Nye opskrifter

Smadrede nye kartofler med hvidløg og purløg

Smadrede nye kartofler med hvidløg og purløg


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Smadrede nye kartofler! Ovnstegt i smør, smadret med hvidløg og hakket purløg.

Fotokredit: Elise Bauer

Okay, så "smadrede" kartofler betragtes nogle gange som bare en doven måde at lave kartoffelmos på. Og faktisk tager de meget mindre indsats.

Men at smadre kartofler er også en glimrende måde at få smør og krydderurter i alle krogene på kartoflen, samtidig med at kartoffelens struktur bevares. Forårsnye kartofler smadrer fantastisk, ligesom smøragtige Yukon Golds.

De fleste opskrifter på kartoffelknas (der er links til et par andre madbloggere nederst i opskriften) kræver, at kartoflerne koges for at tilberede dem.

I denne opskrift bager du dem hovedsageligt i en gryde i ovnen. Kartoflerne koger i deres egen fugtighed, mens de bades i smør. Bagning i en gryde forhindrer dem i at tørre for meget ud til let at smadre, men holder dem tørre nok til at fnugle godt op.

Har du en yndlingsmåde til at lave kartoffelknusninger? Lad os vide det om det i kommentarerne.

Smadrede nye kartofler med opskrift på hvidløg og purløg

Ingredienser

  • 1-2 pund nye kartofler eller Yukon Golds
  • 3 spsk usaltet smør
  • Salt
  • 1 hakket hvidløgsfedd
  • 1-2 spsk hakket purløg eller grønne løggrøntsager

Metode

1 Bag kartoflerne: Forvarm ovnen til 350 ° F. Kom kartoflerne i en medium ovnfast gryde (med låg) og tilsæt ca. 1 spsk smør, skåret i stykker. Dæk til og bag i ovnen i 20 minutter.

2 Smør kartoflerne med smør, drys med salt, kom tilbage til ovnen: Tag kartoflerne ud og bland dem, så de er belagt med smør. Drys kartoflerne med salt. Kom tilbage til ovnen, dæk til og steg i yderligere 45 minutter til en time, afhængigt af hvor store kartoflerne er.

3 Test for doneness: For at teste for doneness skal du stikke en kartoffel med en gaffel. Hvis gaflen trænger let ind, er de færdige.

4 Knus med kartoffelmasker, kast med hvidløg og smør: Når kartoflerne er pæne og bløde, skal du fjerne gryden fra ovnen og knuse hver kartoffel med en kartoffelmasker. Lad dem ikke glemme, bare knus dem. Drys med hvidløg og resterende smør. Tilsæt mere salt efter smag.

Drys purløg på kartoflerne til servering.

Hej! Alle fotos og indhold er ophavsretligt beskyttet. Brug ikke vores fotos uden forudgående skriftlig tilladelse. Tak skal du have!


Smadrede ristede urtekartofler-Annettes

Jeg skulle lave disse hver enkelt individuelle kartoffelknus, men besluttede at jeg var ligeglad med om de alle brød op i en stor bunke. Ideen var at ovnstege dem med krydderurter og olivenolie efter par-kogning. Bare for at sprøde skindene og få smagen af ​​krydderurterne tilberedt inde i dem. At tilberede dem på denne måde giver dig mulighed for at servere dem i familiestil. Alle hjælper sig selv til en stor scoop lige ud af den varme pande. De er lækre og så nemme at lave. Du kunne smide dem på grillen, hvis du ville springe over at tænde din ovn.

Opskrift og foto er mine egne.


Hvidløgskårede kartofler

Cheesy, garlicky, og alt hvad du nogensinde kan bede om 😍.

Denne opskrift handler om teknikken, men smagsprofilen kan tilpasses uendeligt. Prøv bacon og cheddar, ranch krydderier eller BRIE.

Brug for noget overbevisende for at lave smadrede kartofler? Her er nogle svar, der hjælper dig med at guide dig i den rigtige retning.

Så hvad er forskellen mellem kartoffelmos og knuste kartofler?

Mosede og knuste kartofler starter begge med at blive kogt, til de er møre. Det er, hvad du gør efter kogning, der adskiller de to. Mos kartofler ville blive mosede med mælk, smør og normalt creme fraiche til en cremet konsistens. Knuste kartofler bliver derimod smidt med lidt olivenolie og krydderurter, derefter smadret i tynde patties og ristet, indtil de er sprøde.

Jeg har røde kartofler. Kan jeg bruge dem?

