Nye opskrifter

Berømt svensk frikadeller opskrift

Berømt svensk frikadeller opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • ingredienser
  • Kød og fjerkræ
  • Bøf
  • Oksekød hakket

Server disse svenske frikadeller på traditionel vis med kogte kartofler og lingonkonserves til et lækkert måltid, som hele familien vil nyde!

22 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 6

  • Til frikadellerne
  • 2 spsk smør
  • 1/2 løg, finthakket
  • 1 1/2 tsk fint salt
  • 4 spsk mælk
  • 2 store æg
  • 35 g brødkrummer
  • 3/4 tsk friskkværnet sort peber
  • 1/4 tsk stødt muskatnød
  • 1/4 tsk stødt peberfrugt
  • 1 knivspids cayennepeber, eller efter smag
  • 450 g hakket bøf
  • 450 g hakket svinekød
  • Til saucen
  • 2 spsk smør
  • 3 spsk almindeligt mel
  • 750 ml oksekødsfond
  • 120 ml fløde
  • 1/2 tsk sukker
  • 1/4 tsk Worcestershire sauce
  • salt og friskkværnet sort peber efter smag

MetodePrep: 30 min ›Kog: 35 min› Klar om: 1 time 5 min

  1. Smelt 2 spsk smør i en stor gryde ved medium varme. Kog og rør løg og 1 1/2 tsk salt i smør, indtil løg begynder at blødgøre, cirka 6 minutter.
  2. Overfør løgblandingen til en stor skål. Tilsæt mælk, æg, brødkrummer, sort peber, muskatnød, allehånde og cayennepeber til brødsmuldsblandingen; rør for at kombinere.
  3. Bland oksekød og svinekød i brødkrummerblandingen. Dæk med husholdningsfilm og stil på køl i 1 time.
  4. Smelt 2 spsk smør i en stor gryde ved medium varme; pisk mel i smør og kog til gyldenbrun, 4 til 5 minutter. Pisk langsomt oksekødsbouillon i smørblandingen.
  5. Øg varmen til mellemhøj, pisk fløde i blandingen og lad det simre. Rør sukker og Worcestershire sauce i. Lad det simre, indtil det er let tyknet, 6 til 7 minutter. Smag til med salt og sort peber. Fjern fra varmen og sæt til side.
  6. Forvarm ovnen til 220 C / gas 7. Beklæd en bageplade med folie og smør let med olie eller kogespray.
  7. Rul 2 til 3 spsk frikadelleblanding til en kugle ved hjælp af våde hænder; gentag med resterende frikadelleblanding. Læg frikadeller på den tilberedte bakke.
  8. Bages i den forvarmede ovn, til de er brune, cirka 20 minutter.
  9. Overfør frikadeller til saucen og kog over medium-lav varme, til de er varme igennem, cirka 5 minutter.

Se det på min blog

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(440)

Anmeldelser på engelsk (336)

af LazyFoodieGirl

Duften af ​​disse, da jeg blandede dem, var vidunderlig, og smagen var også fantastisk. Der er dog et par nøgleingredienser tilbage i det originale opskriftspost, så det var sådan jeg lavede min sovs: 2 T smør 1/4 kop mel 1,5 kopper oksekødsfond 1/2 kop fløde 1/2 tsk sukker 1 tsk Worchestershire sauce 1/2 tsk salt 1/4 tsk peber Opskriften siger ikke, hvor mange frikadeller dette lavede. At lave 2-3 spiseskefulde frikadeller gav mig cirka 34 temmelig store frikadeller (f.eks. Spaghetti-og-frikadelle størrelse kontra IKEA frikadelle størrelse), som skulle tilberede længere tid end de 20 minutter, der var tildelt. Mine endte med at lave mad i 40 minutter, og var lidt hårde udvendigt, og temperaturen nåede kun 150 inde med mit termometer, men de var bestemt klaret. Jeg tror, ​​at jeg næste gang vil lave mad lidt længere ved en lavere temperatur for ikke at have ydersiden så overdreven.Opskriften opfordrede også til at lave sovsen, inden jeg lavede frikadellerne, men jeg ville helt sikkert lave sovsen, EFTER de er tilberedt, da den tager virkelig ikke mere end et par minutter at piske op. Mængden af ​​sovs, der er lavet med mine målinger, dækkede kun rigtig halvdelen af ​​opskriften (hendes husbond er en sovsfanatiker, plus vi ville også have lidt til kartoflerne), så jeg ville i det mindste fordoble det næste gang, da det er meget tykt, og strækker sig ikke langt. Fordi jeg ventede så længe på, at frikadellerne skulle tilberede, blev sovsen super tyk, men et lille stænk oksekødsfond hjalp med at løsne den, da jeg varmede den op igen på komfuret. -16. Feb 2013

