk ren vaniljeekstrakt
  • 2 store æg
  • 2 kopper (ca. 12 ounces) semisweet og/eller mælkechokoladechips

Forvarm ovnen til 350 grader. I en lille skål piskes mel og bagepulver sammen til side. I skålen på en elektrisk mixer, der er udstyret med padleudstyret, kombineres smørret med begge sukkerarter på medium hastighed, til det er let og luftigt. Reducer hastigheden til lav, tilsæt salt, 1/4 kop vand, vanilje og æg. Pisk indtil godt blandet, cirka 1 minut. Tilsæt melblandingsblandingen, indtil det bare er kombineret. Rør chokoladechipsene i.

Drop deje kugler i størrelse spiseskefulde cirka 2 tommer fra hinanden på bageplader beklædt med bagepapir.

Bages, indtil småkager er gyldenbrune i 12 til 15 minutter. Fjern den fra ovnen, og lad den afkøle på bagepladen 1 til 2 minutter. Overfør til en rist, og lad afkøle helt. Opbevar cookies i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til 1 uge.


Disse småkager er sprøde på ydersiden, sej indvendigt med et strejf af Maldon havsalt på toppen. Den smørrige cookie -smag fyldt til randen med bittersøde chokoladeblad, du vil ikke engang drikke mælk med dem, fordi den eneste smag, du vil have i munden, er smagen af ​​denne lækre cookie.
Som jeg er sikker på, at du kan forestille dig, er de bedste ting i livet ikke nødvendigvis de nemmeste. Denne opskrift bruger kage og brødmel i stedet for AP -mel. Den bruger bittersøde chokoladefeber i stedet for dine almindelige chips. Du kan absolut bruge chips, bare brug bittersøde dem.

Feverne er simpelthen flade cirkler af chokolade, så de laver flere lag chokolade godhed i kagen. Den største forskel fra enhver opskrift, du sandsynligvis har prøvet før? Den tid, du lader disse cookies hvile. Jeg lod dem personligt hvile 36 timer (24 timer er virkelig det mindste, du skal vente) og som en fin vin ældes disse småkager virkelig fantastisk!

Inden jeg mister dig på 󈬔 Hours ”, lad mig gå lidt mere i detaljer om denne hvileperiode. Videnskaben bag disse småkager og hvileperioden er, at smørret i opskriften (og i enhver opskrift på chokoladekager) dækker melet. I det relaterede link går NY Times faktisk ind i videnskaben om, hvordan smør er en naturlig slags kraftskjold, der forhindrer melet i at absorbere æggene korrekt.

Den ekstra tid i køleskabet gør det muligt for de våde ingredienser at smelte fuldstændigt sammen med det tørre. Det viser sig, at selv den originale Nestle Cookie 1930 ’s opskrift siges at hvile natten over! Denne detalje er udeladt af opskriften på posen, sandsynligvis fordi de fleste mennesker ikke vil vente så længe på småkager.

Har jeg vokset poetisk længe nok? Prøv dem! VÆR VENLIG! Jeg mener det, prøv dem og kom tilbage for at fortælle mig, hvad du syntes om dem. Bare gør dem nøjagtigt som skrevet første gang. Og giv dem tid til at modne … det gør virkelig hele forskellen.

Leder jeg dig nok med disse billeder endnu? Hvis ikke lad mig vide, jeg elsker disse cookies så meget, at jeg tog næsten 200 billeder af dem til dette indlæg. Jeg kunne lave en pralebog til dem.

I en skål kombineres de to mel, bagepulver, bagepulver og salt. Brug din standmixer til at fløde smør og sukker sammen i 5 minutter. Du vil have blandingen til at være betydeligt lettere end da du startede. Her er dejen efter et minut

Her er det efter fem minutter


Tilsæt æggene i et ad gangen, og sørg for, at de er blandet godt efter hvert. Du skal ikke bekymre dig om overblanding endnu, der er ikke mel i skålen. Tilsæt vanilje. Sænk hastigheden, og tilsæt melblandingen i kun et par sekunder, indtil den er blandet i. Det er, når du skal bekymre dig om overblanding. Tilsæt chokoladefèves og bland forsigtigt med spatel for at forhindre brud.
Tag skålen af ​​standblandingen og dæk dejen med plastfolie, som om det var en guacamole. At lade luft komme til dejen vil tørre den ud på en dårlig måde.