Det kan du helt sikkert! Vi bruger typisk baby -Yukon -kartofler, men røde kartofler fungerer lige så godt. Hvis du kun har større kartofler ved hånden, skal du skære dem i halve før kogning for at holde tilberedningstiderne de samme. Læg bare kartoflerne med skindsiden nedad på din bageplade.

Skal jeg skrælle kartoflerne først?

Det bedste ved smadrede kartofler er, at de ikke kræver skrælning først! Huden bliver ekstra sprød, mens den steges, og det er det, vi elsker ved dem.


15 bedste opskrifter på nye kartofler

Nye kartofler er perfekt strukturerede og rige på smag og er perfekte til alle tilberedninger-fra ristede sideretter til kølige, friske salater. Disse nyhøstede baby-taters har tynde skind og kød, der endnu ikke er blevet stivelsesholdigt, hvilket betyder, at de er lidt sødere og holder deres form, når de er kogte. Uanset om det er første gang du prøver dem, eller du bare leder efter en fantastisk ny opskrift, finder du en ny favorit måde at tilberede nye kartofler på her.


Ristet hvidløg og purløg Kartoffelmos

Kartoffelmos er stort set fantastisk. Men denne cremede version flecked ud med masser af hakket purløg og en snøring af pureret ristet hvidløg er svært at være. Især hvis du topper det, som jeg gjorde med lidt stegt hvidløg for ekstra effekt. Dette er fantastisk med bøf eller en gryderet med en fyldig sauce.

Ristet hvidløg og purløg kartoffelmos

4 store russet kartofler (skrællet og skåret i 8 stykker)

& frac12 Stick Butter (skåret i små terninger)

& frac12 teskefuld formalet sort peber

2 fed hvidløg (tyndt skåret) & ndash Valgfrit til pynt

Skær hele hvidløgshovedet i halve vandret.

Dryp hvidløgsfeddene med olivenolie og drys med salt.

Pak ind i folie og steg i ovnen ved 400 grader Fahrenheit i 35-40 minutter.

Når det er kogt, skal du klemme alle nellikerne for at frigive det ristede hvidløg og mos med bagsiden af ​​en gaffel til en glat pasta.

Du kan bage eller koge dine kartofler. Til denne opskrift kogte jeg dem i saltvand i 20 minutter, eller indtil de let kunne gennembores med en skarp kniv.

Hæld kartoflerne godt fra, og kom dem i en skål.

Mos kartoflerne. Du kan bruge en kartoffel ricer eller en traditionel kartoffel ricer. Førstnævnte vil give dig et mere glat produkt. Jeg kan godt lide strukturen af ​​traditionelt moset.

Tilsæt den tunge fløde i to eller tre partier, hver gang langsomt piskes kartoflerne til inkorporering. Don & rsquot piske for kraftigt. Du vil ikke overarbejde kartoflerne.

Gør det samme med smør og hvidløgspure sammen. Igen at være blid, når du indarbejder.

Rør den hakkede purløg i (reserver lidt til pynt).

Smag til med salt og peber.

Læg i en serveringsskål og drys med malm purløg og det stegte hvidløg, hvis det bruges.


    1. Kog kartoflerne i en stor gryde med kogende saltet vand, indtil de er møre, cirka 18 minutter. Dræne. Smelt smør i samme gryde ved medium varme. Tilsæt hvidløg og sautér til duftende, cirka 30 sekunder. Kom kartoflerne tilbage i gryden. Tilsæt purløg. Mos kartofler groft. Smag til med salt og peber.

    Store kartoffelmos i al sin enkelhed. Faktisk synes jeg, at det er den bedste hvidløgsmadret, jeg nogensinde har lavet. Tak!

    God erstatning for kartoffelmos, hvis du ikke vil lave en sauce. Jeg brugte hvidløgssalt, tredoblet hvidløg og fordoblede purløg. Også tilsat 1/4 kop mælk. Den var lækker!

    Erstattede Yukon Gold 's, fordi jeg havde dem ved hånden og brugte cirka 2 spiseskefulde smør og et generøst stænk meget god lokal Snowville Creamery creme. Elsker den grove tekstur og smag af hvidløg, purløg og smørfedt. Enig med korrekturlæsere, der roser enkle smag fra gode ingredienser. P.S. det er fantastisk med Vinaigrette med grillet bøf og peber fra dette websted og Hjertelig menu

    Ikke så stærk smag, som jeg havde forventet, og jeg var nødt til at tilføje en masse mere salt og peber til sidst for at føle, at jeg spiste noget. trods dette, stadig en værdig opskrift. Bare spar ikke på purløg.