af bager1

Jeg vil prøve disse frikadeller, men i vejledningen, #5, står der at piske Worcestershire sauce i. Det kan jeg ikke se på ingredienslisten. Hvor meget bruger du? -14. Februar 2013

af michder 61

Jeg har lige set Chef Johns video til de svenske frikadeller. Denne ret har altid været en af ​​mine favoritter, og jeg har ledt efter en opskrift, som smager fantastisk. Denne er den opskrift jeg har ledt efter. BTW, videoen var mest lærerig, og hans levering var meget underholdende. Jeg fandt ud af, at din sans for humor lignede min egen.-18. september 2013


OPskrift: Sådan laver du IKEAs berømte svenske frikadeller derhjemme

Kan du huske, da du ville vandre rundt i Ikeas labyrint så længe, ​​at du fik appetit?

Ingen tur til en IKEA -butik var komplet uden et stop i cafeteriet for en kanelrulle eller dens berømte svenske frikadeller.

Da butikkerne er lukket på grund af coronavirus -pandemien, besluttede den svenske møbelproducent at give verden lige det, den havde brug for - den svenske frikadelleopskrift at lave derhjemme.

"Vi ved, at nogle mennesker måske mangler vores frikadeller, og derfor har vi frigivet et alternativ til hjemmet, som ved hjælp af let tilgængelige ingredienser vil hjælpe dem, der leder efter inspiration i køkkenet," sagde Lorena Lourido, landemadchef på Ikea, i en pressemeddelelse.

"Det kan være svært at blive hjemme, men vi vil gerne være med til at gøre alles liv så lidt lettere og sjovere. God fornøjelse eller smag, som vi siger i Sverige!"


IKEA deler opskrift på sine berømte svenske frikadeller

Af de utallige aktiviteter, vi mangler blandt corona -pandemien, afsluttes en slingretur i IKEA med en fyldig tallerken med svenske frikadeller nær toppen af ​​listen.

Heldigvis med deres butikker lukket, giver møbelgiganten mere end gerne folk, hvad de vil: opskriften på deres berømte svenske frikadeller.

"Vi ved, at nogle mennesker måske mangler vores frikadeller, og derfor har vi frigivet et alternativ til hjemmet, der ved hjælp af let tilgængelige ingredienser vil hjælpe dem, der leder efter inspiration i køkkenet," sagde Lorena Lourido, landemadchef i Ikea, i en pressemeddelelse. & quot Det kan være svært at blive hjemme, men vi vil hjælpe med at gøre alle og få et lidt lettere og sjovere liv. Bon app étit or, smaklig m åltid, som vi siger i Sverige! & Quot

Ikeas svenske frikadeller med flødesauce:

Ingredienser til frikadellerne:

  • 500 gram hakket oksekød
  • 250 gram stegt flæsk (lidt mere end ½ pund)
  • 1 løg fint hakket
  • 1 fed hvidløg (knust eller hakket)
  • 100 gram brødkrummer
  • 1 æg
  • 5 spiseskefulde sødmælk
  • Salt og peber efter smag

Ingredienser til flødesovsen:

  • Streg olie
  • 40 gram (1,4 ounces) smør
  • 40 gram almindeligt mel
  • 150 ml (5 ounces) grøntsagsfond
  • 150 ml oksekødsbouillon (5 ounce)
  • 150 ml tyk dobbelt creme
  • 2 tsk sojasovs
  • 1 tsk Dijon sennep

SE: Det bedste du kan købe i IKEA er $ 1,29

Instruktioner til frikadellerne:

  1. Kombiner oksekød og svinekød hakket og bland grundigt for at bryde eventuelle klumper. Tilsæt finthakket løg, hvidløg, brødkrummer, æg og bland. Tilsæt mælk og krydr godt med salt og peber.
  2. Form blandingen til små, runde kugler. Læg på en ren tallerken, dæk til og opbevar i køleskabet i 2 timer (for at hjælpe dem med at holde formen under tilberedningen). I en bradepande opvarmes olien på medium varme. Når det er varmt, tilsættes forsigtigt dine frikadeller og brunes på alle sider.
  3. Når den er brunet, tilsættes den i et ovnfast fad og dækkes til. Sæt i en varm ovn, 350 grader Fahrenheit eller 180 grader Celsius, og kog i yderligere 30 minutter.