Stil på køl i 36 timer. Teknisk set kunne du gøre det til 24, men tro mig, gå til 36. Forvarm din ovn til 350 grader F eller 176C. Brug en 2 spiseskefuld scoop, læg dem på en bageplade. Drys toppe med havsalt. Jeg elsker og brugte Maldon Sea Salt.
Bages i 11-13 minutter. Lad dem køle af i 5-10 minutter. Nydes bedst varmt.
Dette lavede 55 cookies til mig, hvoraf 39 frøs til senere brug! Det er gaven, der bliver ved med at give.

Alternativt er her tekst fra den originale opskrift på større småkager: Scoop 6 3 1/2-ounce dejehøje (på størrelse med generøse golfbolde) på bageplade, og sørg for at vende alle chokoladestykker, der stikker op, vandret skabe en mere attraktiv cookie. Drys let med havsalt og bag den til den er gyldenbrun, men stadig blød, 18 til 20 minutter.

Vil du spise lidt chokoladekagedej, mens du bager disse? Prøv denne Chocolate Chip Cookie Dough opskrift! Det er en god snack, mens du bager!

Værktøjer, der bruges til at lave disse Jacques Torres Chokolade Chip Cookies:
Maldon havsalt: Dette er det perfekte flaky efterbehandlingssalt, når du først begynder at bruge det, vil du være en totalombygger. OG det er billigt!
Brødmel: Hjælper med kagernes seje kvaliteter.
Kagemel: Hjælper med kagernes ømhed.
Silpat: Holder bunden af ​​cookies fra at brænde, denne silikone måtte er en redning.
Bittersøde chokoladefeber: Disse unikke formede chokoladeskiver laver de perfekte lag i hele kagen og smelter perfekt.


De bedste chokoladekager

Min onkel BB gør det BEDSTE af alt! Da dette er bedstemor Barb ’s søn, har jeg aldrig overrasket!

I sidste måned, da hele denne COVID-lockdown-ting startede, og jeg var i en bage-vanvid som resten af ​​verden, sendte min fætter (onkel BB ’s datter) mig sin go-to opskrift på de bedste chokoladechips, og jeg var over Månen! Jeg har elsket disse cookies, så længe jeg kan huske, og nu kan jeg lave dem, når trangen rammer!

Denne opskrift blev tilpasset fra en madagaskar vaniljekogebog (jeg vil dobbelttjekke med min onkel og angive navnet herunder), og de er min FAVORIT.

Okay spol tilbage, jeg ved, at jeg sagde, at DETTE var mine yndlingschokoladekager (og det er de), og så sagde jeg, at DETTE var mine foretrukne chokoladechips (og det er de). Jeg mener hej, en pige må have mere end én favorit, ikke? Desuden er nogle ting bare for gode til at vælge en favorit, det afhænger bare af dit humør og chokoladekager er en af ​​de ting.

Så i dag vil jeg præsentere dig for min nye yndlingsboo, også kendt som de bedste chokoladechips cookies, der har rystet min verden! Disse cookies er KÆMPE og fuldstændig prisværdige!

Faktisk i videoen laver min “baby fawvah ” dem til dig. Da han er en professionel chokoladefiner (ikke rigtigt, men han burde være det), er det meget passende. Også han har nu betragtet denne opskrift som de bedste chokoladekager, men tag ikke vores ord for det! Prøv dem!

Hvad gør disse til de BEDSTE chokoladekager?

TEKSTUR, TEKSTUR TEKSTUR !! For mig handler det om teksturen! Jeg mener, lad os se det i øjnene, at de fleste chokoladekageopskrifter bruger de samme ingredienser. Det er ofte det forskellige forhold mellem ingredienserne, der resulterer i en række chokoladekage -teksturer. Nogle er sprøde, nogle klæbrige, og nogle luftige. Disse chokoladekager er tykke, tætte og så bløde! Det er min FAVORIT chokoladekage -tekstur, der bliver endnu bedre den næste dag, hvilket gør disse til de PERFEKTE chokoladechips til at sende til familie og venner.