    Svært at gå galt med en bund af kartofler og smør, men vi var nødt til at blive ved med at smide hvidløgssalt i for at give det lidt pizazz, selv efter at have lagt mere end 3 fed hvidløg i. Næste gang vil jeg tilføje lidt mælk eller creme fraiche for at give det bare et strejf mere cremethed.

    Dette var en fantastisk opskrift, og jeg fik MEGET komplimenter! Min hvidløg spirede :( så jeg subbed hvidløgspulver-ikke det samme, men åh-så lækkert alligevel. ELSKEDE det, det forbliver i min opskriftsboks!

    røde kartofler har mere fugt end almindelige, så du behøver ikke tilføje mælk. Jeg bruger frisk hvidløgsløg-så let at dyrke selv eller købe fra det asiatiske marked. Jeg har altid skåret ned på smørret, men nogle gange erstatter Trader Joe 's hvidløgsolie med noget af smørret. Costco sælger også en tørret hvidløgs- og middelhavssaltkværn, der passer godt til dette.

    Dette var en god og let opskrift. Jeg var enig med forslagene fra de andre kokke og brugte hvidløgssalt og 1/4 kop mælk, og jeg tilføjede også yderligere 1-2 fed hvidløg. Mine gæster elskede det!

    En god påmindelse om, at god mad ikke behøver at være kompliceret. Jeg lavede dette på forhånd Thanksgiving om morgenen og fandt ud af, at det ikke var let at genopvarme på komfuret og krævede en del muskelarbejde. Så jeg foreslår at genopvarme dette i mikrobølgeovnen eller i partier med en væske, som vand, der er tilbage fra kogning af kartoflerne. Jeg tilføjede også purløg, da jeg var klar til at servere kartoflerne, og fandt det nemmest at skære dem i blandingen ved hjælp af køkkenskær.

    En god påmindelse om, at god mad ikke behøver at være kompliceret. Jeg lavede dette på forhånd Thanksgiving om morgenen og fandt ud af, at det ikke var let at genopvarme på komfuret og krævede en del muskelarbejde. Så jeg foreslår at genopvarme dette i mikrobølgeovnen eller i partier med en væske, som vand, der er tilbage fra kogning af kartoflerne. Jeg tilføjede også purløg, da jeg var klar til at servere kartoflerne, og fandt det nemmest at skære dem i blandingen ved hjælp af køkkenskær.

    Jeg tilføjede bare et strejf af flødeskum til dette og lidt hvidløgssalt i stedet for salt, anden gang jeg lavede dette, og jeg synes, det var en forbedring.

    For min & quot kød og kartofler & quot mand var dette en vidunderlig godbid. Den bedste purløg i verden findes på Watkinsonline.com. (Ja, det er det gamle Watkins -selskab med Vanilla!) Gør en enorm forskel. Jeg har prøvet frisk og Watkins. Watkins vinder.

    Dette var et velsmagende bud på kartoffelmos. Jeg brugte tyndt skiver grønnsaksgrønt i stedet for purløg, da jeg ikke kunne finde purløg i mit område (frustrerende!) Og tilføjede lidt sødmælk (måske 1/2 kop) for at få kartoflerne til den konsistens, jeg ønskede. Jeg vil uden tvivl lave disse igen, men ikke før jeg kan finde nogle purløg.

    Jeg glemte at nævne, at jeg skrællede kartoflerne brugt tørret purløg i stedet (havde ikke frisk) og halv-n-halv.

    Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg lavede denne ret i dag. Min mor (en old-school southener) slog med læberne. Altid rart at få et andet perspektiv.

    For første gang at lave mad var dette meget enkelt at lave! Jeg tilføjede halvdelen af ​​smørret og en kombination af creme fraiche og 2% mælk. Min kæreste er vant til sin mors madlavning (hun er en vidunderlig kok) og blev overrasket over, at jeg kunne lave noget så lækkert. Tak!

    Min familie er stor til kartoffelmos. Vi elskede absolut denne variation, den vil helt sikkert blive en hæfteklammer ved feriebordet.

    Dette var fantastisk og let at lave. Perfekt til disse efterårsnætter!

    FANTASTISK! Jeg tror ikke, jeg nogensinde vil lave nogen anden kartoffelmosopskrift igen.