Instruktioner til flødesovs:

  1. Smelt smørret i en stegepande. Pisk det almindelige mel i og fortsæt med at koge under konstant omrøring i 2 minutter.
  2. Tilsæt grøntsagsfond og oksekødsbouillon og rør videre. Tilsæt den tykke dobbelte fløde, sojasovs og dijonsennep.
  3. Lad det simre og lad saucen tykne. Fortsæt med at røre.

Når du er klar til at spise, serveres den med dine yndlings kartofler, enten cremet mos eller mini nye kogte kartofler. God fornøjelse!


Om svenske frikadeller

Indtil videre, hvad vi ved om svenske frikadeller, har de en fyldig og cremet sauce og er lavet af en kombination af hakket svinekød og oksekød.

Størrelsesmæssigt er den svenske sort mindre end amerikansk, da de senere kommer i størrelse med tennisbolde eller endnu større.

Svenske frikadeller ligner golfbolde eller endnu mindre. Italienske frikadeller er også mindre, men med tydelig smag.

Apropos smag, italienske frikadeller bruger salte urter til basen, herunder basilikum, oregano og bruger meget ost som parmesan.

På den anden side er svenske frikadeller fyldt med allehånde, muskatnød og ingefær. Den amerikanske sort bruger små mængder krydderier, der kun består af det grundlæggende som salt og peber.

De serveres normalt med pasta og en rød sauce, der ligner Bolognese.

Oprindelse

Den skandinaviske møbelgigant IKEA populariserede svenske frikadeller i Amerika, også kendt som Kottbullar .

De er lavet af formalet kød, gennemblødt med mælkecreme og serveret med kartofler.

Den tunge brune sauce er højdepunktet, normalt lavet med tyttebær.

Sandheden er, at svenske frikadeller faktisk er tyrkiske, eller hvad folk kalder svensk ved hjælp af Tyrkiet.

Historien siger, at i det 18. århundrede tilbragte den svenske monark Charles XII tid i Istanbul og bragte et lækkert måltid tilbage, der mindede ham om hans eksil der.

I tider, hvor animalsk kød var knap, brugte gamle mennesker brødkrummer for at gøre måltidet mere lækkert - på en eller anden måde narret tungen det var udelukkende af kød.


Ikea frigav sin berømte svenske frikadelleopskrift. Her er hvordan du laver det

Se billedet i fuld skærm
  • kommentarer Efterlad en kommentar
  • facebook Del denne vare på Facebook
  • whatsapp Del denne vare via WhatsApp
  • twitter Del dette emne på Twitter
  • email Send denne side til nogen via e -mail
  • mere Del denne vare
  • mere Del denne vare

Ikea giver opskriften på sine ikoniske svenske frikadeller væk for at hjælpe folk med at komme igennem deres tid derhjemme under coronavirus -pandemien - og du behøver ikke en unbrakonøgle til at sammensætte dem selv.

Den svenske møbelforhandler offentliggjorde mandag opskriften på sine frikadeller og sovs, så fans af de ikoniske småbidder kan nyde dem, selvom Ikea-butikkerne forbliver lukkede på grund af COVID-19-truslen.

Vi ved, at nogle mennesker måske mangler vores frikadeller, og derfor har vi frigivet et alternativ til hjemmet, der ved hjælp af let tilgængelige ingredienser vil hjælpe dem, der leder efter inspiration i køkkenet, ” Lorena Lourido, land madchef på Ikea, sagde i en pressemeddelelse.

Ikea er bare den seneste virksomhedsgigant til at frigive en af ​​sine elskede opskrifter til offentligheden. Doubletree -hotelkæden offentliggjorde sin opskrift på chokoladekager tidligere på måneden, og Canada ’s Wonderland har også offentliggjort instruktionerne til fremstilling af sin tragtkage -dessert.

Global News har endnu ikke foretaget en smagstest med frikadellerne, men tidlige rapporter på sociale medier tyder på, at de er smukke.