Tips til fremstilling af de BEDSTE chokoladekager:

  1. Chill dejen. Alvorligt nedkøling af dejen er et af tricksene til at få den sej, tætte tekstur, der gør disse småkager så daggum gode. De går frosset ind i ovnen, og resultatet er ventetiden værd. Det er et must!
  2. Lad kagen sidde et par timer efter tilberedning. Ja, du læste rigtigt. Teksturen på disse cookies ændres, når cookies er afkølet og sat. Det lyder skørt, men du vil se. Når de er afkølet, kan du prøve en og derefter placere dem i en lufttæt beholder og komme tilbage et par timer senere eller den næste dag (hvis du har viljestyrke), vil du se, at teksturen er gået fra blød og luftig til tyk, tæt og sej. (bare sørg for ikke at koge dem for meget for at få denne magi)
  3. Brug en række chokolader, og spring ikke over havregryn. Chick-fil-A var lige på pengene, da de gik efter semi-sød, mørk og mælkechokolade til deres berømte Chocolate Chunk Cookies og tilføjede havre. Chokoladetrioen er perfekt, og havre tilføjer en så fantastisk tekstur uden at overdøve cookies og gøre dem til havregryn. Chancerne er for, at folk ikke engang ved, at det har havre i sig! Plus, det giver det en lidt nøddeagtig smag.

Indtil videre har vi lavet disse cookies seks syv gange i løbet af de sidste 30 dage. Jeg ved. Gem dit chokerede udtryk Jeg skammer mig nok over den hensynsløse beslutning, men alligevel fristes jeg til at tage dem endnu en gang. Du ved, for at sikre, at de virkelig er så gode!


Home Decor Challenge

Konkurrence om legetøj og amp

Arduino konkurrence


Store chokoladechips fra David Lebovitz ’s store bog med chokoladeopskrift

For at lukke den chokoladerække, jeg har været på i løbet af de sidste par uger, besluttede jeg at slutte med en perfekt note ved at lave Chocolate Chip Cookie -opskriften fra David Lebovitz's Great Book of Chocolate. Chokoladekager rejser godt, og hvis du ender med at sidde ved siden af ​​mig på flyeturen til Dallas, lover jeg at dele.

Jeg pakker altid en pose frokost på flyrejser og overvejer omhyggeligt, hvad jeg skal medbringe til mellemmåltid, velvidende at jeg senere vil takke mig selv. Jeg kan ikke lide at spise noget, der lugter for stærkt, når jeg flyver (rød peberfrugt, safran osv.), Fordi det gør mig utilpas. Denne flyvetur er relativt kort og midt på formiddagen, så jeg tænker på at lave: en ristet PB+J med lækker skovbærmarmelade, jeg hentede i sidste uge og tyk, organisk jordnøddesmør fra Sunridge Farms med et stort, koldt mousserende seltzervand at beholde mig livlig og hydreret, og en chokoladekage (en til mig og et par til at dele). En alternativ idé ville være at piske salte vaffelsandwich med en slags velsmagende fyld (ved at lave vafler og derefter bruge dem i stedet for brød i min panini maker), men ikke sikker på, om jeg får tid.

Tilbage til cookies. Se dem bare. De er så gode. Hvis du kan lide en seriøs chokoladekage, er dette opskriften. Et højt forhold mellem chip og dej garanterer masser af chokolade i hver bid, og valnødderne tilføjer crunch, tæthed og en lækker smag til den samlede blanding. Hvis du kan lide en tynd og sprød chokoladekage, så kom denne videre. Hvis du kan lide dem betydelige, store, rige, klumpede, klæbrige og dekadente. denne opskrift er din.

Den anden opskrift, jeg ikke kan vente med at prøve fra Davids bog, er hans Tupelo honningchokoladesauce med brandy (side 133). Jeg fik en kæmpe, fancy-buks elektrisk crepe maker fra Wayne til min fødselsdag i sidste uge, og jeg har en fornemmelse af, at denne sauce kommer til at dukke op på nogle hjemmelavede crepes, så snart jeg kommer hjem.

Tak for den gode opskrift og en super bog David :)

Tilmeld dig mit ugentlige, annoncefrie nyhedsbrev med opskrifter, inspiration, hvad jeg læser / ser / handler.
(Du får et link til en gratis PDF-e-bog med 10 opskrifter)