    Jeg brugte et par venner ud over min familie som marsvin til denne opskrift. Vores venner tog sekunder! Denne opskrift er så velsmagende, at det er overraskende, at den er så let at lave. Jeg serverede den med abrikoskylling, men jeg tror, ​​den ville komplimentere enhver ret.

    Bare fordi der ikke er mælk eller fløde i dem, gør de dem ikke ringere - det gør dem anderledes end hvad nogle er vant til. Så medmindre du er en af ​​de mennesker, der kun har en håndfuld opskrifter, der bare er ved med at lave de samme ting igen og igen-du ved, den type husstand, hvor familiemedlemmer ved, hvad de spiser til middag den aften ved at se på deres skrivebordskalendere - så er det din tid værd.

    Ud af denne verden! For rater bekymret over, at kartoffelmos har brug for mælk. cremen på de nye kartofler giver den silkeagtige tekstur, du er bange for, at du kommer til at savne. Denne hurtige, enkle opskrift er en ny familiefavorit.

    Beklager, jeg ved, at det ærgrer nogle korrekturlæsere, når vi, der rør op i haven, har lavet noget, men jeg ville bare bemærke, at jeg ikke kan forestille mig kartoffelmos uden en form for mælk i. For dem, der ikke syntes, at denne opskrift var fantastisk, tjek opskriften på & quotChamp, & rdquo; irsk kartoffelmos. Min familie tilbeder kartoffelmos, og jeg troede, at jeg havde fundet ud af den bedste måde at lave dem på, indtil jeg lavede Champ til St. Pat 's, og jeg vil aldrig lave kartoffelmos på anden måde. Tilføj bare hvidløg til opskriften.

    Jeg lægger bestemt denne opskrift i min opskriftsbog

    Jeg elsker absolut kartoffelmos, og denne opskrift er den bedste! Den chucky, men alligevel cremet tekstur smelter i munden. Det er hvad hjemmelavet mad handler om.


    Relateret video

    Meget, meget god opskrift. Jeg var nødt til at fordoble det på grund af mængden af ​​mennesker, jeg tjente, og det blev fint. Jeg lavede dem også cirka en time før tid og holdt dem varme i en gryde. Glem ikke salt og peber. Det gør en stor forskel.

    Jeg elskede dette, især så let som det var! Tilføjet 2x purløg, lidt hvid peber, men ellers lavet præcis som anvist. Vil helt sikkert lave igen!

    Elskede det! Præcis som det var.

    Ret ligetil enkel lækker. Jeg skræller hvidløg og pakker det ind i folie dryppet med lidt evoo og salt. Lettere end at få hvidløg ud af skindet efter det er kogt tror jeg. Jeg har også brugt grønne løg, når purløg her var brun. Trøstemad.

    Jeg ELSKER denne opskrift. Det er en fantastisk, enkel og velsmagende ret at bringe heldige begivenheder til gryde. Jeg bruger normalt 2 hvidløgshoveder og bruger idahokartofler med skallen på + 2x så mange purløg. Sørg for at tilsætte salt og peber efter smag til sidst. Det er altid et publikumsbehag

    Gode ​​ting! Hurtig og enkel at lave og fik ikke andet end komplimenter! Jeg tilføjede lidt sødmælk for at gøre dem mere cremede. Bare min præference

    DETTE ER ET TRIN OP AF MINE Sædvanlige MASHED POTATOES. JEG 'LL GØR DENNE SÆRLIGE OPLYSNING FRA NU.

    Dette var ok, men jeg kan ikke sige, at det var meget imponerende. Jeg brugte røde kartofler og lod skallen sidde, men havde kun 1/2 hoved hvidløg. Troede ikke det var noget at fable om.

    Jeg har lavet dette to gange, og begge gange syntes min mand, at det var en intetsigende opskrift.

    En af mine foretrukne måder at lave kartoffelmos på. Jeg lavede denne ret så, så mange gange. Jeg laver med russets, hvis jeg ikke har røde kartofler. Hvis det bare er konen og jeg, bruger jeg to hvidløgshoveder. I øjeblikket, hvis jeg var strandet på en ø med en opskrift på kartoffelmos, tror jeg, at det ville være det.

    Let opskrift og smagte fantastisk. Jeg mosede ikke hvidløg af sig selv. Jeg smed bare alt i med kartoflerne og mosede alt sammen. Jeg fik dette til at gå sammen med kalkun til julemiddagen. Det fungerede godt, selvom du bestemt kunne smage på de forskellige ingredienser, var ingen af ​​dem for overvældende. Et godt alternativ til almindelig moset.