Opskriften blev udgivet i klassiske diagrammer i Ikea-stil, men hvis de gør dig til vanvid, har vi dækket dig til enkle, trinvise anvisninger. Vi har også konverteret nogle af de britiske målinger, hvis du er vant til at arbejde med kopper og teskeer.

Så uden videre, her er hvordan man laver omkring 16 til 20 frikadeller og sauce:

Svenske frikadelle ingredienser

  • 500 gram hakket oksekød
  • 250 gram hakket svinekød
  • 1 løg, fint hakket
  • 1 fed hvidløg, knust eller hakket
  • 100 gram (1/2 kop) brødkrummer
  • 1 æg
  • 5 spiseskefulde sødmælk
  • generøse mængder salt og peber

Creme sauce ingredienser

  • Streg olivenolie
  • 40 gram (3 spsk) smør
  • 40 gram (3 spsk) almindeligt mel
  • 150 milliliter (2/3 kop) grøntsagsfond
  • 150 milliliter (2/3 kop) oksekødsfond
  • 150 milliliter (2/3 kop) tyk dobbelt fløde
  • 2 tsk sojasovs
  • 1 tsk Dijon sennep

Rutevejledning

Frikadeller

  1. Kombiner hakket oksekød og hakket svinekød i en skål og bryd det op med fingrene for at slippe af med klumper.
  2. Tilsæt hakket løg, hvidløg, brødkrummer, æg og bland sammen.
  3. Tilsæt mælk og smag til med salt og peber.
  4. Rul blandingen til små frikadeller. Læg på en ren tallerken, dæk og stil på køl i to timer.
  5. Varm olie op i en stegepande ved middel varme. Tilsæt frikadeller og brun på alle sider.
  6. Opvarm ovnen til 180 C (350 F). Kom brune frikadeller i et ovnfast fad, dæk til og steg i ovnen i 30 minutter.

Flødesovs

  1. Smelt 3 spiseskefulde smør i en gryde.
  2. Pisk 3 spsk mel i og rør i to minutter.
  3. Tilsæt 2/3 kop grøntsagsfond og 2/3 kop oksekødsbouillon under konstant omrøring.
  4. Tilsæt 2/3 kop dobbelt fløde, 2 tsk sojasovs og 1 tsk Dijon sennep.
  5. Lad det simre, indtil saucen tykner.
  6. Dryp kødboller over og nyd.

Se billedet i fuld skærm

Det kan være svært at blive hjemme, men vi vil gerne være med til at gøre alles liv så lidt lettere og sjovere, sagde madchef fra Ikea i en pressemeddelelse.


Ikeas svenske frikadeller med flødesauce:

Ingredienser til frikadellerne:
500 gram hakket oksekød
250 gram stegt flæsk (.55 pund)
1 løg fint hakket
1 fed hvidløg (knust eller hakket)
100 gram brødkrummer
1 æg

5 spiseskefulde sødmælk
Salt og peber efter smag

Ingredienser til flødesovsen:
Streg olie
40 gram (1,4 ounces) smør
40 gram almindeligt mel
150 ml (5 ounces) grøntsagsfond
150 ml oksekødsbouillon (5 ounce)
150 ml tyk dobbelt creme
2 tsk sojasovs
1 tsk Dijon sennep

Sådan gør du det:

  • Kombiner oksekød og svinekød hakket og bland grundigt for at bryde eventuelle klumper. Tilsæt finthakket løg, hvidløg, brødkrummer, æg og bland. Tilsæt mælk og krydr godt med salt og peber.
  • Form blandingen til små, runde kugler. Læg på en ren tallerken, dæk til og opbevar i køleskabet i 2 timer (for at hjælpe dem med at holde formen under tilberedningen).
  • I en bradepande opvarmes olien på medium varme. Når det er varmt, tilsættes forsigtigt dine frikadeller og brunes på alle sider.
  • Når den er brunet, tilsættes den i et ovnfast fad og dækkes til. Sæt i en varm ovn, 350 grader Fahrenheit eller 180 grader Celsius, og kog i yderligere 30 minutter.

Og til flødesovs:

  • Smelt smørret i en stegepande. Pisk det almindelige mel i og fortsæt med at koge under konstant omrøring i 2 minutter.
  • Tilsæt grøntsagsfond og oksekødsbouillon og rør videre. Tilsæt den tykke dobbelte fløde, sojasovs og dijonsennep.
  • Lad det simre og lad saucen tykne. Fortsæt med at røre.
  • Når du er klar til at spise, serveres den med dine yndlings kartofler - enten cremet mos eller mini nye kogte kartofler.

Siden pandemien begyndte, har andre kæder også frigivet deres berømte opskrifter. Tidligere på måneden udgav Disney Parks sin opskrift på churros, og Pret-A-Manger delte en til chokoladekager.


IKEA frigav deres berømte svenske frikadelleopskrift!

Kombiner oksekød og svinekød hakket og bland grundigt for at bryde eventuelle klumper. Tilsæt finthakket løg, hvidløg, brødkrummer, æg og bland. Tilsæt mælk og krydr godt med salt og peber.

Form blandingen til små, runde kugler. Læg på en ren tallerken, dæk til og opbevar i køleskabet i 2 timer (for at hjælpe dem med at holde formen under madlavning).

I en bradepande opvarmes olien på medium varme. Når det er varmt, tilsættes forsigtigt dine frikadeller og brunes på alle sider.

Når den er brunet, tilsættes den i et ovnfast fad og dækkes til. Sæt i en varm ovn (180 ° C eller 160 ° C blæser) og kog i yderligere 30 minutter.

5. Smelt 40 g smør i en gryde. Pisk 40 g almindeligt i og fortsæt med at koge under konstant omrøring i 2 minutter, så melet kan koge igennem. Tilsæt 150 ml grøntsagsfond og 150 ml oksekødsbouillon og rør videre. Tilsæt 150 ml tyk dobbelt fløde, 2 tsk sojasovs og 1 tsk Dijon sennep. Lad det simre og lad saucen tykne. Fortsæt med at røre.

6. Når du er klar til at spise, serveres den med dine yndlings kartofler - enten cremet mos eller mini nye kogte kartofler. God fornøjelse!


IKEA deler berømte svenske frikadelleopskrifter

artikel

Med ordrer på læ-stedet, der holder amerikanerne indendørs, deler IKEA   sin berømte svenske frikadelleopskrift som   og sine caféer   er i øjeblikket lukket midt i den igangværende coronavirus-pandemi.  

Ingredienser:

500 gram (eller 17,6  ounces) hakket oksekød

250 gram (eller 8,8  ounces) stegt flæsk

1 fed hvidløg (knust eller hakket)

100 gram brødkrummer (3 ½ ounces)

5 spiseskefulde sødmælk

Ingredienser: ‘Iconic ’ svensk flødesauce

40 gram (3 spsk) smør

40 gram (3 spsk) almindeligt mel

150 milliliter (⅔ kop) grøntsagsfond

150 milliliter (⅔ kop) oksekødsfond

150 milliliter (⅔ kop) l tyk dobbelt fløde

Kombiner oksekød og svinekød og bland grundigt for at bryde eventuelle klumper. Tilsæt finthakket løg, hvidløg, brødkrummer, æg og bland. Tilsæt mælk og krydr godt med salt og peber.

Form blandingen til små, runde kugler. Læg på en ren tallerken, dæk til og opbevar i køleskabet i 2 timer (for at hjælpe dem med at holde formen under tilberedningen).

I en bradepande opvarmes olien på medium varme. Når det er varmt, tilsættes forsigtigt dine frikadeller og brunes på alle sider.

Når den er brunet, tilsættes den i et ovnfast fad og dækkes til. Sæt i en varm ovn (325 grader F) og kog i yderligere 30 minutter.

Begynd med at lave flødesovsen: Smelt smørret i en gryde. Pisk melet i og fortsæt med at koge under konstant omrøring i 2 minutter, så melet kan koge igennem. Tilsæt grøntsagsfond og oksekødsbouillon og rør videre. Tilsæt den tykke dobbelte fløde, 2 tsk sojasovs og 1 tsk Dijon sennep. Lad det simre og lad saucen tykne. Fortsæt med at røre.

Når du er klar til at spise, serveres den med dine yndlings kartofler, enten cremet kartoffelmos eller mini nye kogte kartofler. God fornøjelse!


Sådan kan du lave Ikeas berømte svenske frikadeller derhjemme

DETROIT - Kan du huske, da du ville vandre rundt i Ikeas labyrint så længe, ​​at du fik appetit?