    Selvom kartoflerne var gode, brød vi os ikke rigtig om den tang, cremen tilføjede. Måske er det personlig præference, men jeg tror, ​​at dette ville have været bedre uden den sure smag.

    Dette er en let opskrift, der smager helt fantastisk, jeg har dog justeret den lidt, jeg har også tilsat lidt mælk. Jeg kom mælk, 1/2 pind smør og tyk fløde og opvarmede i en gryde, og da jeg mosede kartoflerne, tilsatte jeg væsken sammen med resten af ​​ingredienserne, og når jeg var færdig, tilføjede jeg den anden halvdel af smørstangen, som forstærker smagen og gør den mere cremet. Jeg lavede dette med Cornish -høner og sauteret frisk spinat blandet med karameliserede løg og hvidløg. Dette var sådan en fantastisk middag, at der ikke var nogen overs overs..LOL jeg ville lave dette igen, dette var så helt lækkert.

    Meget godt, kan være lidt garlicky. Lavet til små kugler med en melonballer og derefter bagt og tjent som forretter.

    Jeg laver dette hver gang jeg har selskab, det er altid et stort hit!

    Jeg ELSKER at lave kartoffelmos på denne måde! Jeg vil faktisk begynde at stege hvidløg på denne måde og opbevare det i køleskabet. Det er en god tilføjelse til masser af opskrifter og god at have ved hånden. Det er den måde, jeg laver kartoffelmos på det meste - så let og så dekadent!

    Lækker. Jeg vil sige, at den var lidt mindre smagfuld, end jeg havde forventet, men stadig god, og jeg ville lave den igen, måske tilføje et par ting til smag.

    Store! Lavede disse med Oksekødsbrød med stegte skalotteløg, bacon og havn (Bon Appetit 1997). Hakket bacon brugt i oksekødsopskrift og tilsat kartoffelmos. WOW det var fantastisk. Alle elskede dem. Opvarm godt, frys rimelig godt.

    En god påmindelse om, at god mad ikke behøver at være kompliceret. Jeg lavede dette på forhånd Thanksgiving om morgenen og fandt ud af, at det ikke var let at genopvarme på komfuret og krævede en del muskelarbejde. Så jeg foreslår at genopvarme dette i mikrobølgeovnen eller i partier med en væske, som vand, der er tilbage fra kogning af kartoflerne. Jeg tilføjede også purløg, da jeg var klar til at servere kartoflerne, og fandt det nemmest at skære dem i blandingen ved hjælp af køkkenskær.

    Lækker kartoffelmos. Serverede dem med rødvin og porcini svampegryde stegt fra dette sted. Perfekt måltid til efteråret og til selskab.

    Såååååå godt, vi gør det hver gang vi har gæster over, og de spørger altid om modtagelsen. Tak

    Store smagende kartofler. Jeg steger kun 6 store fed hvidløg for ikke at overvælde kartofler og purløg.

    Følgte opskriften, og den kom fantastisk ud. Alle nød retten grundigt.

    Vi laver dette igen og igen. Slægtninge og venner efterspørger opskriften. En bestemt keeper!

    Dette var en fremragende og let opskrift. Den bedste jeg nogensinde har fundet til kartoffelmos, hvidløg er store dagen efter. Hele min familie elskede dem.


    Hvidløgsmør smadret kartofler

    • hvedefri
    • fisk-fri
    • jordnøddefri
    • vegetar
    • uden skaldyr
    • svinekødsfri
    • pescatarian
    • sukkerbevidst
    • glutenfri
    • træ-nødder-fri
    • soja-fri
    • ægfri
    • rød-kødfri
    • alkohol fri
    • Kalorier 158
    • Fedt 7,8 g (12,0%)
    • Mættet 4,9 g (24,5%)
    • Kulhydrater 20,4 g (6,8%)
    • Fiber 2,6 g (10,4%)
    • Sukkerarter 0,9 g
    • Protein 2,5 g (5,0%)
    • Natrium 292,2 mg (12,2%)

    Ingredienser

    baby Yukon guld kartofler (10 til 14)

    plus 3/4 tsk kosher salt, delt

    hvidløg, revet (ca. 1 spsk)

    hakkede friske persilleblade

    friskkværnet sort peber

    Instruktioner

    Skrub kartoflerne rene og læg dem i en stor gryde. Tilsæt nok koldt vand til at dække kartofler med cirka en tomme. Rør 2 spiseskefulde salt i, læg ved høj varme, og kog op. Skru ned for varmen og lad det simre, indtil kartoflerne er meget møre og let kan gennembores med en skarp kniv uden modstand, 20 til 25 minutter. Dræn og sæt til side.