Ingen tur til en Ikea -butik var komplet uden et stop i cafeteriet for en kanelrulle eller dens berømte svenske frikadeller.

Da butikkerne er lukket på grund af coronavirus -pandemien, besluttede den svenske møbelproducent at give verden lige det, den havde brug for - den svenske frikadelleopskrift at lave derhjemme.

"Vi ved, at nogle mennesker måske mangler vores frikadeller, og derfor har vi frigivet et alternativ til hjemmet, som ved hjælp af let tilgængelige ingredienser vil hjælpe dem, der leder efter inspiration i køkkenet," sagde Lorena Lourido, landemadchef på Ikea, i en pressemeddelelse.

"Det kan være svært at blive hjemme, men vi vil gerne være med til at gøre alles liv så lidt lettere og sjovere. God appetit eller smagfuldt måltid, som vi siger i Sverige!"


Bedstefar Berømte svenske frikadeller i opskrift på creme fraiche

Planlæg dine ugentlige måltider, og få automatisk genererede indkøbslister.

  • INGREDIENSER
  • 1/2 lb hakket oksekød
  • 1/2 lb stegt flæsk
  • 1/2 lb stegt kalvekød
  • 1/4 kop tørre brødkrummer
  • 1/4 kop fint hakket løg
  • 1/4 kop halv og halv
  • 3 spsk snittet persille
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk Worcestershire sauce
  • 1/4 tsk stødt peberfrugt
  • 1/2 tsk revet citronskal
  • 2 æg
  • SOVS
  • 3 spsk ægte smør
  • 3 spsk mel
  • 1 1/2 kop oksekødsfond
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk muskatnød
  • 1/2 kop creme fraiche

Ingredienser

  • INGREDIENSER indkøbsliste
  • 1/2 lb hakket indkøbsliste
  • 1/2 lb formalet porkshoppingliste
  • 1/2 lb malet kalvekøbsliste
  • 1/4 kop indkøbsliste med tørt brødsmul
  • 1/4 kop finthakket løgshoppeliste
  • 1/4 kop halv og halv indkøbsliste
  • 3 spiseskefulde persillehoppingliste
  • 1 tsk saltshoppingliste
  • 1 tsk worcestershire sauceshopping liste
  • 1/4 tsk malet krydderi -indkøbsliste
  • 1/2 tsk revet citronskalningsliste
  • 2 ægshoppeliste
  • SAUCE indkøbsliste
  • 3 spiseskefulde buttershopping liste
  • 3 spsk melindkøbsliste
  • 1 1/2 kop oksekødslagerliste
  • 1/4 tsk saltshoppingliste
  • 1/4 tsk muskatnødshoppeliste
  • 1/2 kop creme fra indkøbsliste

Sådan gør du det

  • Instruktioner til svenske frikadeller i creme fraiche
  • Til frikadeller: Bland alle ingredienserne og form til 1 1/4 tommer kugler. Læg på slagtekyllingepande eller lavsidet bageplade og bag i en forvarmet 375F. ovn i 20-25 minutter. Lav sovs. Mens frikadeller koger, opvarmes smørret i en gryde ved svag varme. Rør mel i og kog til boblende. Fjern fra varmen og rør de resterende ingredienser i undtagen creme fraiche. Kog og rør i et minut, indtil det er tyknet. Fjern fra varmen og rør creme fraiche i. Server over frikadeller.
  • Server med lingonbær, søde pickles og mos taters
Folk der kan lide denne ret 19
  • nativprincess2Magalia, CA
  • lshannonIngen steder, os
  • mjspauldingIngen steder, os
  • Helvedes klokkerIngen steder, os
  • lacrenshawHorsham, PA
  • momo_55mormorMountianview, AR
  • blomstreDüsseldorf, DE
  • himmelstenBoerne, TX
  • kimmycatSan Diego, CA
  • anetamarWinnipeg, CA
  • Plus 9 andreFra rundt om i verden!

Bagt en hel flok frikadeller af og frøs dem derefter i en pose. Nu trækker jeg bare ud, hvor mange jeg end har brug for, lav saucen. Hvis jeg serverer dem over brede ægnudler, tilføjer jeg søde ærter og svampe til variation, hvis jeg har lyst. Lækkert!

Saucen kan også varieres ved at bruge 1 kop oksekødsfond og en 1/2 kop vin.


Se videoen: Rosas frikadeller (Kan 2022).