    Arranger 2 stativer for at dele ovnen i tredjedele og varme til 500 ° F. Kom smørret i den nu tomme gryde og smelt ved svag varme. Fjern fra varmen og rør hvidløg, persille, peber og resterende 3/4 tsk salt i. Tilsæt kartoflerne og rør dem til pels.

    Hæld kartoflerne og eventuelt ekstra smeltet smørblanding på en rimmet bageplade. Brug bunden af ​​et let smurt drikkeglas eller målebæger til at trykke ned på hver kartoffel, indtil den deler sig og er fladt til 3/4 tommer tyk.

    Steg på den nederste rille, indtil bundene er gyldenbrune, cirka 10 minutter. Flyt til den højere rist og steg, indtil toppene er brune og sprøde, 10 til 15 minutter mere. Server varmt.

    Opskriftsnotater

    Gør fremad: Kartoflerne kan koges og nedkøles i op til 2 dage inden de steges.

    Opbevaring: Rester kan nedkøles i en lufttæt beholder i op til 4 dage.

    Grace Elkus er vicefødevaredirektør i Kitchn, hvor hun skriver en månedlig vegetarisk opskriftskolonne kaldet Tonight We Veg. Hun modtog sit kulinariske diplom fra The Natural Gourmet Institute.


    Skrub kartoflerne med en grov kartoffelhandske eller luffe, eller brug en ren nylon skuresvamp eller klud. (Det er ligegyldigt, om du får hele huden af, bare de flossede bits og snavs.) Trim eventuelle snit eller beskadigede områder.

    Lad små kartofler være hele og de større kartofler i halve eller kvarte kom dem i en stor gryde. Dæk til med vand, skyl og afdryp.

    Dæk med vand igen og tilsæt 1 1/2 tsk salt. Kog ved høj varme. Reducer varmen til lav, dæk til, og lad det koge ved i 12 til 14 minutter, eller indtil kartoflerne er møre. Hæld vandet fra og sæt til side.

    I mellemtiden smelter smørret i en lille gryde, stegepande eller sauterpande over medium lav varme. Tilsæt presset hvidløg. Svits under omrøring i 2 minutter.

    Tilsæt fløde til smør og hvidløg bringes i kog. Tilsæt purløg og fortsæt med at lave mad i 30 sekunder. Smag til og tilsæt kosher salt og sort peber efter behov. Hvis du bruger saltet smør, har du måske ikke brug for mere end et strejf salt.

    Hæld den varme flødeblanding over kartoflerne. Hvis kartoflerne er afkølet, skal du genopvarme dem med fløden til de er varme.


    Rester og opbevaring

    Hvor lang tid varer rester af smadrede kartofler?

    Disse vil opbevares i køleskabet i 3 & ndash 4 dage eller et par måneder i fryseren.

    Hvad er den bedste måde at genopvarme resterne på?

    For at sprede resterne op igen, varm dem igen i en brødristerovn eller frityrgryde. Du kan også varme dem op igen ved høj varme i ovnen.


    Vigtige tips

    • Smadre forsigtigt. Hvis du trykker for hårdt ned, ender du med kartoffelmos. Hvilket ikke er hvad vi går efter med denne opskrift. Tryk forsigtigt halvvejs gennem kartoflen. På den måde er den nederste halvdel stadig intakt og holder kartoflen sammen, mens den bages.
    • Smør bagepladen. Dette er et let trin. Men at have smørret på bagepladen hjælper bunden af ​​kartoflerne med at bage flot og sprødt.
    • Tilsæt ost sidst: Hvis du tilføjer ost til kartoflerne, skal du gøre det, når de har bagt i 20 minutter. Drys derefter kartoflerne med ost og bag yderligere 5 minutter for at smelte osten.


    Se videoen: HDZ VR 11 pestovanie byliniek v bytovych podmienkach (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Hank

    A very good thing

  2. Shasida

    Vores CSKA og Moskva Spartak spiller.

  3. Goltilar

    Rather amusing idea

  4. Nentres

    Jeg undskylder, at jeg afbryde dig, men jeg tilbyder at gå på en anden måde.

  5. Carmontieh

    Jeg beklager, at jeg ikke kan deltage i diskussionen nu. Meget lidt information. Men dette emne interesserer mig meget.

  6. Meztizshura

    Wonderful, very useful thing

  7. Willis

    Tillader du mig at hjælpe?



Skriv en besked